Каролев: Мартин Петров се е предоверил

"Много ще се учудя, ако банката има вина за случилото се с Мартин Петров".

Обратно в новината

Коментари - Каролев: Мартин Петров се е предоверил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Коя Каролев е или много зле или ни прави на глупаци. Колко пъти имаше случаи на банкови и пощенски служители, замъкнали огромни суми и после напуснали безнаказано? Може би и вложители в КТБ са се предоверили на банката?

има ли други случай !? при всички случай има вътрешна проверка - кога ще оповестят резултатите!? Прокуратурата чака някой да я уведоми ли?

бе какво толкова, имал си - дал си!

Може ли държавата да е гепач ,а банките и не???

Има ли други ужилени в УНИКРЕДИТ?Защо ръководството и не излезе с официално изявление по този проблем- мартин петров единичен случай ли е !

Изглежда тази сутрин Каролев разбра че у нас има банки предлагащи услугата личен банкер ? Е от г-н Петров се разбра че това не е личен банкер а персонален помошник на крадеца Хампарцунян !

След като има източена сметка или сметки защо не е отнет временно лицензът на банката и управителят не е в ареста ? Може би чакат да избяга в Сърбия или Южна Африка че да извият на умряло и Бойко да открадне още поне четири милярда че идват избори ? КАКВО ГО ЖАЛИТЕ ХАМПАРЦУНЯН ТОЙ Е ЗА ЗАТВОРА В КИЛИЯТА МУ ДА ИМА ОБАЧЕ НЕГОВИ МУРГАВИ И МНОГО ЗДРАВИ ДЛЪЖНИЦИ ДА ГО ГНЯСАТ и БИЯТ НА ПОИВКИ !

Няма как крупни транзакции да са станали без знанието на Петров , каквото и пълномощно да е дал ! ИЗКЛЮЧЕНО ! Всяка банка ако с нещо е виновна с цената на всичко щеше да замаже нещата и да опази името си . Но тук случая е друг Няма да се учудя Ако , банката заведе дело за оронване престижа й към Петров !

Ima, има. Текиви измамници има, че могът да те накарът да се самоубиеш без да разбиреш! Да не забравиш че тя е имала достъп до сичко и е била финансово грамотна, а той не. Има го момента с възползването от неговата некомпетентност. Серсем си е умишлено, и серсем си е нарочно, и си е било планирано, и вероятно и съучастници е имала, та толко години да остане скрито. Ас затова, изнесах сичките си активи в чужбина. Тука, при мени, под погледа ми! никво доверие на циганите, дето сичките станахте! Циганите не се побъргариха, вие се оциганихте, срам! Нема веке почтеност и доверие, вие сте дебили, и крадци, мошеници и сутеньори! масово! Не щем да пръднем у балХар! и пръднята си нема да ви дам!

е то хуб'о си направила, ама сега плащаш големите такси за обслужване на банката там... то щом си там, какво да правят парите ти тука в наша банка :) а кажи ми, че не те е яд, че им плащаш адски скъпите им такси за обслужване :) яд те е, но се успокояваш, че банката е стабилна поне :) а колко е стабилна не се знае изобщо...

ало емигрантката дали с това разцепено дупе ще можеш само да пръднеш , да не настъпи последващо деиствие ....

Поне снимката на този суек да не бяхте пускали! Развалихте ми деня Дир, така да знаете.

Гледах Каролев който се държеше като лаик по темата и повтаряше че НЕЗНАЕ което е и самата истина ! Каролев е пълен лаик в икономиката . Той е средно ниво чужд агент за влияние ! За това деяние което се е случило на футбоиста М.Петров в наказателният кодекс е определено като КРАЖБА в особенно големи размери . За това нещо след като е станало в БАНКАТА ПРОКУРАТУРАТА , СПЕЦЯЛИСТИТЕ ОТ ДАНС И ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШАТ ПРОВЕРКА А ГЛАВНИЯТ МЕНИДЖЪР ТРЯБВА ДА Е В АРЕСТА

Каролев икономист ??? Аз си мислех, че е обикновен подлизурко, който лиже за някой лев защото иначе е некадърен да го изкара.

Защо трябва да си си мислел.То си е така, че и отгоре.Този хамав човек е за съжеление и тези които са го изтапанили тук, за да подготвя почвата.Как искам да го срещна и да му изпращя един в брадата, ама да изхруска.После , ще му кажа , че ми се е предоверил.Гледал съм го няколко пъти в студиото.Просто се чудя на събеседниците му, на режисьорите и на тези които са го поканали.Малоумник от всякъде-никога не изслушва събеседника си, прекъсва го и цвили с фалцета си.За такива лечението е само едно- в клетка и перманентно бой, бой и пак бой и накрая лобут докато мърада.Лекарство за такива мекерета няма.Чудно ка прокуратурата не е поставила случая на специален отчет.Тази банка не вижда ли как бивш служител работи по чужда сметк.Ама каво да се чудим-неграмотната циганка Калина Илиева изтегли близо 100000 лева, а другата и недоучила съименничка стана шеф на агенция с фалшива диплома.Иначе за 9000 лева вдигнахме държавата на крак.Това което е направила тази Ирина е в хиляди пъти по-гнусно.Къде е сега държавата?

КТБ и сие.

Защо трябва да съчувстваме повече на Петров , от колкото на някоя баба на която са обрали последните пари за хляб и лекарства !? С какво парите на Петров са по важни от бабините ?

С нищо, но мащаба на престъплението е по-голям материално.

Изрод

Мащаба е човешкия живот а не количеството хартия !

Ти пък защо сравняваш не сравними неща ? Кражби, обири, джебчийства стават всеки ден, даже откраднаха колелото на дете с паралич. Източването на сметка с 3.4 милиона лева е друго и няма общо с горните неща.

Изрод

Е , Петров няма да може да кара последен модел БМВ , Гоялма Трагедия !

БУРКАНБАНК - Доверете се на българското !

Разпределяй в неколко кошници ейцата си. не само напечатени тапети, но и злато, биткоини, диаманти, земя, и други активи, примерно некво производство 9ак оси капитализин де, че куманягите чекът друк да произвежда). Ако можех да живеем на село, еднага бил слагала пари в земя, добитък и производство. Производство на храна никога не може да е губещо, ако се прави грамотно. И никога не спира да се потребява. Инвестирай в умения и знания. Да си образован, винаги е добре и работи за тебе, а не против тебе. Научи занаят също, просто за секи случай, да си помагаш и в къщи, и навън, и да не останеш прецакан, ако професията ти отпадне иле биде отместена. Труда е най-ценния актив, и има качеството дасе възпроизвжеда. Това е най-богатата банка в света - труда.

правилно! многото пари трябва да се разпределят на части, а не да са всички в една сметка... никой богаташ не прави така... но нашите ганьовци баш така правят... всички пари на куп на едно място :) после реват, че били ограбени... ктб ги ограби, хиперинфлацията ги ограби и т.н.

Съгласен съм с Каролев. Много по-лесно е да ограбиш къща ако собственикът ти даде ключа и кода за алармата. Ако трябва на някого да го дадете за да ви полива цветята не бихте ли го дали на служител на СОТ? Все пак предполагате, че това не е случаен човек и едва ли е крадец. Все пак над 10 години този човек е имал информация кога сте на почивка, кога вкъщи, кога сте забравили да пуснете алармата и не ви е ограбил. Защо да не му дадете ключа? Най-вероятно е станало нещо, което е подтикнало тази жена да го направи. То това е по-интересното в този случай - ЗАЩО го е направила.

'щото е дошло време да се пенсионира :) вече е на някой палав остров с коктейл в ръка и ухажори около нея :)

Като почнеш - Каролев, Хърсев, Харпацумян, М. Велчев, Н. Василев, В Горанов и т.н. - все изпечени мошеници. Същите или консултират, или банкират, или управляват ... Най-интересното е, че "независимите" медии вместо да направят разследване по далаверите ги викат за консултиране?!?!

Няма ли кой да спре излиянията на този палячо Каролев. Където отвориш - той! Преди малко открехнах вратата на хладилника си, и хоооп - изкочи пак този изрод! Как няма някой умен човек да му даде съвет да се разкара от всякакви медии. Опротивял е и на децата в яслите!

Я виж в леглото при женка ти - че тоя е паралия и не е наивен като Марто!?

На това плямпало,дето от години се вживява в ролята на ,,Велик" финансово-инвестиционен ПОСРЕДНИК,трябва фамилията да му се чете...КРАЛОЛЕВ...ама не ЕДИН,а много с много нули след него...и не от другаде,ами от България и всичко създавано в нея от НАС...БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

voknid

Дайте на някого банковата си карта, както и PIN-кода, и после обвинете банката за своята наивност!

Според мен уволнената брокерка е вземала пари не само то футболиста, а вероятно и от другите си големи клиенти. Те са се усетили обаче овреме и банката я е уволнила своевременно. Явно обаче се подценили Мартин Петров и са разчитали, че няма да разбере... За лош късмет обаче не стана така! И затова е тази патардия на "псевдо икономисти" в сутрешните блокове след като вестника публикува случката! Да видим дали г-н Буров ще се окаже прав!

Невероятни глупости дрънка този специалист. Да не ви е предплатил и за следващата година? Одеве го раздаваше папарак на Гришо!? Аман!

"Бил се предоверил"-каза "големият специалист". И на теб се предоверяват тези,които ти плащат да приказваш глупости по телевизиите, но малко са зрителите , които все още ти вярват!

Никоя банка дор ииз европата не е сигурна, от мен да го знаете. За ФАЩ знам само от четено и по нета филми и предавания, та за там нема да коментирам, но за европа мога, щото поживех тук и там. Нема ни една сигурна европейска банка, и ке ви каем защо. Швейцария е сигурна, но и Швецанските банки биха усетили финансов колапс ако европейските се сринът. За европейските банки се знае, че са редовно източвани от Дзверкелката, под формата на държавни заеми и други финансови машинации, специално Дойче банк понесе огромни загуби и беше сериозно разклатена, с малко нагласация я пуснаха пак да работи, но банката просто е изпразнена от пари и е нестабилна от поне 10 години, практически откак Дзверкел почна да я точи. Дойче банк е централната европйска банка, както е Федерален резерв за щатите. Лъгаха, че с мигрантите ше се преодолее финансовата криза и щела да се раздиви икономиката, но с мигрантите, затънаха с още 150 мелярда нови заеми и дългове, и практически изцедиха икономиката, а не я вдигнаха. И на власт в Европата са куманягите, та си опичейте акъла как изчезвът пари при куманяги на власт, вие най-добре знаете. Същото се извършва на сички нива из цела европа, и европейците са бесни. Специалн оза холандците знам, че им е черно пред очите. Щото са ми обесневали какво е било преди да се въведе еврото и колко по-добре са били със гулдена си. И се извършва на ноо високо ниво, и по политическите етажи също. Затова нема надежда за вас, защот ое за цела Европа, не е е само за балхар. Куманягите требе да се махнът от Европата, иначе винаги ше бъдеме на това дередже, заробени и обирани. И нещата са ноо по-страшни отколкото си мислите. медиите ви пеат приспивни песнички. истината е отвратително грозна. европа е във финансов колапс, а брукселските зелки лапът ли лапът като за последно. И това, изправени пред Брекзит, в буквалния смисъл на думата се разграбвът огромни суми, за ваша сметка. Ако помните ка ксе грабеше от партийната върхушка при бай Тошо.

Бахти селянката майна, Не знам каква сиганьорка си, но дори да има една частица истина, в това, което казваш, начинът на писане и изразяване ме отвращава. Лъха смрад!

Ебисефостата! от долно гнусно циганско изчадие и куманизи дето останахте а балхар, акъл не зимъм! Буклуци! аре попискай още малко от циганското гето, дето си наврян/а, не се види себе си, колко сте на дъното, ами тръгнал/а морал да раздава!

За минусаджията, сърчни си Дойче банк и годишните отчети на банката, и че неше на неколко пъти осъдена в щатите, и само на щатите плати десетки мелярди само по едното от делата, по които беше осъдена. Това отделно от друите начини, по които е редовно изпразвана, и отделно от 150 мелярда източени точно от тая банка за да се плати аферата с мигрантите, което е сумата саму досега, а те продалжават да арчът. И като добавиш Брекзит, и харчлъците на брукселските зелки, сумите стават трилионни, а вие си блейте. Айде тичай сег ада гледаш годишните отчети на Дойче банк и медийните фишеци относно фалита й, сека година банката се оказва празна и неспособна дори да обслужва плащания към клиентите си.

дойче банк няма от толкова много години :) дойче банк е вече в англия английска е! западните банки са стабилни, но таксите за поддръжка на банкова сметка са много големи... в швейцарска банка плащаш на година три такси по 200 и кусур франка, за това че си им клиент и те те обслужват и представляват пред други фирми и т.н. тука нямаше такси или поне не бяха толкова видими и усезаеми, но вече си плащаме по 24лв на година и повече или по 18лв зависи... дръжте си суми до гарантираните от закона, че ще бъдат върнати... за суми по-големи гаранция няма... богатите българи все още си държат парите в наши банки, защото са стиснати да плащат големите такси на чуждите банки в чужбина... а тоя мартин петров си е дал парите да му ги проиграват на борсите... тия пари са плаващи... както ги имаш и за много кратко време ги няма и отиват незнайно къде :) из сметки на други играчи в патакламата финансовата :)

Абе ко ме будалкъш, нито си проверил, нито си прочел. Дойче банк у Британия, ти си се побъркал. Може да има клонове, но Дойче банк е Дойче банк и е немска банка и това е. Ходи си чети и се ограмотевай, ко се дърлиш тука, невеж куманяго!

Да те осведомим, немам такси в банката. държъ обикновен акоунт без екстри, и сичко минава безплатно ,немам никфи чарджове, и текъФ е закона, че това ми е гарантирано, и никой не мое да ме накара да плащам протиФ волята ми. Почваш да плащаш такси ако искъш пакет от банкови услуги, примерно застраховки, инвестиции, надзор, активи доверени на банката, и прочие. Ас текиви не държим и не плащъм и пени. Сичките ми транзакции са свободни от такси. Междунардни избегвътм, там използвам биткоини или пейпал. Които немът такси и данаци. Сега се изяШ. Сички банки в УК предлагат банкви акаунти свободни от такси и данаци. Данаци се плащът саму на еч ар ем си, и то директно от работудателя ти, или самия тиси ги превеждаш към еч ар ем си пак освободено от такси транзакция. Никой не се занимава с плащане на гише, но дори и гишето нема такси и данаци, и сека акция на гише се извършва фор фрий. Вие сте заробените на куманягите, хак ви е! СМЪРТ НА ЕВРЕЙСКИТЕ СЛУГИ, КУМАНЯГИТЕ! СВОБОДА НА НАРОДА!

Клиентът виновен, че парите му изчезнали. Предоверил се бил, нали се е доверил на БАНКА, на служител, назначен от банката, спазил е всички изисквания на банката, а все едно си е хвърлил парите през терасата.

Еми закършил го е за пари Владко и затова срещу някой лев от арменеца, ходи да ги ръси тези простотии по студията. Не му вървят нещата напоследък, затова и влезе във 'фермата' да се излага!

Каролев до там ли изпадна да защитава банките че са откраднали милиони от клиентски сметки?

чета коментарите и аз сам съгласен ,че банката е задължена лично да уведоми тези свои клиенти,които имат личен банкер за всяка промяна със служители. абсолютна грешка на банката,ако не го направят.

Този Каролев е перфектен... Професионален лобист. За 5лв и майка си продава.

Представям си как от Булбанк са казали - я, викнете някой, Королев, Моролев да каже няколко добри думи за банковата система в БГ по някоя медия, че 4 млн не ни се дават обратно току-така.

Може и аз нещо да не схващам, но затова питам: Как г-н Каролев банката, която я е уволнила е приемала пълномощното и да оперира от името на друг човек? Но дори и да го е приела, не е ли била длъжна банката да уведоми титуляра, че този служител е уволнен?

В тази държава трябва да си по-банкер от банкерите, по-доктор от докторите, по-мандраджия от мандраджиите, по-търговец от търговците и т.н., за да не бъдеш измамен.

затова ли герб иска да намали разплащането до 1000 лева на ръка...??? за да има за ,,тяхната,, ръка...!!!

TIREX

силно съмнително източване ! този прост ритнитопковец толкова години да не разбере?! тъпо парче .

Айде още един нобелов лауреат се изказа...

Май тъмносиньото фенче злорадства?

Кажете ясно в медиите коя е крадливата банка, а не да замитате истината под килима! Ало Ленчето Йончевата ма, къде си мъ?!Разследващите журналя...Скунс за Ленчето...

Мда, засега само в коментарите може да се намери -БУЛБАНК. А Ленчето не се занимава с банки да разследва, не е в нейния ресор.

Боооже,колко мъка по тоя Свят...Боожеее! Вчера,като прочетох как Мартинчо,забравил няколко милиона да провери къдя са десетина години,веднага отърчах до мазето,да проверя как са моите няколкостотин скатани в един буркан за ,,зор-заман",притесних са дс не би некоя ,,доверена дългоопашата банкерка"" да не гие ,,усвоила" или аз в суматохата по варенето на ичкията не съм ги ,,прехвърлил" в бидоня с мат'ряла за казаня,барабар с другите от компоти с ,,изтекъл срок на годност"(вън от обръщение)... Е...там си беха...нито са се увеличили от лихви,но нито са намалели от такси по...обслужването:)))

Тека е, в момента ако ползваш банка с репутация, дори е възможно да ти начислът отрицателни лихви, демек да те чарджът че ти държът парите на сигурно место. В момента лихвите по депозити в британия рядко надминават 1.5%, ако и толкова намериш. И това са банки с лоша репутация, и сички фнимават да не ходът при тех. Тази финансова криза е изкуствено предизвикана от Зионистите (Рокалеффер и сие Ройтчайлдс) и банките по целио свет правът тека. Затова хората с акъл бегът от бнките на сието. Точно на това се дължи бума на криптовалутите. Затова скачъ курса на крипровалутите, - защото никой не се чуства сигурен в банките на ЗиониЗкото сие. Освен факта, че се краде, че изчезвът пари, че после не се връшът тия пари, че се краде и от лихви, и от печалбите на банката, че се храни една злобна банкова пасмина, и че се живее на гърба на хорицата и техните пари, които практически са заробени от банковата система. Именно това се знае отдавна на Запад (имъм предвид западната цивилизация, както сички я наричет) и хората усилено търсът начин да избегът от банковия монополен картел на ЗиониЗкото сие. Ако знаехте и ако можехте да видите паниката на банковия картел, то щехте да се сетите и сами, какво се случва. Случва се, че ако хората си изтеглът парите от банките, и си устроята адекватна банкова система, която е независима и е под контрола н асобствениците си, както е блокчейна например.... То банките ке останът празни и нема да има откъде да цедът париците на хорицата. Нема будали, ерго, нема и терикати.

Криптовалутите скачат, защото всеки месец се печат МИЛИАРДИ долари и евро с които западните страни си движат икономиките!

Оубаче, лихвите по мортгиджи и заеми, е нещо като 6-7% офецялно, а некаде и повеке. Има търговски вериги, давът пари назаем и начитат 20% и повеке лихва над главницата. Тоест практически действат като банки, заради капиталооборота си, и пичелът и от това. И това е Запад, та си опичейте акъла. Другия момент по който сте обирани, е инфлацията. В момента инфлацията в британия по мои сметки на годишна база е нешо като 15-20%, некаде между 15-20%. Това е огромна, тиха и страшно коварна инфлация. Това си е един сериозен допълнителен косвен данък, защото с играта на цените нагоре-надоле, то спокойно губиш почти 1/5 от дохода си. Само за 1 година. 1/5 от дохода ти се изпарева и влиза в джобовете на банковата система. И понеже имнфлацията е валидна за сички, то и сички са обложени с тоя данък щът не щът. Тека не можеш да спестиш пари, които да ти останът за старини. В рамките на 20 години, спестените ти пари буквално се изпареват, и пак требе да работиш на старини, демек те заробват финансово за до живот. Хората са отачени и искът да избегът от банковата систе,а, и това е страшно особено в ФАЩ, където вилнее банковия картел наречен Финансов резерв, лична собственост на Рокафеллер. Некой да помни Лемон Брадърс и защо и откъде тръгна финансовата криза, и некой да има още илюзии кой спечели от кризата? Масата хамериканци загубиха къщи изплащани на кредит, и сичко останало на кредит, буквално се озоваха на улицата бедни като църковни мишки. Некой да е пресметнал сумата, с която банките се обогатиха, с един ход саму, как им паднаха с джоба сичките тия активи?

Bravo... Roxana!

Има нещо крайно симптоматично и характерно за българина - да слуша подобни недоразумения, а именно бивш доносник на ДС, завършил комунистическия ВИИ Карл Маркс и зубрил диамат и научен комунизъм. Всички циркаджии, които ни ги навират да коментират и да дават акъл са такава порода и Плевньото, и Цецката, и Костов, и СтанишеФ, Курнелата, Боеко, все са гейове, доносници, комуноиди-антикомунисти и борци за слободия. Единствената грешка бе, че не се направи лустрация, и лустрация без изключения.

ние не ги слушаме, просто не можем да ги изключиме, те са навсякъде по т.нар частни медиите, които си обслужват олигахията, банките и политиците...

Просто спортист.Работил съм в Англия преди 15 г имах онлайн банкиране.Може да е100лв но трябва да се контролират

Стига глупости бе Каролев?1 И на теб ли ти платиха?!Оня крадец , шеф на приватизацията при И.Костов, Левон Хампарцумян, който продаде банката на италианците , а после и стана шеф вижте го как живее. Спомняте ли си за оня случай офицера-бизнесмен който гръмна една банкерка от хората на Левон за какво я гръмна...пак се опитаха да отмъкнат 2- 3 милиона лева от човека и на него му писна.....и от съдебната система...и там трябва да почне така да се действа ..това е...

законно пълномощно и.т.н. т.е. от нейна страна и от страна на банката всичко е чисто. След като е наел ТОП адвокат той е прегледал и преценил нещата. Дори е една проста жалба до банката са пуснали , но от там са им отговорили ,че при тях всичко е чисто - тегленията са от оторизирано лице, преводите също от лице ,което има право да подписва и.т.н. И след като е ударил на камък , адвоката ТРЯБВА да заработи хонорара си и почва да притиска банката чрез медиите . Всичко това е добре режисирано от адвоката на Петров - уж случайното му изказване пред медиите ,че не иска да коментира ,че е вярвал на личния си банкер и така нататък...Нямат законно основание за си искат парите от Банката/ която и да е тя/ и затова пробват ,чрез изнудване ......А знаете приказката " Банка и политик се убиват с вестник !!! или дир .....

Че има измама, има. Не може просто тека да изчезнат почти 4 мелиона. Явно има и доказателства, че са изчезнали без знанието на Мартинчо, щом юрист твърди, че са изчезнали, а не просто похарчени или подарени. Верно е, че доказателствата и фактите са при адвоката му, и ние не знаем много, виждаме само изнесеното в статията. И все пак, твърдението, че неправомерно са източени почти 4 мелиона, явно се базира на конкректни факти и документи, иначе как събраха сумата, пък как разбраха, че се е случило извън неговото знание, и прочие, защото явно междувременно той си е ползвал сметките просто некаде е бил системно заблуждаван, че нещата са точно както му бивът показвани. Кой не би се усъмнил, ако има данни или нешо съмнително, но явно измамата е била отлично изпипана и подготвяна. И нема сми да се чудите, измамниците мамът и пенсионерите, и сами виждъте че има ловки измамници, които докрай ше те манипулират и те мамът. Сумата наистина е голема, и е ясно защо некой би се полакомил и би положил усилия да мами с години. Понеже съм апселутно сигурна, че сега банката ше замаже ситуацията, и човека нема да си получи парите, а каролев да говори от името на банката, е меко казано несериозно.... та, просто не слагайте парите си в Ротшайлдова или Рокфелерова банка, това е. Ако пък толко имате зор, отварете сметка в некоя международна, най-добре швейцарска.....и си я контролирате онлайн, или по тела. Има и други решения, но за простия селско бай ганювец, не е ясно дали ке запецне как да се справи с критовалути, злато или финансова борса, или как да инвестира тека, че винаги да си цъка пари когато му потребват. По Запада си има инвестиционни компании, ти си влагъш там парите, компанията си работи с твоите пари, и накрая си получеваш дивидентите, или ако искъш, по секо време си истеглиш капитала, и това е. Мислим и в София съм чувала за текиви. Но, на бай ганю акъл не се дава, той знае сичкоту, затова игнорирайте коментара ми и тфа е.

с други думи не си внасяйте парите в тази банка, щото тя не носи отговорност за тях, това ли иска да ни каже икономистът-пенкилер, а напоследък и папарак?

Посредствен селски тарикат .

откога чаках тоя гном пенкилер да се изходи

между линиите-по-интересно и полезно е !

Този Каролев е като професора по математика в "Монитор", който пише по всяка тема и е самоуверен, че винаги е прав, да беше поне малко забавен като Димитри в "Сега", а то само нарцисизъм, чалга, кич и примитивизъм... Сред дебилите има и умни, така че за Каролев е най-добре да не е на всяка манджа мерудия.

Каролев е новия Лупи. Лупи остаря, а и си има млада любовница, затова го замества Каролев.

явно не е знаел,че мафията знае да краде отвсякъде ,особенно от банките. колко бих искал професорът ни да е крив ,но уви !

С тоя подход на "банките" и "експертите" усещам как накрая ще минем към натурална размяна. Каролев май се е предоверил на Иво Христов по въпроса за националния дебилизъм.

Тъ тая работа стана, като оня = Говорят си двама: - Имам чувството че жена ми е умряла!?!? - Що бе нещо със се-ха ли? - А не, се-ха си е същия, ама се натрупаха чинии и пране...

Имам си личен банкер и няколко милион-милиона ама и ме напуснали- всички ЗАЕДНО - сме N1

Каролев винаги се хвърля на амбразурата да защитава банките и всякакви частни монополи и да изкарва хората наивни, глупави, бедни и т.н. Ако измамата беше обаче от някое ведомство или държавно дружество щеше да сипе огън и жупел срещу държавата и какъв лош стопанин е тя.