В САЩ изхвърлят храни за $165 млрд. годишно

Американците изхвърлят хранителни продукти за сумата от 165 млрд. долара всяка година.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ изхвърлят храни за $165 млрд. годишно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в изобилие.Който е бил в САЩ знае и ако е бил и в Русия и направи аналог.ще се съгласи с мен, че руснаците са гола вода.Само се петлярчат а иначе болшинството от тях мизерстват в името на мнимото си могъщество.

А в тайгата се изхвърлят целогодишно химия за тоалетни в размер на 200 млрд.рубли...майтап бе, соросоидна шегичка, там всичко се изпива.

аз да попитам, пък сенегалеца горд да ми каже, колко каша от елда, варенная ряпа, и прокиснал квас може да се купи с 165 000 000 000 долара? а това обърнато в рубъли колко е?

В САЩ изхвърлят лайна за $165 млрд. годишно ... тъй де, изхвърлят лайна, ако беше храна, защо ще я изхвърлят, гадното е, че ги цакат с $165 млрд. за лайна

Горд Европеец пак е откачил, флуди форума с русофилските си простотии и след малко ще вземе да пелтечи.

тия америкоси бе, значи спокойно могат да изхранят цяла россия, но не искат! не са прави!

Пак ли се нервира, соросоиден копелдак?? Нещо не ти е весело май?? Така е, говедарника фалира!!

тъй се е! кочината фалира през : 1839г., 1885 г.,1918г. ,1991г. и 1998г. ! засега!

поне кокалче да огложгаме...моляяяя

по добре ХИТЛЕРИСТ отколкото комунист

моля виййй...с тези пари ще си купим храна

Имаш бърза реакция. Кипиш от енергия (надявам се не си пиян). Що не я насочиш тази енергия в нещо градивно ами си тръгнал Русия да браниш? На Путин му е през кора за тебе да знайш. Ти само ставаш за резил и на деца, и на внуци. Съседите също ти се чудят на акъла. Защо го правиш?

Не се нервирай соросопитек. И не ме учи. Учил съм и съм живял повече от тебе. Рекламирай си говеждата кочина, ама проблемът си е твой. Руснаците са на светлинни години повече хора от говедата.

И все пак, какво удоволствие ти доставя да си на страната на тези азиатски примати, срещу които е целият свят (и Китай ги отритна в ООН)? Ей така, най-прятелски те питам.

моля ви...трошичка поне

Говедата сега ще ревнат, че руснаците нищо не ядат. Ако питате Дойче Зеле, руснаците от 40 дена не са яли, а според Лойтерс - от 80. ИСТИНАТА???? И С Т И Н А Т А Е, че Русия произвежда ВСИЧКО без потребителска електроника!!!!!!! Кораби, самолети, подводници, автомобили, камиони, машини с ЦПУ, военна електроника, спътници, обувки, пшеница (на второ място в света!!!), атомни реактори и цели централи, текстил, консерви (включително рибни, както и хайвер), електрически генератори, зеленчуци, каучук и изделия от него, безшевни тръби, електроди, мебели, лекарства, козметика, В С И Ч К О!!!! Соросоидни говеда - МРЕТЕ В ГНЯС!!!

в россия от край време до днес, и при тези обстоятелства и за доста години напред, почина зделай сам е единствената алтернатива!

М-да. И щото и стоката, и технологиите им са номер едно в света, за това безшевните тръби за различните пАтоци са германски, специално за Южния пАток фирмата дето щеше полага морската част бе италианска, а авиокомпаниите им масово ползват Еърбъс :)

От индианците дойдоха доматите, картофите, царевицата, от задокеанските говеда - ГМО, филоксера, колорадски бръмбари. Вие си правете изводите за бъдещето на тая кочина.

моля..ви...нахранете ниии...гладни смееее

Случайно ли е числото 80% ?

Ей на тоа въпрос не моим да си отговорим.

ГОРЯМА ГРЕШКА Е ДА СЕ ПОСТАВЯ ВСИЧКАТА АМЕРИКАНСКА ХТРАНА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ - ДЖЪНК ФУД. ВЪВ ВСЕКИ МАГАЗИН ИМА СПЕЦИАЛНИ ЩАНДОВЕ С КАШЕРНА ХРАНА ЗА ЕВРЕИТЕ И ОТДЕЛНО ЗА ЕКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТА ХРАНА. НЯКОИ ХОРА ПЪЛНЕЯТ, НО ТОВА СА ПРЕДИМНО ПО ПРИМИТИВНИТЕ.

Американците поне да я изхвърлят в Тихия океан, че мурзликите и сев. корейците да могат да си "наловят" нещо за хапване

Че това е сума, три пъти по-голяма от военния бюджет на твоята Русия бе майка. Виждаш ли какво джудже е Рассията?

Първо, това значава, че говедата напират за война, а не - братята. Второ, цените в говедарника са цени от нормалния свят, умножени по 10.( и Трето - като става дума за джуджета - кой яде боя в Сирия?

Не ти ли писна да защитаваш незащимото?

Едноетажна къща до 18 етажен блок. Това е руската икономика сравнена с американската, колкото и да му е мъчно на Пурко.

Вярно е. При 80 порнофилма на седмица само в ЕлЕй, говедата нямат стигане.

в големите американски усти,за да минат на диета

Кво може да изсере един гладен, беден и некадърен комунаст-русофил като тебе, който не е ял 2 седмици ???

дайте и трохичка ....моля виии..както и през 1990...гладни сме....в магазините само шушони и терлици

Неграмотните кравари изхвърлят храна и пак са тлъсти като свинье.

тук има само препарати...какво да правим?...да ги пием ли?

През 1990г даваха по телевизията автобус с американски туристив Масква, как хвърлят шоколадчета, бонбони и снаксове на една автобусна спирка......мурзилките такова меле си спретнаха да со докопат до ядене, че приличаше на ММА мач. Който докопаше нещо, го ядеше с опаковката.....няма време да го обели от глад и конкуренция с другите миризливи ватенки......аве пещерняшка му работа !!!!

Не знам за Москва, ама ако хвърлиш бонбони в някой бордей в Бостън, и стрелба ще има.

Гурливий.....с САЩ и чернилките които са на социал живеят по добре от работещите чибурашки в Раша !!!

моля виий...вземете ни при вас..

не искаме да пием препаратиии..вземете ни у васссс

Жалко , че американците изхвърлят толкова много храна. Може да изхранят с тази помия която изхвърлят милиони гладни руски свине.

Нещо си неррррвен май?

хайде слизай от амбразурата, че стана на решето.

Нещо си гладен май?

Ухааа, двама соросопитека с разчекнати нерви :))

Колега не те зная колко си адекватен но да ти кажа, че за разлика от говедарите, руснаците не се хранят с боклуци. Там си има РГС - руски гасударствен стандарт - който се спазва,Храните са опростени и вкусни. Та...пумията от тези на които се кланяш може да я запазиш за себе си. МЕН ако мепиташ НАШАТА , лично произведена храна от нашите земи от наша тор от наш расад си е най-добре.

дайте им моля виииии.....поне дънки да носят......моляяяя...и дъвки да имат

ПРЕДИ ИЗВЕСТВО ВРЕМЕ ДАВАХА ПО АЛФА ЕДИН МНОГО ТОЧЕН ФИЛМ НА ТАЯ ТЕМА. ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА ХРАНА В ЩАТИТЕ Е КАТО НЯКАКВА ПЕЧАЛНА ЕПИДЕМИЯ, НА ФОНА НА ГЛАДУВАЩИТЕ ПО СВЕТА. В БИБЛИЯТА ПИШЕ, ЧЕ СЛЕД КАТО БОГ СЪЗДАЛ ЧОВЕК, МУ ДАЛ СКЪП ПОДАРЪК - ХРАНАТА. МОЯТ ДЯДО МЕ Е ВЪЗПИТАЛ, ЧЕ ДА СЕ ХВЪРЛЯ ХРАНА Е ГРЯХ. ПЪРВАТА МИ РАБОТА В ЩАТИТЕ БЕШЕ НОЩНА СМЯНА В ГОЛЯМ МАГАЗИН. ЩО ПРЕКРЕСНА ХРАНА СЪМ ИЗХВЪРЛИЛ, СЪРЦЕТО МЕ БОЛЕШЕ. ТОВА Е ПРОБЛЕМА - ХВЪРЛЯТ, НО НЕ ДАВАТ НА БЕДНИТЕ И ГЛАДНИТЕ.

"ПРЕКРАСНА ХРАНА"? В ЩАТИТЕ?

Знам тяхната храна толкова е добра че кучетата не искат да я ядат а клетият сащиняк яде и за година наддава20 кг.

И 70млн.годишно подават молби за купони,50млн.ги одобряват ,а 25 млн.си остават бездомници.американският слон най големият слон в стъклен магазин.

ми дайте ги на комунягите ...там без туй са на купони горкичкитее....

В САЩ изхвърлят храна на стойност 3 пъти по-голяма от военния бюджет на колхозна Раша.....кво да говорим повече :)))))))) Поне да я тварят тая храна на самолети и за Рашка.....те ватниците са свикнали на стоки с изтекъл срок, мухлясали и плесенясали.......нали това ядоха по времето на СССР че и сега

въпрос на цени. А колкото до това - че са яли храни с изтекъл срок - това даже няма да го коментирам. Глупости на кубчета.

Имат опит с US. Научили са, че там всичко е опасно за здравето и живота.

разбера защо купуват храни в огромни количесва след като са наясно че не могат да ги изядат. Че са дебели дебели са, да не с два стомаха.

Тънкият момент в тази "новина" е, че става дума предимно за мухлясала царевица и заразена пшеница. Това изхвърлят, щот не става за нищо.

В евразийская раССия алкаша чака до кофите на магазините и когато хранат се изхвърли тълпата с бой обира боклуците! Пълно е с видеа в ютуб! Ей това е просперираща евразийска раССия! По официални данни в раССия 40 процента от населението има пари само за елементарни неща като някаква храна и нищо повече! До там ги докара 20 годишното управление на безполовия плешив полуръст!

1.Вземи официалните данни. 2.Свали си гащите. 3.Извикай силно "Уаааааа!!" 4.С мощен тласък си наври официалните данни в ануса. 5.Дишай дълбоко и пак извикай "Уаааааа!!".

Значи САЩ изхвърлят храна почти колкото е БВПродукт на русия!

Много трудно тия отпадъци на химическата промишленост могат да се нарекат " храна " . Затова ги наричат джънк фуд. Едно инфо , което не касае никого по света и в частност България ;))) Благодаря за поредната безсмислена " статия " !

Така е в най-хуманната обществена система - капитализма!

1. Безвкусна 2. Гадна 3. Пълна с ГМО 4. Осигурява работа на болниците, където им съдират кожите. БГ кухнята е 100 пъти по вкусна и безопасна.

Все още ядеме вкусна храна,но има народи дори и това не могът да си позволят.Но ме притеснява,че заради печалбите на фермерите и те са тръгнали по американското ГМО.

Много ясно е, че изхвърлят. Като не стават за ядене, отиват на боклука.

От свини само свинщини.

подтекстът на статията е, че не бива да изхвърлят храната, а да я дават на гладуващите по света, като в русия и други такива страни.

Какво да дават, тя не става за ядене.

Първо да нахранят своите гладуващи! МИНАЛАТА ГОДИНА 44 МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ СА ПОЛУЧИЛИ КУПОНИ ЗА ХРАНА ПО ПРОГРАМАТА SNAP!

72.5 милиона тона храна не успяват да се превърнат в ла й на.

Ееее де ,от кога е това с изхвърлянето. Пресмятам ако направя фирма за събирани на хранителните отпадъци дали ще съм на далавера при повторната и продажба след смяна на етикетите.

В евразийска раССия няма глад! Има само картофи и канибали!

на тебе някой руснак ти е изсмукал мозъчето !

Горд лайнозиец иска доказателства, че е тъп рубладжия!

Много бързо си скъса нервичките бе, копелдак???

Къде беше до сега гуцано космата; Яде ли, сра ли ,спа ли питам, че беше чисто до сега, а с твоята поява усра формулата

"Според изследването, над 80% от американците изхвърлят годна за консумация храна" Следователно! Над 80%, са ...... ! (Иво Христов)

В същото време в кочината на путкин има гладуващи...

Срокът за годност умишлено се чете изключително трудно, и трябва да си с поне 2 висши, за да успееш. Преди дни купих салам "Народен" и потърсих докога е годен - на обвивката пише срок на годност - до месец - вижте горния клипс, година - вижте долния. Съответно на двата клипса с микроскопични размазани букви е гравирано по нещо, което така и не успях да разчета. Производителят си разиграва коня, когато институциите спят. Иначе на конгреси отчитаме колко сме велики и успешни!

Какво се оказа, че и в САЩ има 80% дебили!

Грешиш ! Около 99% са , като единият процент е статистическа грешка :))