Пиян шофьор помля три коли и автобус

Пиян шофьор предизвика верижна катастрофа в района на панаира в Пловдив. Няма сериозно пострадали, съобщи за Радио "Фокус" - Пловдив говорителят на ОДМВР.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор помля три коли и автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спрем убийците по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

пиеньето на тоз другар. Мачка наред.

МЕЖДУ ИЗПРАВЕН АВТОМОБИЛ И ИЗПРАВЕН МОЗЪК !!!! ЗАРАДИ БОЛНИ, НЕИЗПРАВНИ МОЗЪЦИ, ЩЕ СТРАДАТ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ШОФЬОРИ - ЩЕ ГИ ЦАКАТ КАТАДЖИИ, СЕРВИЗИ И Т.Н. И ПАК ЩЕ ИМА КАТАСТРОФИ, ЗАЩОТО БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НЕ СЕ РЕМОНТИРАТ В СЕРВИЗИ !!!!!

преди десетина дена в един областен град хванаха полицеиски шеф с 3,6 промила...???

Само да попитам, ако в случая действаха поправките които дупетатите гласуваха вчера във връзка с изправността на автомобилите това щеше ли да го спре тоя да не кара пиян. Въпроса ми е докога ще се приемат решения които на практика са смешни,а МВР да каже автомобила бил ли е в изправност.

ПТП- та стават в цяла България. в Пловдив се наблюдава силно изявен индивидуален елемент. Сякаш майните станаха перничаните на трафика. Никаква цивилизация, никакво внимание и лично съхранение. Построиха разширени булеварди , които след два километра отново се стесняват и таман си тръгнал, а вече трябва а спираш. Това потиска до оглупяване и майните изтрещяват редовно. "Асеновградско" им е тракийския полигон, на който ръчкат опасно глупаво. Трябва им писта за рейсъри. Климат имат, асфалт за скорост им е нужен. Там освен пистата за картинг Лаута, имат писта Дракон, но не могат всички да я ползват, за да избият малко "нервата". Трябват им писти.

Веднага в пандиза тази мръсна майна !

Новините заприличаха на сводка на КАТ - само блъсканици, размазани говеда, кървища, разлято масло и тенекии...! И много, мно-о-о-оого тъпотия. Това със закон не се оправя и лекува. Краят е близо.

"...съобщи за Радио "Фокус" - Пловдив говорителят на ОДМВР." Майничките нямат ли си някакъв регионален сайт, та трябва да им четат всички изцепките?

А камерите? Работят ли? Снимаха ли го? Имаше ли знак? Свалиха ли му номерата? Когато КАТ не работи е така - всеки (българи и чужденци) шофира както си иска. С такива джигити е пълно в нашата мила родина. Кога ще започнат компетентните органи да ги ловят и глобяват жестоко, включително да им отнемат книжките и колите, за да се научат на уважение към околните, както е във всички бели държави по света...

чакай мъъъничко! компетентните органи са го задържали, както пише в последното изречение на статията, която е една от малкото написана от мануел насименто без грешки. а къде отнемат колите в белите държави ще ни съобщиш ли?

Ако във Франция те хванат да караш с 50 и повече км/ч над разрешената скорост, следва: 1500 евро глоба, 6 точки от талона, отнемане на свидетелството за срок до 3 години и забележи - конфискация на автомобила. Тази мярка - отнемане на автомобила, се прилага както спрямо граждани на Франция, така и към чужденците, които нарушават правилата на територията на страната. Дали шофьорът нарушител понася всички наказателни мерки накуп, в крайна сметка преценява съдът. При повторно такова нарушение, паричната санкция скача на 3750 евро, като останалите мерки също остават в сила.

Ако имаше свободна продажба на оръжие, никой уногундур нямаше да смее да кара пиян.

Защо все в Пловдив стават такива работи ве? По рано една кифла уби полицай а три седмици след това я хванаха пак да шофира въпреки наложената забрана.

е станала само заради това, че днешното решение за дерегистрация на коли още при ГТП не е взето по-рано?

Бахти и изродс...Защо няма доживотно лишаване от правоуправление на МПС за такива диви селяци?

Пловдив е пълен със селяндури! Трябва да го направят село!!!

То да беше само Пловдив!

Д-р Радева му е забранила да пие вода.

В Южна България живеят по-свободни и успешни хора, защотоса по-богати. Това бе коментар, който четох скоро, пак тук. Е, не е като в моя Северозапад - тук сме си диви, обикновено караме с 1 промил, до три да стигнем, нямаме успешността и просперитета на южняците

добре де, но нещо не се връзва! то там наистина направиха едно мъъъъничко колело, има и разделителни колчета, ама няма как да е идвал от водната палата с 3 промила алкохол! ще да е идвал от нейде другаде!

Три промила? Колко трябва да си изпил?? Бутилка уиски?

около 250 милилитра гроздова при лично тегло около 70 кила живо тегло за мъж!

...въпреки,че ме е СРАМ,... ...УВИ,от личен...знам ! 3,07 за тогавашните ми 90 кг(2004) си бяха...600 мл. концентрат(водка).... Всъщност всичко зависи и чисто от индивидуалните особености на организма! ПТП не съм допускал,спряха ме по сигнал,подафен от любим човек,който бе загрижен за мен! Понесох си санкциите,но МЕ Е СРАМ И ДО ДНЕС,ЧЕ СИ ЛЕПНАХ ТАКОВА ПЕТНО,в безупречния си до тогава близо 30 годишен стаж,част от ,който и професоинален! С такива концентрации е престъпление да се кара,особенно,в това движение... Това не са бира-двекоито,ще изпикаеш след час... Днес,дори чашка не си позволявам бира,въпреки,че на моите вече 110 кила изобщо няма да се усетят!

Истински герой - при демокрацията човека е за орден Стара планина директно, а при комунизъма щеше да е с един ибрик в Белене.

Ц! в белене не вкарваха за пиене, а за вицове! имаше и лаф: що го вкараха в белене бе, че то вица си беше хубав! ми точно щото беше хубав вица го вкараха бе!

много често в пловдив

А още не е паднал снега ... Какво ли ще става като натрупа сняг и лед скове настилката?

пловдивското правосъдие живее само от такива.

Тенекиджиите също.