Солидарен с работниците, Фицо изкара 8 ч. нощна смяна

Премиерът на Словакия Роберт Фицо е изкарал осемчасова нощна смяна като проява на солидарност към работниците.

Обратно в новината

Коментари - Солидарен с работниците, Фицо изкара 8 ч. нощна смяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

де такива политици у нас!???? Нашите тук ни продават ежеменутно. Онзи ден на 21 чешкия премиер министър е бил на среща с Путин. Над 120 представителя на фирми са били в Русия. А предитова до Франция едвам 20 човека! Какво показва това, че западняка си пази хляба, а глупака си го даравя. А глупаците сме ние! Да роботиш до 65г. така ви се пада 80%!

"Едно от най-големите конкурентни преимущества на Словакия - гъвкавите и относително икономични условия на труд през нощта и почивните дни - е заплашено от ликвидиране с един удар", се казва в изявлението на камарата." Да, "гъвкавите и относително икономични условия на труд през нощта и почивните дни", тоест не-заплащането на труда на работните роби. Смърт на капитализма!!!

А няма проблем, смърт ще има. Като си изнесат производствата, ще е умрял този който ще им плаща и тези ставки.

в Китай ли или в Турция, а имаш предвид тук в най-бедната държава? Хахах е Китай в момента вдигат масово цените на всичко което изнасят!

Дори капитализма да тръгне да умира, което разбира се няма да стане, ти ще имаш огромен проблем да оцелееш като останеш без работа.

По соца за безработица се чуваше само по телевизията ! Капитализма ражда безработицата , така че ако вярваш на думите си е тъжно ! Ако не вярваш е зловещо ! Смърта на капитализма , означава работа и сигурност за всички !