РБ:Пенсионни фондове да инвестират в инфраструктурни проекти

От Реформаторския блок (РБ) предлагат големите инфраструктурни проекти да се реализират чрез пенсионните фондове.

Обратно в новината

Коментари - РБ:Пенсионни фондове да инвестират в инфраструктурни проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от Разбойническия блок се чудят от къде да откраднат.

Ние сега не можем да дочакаме пари от частните пенсионни фондове, та какво остава ако влагат парите ни в проекти които ще се изпълняват от фирмите на батко и братко. Парите за пенсии да се събират на едно място а който е будала и иска доброволно да се застрахова във частни пенсионни фондове!!

Как ще се краде е ясно. А всички бягат от това как ще се събират парите за пенсионни фондове - дори др. Пръмова и лелка Курволят. А най вече фин ни министър,

Направо да ги пускат в сметките на братските фирми. Що трябва да се молят да правят някакви декори, които веднага след рязане на лентата са за основен ремонт. Да може мутрите да ядат и пият с тези пари, пенсионерите и без това са пътници.

Ало, умрелите деформатори, не посягайте на парите на пенсионерите. Достатъчно крадете от други места.

Ехоо, Реформаторския блок .... вие още ли не можете да осъзнаете, че сте политически мъртъвци.....

Ще вземете парите за пенсии и ще ги инвестирате в асфалт. Да ние честито, направете го това нещо и за автоматично си тегля партидата от частния фонд и влагам в НОИ. То така или иначе, не виждаме какво правят тези фондове частните с парите ни, поне сега ме убедихте

налягайте си парцалите бе

Гладни сме. Нали съсипахте България ?

Пенсионите фондове СВ инвестират за да имат растеж и доходност, с минимален или малко нар минималния риск. Каква е диходноста на инфраструктурните проекти и риска? Мисля, че не е добра идея?

Дебилите от РБ от чудене какво да изплюят... плюят тотални глупости....

Тоя от снимката да финансира от собствените си фондове, ако откаже да се финансират от фондовете на РъБъ.

този от снимката не млъкна с тъпотии. Все Конституцията ви е крива, защото всички закони ги превърнахте в тоалетна хартия, ама Конституцията не можете, затова анатема за такива измикяри като вас

Тоя глупендер докога ще ни занимава с глупостите си.Той освен да лиже сливата на Кунка Пръмова за друго не става.Не го показвайте.

Които ги липсва, няма как да бъдат чути, защото ги няма.

Що не си мълчите бе , Народа не ви иска ви се натискате да ни управлявате , засрамете се вие , дсб , сдс и други лапачи , вие за Българина не съществувате ! Вашия политически живот свърши вие сте мъртви за повечето от хората !

Ядохте бой, снишихте се няколко месеца и сега пак юруш за кокала. Никой не ви ще. Баста. Финито. Изпята песен сте. Инфраструктурни далавери с моите вноски за пенсия - на мама ти у .....

Този да се благодари, че не е японец, Че досега 100 пъти да си е направил сепуко. Да се радва и че не е гражданин на "Замунда". Щото още като кмет щеше да е вкаран в казана.

Нали вие съсипахте държавната собственост бе изроди грозни. Сега пенсионните фондове ли ще съсипвате. Как точно инфраструктурния проект с приходите си ще ми плащапенсията. Тоя е откачил. Прочел нещо някъде. То да гледаш демокрация е едно, а да я претвориш на практика друго. Демократите у нас са ялови крадци и нямат никакво намерение да правят демокрация.

Точно това направи Бат Бойко,когато дойде на власт .дръпа от здравната каса милиард и половина,за да стои пътища,и от парите ни вест ни кост

Значи с парите ми за пенсия ще инвестирате в магистрални кражби? Не съм съгласен при сегашната крадлива власт и осран съд. Интересно каква възвращаемост имат сегашните инфраструктурни обекти. Например спортнит зали са масово на загуба. Само в София май има печалба. Например друго е АЕЦ Белене, но нали реставрягите са срещу този проект. Срещу Южен поток и т.н.

Чакай сега. Инвестира се в нещо, което носи печалба. Инвестиционните фондове имат и изискване за минимален риск. Та питам аз това момченце, колко печеливши са инфраструктурните проекти, след като никой частник до сега не е инвестирал в тях! Посочете ми един, който е построил път и печели ли печели от него! Тогава аз ще направя взаимен фонд "инфраструктурни проекти" и всички ще печелим.

По добре да ПРИВАТИЗИРАМЕ хотелите на Иван Костов Лидия Шулева МаяИлиева ВИС-2 на Слънчака Златни Пясъци и Албена и Боровец и ежегодните приходите от тях да отидат за Пенсионите Фондове .(средна печалба по 10000 Е на 1бр хотелска стая на сезон )

Чакай, чакай, в жилищното строителство инвестира "зетя на тъщата" , в Пампорово инвестира моята "бивша" , което значи там не може да се дава на "пенсиите" да печелят. Е догодина пак ще им пуснем по 4-5 лева за да мъкнат и това им стига ! В супер големите проекти, там печелят милиардерите, което значи, че и там няма място за "пенсиите" .Зеленогорски, ти спечели достатъчно и сега искаш да бръкнеш по надълбоко чрез благотворителност с наши пари. Хайде подпори се малко , да не те викам У парламента и после да се "оплакваш", че не съм те бил притиснал, като Главчев. Що не го вземете при Вас , в ръбатия блок, да Ви разправи какво може да Ви се случи, ако много приказвате ?

Айде каквото можахте вземахте. Стига толкова. Вече само ще гледате

По доло некав незнам как да го нарека риве за пенсионият фонд при бай Тошо.Смятай колко е бос и прос че не знае че пенсионите фондове са конфискувани през 1945 година и се създават наново през 1998година.Но това нема значение тва си зна тва си бае дали е така нема значение

да .ба и боклуците зеленогорси,те не ги искат в селото те питат за къщата на попа.

От 1990 крадете България,Иван Костов е крадеца и унищожител на дясното,то от циганин-предател какво друго да очакваш.Милиардите в пенсионите фондове ви се набиват в джоба щото са големи и си чудите как да ги окрадете като КТБ.

Ама тия от кой РБ са? Нали оня ден некви се отделиха от РБ и направиха РБ2 ? Или нещо от сорта. Човек почва да се бърка когато едни и същи правят и се местят в различни "блокове".

Помнете ми думата!!!След 7-8 години, частните пенсионни фондове ще започнат да фалират.Те парите вече са инвестирани по разни острови.Пенсии ще вземем, ама някой друг път.

Огладняха, търсят източници за крадене. Какво се оголи като ресурс да го оглозгат.

Най-вече у магистрали , нам Боце е отиграл техниката , после пенсионерите на фотосинтеза.

Тез от "Реформацията" от Време на Време дават "индикация", че са в "будна кома".

и тия са кандидати за краднене на пенсионен фонд,ама то червена кръв вода не става

Много идеи като са извън парламента, а като бяха във властта, нищо не свършиха, а имаха няколко министри на много важни министерства - Москов, Кунева, Христо Иванов.

Още един кандидат за асфалтпаша! И как ще възввръща вложените средства/откраднатите/ от ПФ...сигурно ще трябва да плащаме след време по лев за всеки км. по путната мрежа! Повдигами се от тоя ГЛАВОЧ!

Огладняха тия палячовци и пак се заогледаха за глупци измежду подскачащите пред трибуната на изпечените крадци, пардон, вече милионери. Мислиха, мислиха откъде ще падне келепирец и хоп, що да не ощавим и пенсионерите, всичко друго вече сме го взели или затрили. Чудя се дали има все още такива будали да им се връзват на тия гробокопачи на страната, на тия, дето съдбовно промениха посоката, вместо към благоденствие, я остъргаха до кожа, открадоха де що можаха, продадоха за левче големи предприятия, разпродадоха на братчеди общото богатство, изхвърлиха на улицата специалистите, разсипаха органите на реда, за да вкарат свои хора, които да ги пазят от възмездие и сега, в превърнатата в пустиня китна градина се облизват за още. Отврат

Много ми е интересно да разбера на какъв принцип ганчовските "политици" избират кои политики и практики от развитите демокрации да забележат и за кои да си затворят очите и ушите.

Простотията натика всичките от СДС в канавката.

То и при бай Тошо пенсионният фонд беше инвестиран в промишлени предприятия, ама СДС ги разпродаде за жълти стотинки и тлъсти комисионни...

При бай ти Тошо немаше Пенсионен фонд щото кумунягите го национализираха през 1946година.Пенсионият фонд се създаде при управлението на Костов през 1998г

Колко е добре, че РБ не са вече на власт! Досега да са приключили и с тези пенсионни фондове!

Пенсионните фондове си имат специалисти да им казват в какво да инвестират. На тоя не му влиза в работата да дава наклон на оная им работа. И за къв чеп сте го изтипосали в новините? Секна му кранчето, че се появява с тъпите си предложения ли??

Бедни ни ми, Зеленоглавчо. Едно време си правих труда да търся каква далвера се крие замаскирана зад добрите ти намерения. Вече не ми пука, щото си аут от политиката завинаги! Опитът да обслужиш строителната мафия по морето ти изяде главата зелена.

могат да го забранят Разбойн.Блок на гроб и коалицията са ни предостатъчни !

"С чужда пита -майчин помен!" А-ла Дянков!

- Ти риба ядеш ли? - Не. А месо? - Не. - Вегетарианец ли си? - Не, пенсионер, в Бг!

Тия комунисти ли бяха или капиталисти:)

Не бяха комунисти, не-е-е ... и капиталисти не бяха ... уф, как им се казваше на такива дето за пари всико правят ...

Това е абсурдно. По добре да се премахнат тези фондове и само НОИ, нали това беше целта Държавата да не се занимава с гаранции по тях.....