Над 98% от автомобилите са вече с ”Гражданска отговорност”

Над 98 процента от автомобилите в България вече с редовна застраховка "Гражданска отговорност".

Обратно в новината

Коментари - Над 98% от автомобилите са вече с ”Гражданска отговорност” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма излагация. 98%, ама от автомобилите, които се водят в движение, Тези, които нямат Гражданска, автоматично се спират от движение в кат. Ама не и от пътя.

Сега с тази система "бонус-малус" би трябвало шофьорите без нарушения и инциденти да плащат много символична застраховка. Проблемът който ще изникне тук ми се струва, че пак ще има увеличение и пак ще плащаме скъпи застраховки дори и с "бонус малус". Аз очаквам човек, който години няма нарушения почти да не плаща и с една застраховка да може да шофира всичките си МПС-та.

Бонус/малус на автомобил няма, а в България застраховките са на автомобил. Ловят шарени пилета или замислят грандиозна измама.

98% ? Звучи ми пожелателно, но не и реално! Миналата година един мангал се вряза странично в мен.Оказа се, че нито има книжка, нито колата има застраховка.Голямо ходене по мъките беше, докато взема някой лев. Не ми се вярва, че с "моят човек" съм уцелил един от тези 2% нередовни. Много по-вече са!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Иди-отите с трошките не щат да плащат, но види му се края!

Моята е от останалите 2%,защото не я карам,и си е паркирана в гаража.Плащам и данъка и толкова,някой ден,ако реша да я карам ще плащам"Гражданското ограбване"(ГО),като не я карам няма да плащам.

Връткат народа , както си поискат , ама и народа си мълчи като риба !

Щом вече 98% си плащат рекет гражданска отговорност, значи мафиотите съвсем си надвиха на масрафа! Ще бъде много интересно да посочат какви максимални обезшетения и за каква обща сума се изплащат годишно от рекетьорите?! Май ще се окаже чист рекет тази гражданска отговорност!

крадливата застлахователна сган с помощта на политическата такава редовно увеличават го-тата, н същото време продължават да ги изискват на колите, а не нашофьора

И дупките по улиците и магистралите , са над 98%. Промяна , ...ЙОК !

Спокоен съм! Застрахователите взеха мангизите и спокойно могат да ходят на Карибите. Коледа идва "госпожицата" иска дестинация.

Aleko

Компаниите да си плащат обезщетенията!

"Това съобщи пред журналисти днес Ралица Агайн, зам.-председател на Комисията за финансов надзор" "Омъжена е за Елвин Гури, създател и изпълнителен директор на JET Finance International, компания за потребителско финансиране в България." ...да ви...

98% друг път,познавам поне 100 човека които си плащат гражданската за 3 месеца през лятото,лъжете като дръти цигани

,... а като БЪЛГАРИ ! Циганите в България станаха по-стойностни , даже имат и ПРАВА , за сметка на българите които още СПЯТ ! Луната спи , народа ПРОСТ ,...СЪЩО!

А ти какво предлагаш?