Кънев: Ако РБ беше единен, Борисов можеше да не е премиер

Ако РБ беше единен, можеше Бойко Борисов да не е премиер на коалиционно правителство и сега България щеше да е по-добро място. Нужна е обща дясна формация.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Ако РБ беше единен, Борисов можеше да не е премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След такава дълга и проСТРАННА статия,правилно се откроява ДЪЛБОКОТО прозрение на кочияша на файтона с хора качени на него. Боожеее,прибери си вересиите...Боже!

Радане, не се надявайте на Иво Христов и неговото твърдение, че 80% са дебилите. Много повече са и няма да посетите парламента отново.

Напротив!Радан и хора като него винаги ще има в НС.ББ и Цветанов са моментно явление....

разбрахме, че мърдата, че ви има все още. Ама верно, кои бяха тези и защо си смениха името.

Шт!

То и твоя прякор е хамсийката, ама се пишеш morskivalk73 !!!

Ако Левски беше с ботуши, ако Ботев беше с каска ....., да,ама не.

Радке, ако знаеш ква си смрад! По-добре си ТРАЙ и не давай знак, че си жива!!!

Ами Вие само се цепите на партийки,движения,джавкате се като кучета помежду си,а ГЕРБ си плете кошница,акумулират средства като лапат от всякъде и ще им дишате праха ако не се обедините за следващите избори.Язък,че толкава надежди имахме през 89-та

А кой прецака всичко? КОЙ????

Ако баба ти беше мъжка и тебе нямаше да те има, което щеше да е добре!

За да има изобщо някаква надежда за успех на дясното Радан и всички т.нар. лидери от РБ трябва да станат само избиратели и да се скрият завинаги.

Е така ти се иска. Но няма да стане.

Раданчо ,ако мога да те цитирам"политиката е изкуство на възможностите".Ти десни ми лидеро имаше тази възможност в миналия парламент, но я пропиля.Сега си заслужено в миманса и трябва смирено да замълчиш, а не да продължаваш с брътвежите.

отличителната черта на всяко много дълго парче в рока е че е много тъпо

Ех,Радо,Радо! И ти, ако не беше си увековечил със снимки задника - нямаше никой да знае, че "дясното пространство" бъка зависими люде, с мераци не само да правят гей-паради,но и да властват и да ни управляват.

Ех глупако глупав, сигурно ти щеше да си премиер, защо такива малоумняци се показват още в медииното пространство. То глупостта на този човек ни лъха от разстояние, толкова ограничено същество дискутира важни политически теми е направо смешно.

Как да бъдете единни файтон партии като всеки се вози в неговия файтон и не чува нищо от другите файтони. Ако Бойко не беше премиер и вие нямаше да сте във властта. Най големия смешник беше този лилипут, уж в опозиция пък хората му във властта. Накрая ядосаха шефа и той поиска нови избори и файтон партиите паднаха от борда. Бойко бил глупав, а вие "градската ентелегенция" сега подсмърчате и се биете по кухите кратуни: Защо така сгафихме? Защото сте по тъпи и от слонско дупе.

Пише се Ако РБ беше единна!!!

И малките деца знаят, че България изостана икономически от останалите посткомунистически държави, точно поради "брилянтната мутроприватизация". Като дете на прехода, помня как 1997г. майка ми трябваше да пече хляб с брашно от рентата и цяла зима ядохме баници, направени с брашно и олио пак от рентата. С цяла една учителска заплата можеше да си купи точно 4 хляба. За Нова Година баща ни успя да ни подари по една четка за рисуване и един химикал..за отличния ни успех в училище.. Някои си легнаха със спестявания в ДСК за апартамент, а на сутринта имаха пари за ремонт на тоалетната си. Други трупаха по милион на нощ. Баща ми беше посещаван вечер вкъщи от съмнителни типове, пратени от работодателите му, които му обясняваха какво ще се случи на малките му дъщерички, ако не си "прехвърли" приватизационните бонове на еди- кого -си. Не правосъдие, а бесилка е нужна. Но какво ги бърка това охранените самодоволни първенюта? Бягайте в чужбина.. и обичайте Родината от разстояние!

Аха, баници и торти, браво!!! :)

Но всичко,което описваш беше ДО Костов,при Попов и Виденов. Постоянно се бърка масовата приватизация на комунистите "купете си бонове,отстъпки за пенсионери и студенти,ще бъдете собственици...дрън-дрън" и приватизацията при правителството на ОДС.

В момента основен враг на костовистите е ББ. Нито думичка срещу БСП и разните номенклатурчици-комундета. Те, всичките два файтона хора се чудят кой да поведе бащина дружина, и се оказа че няма какво да се води. Защо т.н. "десни" не се обединиха? Защото омразата им към ББ е по-силна от омразата им към БСП. Което е странно - все пак всички тези партии са членове на ЕНП. Един мъдър мъж е казал че "политиката е изкуството на възможното". Тоест, ти може да имаш много добри идеи, много благородни намерения, но ако не се съобразяваш с действителното положение си обречен. ББ със сигурност не е най-добрия десен политик. Но той прави нещо. Бавно, мъчително, но върви напред. Лавира между различните пречки, но стъпка по стъпка постига европейските цели. А Раданчо? Осра работата и връчи лопатата на Гнома да рине. Десният избирател е деликатна работа. Това не е комундета винаги верен на Партията. Без значение дали ще се казва БКП или БСП. Десния избирател не търпи диктат. И още по-малко търпи някой да се съюзява с комунягите за да направи напук на друг десен лидер. Ето затова загубиха катастрофално. А след тази загуба все по-малко хора в десния спекър вярват че тия "велики" лидери на "автентоичното дясно" работят на ползу роду. И на следващите избори и толкова няма да вземат.

Уникално дете дебилче.

Да, да - колкото това стана в миналия мандат. Най - много да бяхте измесили Марешки, като пълнеж.

Така наречените в България десни политици , са родени и ивъзпитани през времето на социализма , и повечето от тях бяха членове на БКП. На всички е ясно че българите нямат абсолютно никакви дани за да бъдат причислявани и вкарвани във дясно мислене , българите са почти бедни като Африканци , а хората дипломирани ИДИОТИ като Радан Кънев си мислет че БЕДНИ И ГЛАДНИ хора ще гласуват за за десни ИДИОТИ , това което МЕЧТАЯТ хора от тези кръгове няма как да стане и след ХИЛЯДА ГОДИНИ. На десните политици в България не им е ясно че най голамата им САМОИЗМАМА Е НАДЕЖДАТА .

ЦЪРВУЛ?- С излъчване на цървул?-С хоризонт на цървул?-И дрънканици на нещавен, цървул?

смешник

След като някаква формация се обявява за проевропейска се очакват няколко неща от лидерите на такива формации: 1. Да са наясно с историята на Европа, създаването на ЕС, промените през годините в ЕС, основните принципи на които се гради съюза и към които се очаква да се придържа. 2. Да са наясно с икономическото състояние и историята на икономическото развитие на страните членки. 3. Да са наясно с проблемите на останалите страни членки. 4. Да имат някаква представа от държвното устройство на страните членки. 5. Да са наясно с природните ресурси на отделните страни членки. 6. ДА ГОВОРЯТ ПОНЕ ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ В ЕС ЕЗИЦИ - английски, немски или френски за да е ясно, че могат да общуват с останалите представители в ЕС. Просто е безумие някой да ме убеждава, че е много подходящ за политик е човек, който не е на нивото дори на дребен служител във фирма. По първите 5 точки може да намерите тестове за чиновници в ЕК - който не може да ги мине няма място в политиката. Няма как да водиш политика в интерес на държавата си ако нямаш представа от света около теб.

Ами от датата 10 ноември 1989г почти не се е пръкнал такъв който да отговаря на тези условия.Такъв дори да се появи никой няма да му даде да припари до политика.Как във мутренска България може да вирее нормален политик?

Продажниците в България са повече от 70 % .

Тази забравена подлога пак ли изплува?

Даже няма да те коментирам.

Ако!!!!- И. Костов и СДС не бяха извършили, това което свършиха, може би още щяха да са на власт!!!А нарочените за крайно десни партийки са Точно, толкова десни, колкото бсп е лява? Може би и затова,част от ръководството на последните са бивши кадри на Костов.

Кой те помни пък теб Радане, отряза клона на който седеше и изчезна в забвение.

След вчерашното простаЖко явяване на извънреден конгреса на Гробарите Сега го чакат за Македонски владика

ех мечти мечти, ако Левски беше със ботуши и Ботев с каска

Този кой беше?

и аз това се питам

Боклуци. Хората бяха луднали по СДС. Очакваха толкова много и с такава надежда. Разсипници. Защо не опазихте СДС, а се делите като крастави кучета, защото сте некадърници, недалновидни. С право хората ви изритаха и никога повече няма да има за вас шанс да се върнете. Костов е най- голямото зло за дясното, ама кой да ви го каже? Бойко от нищото изгради партия, която ще управлява, ама то акъл се иска за това. Той се утвърди като политик и от сега нататък ще става ве по-добър и по-добър. Това искат хората и дават мандат на ГЕРБ, а вие се карайте и обвинявайте и ГЕРБ и БСП и кого ли не. Само вие сте цвете за мирисане. Празноглавци и некадърници.

герб и бсп са дясната и лявата ръка на един и същ хищник.С която и ръка да хване,в една и съща уста и търбух вкарва.това народа го разбира,но е безсилен засега.Хищникът е много силен-вече 73 години расте и се развива на воля без никаква съпротива срещу него.Само силно народно обединение може да го победи,но за това трябват образовани и мислещи хора.

Кой кой беше Радан.

Много приказки, много мераци, много тъга... и никакви полезни действия. Само за себе си мислят.

Ох, свърши ни почивката. Пак почнаха интервютата с Кънев.

събуди се - това са само сладки сънища. Тя Корнела не може да го събори та ти ли - кой си ти бе. Виж ако Костов се събере със старата си приятелка Корнелия Нинова - тогава-а, евентуално....

Защо се дава трибуна на подобни дебили като този индивид от снимката !

С нетърпение чакам всяко ново изказване на този титан на мисълта - Радан. То се и римува - Радан-титан. Какво мъдро откритие, че ако не бил Борисов премиер, щял да е друг. разбирате ли колко тънък и изискан човек. На мен никога не може и на ум да ми дойде такова гениално политическо прозрение. Това е страхотно откритие и трябва да се съберат всички останали шлюпки, люспи и мравки от СДС на коктейл в Италия, за да избистрят този въпрос и да го отработят. Още малко шлифовка само му трябва за да стане брилянтна идея за бъдеща политическа стратегия. Браво Радане, давай все така и ... дявол знае къде може да стигнеш !?

Защо ли не им вярвам? Каквото и да внушава г-н Кънев, никак не е убедителен. Когато влязоха в НС и повечето "реформатори" станаха министри, сами си вкараха автогол. Освен Москов, който поне е лекар, останалите тръгнаха да управляват сектори, за които нямат никаква подготовка. Оказаха се най-обикновени службогонци. Същите са! Как ще ни убедят, че могат нещо различно от онова, което вече знаем?

нали беше негово дело - управляваща опозиция. Подскажете ми ако има по света нещо подобно. Е-е, Бойко ги търпя, търпя и им би шута - това го може почти професионално.

Докато се правиш на умен, парламентът може и да го закрият, както е ставало това в мималото. Справва сайта The Bulgarian Times.

Всички знаят( и без да социолози), колко горе-долу са бесепарските чугуни и костовистките празни кратуни. При това положение, много ми е чудно, какво точно си е мислел, че прави тоя, като тръгна да разбива РБ и да се явява самостоятелно на избори? Да мачка таралеж с гол гъ ли е искал, що ли?

оцеля с много рани...от участието си във властта с Борисов но я има още. Кото вземе грешни решения,плаща висока цена. Избирателите им искаха едно,те им сервираха друго....е платиха си.

Аз съм от избирателите на ''старата'' десница. И сега гласувам за ББ...Защото Костов се провали тотално, защото наследниците му не мръднали и на милиметър в развитието си..И защото не ме интересуват дрънканиците на Кънев, ами ме интересува НИКОГА повече да не идват БСП-ДПС на власт

Всички освен Вас, г-н Кънев, знаят, че точно Вие разединихте Реформаторския блок! Кога ще го разберете?

Костов - абе откъде се пръкна този. Изявяват се като месии. Ще му кажа - ако баба ми беше дядо....

Едно ГОЛЯМО НИЩО!-Важи и за РК и за Р(ъ)Б и за новите им неистови опити да влязат във властта!Все "еднодневки" и продажници на национални интереси и "YES"-послушковци (демек "КОЗЯЦИ"!) За Радан утре няма да си спомня май и жена му,която споменава тука!Току и той си намери някоя "метеорложка",поне да му дава прогнози "откъде духа вятъра"!!!Прости им Боже-те не са виновни-толкова си могат!!!

- вари го го печи го, все агнешка главичка.

Абе ...я си гледай работата,значи Герб като партия ти уйдисва,а?