Черният петък в САЩ с нов рекорд от $7,9 млрд.

Американците поставиха рекорд по обем на покупките в интернет в четвъртък и петък, пазарувайки стоки и услуги за общо 7,9 милиарда долара.

Обратно в новината

Коментари - Черният петък в САЩ с нов рекорд от $7,9 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 400 доларес тази година похарчих. 30% намаление не е шега работа.

Китайският онлайн търговец Alibaba отбелязва подобаващо Денят на самотните сърца в Китай. За час през платформата на компанията са били изтъргувани стоки за 8,6 млрд. долара, съобщи Ройтерс. Само в първите минути бяха реализирани продажби за 1 млрд. долара.

Черния петък е за балъците и шепа черни непрокосаници, маркетинг трик да накарат бедните да си кихнат двата долара в джоба. Апле например си намаля цените с 20 долара за ипфоне, обаче корейските боклуци падат с 300 - така или иначе никой не ги купува освен балъците в третия свят и панелките

ЧЕРЕН ПЕТЪК - ДЕНЯ В КОЙТО ТЪРГОВЦИТЕ ИЗЛИЗАЛИ "НА ЧЕРНО" .. ДЕМЕК ПОЧВАТ ДА РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ :) ... А ДРУГОТО Е ИЗМИСЛИЦА : - СЕГА ИМАМЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ - БОКСИНГ ДЕЙ НАМАЛЕНИЯ (СЛЕД КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ) ... И АКО СИ НАМАЛИЛ ЦЕНИТЕ С 30% ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК ... ОТ ТАМ НАТАТЪК ГИ НАМАЛЯВАШ ЗА КОЛЕДА И БОКСИНГ ДЕЙ ... .. ВЪХ ТЪРГОВЦИТЕ НАПРАВО ЩЕ ПОДАРЯВАТ :)) ..

моля ви...дай те ни да ядем

Когато капиталът държи хората бедни и в невъзможност да си купят някои неща(колко са им необходими е друг въпрос)може да се видят всякакви сцени по магазините през дните на Черния петък, а вече и събота и неделя.Отделно че собствениците пак са на печалба, даже и при големите отстъпки, които се дават. А Алибаба по-миналата седмица за 1 час продаде стоки за 8 млрд $!

са "сбирщина" от неграмотници

И що на нас, Българите---кура бОли, колко са похарчили американските говеда?!!!:)))))

не си българин :)

много добра традиция за подпомагане на икономиката на държавата. Все пак заплати се плащат от продажба на продукти и услуги, а не от тъпанарите джавкащи по форумите. Няма ли оборот - няма пари, няма ли пари - няма зареждане на магазините с нова стока, а от там производителите нямата пари да произвеждат. т.е.... не ви остава друго освен да пишете за копейки и да се надявате цената на боряшника да падне до толкова, че да можете да си го купите.

Много ти е промит мозъка, просто нищо, освен клишета от твоите американски политици. За планетата, за животните, за планините от електроника и островите от пластмаса, за човешкия жовотец не мислиш! Казано ти е пазарувай и ти пазаруваш... Пфу!

Ти бояришник в български магазин къде си виждал, бре? Ние си варим ракийка, правим си винце и мезенце си имаме. И хич не ни дреме какво и за колко си купили в щатите, Аржентина, Гренландия и Папуа. Както и кой накъде си е обърнал задната част - на изток или на запад.

В САЩ Черният петък е наистина празник за потребителите. А у нас е празник за далавераджиите и за мошениците-да спечелят колкото се може повече-на гърба на наивните и добронамерени потребители.

черни петъци хелоуини дни на земята /а тя е все по-мъртва/ ----- дни на толерантността дни на гея ---------- считам за идиот всеки който не си дава сметка че замисъла е ОБЩ

Како такое млрд? Я незнаю.

американските потребители, все така да пазаруват, та да създават и поддържат работните места за китайския, индийския и бангладешкия пролетариат, инак горките им народи ще умрат от глад.

Какъв рекорд бе хора, Али-то направи толкова за 2 часа на 11.11, рекордите са вече в Поднебесната. И свиквайте да давате цифрите в юани

и богатите искат да пазаруват по-евтинко.

Не разполагаме с данни за процента на дебилите в сащ, но има натрупани факти, които могат да ни накарат да се замислим... включително за бъдещето на човечеството под "цивилизационната" хегемония на сащ.

Видях такива грозни сцени в ютуб с американски граждани, които в петък едва не се изтрепаха за вещи... Блъскане, бой, разграбване на намалените стоки, една отблъскваща тълпа, просто някакъв ужас... Апропо, вече сме неделя, но пропагандната машина на дир.бг продължава да ни залива с инфо за тъпата небългарска традиция, която според дираджиите трябва да изкопираме и у нас. Все едно си нямаме Коледни и Великденски разпродажби (друг въпрос е, че нашите алчни търговци правят символични намаления).

Това дет си видяла не е нищо, трябва да видиш що става у масква и ленинград, когато пуснат дамски превръзки, найлонови ризи и чорапи, а пък за "Боярошник" да не говорим, направо се изтрепват.

FuckTheEU

Има и буквално утрепани, поне две са жертвите но за тях нищо не се пише.

Много повече са. Игрите в интернет стават все по-популярни.

Тазгодишните продажби по интернет са със 17,9 процентни пункта повече, отколкото за същите два дни през 2016 г Интернета убива !!!

"Американците поставиха рекорд по обем на покупките в интернет в четвъртък и петък"

Споко! Това са хартийки на вятъра! След седмица ще мине едно тайфунче през тях и готово- ще чакат пак "белия петък" да си напазаруват на кредит нови картонени бараки и играчки в тях.

Хванете поне този влак бе българи.

уса благоденстват на гърба на останалото човечество - тези милиарди не са произведени, а са откраднати; вече даже не печатат долари, а издават електронни банкови нареждания - ето ви имейл за 10 милиарда, а вие пратете леки коли, компютри, телевизори, вино, кафе.... през 2016 г. дългът им надхвърляше 60 ТРИЛИОНА долара и нямат намерение да го изплащат с труд, а с войни

Това е възможно благодарение на факта, че никой не може да ги завладее. Пазят ги големи океани.

А, как се изплаща дълг с войни, ако си наясно!?

FuckTheEU

Никой нищо няма да изплаща, войните са за заграбване на ресурси - нефт, газ злато и прочие. Например ЮАР е страната с най-големи златни и диамантени залежи в света, но самата тя е мизерна, защото всички мини се разработват и грабят от западни компании. Преди 1-2 години някакви миньори стачкували за мизерните условия и заплащане, излязоха на митинг и там просто разстреляха над 30 човека. Разбира се не се чу нито дума от правозащитните организации!