Борисов в Струмица: Върнем ли се назад, приключва бъдещето

Сега е моментът темата за Западните Балкани реално да се придвижи, каза премиерът Бойко Борисов в Струмица.

Обратно в новината

Коментари - Борисов в Струмица: Върнем ли се назад, приключва бъдещето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си много прост, за да повярваш на думите и делата македонски. Това е неблагодарно племе, което страда неизлечимо от липса на идентичност и многократно е извършвало дефекация върху всичко. което България е сторила за тях и псевдодържавата им!

Здравейте комуняги, виждам че много внимателно анализирате думите на бате Бойко. Няма лошо! Човека прави политика, пък вие си коментирайте.Доста хора си изкарват хляба плюейки по Бойко!

Колко лесно зачеркна миналото...

този на бостансло плашило се е превърнал! "върнем ли се ... бла бла приключва бъдещето" ?!?! Ко говориш? бре? бъдеще за никой нормален човек в тази обсебена от герберасти и дебелаци държава няма. Всеки който остане на територията ще бъде просто използван за донор и гостоприемник на шепа паразити, шишковци и "бизнесмени".

заев дърпаа пишока на борисов а борисов дърпа оная работа на европеиския съуз , та накрая кои го турил кои загубил не се знае ............с две думи храни куче да те лае ...

омраза насаждана с десетилетия, не може се изкорени за няколко години

и там ли взе да им разказваш детски приказки за светлото бъдеще????

НАРОД, КОЙТО НЕ ПОЗНАВА МИНАЛОТО СИ, НЯМА БЪДЕЩЕ, г-н Борисов. Когато човек няма какво да каже, по-добре да мълчи, за да не се излага. А когато е премиер - излага държавата.

Борисов, някой казал ли ти е,че у нас сред децата пъпли туберкулоза?Чат ли си за какво става дума?

ЕВРОПЕЙЦИ БДЕТЕ! ЗАРАЖДА СЕ НОВА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКИ СЪЮЗ - Балкански Съединени Щати, С ОСНОВЕН ДВИГАТЕЛ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ. САМО ТЕ ИМАТ ЛИДЕРИ, КОИТО СА В СЪСТОЯНИЕ ЩЕ ПОКАЖАТ НА СВЕТА В КОЙ КОЙ Е. Нерде САЩ, нерде ЕС, НЕРДЕ Китай и т.н.

Идиотите са непобедими.Велики били смешниците нагли.Надминаха предците си

"Първата задача на овластения глупак да разчисти можещите." Венцеслав Константинов

Lapsus calami: "Първата задача на овластения глупак - да разчисти можещите." - Венцеслав Константинов

Дано повече да нямаш бъдеще!

Аман от тази мутра и в Македония ли ще вкараш СИК. Обясни на собствения си народ защо липсва държавност и сме най бедни.

Ке ви пуцам предатели.

Ке умрам от смех!

Къде го видя това бъдеще бе тикво?

Не разбрах, какво стана с лекарите в Босилеград. Нещо като паметника на Каймакчалан. Пак наша недовършена работа. Оттам трябва да се почне.

Гледам снимката и се питам защо ББ прегръща и лигави само Началниците си?!

И той иска да е началник на някой.

:)

ivo10

Ревнуваш? Искаш Бат Бойко да налигави и теб?

След,като научих,че онези от шенгена организирано произвеждат некачествени храни за децата ни -днес също се коментираше темата, и вече 10 години не си мърдат пръста,защото нямало закон да го забрани,им нямам вяра.Лъскави измамници, изнудвачи.Може би е вярно,че акцентират на пътищата,защото са част от общата им транспортна схема.Негодници-да ни набутват нискокачествена и по скъпа храна за децата.Евромръсници!

"Може би е вярно,че акцентират на пътищата,защото са част от общата им транспортна схема." Спор няма - финансират само магистралите...Демек, мислят единствено за интересите си...

Лидерът на БОЕЦ: Борисов спуснал заповед неудобните да ги няма ТЕЗИ ДА ГИ НЯМА, РАЗБРАЛ СЪМ СЕ С ГЛАВНИЯ Това са думи на Борисов в началото на септември в среща на 17-ят етаж в централата на ГЕРБ. На срещата присъстват Цветанов, Паунов, Менда Стоянова, Младен Маринов - главният секретар на МВР и още трима души. Под "главния" Борисов има предвид главният прокурор Цацаров, а под "тези", списък от хора - журналисти, представители на гражданското общество и лидери на граждански сдружения. Целта е до януари 2018г. тези хора да бъдат неутрализирани. Смачкани, уволнявани, компрометирани,.омаскарени, дори физически "ударени". Срещу тях да бъдат образувани дела, образувани проверки и подложени на всякакъв институционален натиск. И не само. Гласът на тези хора трябва да бъде заглушен и бруталните репресии в социалните мрежи през последните месеци показват и доказват изпълнението на заповедта на Борисов. Още тогава БОЕЦ предупредихме нашите членове и колеги от други сдружения. БОЕЦ не можем да разкрием своят източник, но разполагане с доказателства, че до края на годината репресиите и натиска срещу неудобните за властта хора ще ескалират. Тотално потъпкване на свободата на словото и директна, показна агресия срещу непримиримите е демонструрана от страна на управляващата ни мафия и това ще ескалира. Страх тресе кочината и в страха си да не загубят властта, която им осигурява безнаказаност и продължаване на схемите за източване на милиарди, дебелите са способни на всичко. В списъка освен БОЕЦ са журналистите от сайта Биволъ, професор Велислав Минеков, журналисктата Люба Кулезич, Манол Глишев, адвокат Николай Хаджигенов и др. За нас това означава, че сме на прав път, че дебелите ги боли от действията ни и ударите срещу нас само ни амбицират още повече. И ще водим битката си срещу управляващата ни мафия и слугите и до край. Обречени сме да победим. Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Вечни тикви няма. Кратуната няма да може да фалшифицира следващите избори.

Наш гомнЮ пак се осра!!! След срещата с Ердо - разтоварва като ЗИЛ-осмак самосвал!!!

"Борисов в Струмица: Върнем ли се назад, приключва бъдещето" Има лоика в тези думи на Борисов, но с много съществената уговорка, че МНОГО ЗАВИСИ КОЙ, КАК, ЗА КАКВО И ЗАЩО СЕ ВРЪЩА В МИНАЛОТО!!! С какви намерения и от какви позиции! Ако става дума за точен и обективен, пълен прочит на историята ни с всички неманипулирани, непреикривани и неизкривявани факти и извежданетъо на съответните изводи, ТО ТОВА НЕ САМО ЧЕ НЕ Е НЕНУЖНО ИЛИ ВРЕДНО, НО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ СЪОТВЕТНИТЕ ТОЧНИ И АДЕКВАТНИ ИЗВОДИ И ЗА ДА СЕ ВЪРВИ НАПРЕД, ДА ИМАМЕ БЪДЕЩЕ!!! Да се отчетат успехи и как са постигнати, за да се вземе пример за напред, и да се отчетат грешките и паденията, ЗА ДА НЕ ГИ ПОВТАРЯМЕ И ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯТ, е знак не за слабост и безперспективнос, А ЗА СИЛА И ПЕРСПЕКТИВИ! Нали си спомняме заветите и думите на Апостола - за кривиците... Борисов изключително приятно ме изненадва с външната си политика, особено в региона!!! Да му се ненадява човек! Дано така и да продължи! Имам предвид ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА!!! За другото просто не ми се говори, поне тук под тази статия...

Абе роуминг. Стават 100 г., откакто ни отнеха Западните покрайнини и гр. Струмица включително. И сега какво, признаваме го ?

Прознаваме го, даваме на македонците българско гражданство и хоп Крим е наш.

Прав сте Борисов!А сега забрави първо ТИ , колко си велик , че много се възнесе !

Защо всички комунисти сте толкова прости, гнусни и отвратителни? В жалкия си и безсмислен животец никога нищо положително ли не виждате? Ще се намери ли поне един комунист, който някога да каже нещо добро за собствената си родина?

Къде ги тези комунисти? Един не виждам.

Питаш, но от ГЕРБ мълчат.

да пробължи напред - направо към дъното на Охридското езеро там да тъпанарства на воля

Този, пък, кога е бил Велик?!

Лъжовно себеусещане , вид болестно състояние разпространено сред духовно бедните човешки индивиди.

Тоя ако беше редосеялка що хектари бисери щеше да засее , щеше да има да изнасяме и по чужди галактики.

Боце, Велика Албания, Велика Македония, Велика Сърбия никога не е имало, но Велика България е имало. Хайде да не започваме с лъжа подобрените си отношения!!!

Когато Османците навлизат на Балканите - България на практика я няма, а София я бранят сърби. Просто история ...

Върни се по-назад в историята и може да разбереш какво имам предвид. Това че сърби са бранили София ( ако е вярно ) няма общо с темата!!!

Когато смрадливите орки налазват Балканите , България и на теория и на практика е съществувала като развита държава с уникална култура. Разделена е на три княжества , централната власт и престолнината са в Велико Търново . Просто факти , тиквун :)))

За мое учудване, съм на едно и също мнение с бат Бойко. И да е имало Велика България, това е било миналото. За това как ще живеем в бъдеще има значение сегашната реалност. И едната от реалностите, е че има македонски език. Може да е започнал като диалект на българския, но вече си е установен като отделен. И без друго границата между език и диалект е малко условна.

По принцип "коридор номер 8" означаваше прокарване на петролопровода АМБо - Албания-Македония/България. Това беше геостратегическия замисъл. Сега внасяме дори и магданоз от Македония - стратегически де !

В бъвтейн, изходът за Европа е само един. Да следва първокачествените аутобани посроени от Бойко Майсторо.

По принцип съм против изземване на функции, пенкилер, но във външната политика е факт, че успехите на премиера са лично постижение. На фона на това недоразумение външен министър. И докога?! Докато гледа като овца или по-скоро, като крава.

Ама ти сериозно ли го мислиш това за Боко?

А ти сериозно ли искаш във външните работи да ни представлява Захариева? Да, днес е от случаите, когато го харесвам.

на снимката. Кат гледам Заев изглежда ощастливен.

съветвам ви да посетите циганската махала в Струмица-там ще намерите сродни диши...

ТРИ ПРОЕКТА ЗАКОПАХ В ООН-ТО СЕ ИЗСРАХ АЗ СЪМ ПРОСТИЯ УФЧАР НА ОЩЕ ПО-ПРОСТИЯ МАТРИАЛ :))

Сърбите ни наричат братя,руснаците също.Ама тези две държави са правили най-големите престъпления срещу българщината.В повечето случаи в съюз. Най - после и въпреки тях... Сите българи заедно...

Едни правят балкански проекти. Други се ремонтират катастрофиралите Ролс-ове. Това е.

ИМАШ ВПРЕДВИД ... ТУРСКИЯ ПАТОК И АЕЦ АККУЮ ?

В името на ЕС всяка нация трябва да изчезне.Който не живее и с миналото, няма и бъдеще. А ние трябва да загърбим идеала за национално обединение.

Дано се шегуваш!

Курни се среща с европейските посланици да я забележат.Рувнува Бойко щото вече всички го знаят в Европа и има удачни връзки и контакти и наистина постига някакви успехи във външната политика на България.

Какви успехи, че не разбрах! Всички ни се смеят и ни имат за парцали откакто нашата тиква с шайката е на власт!

толкоз удачни , че все не мое да измаже КПП-то завалията пишман лектор-международник

БАЦЕ , КАЖИ ИМ НА МАКЕДОНЦИТЕ ЧЕ 30% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ ИЗБИТО В ЕВРО - ГЕНОЦИДА :))

Какъвто материала, такъв е и вожда му! Няма какво да се сърдите.

Като чуя някой от изказванията и умозаключенията на боко и ме хваща срам, че съм българин.

Какво ще изквичи БСП по въпросът с БЮРМ? А онова безлично мекотело Румен Радев?

Звучи аполикаптично но е така, проекта Европейси съюз е без алтернатива за България, а и за Македония бих казал.

Не знам дебилите на Иво Христов дали ще схванат какво се опитва да направи Борисов?! Някой ги определят за над 80%, лошо?!

Борисов: По-бързо да забравим, че сме велики - с други думи е казал "Аз съм прост, бъдете и вие прости за да се разбираме"!

Бойко Борисов Миротворец и Обединител на Балканите!

хората му се присмиват бе дебил ...ами те охраната им по-вече на брой от колкото посрещачи!