Горанов: Няма да разваляме приватизационни сделки

Ако Иван Костов има притеснения за приватизациите, да си ги сподели. Нито една приватизационна сделка няма да бъде развалена.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Няма да разваляме приватизационни сделки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за какво ще пипат конституцията? За да обвиняват Нинова? Ами вие от ГЕРБ не сте спряли да я обвинявате. Дева всеки ден е на телевизора с някакви листчета и чете присъди. Никой не и търси отговорност, на какво основание го прави, при условие, че още не е взето решение какво да правят с тези приватизационни сделки и при условие, че срещу Нинова е имало дела, които вече са приключили и тя не е осъдена от съд?

бедняците са в герб и се молят на Бог да си останат, защото не стават, всички християни от страх (от дпс и дост и данчо и сие) да не си изпуснат работата преминаха в герб и всички гласуват за тях, от бкп, бсп, сдс, ндсв, герб... а и оп, оп няма много желаещи, най-много са смея се, но нека ги оставят, че ще видят никога власт, а и малцинствата за бсп никога, късмет имали герб, оставете ги, не правете реформи, промяна, да си работят милите, не отидоха да продължат образованието си нагоре, а така с герб се задоволяват, с 300 лева, а кой не се задоволи замина и пет пари не им пука кой ги управлява, но ще има и фланелки и с други надписи, има и такива, които милеят и искат завръщанеееееее, а други твърдо нееееее приватизацията, добре, че не се случи при родените след 80, до не бяха обиди, то не бяха ругаене, и седнали десните и костов да се оправдават... влез в TOUTUBE, ако е достоверно написаното--захвърляли се с пари от откраднатите чували с пари....Да живее БКП/....оп, герб, от български политик , ако чакаш да ти помогне, все едно е да чакаш от умрял писмо.

80% бедни българи чакат национализация на ЕРП та за да си отдъхнат от тези грабители

Герб зашитават богатствата на олигарсите комунисти.За да не отговарят на ,,болни проблеми,,ще си лаят за и ровят в комунистическите лай.а..Ще се говорят празни приказки,без никакви последствия и да се намират в работа.Не отговарят и за КТБ,как с лека ръка платиха милиярди.

Знаем Горанов, че вие никога няма да построите АЕЦ"Белене". Никой не трябва да си прави илюзии. Вие не сте способни да построите нещо голямо със стратегическо значение за България! Изтеглихте огромни заеми, а насреща нищо! Изтървахме ли "Южен поток"? Да! Благодарение на вас. Сега си правим устата, някакво отклонение да преминава през България. Гладна кокошка просо сънува! Докато вие сте на власт, България няма да има нищо направено! С какво се гордеете? Със санирането ли? Глупости! Тия средства по добре да бяхте ги вложили в ново строителство! Или с магистралите?! Да де, ама те се изграждат с внушение и финансиране от вън! Те не са свързани с националният интерес на България!

Защо така Горанов? Искате закон за да ги разследвате, а ако има нещо нередно, нищо няма да правите! За какво ви е тогава този закон? Експертите ви казаха, че почти всички сделки са изпипани в правно отношение перфектно. Това ще е огромна загуба на ресурс/защото разследващите ще получават заплата за нищо/ и време. Тая тема я въртите пак по политически причини. Да кажете ,видите ли БСП не искат да се разследват сделките. От БСП ви казаха, че са съгласни, но искат да се добавят в закона още три неща: МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ОТДАВАНЕТО НА КОНЦЕСИЯ И ДЕЙНОСТТА НА СИЛОВИТЕ ГРУПИРОВКИ, КОИТО СА ВЪРТЕЛИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ! Последното май не ви е много по вкуса?!И един личен въпрос. Кажи Горанов, какво е това слагачество и докарване пред Борисов на конгреса? Още малко и щеше да се разплачеш пред бащицата! То бива, бива, ама толкова да се унижава човек. При това финансов министър!

ЕООД-БЪЛГАРИЯ. България на БКП= бсп, сдс, дпс, ндсв, герб, абв, оп, дост и сие... масово хората говорят, поне вземете и сложете , както вчера една жена християнка ми каза--ценоразпис(аз казвам). ще дадем ми казва жената, ще дадем колкото поискат пари, само и само снаха ми да я приемат в държавното паспортна служба, през месец март или май, другарката се пенсионира, ама пак ЕООД - щом герб, на герб човек, те, тя всички роднини, близки си назначи, аз не зная, това говорят в града, тази жена, и това се са празни думи, а истини, а не някой си, знаете кои са,,, злоба, че казваш истината, това е диктатура и то по-лоша и от живково време, защото тогава имаше работа за куци и сакати, а сега има работа само за ваши роднини, деца, братя, сестри, но не и за... нали ходим и ни споделят и то еродирани родители--нямаме връзки, пенсионираха ни на 50, с висше родителите им, АКО НЕ БЕШЕ БАЙ ТОШО ДА ИЗУЧИ ВСИЧКИ ВИ, ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ ПАРИ НА КУКУВО ЛЯТО, да не ги изброяваме-костовисти всички сте до един, с малки изключение. Никой не мисли за народа, всички мислите за парите, как на натрупате за деца, внуци, а на запад образованието е 9 хил.паунда на семестър, без квартира, храна, и пр. нищо против всички ви, но не забравяйте откъде сте тръгнали мнозина, изключвам реститутките, а останалите-дядо, баба, майки, бащи с цървули, със скъсани панталони, с пояси на село , кръста да не ги боли, защото на село яка работа е падала, ама всичко се забравя, а и 21 век, а и мнозина не са родени, дори и през 1990, хубав ден и по-малко за другаря Ви Тодор Живков, който ви направи хора, а не чобани, по-малко възгордяване, че да не вземете да се спънете и тогава

Ох! Камък ми падна от сърцето. Аз се бях уплашил да не вземете да развалите някоя незаконна сделка и да тикнете някого в занданя. Пък то вий пак само ще си побръщолевите да ви се чува името по медиите и ще си се заврете в лайняните дупки. Като ти гледам кръглата празна тиква и така ми се иска да й бия един шууут!

Не, само осъдителни присъди за длъжностните лица подписали пагубните за интересите на държавата решения и тия не упражнили контрол. Същите ако имат имоти чийто произход на придобиване не могат да докажат да бъдат отнети в полза на държавата.

Както се казва много шум за нищо.По-добре нищо не правете,това най-добре го можете.Само че скоро ще бъдете ометени от народа и това ще ви е последното управление.Аз казах,хау!

ами разбира се че няма да разваляте нищо!Те парите са усвоени а народа излъган!Всичко си е както трябва!

само ще започнем политическо гонение на вещици и ще лъжем народа че други са му виновни а ние ги наказваме. Демагогия от висша степен. невежество и нахалство. пита се обаче кои са дебилите- управляващите или техните избиратели.

Той професор Христов ви каза!

Как ще ги развалят? Те само кра... пардон,градят.Напоследък се чува,че ще ни дръпнат от парите и за имотите на дедо симо.Щото бил незаобиколим фактор.

Тоя е слаб икономист.Аз мога да направя така че да догоним източноевропейските страни по доходи.Тоя тъпак нищо няма да направи.

Абе, Мозък, не си ти човекът, който може да разваля сделки! Това е само в компетенцията на съда! Това в Свищов не сте го учили, нали?

..и съобразно Последните Реалности - намирам че Вси"наште" СА наясно че ВсичкоСвърши.

Шило

Е що? Гащи ли нямате или сте "мотивирани" да не го правите?

Дискретно : - СА свързани. АбсолютноВсичките "наште". ...от парла-ментата и 406те партийщинки&коагулации, та до СледЗукия "бизнес" незнамквоси и Квартален мицифай&пласьор&пимп.

То и не е нужно да се резвалят. Просто забравилите да си платят дължимото на държавата за години назад следва да си го ВЗЕМЕ държавата със всичките лихви, без да има възможност за споразумения пред арбитражния съд. Тогава да видим колко от лъскавите богатащи ще останат. Много е ледно да си богат на гърба на пенсионерите и клетите работещи!

Да само, че догорите за приватизация са сключени с РМД, а то отдавна като не съществува, акциите на работниците като са изкупени и формирано ново дружество и т.н. номера нищо няма да се случи.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Туй това еюкъньи и усащисвъньи - СледвашеОтдавна да Ви докара до втрещисване...

Грую, пак си тук! Колко ти плаща чорбаджията за един и същи коментар - вечно тъп, все един и същи, и все не на място! Питай чорбаджията дали могат да назначат още един непрокопсаник като тебе - и аз съм тъп, и аз съм морав, а и имам един-два речника с учени думички. Браво на Администратора и на процъфтяването на Груховското ниво!

Свищовския ПУЦ аджия също е работил за драгалевския мангал по времето на приватизацията да не се прави че не е бил там.

поредното доказателство за тъпанарщината на ГЕРБ

Първо - взе та Изфлюпа оная Тъпотевица че имал семейство, та ДайтеДаДадете... После - заусуква по "стабилността" на "банковата" "система" и "държавността" на "финансите" ... Вчера - се Оля ! ..на туй това там мъпетиране из ЕКСПО центрЬ задунайкаю.. ..и НапълноОчакваемо - днес "пропя" И отн."приватизацията" ! Вижте, Хора... - с Терористи НЕ се преговаря.

Няма да се развалят приватизационни сделки, но ще ровим и ще ги накараме да си платят.

Горанов нищо не можете да им направите , ама нищо , то вие че не знаете как, но и не е възможно всичко е една пушилка , с един куршум убивате три заека , правите си пиар , карате неудобните да се снишат и отклонявате вниманието от ежедневните проблеми корупция и всекидневни скандали ...гола вода сте , вие с КТБ не се справихте та с приватизацията ли !

С КТБ се занимава Прокуратурата, драги хм, а не упрвляващите.

Дупе и гащи на мафията е прокуратурата, та чак с главна буква да я пишеш, неграмотнико държавен?

Двнес от Всички снимки закачени на Новините, ни гледат само Тъпунгери и Тъпунгерици

"Нито една приватизационна сделка няма да бъде развалена" Ама естествено че няма иначе България ще се сблъска с огромно количество дела от различни компании.А и е в разрез с неписаните правила. " По думите му ако Костов е доволен от свършеното, няма причина да се притеснява. " Да това определено не звучи съмнително казано тъй!Пък и нали сега Костов е баш експерт в нещо си и каквото каже е закон. "Той добави, че разговорът за здравната карта трябва да се поднови, както и да се приеме предложението за мораториум на откриването на нови лечебни заведения" Толкова коментари от различни партии за тези карти и накрая всичко остава само на думи,ужас.

Как ще развалят ?! Нали са изпапкали парите от приватизацията и трябва да бръкнат в собствените джобове ако развалят сделки.

"Няма да разваляме приватизационни сделки" . Само ще ги легализираме срещу определена сума.

И що занимавате хората с глупости тогава? Нямате ли вече какво да правите? Кога ще изгоните Лукоил от България?

ВСИЧКО С ВРЕМЕТО СИ ,А И ЗАЩО ДА ГИ ГОНЯТ-ПРОСТО ДА ГИ НАКАРАТ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ;)

А, едни други "данъци" се плащат по време на редовните партии карти между Златев и Слънцето, т.ч. заработвай си тролската заплата без да пишеш смехории.

А, не така.. Не закачайте Вальо Златев...!!! Вальо е партньорче на БОКо-ПРОСТИ, а Той му е обещал неприкосновеност...!!! Дааа...!!!

ИНТЕРЕСНО КАК Е СЪЩЕСТВУВАЛ ПРЕДИ БОКО ДА МУ ОБЕЩАЕ........ТЕЗИ ОПОРНИ НА ПОЗИТАНО НЕ МИНАВАТ;)

Парла пю пиано...!!! "Няма да разваляме приватизационни сделки"... - само ще изнудваме и ще дърпаме конците на приватизаторите, а ако някой се опита да се опъва, ще го накараме да доказва че "няма сестра"...!!! Хай гиди дебили герберастки...!!! Дааа...!!!

Рекет!

Е оти ручате жабетата тогава или целта е избирателно да се вадят неудобните на светло.

Кой си ти и къде се буташ на коня в краката ? До къде стигна със строителството на палата в Бистрица ?