ГДБОП удари престъпна група за трафик на хора

Спецпрокуратура повдигна обвинения на трима участници в организирана престъпна група за набиране и трафик на жени с цел сексуална експлоатация.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП удари престъпна група за трафик на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мангалките у наше село още от 14-годишни ги извеждат по Австрия и Хиспания. Казват тамошните дъртаци добре плащали...

Как са склонявали към проституция?

Навремето имаше-зад опашката на коня, едно отделение,превантивно се наричаше,занимаваше се с проститутките на София.Полк. Градинаров им беше началник, старшини работеха там и двама офицери.Сега цяло боп се занимава с проститутки,педофили и компютърни шашми.Убийствата и грабежите + кражби и изнасилвания да ги разкриват протестиращите заптиета.А,бе вземете се в ръце,че резил станахте!

Къде е закона за проституцията, мама ви деба!

утре ще платят по пет лева глоба и пак са на свобода. все пак и те верига изхранват... другият път, като ги хванат ще има и мъмрене... зад кулисите.

Сега в този момент, когато пиша този коментар, има престъпление, има престъпник, който чете написаното, /може и да го коментира/ и продължава да го върши. След известно време ще има ново съобщение подобно на това, и надали някога нарушенията ще свършат. Така сме устроени, ... на хиляда един е нарушител, на 10 000 един е голям престъпник. Демокрацията го позволява, затова престъпността избуява!

Ще бъдат осъдени условно.

кое е новината тук?

не са платили...