Служителите на Амазон в Германия и Италия стачкуват

Работниците в шест дистрибуторски центъра на Амазон (Amazon) в Германия и един в Италия днес излязоха на стачка.

Обратно в новината

Коментари - Служителите на Амазон в Германия и Италия стачкуват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

迅速なご対応でした。ランクAの廃番ヴィトンのコインケースを購入。状態はコメント通りで、あまり使った後のない、とても綺麗な物でした。かすかにタバコのにおいがありましたが、使ってるうちにとれるかな。手書きのメッセージにも、気持がこもっていて良かったです。新品品の購入は不安がありましたが、ご質問にも素早く答えていただきました。付属品なしとのことでしたが、箱に入って丁寧に届きました。ありがとうございました。 スーパーコピーブランド バッグ xs https://www.kopii.net/products/p1/1/3/9523.html

Никой май от коментиралите не разбрал, че става дума са солидарност ...

Май ще ускорят вкарването на роботи в складовете...

има биороботи, даже се и самовъзпроизвеждат

Да им оповръщам синдиката.

Браво! Накрая капиталистите ще бъдат изядени от собствените си служители, задава се нова социалистическа революция! На крак, о, парии презрени, на крак, о, роби на труда!

Оня мръсник Безос направо се е на*рал.

Драги неграмотници, за стотен път: произнася се "Верди" [ˈvɛʁdiː].

а неграмотната амеба, дето цъка минуси, да ходи да се обеси най-добре, мда :)

Vereinte Dienstleistungsgewerkschaft та как се произнася "Vereinte". Ей... като ми почна тука разни буквоеди вместо да ги интересува новината, а ги интересува правописа... направо ми иде да късам глави.

Всеки професионалист би се срамувал от грешките си и би ги поправил. Но ти си мърляч като останалите, па и почнал да се ежи, хахахахаха. Немска телевизия гледал ли си някога? А можеш ли да четеш? Самата организация нарича сама себе си "Верди", а ти Ганя си тръгнал да ги учиш как им се произнася името. Произношението не зависи от къде идва съкращението, нещастнико, ей затова затъва България, защото е пълна със самонадеяни селяндурчета като теб. Вземи и си скъсай сам главата, говедо :) А новината не ме интересува, защото с и без стачка - поръчките са ми изпратени, капиш, зелко? :)

Като заменят хората с роботи , тази дилема ще отпадне ! Ама ще се отвори много по голяма ! Капиталистите ще имат безплатни работници , но няма да имат купувачи :) !

Още малко и ще им дойде къде в Европата е най- евтината работна ръка, ама още малко време да мине. Помнете ми думата Блканите сме златна мина, ама още малко време трябва.

Тея колкото и да вземат винаги ще са недоволни. В такива моменти се радвам, че наближава края им, роботизацията в Амазон е започнала и е въпрос на време да няма нужда от мързеливи маймуни. Ако говорят за куриерите, там е друга работа. На тях им скъсват гъзеца

Прост пакер взима 2400 евро + една заплата бонус по Коледа + 900 евро, ако доведе приятел или роднина на работа по празниците. Безплатна храна, напитки, транспорт и какво ли не. При конкуренцията маймунките са на половин заплата и без бонус.

Това е бъдещето, където компания напечатала милиарди, взима насилствено раздробената ни икономика и казва ние осигуряваме 3000работни места, там където има безработица. Без да се помисли колко работни места е струвало събарянето на икономиката. Тази съдба са ни отредили долните предатели на българският народ ... разни с чуждо самосъзнание.

По пътят на логиката цяла България е ЗАДЪЛЖЕНА да спре да работи и то не само за ден !!!

синдиката е Верди. а фреди е нещо друго

Значи и Фолксваген по твоята логика да е Волксваген, а?

Работодател номер 1 в Света е Икеа. Номер 2 е Амазон. Като заплащане, бонусна система, условия на труд, придобивки, грижа, отношение. То и затова мотива на синдикатите е - "печелят много, защо не ви дават още повече".

Не е вярно, моят син работеше в офиса на Амазон в Мюнхен и се махна, точно защото заплащането не е добро.

И аз имам такава информация за Амазон и то не при пакерите. Фирмата зарибява с добри начални условия, но малко издържат да направят годината, за да си приберат бонусите.

Не е добро спрямо зъболекарите ;) Спрямо другите логистики е с поне 30% по-високо. Ако синът ви е с подходящо образование, естествено, че няма да работи за Амазон! Това са пакетиращи машини, не се искат ядрени физици.

работят повече, значи трябва и да получават повече. Разликата е, че там наистина има синдикати, а нашите са обслужващ персонал на политическите парти!

Работят повече и взимат повече от другите. Какво не е наред?