Путин събори неволно (а може би символично) стола на Ердоган

Руският президент Владимир Путин събори стола на турския държавен глава Реджеп Ердоган, забелязаха руските медии.

Обратно в новината

Коментари - Путин събори неволно (а може би символично) стола на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен повече ми прилича на непохватност от страна на Путин. Опита се да му дръпне стола услужливо, но не успя да го измъкне съвсем и го остави да падне назад, без да му пука. Ердоган се обърна и като че ли се замисли за секунда дали да не го постави правилно.

Лайномети - пишман коментатори от кочината на Европа. Русия е във фактически съюз с Турция. На руснаците не им трябват булгаристански отрепки - предатели, които лаят против единствената страна, която ни е помагала във времето. А и на руснаците не им трябват меки китки и дебели и нахални женки от булгаристан, равнозначно на кюрдистан.

Поживём увидим.

естествено че не е нарочно....не е слон, а просто мечка ц стакларски магазин

Туркия ке падне!

по кротко Баце

Дребното ботоксово ченге не прави нищо случайно. Ерлайнян да очаква скоро неприятности. Да си преглежда редовно колата за отвити болтове, да внимава какво яде, какво пие и с кого си ляга. Скоро ще има новини и за двамата.

да не му е изневерил с някой?

ТОВА СИ Е НЕЩО ОБИКНОВЕННО- ПАДНАЛ СТОД !!??!!!??? Но прохамерските твари правять от това сензация - куче паднало от луната!!!!!!!!!!!!!!

Тази статия не изглежда да е пусната от нашето русско пасольство! Какво си позволява тука, своеволия!?

Абе тоя бутнал, оня поел... Нали се обичкат милите! :)))

Стават тези работи! Наистина е много интересно, и точно затова и всички са се вторачили толкова, КОЙ НА КОГО "ЩЕ БУТНЕ СТОЛЪТ", но наистина! Поживъом - увидим:) Ердоган беше интересн как след като Путин му бутна стола и си продължи в обратната посока Ердоган тръгна, после се поспря, явно нещо не му бе точно, и като че ли се обърна за да провери и да се убеди дали наистина е станало така, както е видял, тоест че Путин МУ Е БУТНАЛ СТОЛА:) А аз като ги гледам тези тримцата и си мисля, че нито един от тях или такива като тези, с такива физиономии не бих поканил или приел да ми дойдат в къщата по какъвто и да е повод.

Мдааа, не е на добре, Реджеб ефенди, не е на добре...

Така както е тръгнало да не се окаже че и турски паток е още един кьорфишек!

Затова пък скоро някой ще бутне стола, на който СЕДИ Путин.

Не си пророк драги а обикновен платен протестър.

Няма смисъл от събаряне - един по един сами падат в краката му. Търпението винаги възнаграждава...

Залог за успеха е способността да се изчаква!

Викаш ще му паднат в краката КАТО РУСКИ САМОЛЕТ НАД Турската граница, А:)

И хуморът ти е тъп.

Хубаво четете и се усещайте какви суеверни "журналисти" ви предават новините. Добре, че не е минала черна котка покрай столовете, че поне три дена щяха да пишат тая "новина".

Колко са доволни от злодействата които свършиха и не дадоха шанс на Демокрацията в Сирия, а нас ни напълниха с емигранти и взривиха социалната система

Да, а на всичкото отгоре платиха на ВМЗ и Арсенал да произвеждат оръжие за чалмясаните главорези?

Столът падна сам, доколкото и двамата неочаквано един за друг посегнаха да го изместят. Путин го направи от куртоазия, Ердо пък на свой ред не очакваше. Така че не стана нарочно, друг е въпросът дали това не е някакво копие на събитието с Марадона на световното през 1986 г., когато голът на Англия го вкара "Божията ръка". При това положение нещата трябва да се тълкуват по-различно, защото обичайната причинност не важи.

ДИР-ът като не може , или не иска да говори по същество се занимава с клюки. Излага се пред света. Излага и България. Не стигат ли "информациите" за нашенските кланета, грабежи и избиване по пътищата???

Жалко ,че продължават да Ни занимават с тези двамата ,ежедневно ,макар ,че както се прегръщат , така и се дебнат... Изкуствената дружба ,личи от далеч. Трябва да си профан ,за да не можеш да направиш разлика , между едни истински международни отношения и театъра ,който Ни представят двамата . Имат русите една дилема ...Ще поживеем ,ще видим.

искаш да кажеш поговорка

След като Путин заповяда на всички държавни и частни руски фирми да преминат на военновременен режим на работа, изведнъж зелените человечета превзеха управлението в Луганск. Сигурно е случайност някаква.

Тангото е бавно, но винаги актуално. Така, че спокойно и тук ще дойдат зелените човечета, а ти помоли Козяк да ти купят шубичка от Аляска, че при тези човечета е малко хладничко

а?

Ченгето си е ченге, какво да се прави. Не се е отворил съветския парашут явно.

Нали вие ликвидирахте нашите ченгета. Сега няма да се оплаквате, когато ви крадат, убиват или надуват децата ви с наркотици

Ей ДИРА не го оставят на мира другарят Путин ..Всеки ден по две-три новини за него .

Уважават ръката, която ги храни.

Хранят ги с американската изгнила царевица и са доволни като теб...

При толкова важно събитие ,надявам се прекратяване на войната в Сирия ,ние да обсъждаме това ...нямам думи .На кой ли не му се е случвало ...жалки сме .

Правиха се на важни, а сега няма новини. Пак театро.

Символичното в случая е, че в главите на журналята е пълно с бръмбъри и в надпреварата за сензации са готови да изходят и по-големи лайна.

Путин бутна стола на Хилърито, че на феса ли няма да го бутне и набута...

Старата любов ръжда не хваща!

И разбира се, пълно информационно затъмнение за преврата в Луганск

24 укропски диверсанти са заловени в Луганск с тротил за половината град./Ройтерс, днес, 12.30 ч./

За сметка на това пък кортеж от всички висши управители на ЛНР и Игор Плотницкий заминал за .... Русия. хахахаха.

изпусна си нервите путин, от бързане го направи

кат вкараш 5 водки за отскок и столовете почват сами да падат Одърте Императора, одърте

Luna0102

"Путин събори неволно (а може би символично) стола на Ердоган" Нито неволно, нито символично, искал е да го катурне със стола, ама не си е направил правилна сметката. Следващият път да го цели с камъни, може и да го уцели.

Според реакцията на Путин! Аз пък виждам как Путин хваща стола да не падне, но след като го пусна, той пак падна.

че трябва да коленичим и да ихкаме и ахкаме, удивени от прозорливостта и финеса на товарищ Слънце Шеломов. Затова ни се бутат пред носовете тези редакционни партенки.

казва се: издърпа му стола.

на нас тва кво ни пука?

Довечера ердо ще се разяри, ще напъне путя и ще пробие задния люк на арматата му...

Вчера под една новина за Германия, един колега препоръча видео с Меркел, която не може да намери Берлин на картата. Мисля, че това е по-интересно и от него би станало прекрасна статия . "Виж в нета: merkel doesn know where berlin is (Меркел не знае къде е Берлин)."

На Шеломович е подсказано какво трябва да направи със този стол.Има ЗИДАРИ със по висок ранг които подсказват какво и къде трябва да стане.

На видеото се вижда и как Ердоган си го мести в другия крачол (може би символично) ...

Дали нарочно е съборен стола?(който прегледа видеото - ясно може да види спонтанната реакция на Путин, да помогне на своя "заклещен" колега.) Но все пак искрено се надявам някой да ми отговори какво е било менюто им за обяд? И точно колко лумена са осветявали залата? Също екзестенциален и от основно значение за оцеляването на човечеството въпрос е : Колко финни прахови частици е имало в залата?!!

Сиреч , символичен, приятелски жест с неопределен намек - хахахах

Когато ми коментират как е паднал стола или цвета на вратовръзката,значи няма друга важна новина.

По-скоро умишлено те отклоняват от важната новина.

когато наполеон навлиза в русия, преминава границата на кон, навлиза на километър и се връща в щаба. коня обаче го хвърля и това се е забелязало като лоша поличба

А решенията за Сирия - кучета ги яли....

Решения за Сирия, без Сирия.

Добре , че не е станало обратното, иначе мурзилките вече да са направили 1000 коментара :)))

Аплодирам прав на дир.бг! Описвайки едно от най-интересните (и може би едно от наи-важните) събития напоследък, нашите "новинари" се концентрираха на това, кой бил съборил някакъв стол!!! Аферим!!!

Шило

Правилно, посочили са му на Ердогана, че лесно може да "падне"

неволно, НО символично...

Баси! В Норвегия стрелят по фотографиите му. В Сочи му гътат стола. Само нашичкият остана да другарува със султана.

Шило

Нашичкия не другарува, той се подгъз.ва на Ердоганя.

Така го виждаме ти и аз. Ама пред кифлите с микрофоните трябва да звучи мъжки.

ПУТЛЕРЧЕТО ЛИ ИМАТЕ В ПРЕДВИД БЕ МУРЗИТА????ХАХАХА

Не, бе, компир! Кумира ти от Анкара имам предвид.

Е, сега вече сме осведомени за световните събития ! Трима президенти се събират, изказват се, завършват една тежка, продължителна война. От цялото събитие ни предлагат някакво недоразумение. Очевидно дойчевелето ни смята за малоумници ! Ами благодарим, взаимно ! :)

МИ МАЙ СА УЛОВИЛИ ГЛАВНОТО;)

Леля Вова не просто събори стола, а и счупи кора на мустакатия мнаф!

Вай, аллах! Лош ишарет(знак)! Преседна ми баклавата...

Рано или късно грузинеца Ердоган ще падне от власт,защото много силни врагове си спе4ели както на вън така и в самата Турция.