Пет партии настояха за огласяване на доклада за ”Белене”

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова да направи публичен пълния доклад за необходимостта от нова енергийна мощност в страната, изработен от БАН.

Обратно в новината

Коментари - Пет партии настояха за огласяване на доклада за ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си помили човек, и докладът за КТБ не беше оповестен ... За капак самата форма, беше избрана доста странно, дори има подозрения че не е същата фирма :)) А за възлагането на поръчката от МИЕ на БАН - дали няма нарушения ?? И как точно избрахте БАН за изпълнител ???? Не че ако беше друг щеше да напише нещо различно ........

1. Загрижените за БГ енергетиката защо не изискаха оповестяване на Доклада за "Белене", направен от британската банка HSBC?! 2. В течение ли са колко милиона се изръси държавата за Доклада?! 3. Неоповестяването на Доклада говори ли им нещо?! 4. Кога градската десница ще намери 1 грамотен човек, който да им пише поне официалните писма?! Аман от комплексари!

"...десните формации ДСБ/Нова Република, Да, България, "Зелените", БЗНС и ДЕОС. " Къде видяхте тука 5 партии? Ей, тъй, любознателно ми е, значи.

Да се качат в един автобус с всичките си членове и симпатизанти и да идат да питат сватя Нушка, каквото ги засяга лично!

Когато става въпрос за милярди, а доклада се укрива, на всички става ясно защо се укрива.

Подкрепям. Населението трябва да знае какво /може да / се случва с неговите пари и здраве.

АБВ си направиха кампанията с тази черна дупка белене, а сега и други. Омръзнахте ни. Алчни ненаяли се политици. Стига с това проклето белене.

Абе щом не са 50 партии, няма да го огласяваме.

И пак, кои са партиите? Най-големите АНТИБЪЛГАРСКИ смешници, дето народа им показа ЧЕРВЕН КАРТОН. Все да ближат Краварския Некъпан

Не ни стига поредната доза радиация от Русия, ами ще докарваме още. Баси калъфите нещастни. АЕЦ-овете са отрова и трябва да ги махаме. Около Козлодуй се обезлюдява, но държавата крие. Така ще е и с Белене и пак държавата ще крие.

издишаш гума,издишаш с глупостите дето го плямпаш

Къде точно се обезлюдява в Козлодуй? Аз живея тук вече 32 години. Би трябвало да съм го забелязал. Освен това знам много добре, че радиация тук няма. Контрола е невероятен и данните не могат да се скрият, следят се онлайн от много места. Не пиши глупости само за да си написал нещо!

пет партии на хранилка при ервеина сорос,защо ли лаят против белене а?,щото ще отпадне нуждата от американски марици и тем подобни смукачи на пари от българската енергетика