Отново ще изнасяме животни за Турция

В началото на следващата, 2018 година очакваме да се възобнови износът от България за Турция първо на дребния рогат добитък и в последствие за едрия.

Обратно в новината

Коментари - Отново ще изнасяме животни за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

домати,краставици,моркови и пр.в големите вериги като кауфланд,Лидл и др.бъкат само внос от Турция...а тези зеленчуци са пълни само с отрови и пестициди...затова и гаджалите на пазара в одрин се смеят на нашите търговци,наредили се за евтина стока...е та вие заливате тунджа и марица с отрови и говна,ама и ние поливаме с тях и ви го връщаме като зеленчук....

Спрете с тези масови убийства на животни всеки Божи ден. Че даже и изнасят. Живеете като психопати.

Внимателно с гаджалите, ей, бойко-цецови микерета!!!!! Тъпи!!!

И пигита ли пигита ли?

Ха, ха, ха - дребен рогат добитък. Овцевъдството си отива, поради липса на обекти (овце) и субекти(оператори на биологични единици). Охлюви ли ще изнасяте бре маскари? Те могат да минат за дребен рогат добитък.

С китайци и турци по принцип е противоипоказно. Още повече за българите. Простодушието и наивитетът им ги превръща в лесна плячка на далавераджии и играчи, каквито по неизбежност са големите търговци.

Ще изнасяме грънци, щото само това остана. Къде ги виждате тези агнета, телета, че аз не ги виждам. Пълни измишльотини. Явно българите все повече ще наблягаме на 20 годишно месце внос от Нова Зеландия и САЩ.

..... И ще ми ядете цървулите.

що са те изтрили в другата статия

Една страна, която изнася САМО суровина и необработено, пиши я заминала!

Ще изнасяме , а ще внасяме за нас от Полша и откъде ли не.

може да каже пак става въпрос за множествено число изнасяМЕ .Ще внасяМЕ боклуци и ще се тровим за да можем да кажем изнасяМЕ.

пилета ще изнасяме ли че много дрънкат нещо

Нищо не можем да изнесем. Къде са животните ? Живи животни и трупи изнася само тъпа нация. Умната изнася готова продукция от животниско месо.Колко струва 1 кг. фураж ? Кой ще гледа животни соросоидите -чалгаджии ? Нови терци в медиите...

В Делиормана има много, изнасяйте!

Преди век България традиционно е изнасяла агнета за Гърция и Турция. Защо и сега да не станем износители? За нас си има свинско, така че алъш-вериша със съседите става! Малко едрия рогат добитък не знам къде е, но ако ЕС отпусне едни пари на стопаните, защо да не отглеждаме говеда?

в тази забравена от бога и боико дебелото(начело на герп) земя нищо не може да се създаде и предприеме вече,късно е ракът се е разсеял навсякъде.

Къде Го #Този едър и дребен рогат добитък в "територията" бе гербераски дебили?... Или под "добитък" имате впредвид мат'риала...!!! Само че лош, лош, ама мат'риала не ще в Пуйкия...!!! Матриала се "изнася" в Европа и Америка бе олигофрени...!!! Дааа...!!! Така че за "TURKEY" да се стяга аркадаша на Ердо БОКо-КРАТУНьо, и БОКолуците Му от ОПГ"герб"...!!!

БЕЗУМИЕ, АМА ОГРОМНО БЕЗУМИЕ!!! Кой си позволява да изнася живи животни, бе ееееей???!!! Вместо да изнасяте "живо" тегло водете преговори да се изнасят продукти отживотински вид; това е истинската търговия с месо и продуктите от него. Научете се да търгувате прагматично.Иначе турчилята сигурно ви се смеят, не виждали такива будали-хаптали. И между впрочем какви животни ще се изнасят - овце, телета, такива каквито са кът на пазара. А ние ще ядем замразени новозеландски посинели агнешки бутове и "телешко" от на вола дядо му. Срам и погнуса!

Ама и гората си изнесохме бе колега.

Точно,защо ще ядем отпадъчните месо на други страни.

надявай се ще изнасяме прасета колкото и домати краставици искат да си пробута стоката

Като не искате Русия , ето ви Турция . Само че България може да изнася само фъшкии .

И това не може, защото няма кой да ги произведе. Виж, ако имаш предвид депутатски, то вече е друга работа.

Рогатият добитък добре, но ще се радвам, ако започнем да изнасяме за Турция зеленчуци и плодове, защото от години купуваме само техни. Хайде сега те пък да започнат да купуват наши, но за целта освен пшеница и тикви, трябва да започнем да произвеждаме и други земеделски продукти.

и отново червените прасета с пръст във гъз,понеже нали са с дпс,а дпс си резкат яко в турция

Eй рзана чурка,що не си седиш в анадола ами тролиш в бг саит?седи си при бурките и много много не надигай глава че боико тъпото да не я отсече.

Luna0102

Предимно прасета, началото поставяме с тези от парламента, а като знак на добра воля ги даваме безплатно.

Те турчиляците свинско не ядът. Пък и тяхната експанзия е към европа и не включва голямо желание за покупка на български стоки и услуги.