Хората, които често са във Фейсбук, са материалисти

Запалените потребители на Фейсбук, които непрекъснато разглеждат и качват нещо в социалната медия, обикновено са материалисти, твърдят германски учени.

Обратно в новината

Коментари - Хората, които често са във Фейсбук, са материалисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИЛИ ХОРА БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ....ПОЗНАВАМ МНОГО ХОРА, КОИТО СА ВЪВ ФЕЙСБУК. ...РАЗБОЛЯХА СЕ ОТ РАК....ГОВОРЯ СЪВСЕМ ИСКРЕНО. ТОВА СА БОГАТИ БИЗНЕСМЕНИ. -ЛИЧНО АЗ НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЪМ БИЛА УЧАСТНИК В ТЕЗИ ДЕМОНСКИ МРЕЖИ. ПОМИСЛЕТЕ

Фейсбоклука е за 'weaklings', разбирайте го както искате!

Немски учени си избили комплексите като киснали във фб докато си правили някакво проучване...дрън-дрън. Дано да не влязат в дира, че тогава какви резултати ще изкарат, не е истина:)))

Проблемът не е във ФБ, драги зрители и потребители, а във вас/нас. Огледайте се и в реалния живот, и ще видите не по-различна картинка. Кой както си го направи...

Моите впечатления са че 80% от "клиентите" на фейсбук са от женски род. ФБ замества клюкарството и много други неща.Когато го нямаше хората наистина бяха по нормални,сега лицемерието е над всичко. Между другото, това е част от хибридната война,разбира се от кръгове в сащ,просто ти четат профила,пълна характеристика на личноста,житието и битието, и "приятели".Може и да не криеш нещо или страхуваш, но не е приятно. А използването му,меко казано,за политически и други цели при необходимост е част от играта.

Това че има парола за влизане е само за заблуждение,който трябва го може, тя е само за ограничен достъп на анонимни и и семмеен кръг.

Да масово са от женски пол.Даже и такива напомпани татуирани.Даже те преобладават.Добре,че са жените мъжете винаги са прави.По големи клюкарки от мъжете няма.

шматки и безделници!

Даааа, хора без работа. Как иначе ше кисне по цел ден у фейсбукот. Де мотика де , и по един безкраен добуджански ред царевица за окопаване.

Фейсбук е за позьорство и фукни. Кой къде се снимал при някое басейнче, кой бил на екскурзия за 100 лв се качва да го харесват и видят, а у тях старата мазилка ще ги затисне и живеят на кредит.

Колко си прав //Избиване на комплекси // ,един идиот си заложи апартамента за да отиде на Доминиканската република със друга курвичка за да покаже на неговата бивша курвичка колко е добре, за да е прикотка да се върне при него. Ум робува Ум царува другото е ташакларъ

Най-ми харесват снимките вкъщи- модерна и гримирана,а отзад кюнеца. Не че съм от "Париж", но е малко смешно.

ми то и аз мога да го кажа това и без да съм германски учен , същото е и с ку.ветата по сайтовете за запознанства , на втората реплика и те пита с какво се занимаваш ??? тоест дали си с пачка , излъжеш ли че си некой адвокат или бизнесмен счупват се да пишат , а я кажи и че бачкаш на некой строеж, общ работник за 25 лева на ден и спира да ти пише

И аз съм с това впечатление. Връзката по любов е все по-голяма рядкост.

Не си прав! Основен двигател е любовта на жените... към парите!

Ами иди на църква!

Фейсбук си е дрога като всяка друга...колкото и да се мъчите да заобикаляте този факт, не можете. Висенето там е пристрастяващо и добавянето на приятел няма нищо общо с истинското приятелство, просто това е поредната подмяна на термини, по-скоро изпразването им от съдържание и ЧОВЕЧНОСТ. Човешкото в приятелството е ЖИВОТО ПРИСЪСТВИЕ. Извинявам се за големия шрифт, но доживях да прочета, че съм социопат щом нямам профил във фейса-типична реакция на зависим. Аз преди да откажа цигарите така нападах непушачите, чак сега си виждам грешката.

FB е наи актуалното преброяване на глупаците !

не, просто ти си от тези дето не искат да пускат докато не бъдат сигурни че мъжа е готов за семейство и брак, не се сещам за мъже между 18-30 които при първата среща с жена да си представят как се женят, но мога да кажа че 100% от мъжете мислят как да я вкарат в леглото, ти като не пускаш ставаш безинтересна, пази си оная работа и се надявай някой да те погледне, ще хванеш някой много отчаян мухльо чужденец който ще е готов да чака 3 месеца до първия секс защото той ще е на 40 а ти ще си му 2рата в живота

Веске, кога страна студентка бе джанъм, нали си 40+ сервитьорка в Малта и много се гордееш със това, а и се присмиваше на хора с PhD които работили нискоквалифицирана работа... пак си в друга реалност, лелче!

Защо лелките нямат ли право на мнение?А доста от тези лелки работят с компютър преди вас.Има доста грамотни лелки,за разлика от доста младежи.И това,че изразяваш мнение прави ли те лелка?

Фейсбук е за кифли и тъпаци, творческите натури са в Ютуб

Който няма профил в поне една социална мрежа в днешния ден на 2017 година си е жив социопат - най-малко. Пък се гордейте с това колкото колкото си искате.

Сиси много си простичка ма, що се въдите се такива недодялани в тая гнила кочина

Е те там ви манипулират и зомират такива простачки и простаци като тебе, със социалните мрежи. Включваш се там и си вече много социален, не си там и какво социопат си. Тъпаци като тебе ли, които висят из форумите денонощно.

най много ме забавлява изумените погледи, подсмихвания и възгласи на хората като кажеш че нямаш профил във фейсбук, много промити мозъци горките, и тъй като не си от тяхната секта и ставаш като изгой, не искат да говорят с теб и мислят че си странен, много промити мозъци

Ако си съгласен, би ли споделил дали отношението ти към форумите (например настоящият или бг мама) е същото като към фейсбук. И ако не си против форумите, защо си против фейсбук? Въпросът ми не е с цел заяждане. Благодаря предварително!

Фейсбук прави личния ти живот достояние на всякакви злонамерени личности

форумите са с определена тематика, всеки избира тема която да дискутира да развива знанията си от други запознати, а може би и да наложи мнението си по даден въпрос, разликата с фейсбук е че фейсбук е платформа за реклама на себе си, дали някой ще рекламира лицето си, мускулите или нещо друго той си избира, но там не е място за обсъждане а е място за съгласяване затова много дълго време имаше само лайк и нямаше дислайк, тоест влизаш само за да харесаш нещо , което е изкуствено издигане на някакви фалшиви стойности, някой казва аз съм гей и 5 човека го лайкват, изглежда така все едно е нормално ама няма мнението на тези 100 които го дислайкват ,нали?

точно вчера под друга новина обсъждаха как се женят и раждат дете и после симулират че мъжете им са ги били и после ограничителна заповед и остава в апартамента на мъжа а той живее на квартира, така че не се надявай , заради едната ти елеганстност и красота никой няма да те земе гола и боса, мъжете вече вземат за жени грозни но верни и осигурени жени

Ей, всеки втори българин - топ анализатор на фейсбук,ха-ха-ха. Ми избивайте си и вие комплексите там, дано да можете да излекувате болната си психика и вие.

Влизаш в един кенеф. Не ти харесва. Излизаш и споделяш лошите си впечатления. Идва обаче един от живеещите в него и те гълчи. Малко сте вътре ли?

Съжалявам, че приятелите ти във фейсбук са направили кенеф от твоя нюз фийд, явно такова е нивото на твоето обкръжение. Замисли се .... ,-)

че ние си ги избиваме, нали от опит говорим. Което не пречи да проявяваме и самоирония.

FB е наи актуалното преброяване на хлупаците !

Така си е, на дядо Хлупакото...

Според мен разликата е в разбирането на думата "приятел". Някои са само познати, но във Фейсбук няма такава категория, а трябва да има и кандидат познат. Всичко това е част от политиката за обезсмисляне на семейството, народа и дори приятелството. В глобалисткият свят човекът е самотен атом летящ в пространството и над него влияят само глобалните сили.

Защо лъжеш, във фейсбук има такава категория - познати. Има и всякакви други категории, които си направиш

А тези в Туитър, идеалисти ли са... явно няма с какво да се запълват новините.

характеризират множество човекоподобни в 21 век .

на мен повечето ми изглеждат като хора неособено успешни в областта, в която работят, и затова се доказват във фейсбук. Има и много самотници, тотален провал в личния си живот, затова се доказват чрез хиляди "приятели" във фейсбук. Има и жени, които явно не могат да задържат мъж в реалния живот затова цял ден пускат полуголи снимки да доказват колко са красиви. Изобщо всеки компенсира това, което му липсва в реалния живот.

В такъв случай, аз който нямам фейсбук и никога не съм проявявал интерес към него, трябва да съм антиматериалист.

Дори шимпанзетата се учат да ползват наови неща. Но разбирасе, всики които ползват интернет, в астност ФБ са с интелект на шимпанзе, а ти си почти гений. Интереното обаче е, че тия които ползват интернет или ФБ за работа са доста по добре реализирани от теб, но това е друга тема която ще те травмира допълнително. Дет се вика, не става само с копане, трябва и акъл.

"Интереното обаче е, че тия които ползват интернет или ФБ за работа са доста по добре реализирани от теб"- ти от къде знаеш той точно колко е реализиран??? Или си от категорията "гости на столицата", които се чувстват 'реализирани', ако са в СофЕя и получават повече от 400 кинта и живеят в престижен панелен комплекс? ПП: Неграмотното ти писане подсказва, че си много реализиран/а и преди всичко умствено натоварен/а.

Това е клевета измислена от феминистите и феминиските, с която искат да прикрият развратните и извратените си наклонности - характерни предимно за еснафите, което е и основната цел на социализма да се постави знак на равенство между атеизма и алчността,- двете понятия са различни и няма как да бъдат еднакви.. Искам да осъдя за клевета някой български полицай, да е патриот, да е космат с масивен скелет и да е среден на ръст, освен това и да е патриот, което за мен означава че е паразит, просто така.

И аз дълго време нямах Фейсбук с цел да не си губя времето, ама истината е,че ако седнеш да пишеш в "Дир бг" и да отговаряш на разни тролове се губи много повече време.

Тази статия да не е платена реклама на фейсбук?

психоаналисти за фейсбук и туитер .

А какви са умните хора/като мен/ , които не само не влизат , но и никога не са имали и няма да имат "Фейсбук" ? Малко е нескромно,но все пак мисля че и нямащите фейсбук имат някакви положителни характеристики.

Това е безспорно. Но изследването е за болестните състояния на фейсаджиите. Тази показна активност се дължи основно на две причини - ефекта на отвързаното куче и избиването на комплексите за малоценност.

имам фейсбук, но пиша на стената си много рядко и имам 150 фейсбук приятели. Не се определям като материалист, въпреки, че обичам новите неща, не държа да имам последния модел на нещо

Интересно като гледам само жените особено младите в градския транспорт и в метрото дето непрекъснато киснат в тоя фейсбук, кво му намират толкова не ми приличат на големи материалистки а да освен че имат супер скъпи мобилни телефони-показност, че жените в България имат по-висок стандарт на живота от мъжете доказан факт е.Ми нашите жени са изключителни материалистки нищо духовно няма в тях само за пари мислят и мъжете ги третират като банкови сметки.Дока има пари естествено после му бие шута и отива при следващата банкова сметка.За туй са богати.Една позната ми викаше, че мъжете трябвало да плащат на жените всичко дори и това че им правим компания и правим секс с тях-ПО-ГОЛЕМИ КАПИТАЛИСТКИ И ЕГОИСТКИ ОТ ЖЕНИТЕ НЕМА ДОКАЗАН ФАКТ!

решението е да си намериш жена която изкарва повече :)

Нямам фейсбук , но се определям като твърд материалист. Шах и мат на тези учени.

То е от интелекта. Ама ако положиш повечко усилия ,ще се научиш. Въпроса е, че имаш последен айфон. Няма значение, че го ползваш да осветиш пътеката като ходиш по нужда, защото кенефа ти е в другия край на двора!

Не съди по себе си. В София на 12-я етаж нямам двор.

По-скоро са комплексари със скучен живот и слаба самооценка, затова търсят начин да се самоутвърдят и тъй като за да блеснат в някаква определена сфера е невъзможно или трудно или ще отнеме много време то започват да го правят сами, правят си самореклама за да получат одобрението на хората. Всичко е самохвалство , обърнете внимание че най-разпространените самоизяви са че са някъде сред приятели(заради комплекса че нямат приятели), някъде на маса(снимат се храни и марков алкохол за да видят другите как богато са се уредили) , някъде на почивка. Другата линия на хвалене е чрез спорта, фитнес и т.н., и още една линия е показване на красота. Някой по умни се правят на интересни чрез пускане на някакви вицове или смешни истории по този начин очакват да оценят интелекта им че са успяли да намерят супер смешния виц и това ги прави умни. За много хора мнението на околните е много важно и затова фейсбук е идеален инструмент за това, от другата страна на веригата са маркетолозите които са измислили този инструмент за да задържат повече време хората вътре и да печелят милиарди от реклама.

Комплексари са тия които си позволяват да дават оценки на хора които нито знаят, нито познават. Аман от селтаци смятащи, че техния начин на живот е по-по-най и всеки трябва да им подражава.

Че такива селтаци ги има на по 30-40 или 50 години и повече расли сред елита на нацията-още по-лошо много от тях са част от елита. Жална ни майка!

Поскоро материалисти - шизофреници,аутисти с типични психоразстройства, ако им спрат интернета за 1-2 часа както и мобтелефоните ще излязат на улицата и ще мучат. Тези "учени" явно са вече в тази фаза особено по време на черните петъци и понеделници.

Помисли пак...

Комбинацията от думи "хейтърско мислене" е клише и е неразбираемо за много хора. Няма да те разберат ако пишеш ОМРАЗА ли или така изглеждаш умен? За младите не, за старите също!