Китай обеща $3 млрд. за Централна и Източна Европа

Премиерът Бойко Борисов участва в шестата среща на държавните и правителствени ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай.

Обратно в новината

Коментари - Китай обеща $3 млрд. за Централна и Източна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди от СССР крадохме, но там имаше " мъмрения, порицания, изключване от Партията.....че и в панделата можеше да свършиш! "Диктатура на пролетариата!" Гадна работа! Сега, при Демокрацията си е направо рахат! От ЕС открадохме колкото можахме! Без отрицателно последствия! Даже напротив! Идва ред на Китай! И колкото - толкова! Важното е да сме с ГЕРБ-а и да сме калинка!

"Необходимо e да се излезе извън остарялата схема на кредитиране с държавни гаранции като се търсят нови и гъвкави подходи, като например публично-частното партньорство, подчерта Борисов. На какво ли се надява нашечкият? Че може да изпремята китайците преди да са се усетили? Бойко е много семпъл за китайските игрови възможности.

Боце, не се захващаай с тия, бе! Ма тия са истински комунисти. Никога не са се отказвали от комунистическата идеология и ръководните принципи на Мао.

няма ли кой да му каже на нашият простак как се държи един държавник,не се намира на ливадата в Банкя

тъпаци не може да прецакате китайцита!!!

За Китай 3 милиарда са нищо. Ще ги инвестират в Централна и Източна Европа. В Централна или Източна? След провала на Great Wall дали ще рискуват да си вкарат парите в страна където 100% ще ги откраднат?

Те и американците инвестираха едно време в нашите ТЕЦ-ове, и колкото са инвестирали по 10 са и ограбили. Под инвестиция разбирам да направят завод, фабрика, логистичен център и т.н. Това да дадат на Баце крадеца едни милиарди не е инвестиция, а подкуп за нещо голямо.

една държава да успее ,без да разруши всичко ,както го направихме ние под диктата на чужди посолства

Финансовото бреме върху Берлин (фиктивно Брюксел) не му позволява повече да дотира източна Европа. И понеже в природата няма вакум, ето че новите господари на региона ще са с дръпнати очи от една комунистическа страна! :))

На снимката виждам само един мъжкар -Орбан ,и до него послушкото от банкя,който казва само това което му позволи майка му Меркел,и следващия цар на света -Китай.

падение за Китай като федерация щом са допрели до Борисов

Китайците са умни хора и добри бизнесмени ,те знаят къде да инвестират ,от тия 3 милиарда за нас ще има някакви трохи ,ако изобщо нещо дадат ,реално големите китайски инвестиции са за Сърбия и Унгария ,те имат вече и не малко подписани договори.

А Догодина, ще ЧАКА ПАПУАСИТЕ. Карикатура недоклатена

Дали са информирали Борисов, че китайската комунистическа партия, за разлика от ЕК, никак не обича разни кокошкари да крадат китайските юани. Така че, ако Китай финансира магистрали, ще трябва, най-накрая, да се сложи и малко асфалт.

па си викни Московчето да ти обясни що та нямаше в белградски хотел на един 15.12. И как БДЖ и НКЖИ отказаха юаните. Пък ти в Китай мемурандум да махаме с кърпички на китайското карго подписа. Докат са движи отвъд ВЕЛИКАТА ви стеничка. За любопитните "И новия път на коприната ще ни заобиколи"

Свършат ли париците от Е.С,да знаете Бойко как ще се разсърди на Другарката Корнелия за нещо,и ще подаде Оставка,защото когато дойде момента да се връщат заемите теглени от Мутрата Борисов,той вече няма да е във България,вервайте ми.

каква стойка само на последната снимка - ляв селски бек по бабаитски ...ега ти срамът

БОЙКО БОРИСОВ Е РОДЕН ЗА ЦАР НА КОМУНИКАЦИЯТА. ВТОРИ КАТО НЕГО НЯМА. ТОЙ УМЕЛО УМЕЕ ДА ПРЕВРЪЩА В УСПЕХ ТОЗИ СВОЙ ТАЛАНТ. НЯМА ВТОРИ КАТО НЕГО. ПОГЛЕДНЕТЕ САМО ТАЗИ СНИМКА. НЕ Е НУЖНО ДА СИ СПЕЦИАЛИСТ ПО БОДИ ЛЪНГИДЖ, ЗА ДА РАЗБЕРЕШ, КАКВИ ЧУВСТВА ИЗПИТВАТ ЕДИН КЪМ ДРУГ ТЕЗИ ХОРА.

Без да съм специалист по боди лънгидж ще ти кажа, че китайците са световни шампиони по лицемерие заедно с японците. А за дипломатите им - те са на интергалактическо ниво. Та нашият международник не ми го фали. Като хлапак на сватба се радва - ще му разрешат да остане до късно и да пие глътка вино.

Това да гледаш как да продадеш БГ,ресурсите и,географското и разположение,народа и на безценица,а ти да лапнеш някакви комисиони не политика,а престъпление. И да продадете това,което имаме като хората, с печалба за мнозинството бг не можете вече 28 години,негодници.

тоя лъжец на кого ли не предложи България !!То бе газ компресиран от Катар,без да имаме терминал,газ от БАКУ,от луната,магистрали до Русе и сега Китай,пак едни лъжи...,ако го накара някой да изброи лъжите си тоя дебил ще се побърка !!съсипа държавата,такова перде ,просто няма второ!!

Как китайците достигат ръст от 7-8 % ? Ами като инвестират умно в проекти и знаят кога и как ще си върнат парите. Какво им предлага Боби ?

им предлага да им усвои кинтите !

Някои чакат китайците, аз пък чакам ГОДО.

много надценяваш....не четеш ли Иво Христов?))))

Разчитаме на китайското правителство..." И лалва стана тя? Навремето седесарът Пешо Стоянов се върна очарован, а тия пък направо разчитали на КОМУНИСТИЧЕСКИ Китай! Къде се дяна Чичо Сам, а доларчетата на Сорос вече не стигат?!

Не виждам ползата за България, като знам, че на такива срещи Мистър Конграчулейшън само се пуйчи, хили и целува с другите вождове!

Другите работят и защитават националните си интереси, ние все чакаме някой да ни оправи и да ни построи светлото бъдеще. Но като дойде читав инвеститор, намираме начин да го убедим, че е направил грешка.

Преди 9 години Борисов беше обещал България да стигне средноевропейски стандарт на живот. За един мандат, под негово ръководство ... След три мандата СЕГА СМЕ ОЩЕ ПО-НАЗАД. Даже царя лъже по-малко от Борисов

а от вашите началници от америка кво чакате бре тролчета ... или само им лижете задниците ... ха ха ха пс : то освен оръжие , кръв и геи парад от американец никои нищо повече не е видиял !

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце?

С една дума-живот на вересия!Кога от Европа,Кога от Китай,а пък българската икономика кучета я яли.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Китайците дават - ама и на стадиона после има бол място.

какви пари чакаш , бе уйо сплескан!

Генерал Радев е номер едно. Борисов е вечния втори, скоро и трети. Защото и Нинова ще го задмине. А Карадайъ му е заседнал здраво отзад

както от саудите "дочакахте"... никой ен ви бърше за слива, защото боко и компанията крадат и с г.за си.

На последната снимка, само "нашият" стои като охрана на Пернишка дискотека!

те пехливаниет от Хераково

Гербажиите избират Борисов, българският народ избира генерал Радев.

Какво са за Китай неколко милиарда? НИЩО! Какво са за Тиквата от Банкя? Камиони с така необходимите за него суджуци! Очаквайте под "лидереството" на Мутрата да започнем да се дупим към малките жълти пи*шки...само си мислим че ше требва да се въртиме като вентилатор за да задоволиме господарите си от всички страни!

... как какво - половината на това, което вече има...

Яяяяяя,от козяк няма никой........Ако по-рано ни бяха оставили на мира,можеше домакини да сме ние!!!!То ,,ПЪТЯТ НА КОПРИНАТА ,,,е минавал доста близо до нас.........

Правилно ли разбирам какво е ЕС? Когато западната част на Европа си науми да прави проект - всичко е точно. Когато източната част на този континент поиска това - не може да стане, не се прави така и прочее! Правилата на ЕС за кого работят? Щом например можем да плащаме за сирене, а да ядем долнопробна имитация, какво да си мислим?

Защо Борисов ходи по света да срами българския народ ? По-добре тази работа да върши генерал Радев. Знае езици, има хубава и умна жена. Освен това рейтингът му е по-висок от рейтингите на Борисов, Цветанов, Караянчева и Фандъкова взети заедно

Китайската икономика е ПЪРВА в света бе, що го криете? Или не е политкоректно? За да не си проличи, че комунизмът е по-успешният строй, когато е извън рамките на консуматорските общества! Дефинитивно-много бачкат, с малко се задоволяват! В резултат-мощна държава, силна армия, уважавани навсякъде по света! Някой да е чул китаец да направи атентат?! А по света има 40млн китайци извън родината си! Ама всичките работят за нея, и не се отричат от нея! Абе лоши комунисти!

Дави имам и заглавито. На коя опашка да се наруда да си взема малко от тия 3 млрд.?

На снимка Баце удари 6 от тото :)

сега е момента да си върнем любимия сергей на власт, с бсп напред:)

Кой е по-голям евроатлантик - Борисов или Орбан ????

А ЛЬОТЧИКА ЩО НИКОЙ НЕ ГО ПОСРЕЩА НИКЪДЕ,СЪВСЕМ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА МУ СЕ "СПИХНЕ" САМОЛЕТА;)

а спуканият катун начело с файнешъл таймс обяви: доживяхме единствените които имат реална икономика и пари са "комунистически Китай".

Летчика лети на Рафал във Франция. Вярно, не прави Кобрата на Пугачов, защото Рафалите не я могат. Тя е патент на руските изстребители. Генерал Радев е скъп гост на френския президент

НЕЩО МАЙ НЕ СИ НА ЯСНО КАТО КАКЪВ СЕ ЯВЯВА ТАМ ГРИПЕНЧО;)

Друго си е нон-стоп да се пише за Бойко, а ? Едноличния, с липсата на каквато и да е критика и различно мнение в партийката? Я обади, сега коя герберка ще омъжат за човек на Дол, че да се издигне като Габриелчето, само щото знае с кого да се чука?

О мили боже! какъв селендър на снимката. Сакото като мехур надуто на гърдите.

А-а Маджария, помним, помним! АЗ едно време от там си купувах коли! Без да плащам, разбира се!