Неймар и глобалната търговия с футболисти за $6 млрд.

Mрез лятото Пари Сен Жермен подобри, или почти размаза световния рекорд, за да открадне бразилската звезда Неймар от Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Неймар и глобалната търговия с футболисти за $6 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като фалират един два гранда и ще се наместят нещата.

зрителите на футбола са хулигани, наркомани и пияници, пълни бездарници, некадърници, михлюзи, мързели на никомя ненужни хора създаващи само бъркотии по градовете и исван това пълнят джобовете на футболните хора, лапат си те парички а тези зрители фенове наречени лапат мухите и си тровят нервите и тровят нервите и на родителите си....този свят трябва да се закрие и да се открие нов световен ред.Тези футболни хулигани ако направят бели на стадиона да се пратят в кариери и да чукат камъни докато станат меки като памук...изроди

Тия от от 80-те % са убедени , че още има нещото наречено "спорт"! Особено "национален спорт". Държат да се подмокрят с викове "Мачкай Дришо!".

abasador

бих, сменил заглавието на статията с тази, че ... глобалната търговия с футболисти е най-голямата перачница на пари в света! Пример: Бейерн Мюнхен един от най-богатите в Европа. Статистика - за сезон 2016/2017 имат общ оборот от 640,5 млрд. Евро, доходи от продадени билети за сезона 41,7 млрд. Евро (не знам и не мога да приспадна разсходите за подръжка на стадиона като, осветление, озвучаване, футболното поле, охрана, почистване и... т.н.). Би ли мигъл някой от колегите да ми обясни от какво баварците са направили приходи на стойнист 598,8 млрд. Евро, като се знае, че при трансферите покупките надвишават с близо 50 % продажбите (неписан закон за договориране на футболисти и треньори), ако иска един клуб да държи високо европейско ниво! Лек ден.

abasador

P.S. моля за извинвние, записал съм грешно съкращението на милион.... млрд., правилното е МЛН. Съжалявам, хобаво е преди да постваш да прочеш какво си спастрил! Лек ден.

Това е свят от идиоти! Само идиоти могат да търгуват с некви олигофрени, които гонят някаква топка, за десетки и милиони евра

А в същото време милиони или милиарди гладуват,болни,лоши условия на живот,за тях пари няма...идеален световен ред.

Футбол и глобалното затопляне.

Демек 6 милиарда са изтръгнати от балъциъте които гледат футбол.Фланелки реклами спонсорства ...