”Лукойл”: Марешки използва НС за очерняне на конкуренти

Категорично възразяваме срещу въведената от г-н Марешки практика да използва трибуната на НС за очерняне на бизнес-конкуренти и рекламиране на собствен бизнес.

Обратно в новината

Коментари - ”Лукойл”: Марешки използва НС за очерняне на конкуренти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО НЕ ХАРЕСВАТЕ МАРЕШКИ ПОНЕЖЕ ПРОДАВА ГОРИВА И ЛЕКАРСТВА НА НАИ-НИСКИТЕ ЦЕНИ ВЗЕМАИТЕ ПО ЕДИН МАГАРЕШКИ И НЕ КУПУВАИТЕ ОТ НЕГО.

значи има за какво. Що го не съдите?

Марешки не е нищо повече от една лъжлива мутра като тези другите от т.н. преход.

Наскоро се запознах с Марешки. Смея да твърдя, че промених мнението си за този човек. Изключително интелигентен и се чудя защо се прави на селтак по камерите...?!

Марешки май не ще се пенсионира скоро !

Грабят народа, както и турчин не го е грабил! Бойкот на грабителите , докато ги прогоним от Родината!

Тази мазна физиономия защо не е в затвора? Тоя е ограбил най-много България!!! Икономиката е най-зависима от бензин и дизел! Това го знае всяко дете,но не и родните дупетати.

тихомълком вдигна и цените на илачите в аптеките.

A този светец сигурно няма лоби в парламента? Мъченик пречист.

Вие, цялата върхушка /без президента/ сте се очернили сами. Затова Марешки ви боде очите. Вие може да занимавате НС с вашите простотии, но неговите действия не ви изнасят

Доживяхме, водени от злобата да защитавате Марешки, едно политическо недоразумение.

Според теб, какво , да зщитаваме правешкото леке ли?Ти мазохист ли си?

ТОЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК НА СНИМКАТА НИ ПРОДАВА ГОРИВАТА С ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ.КОГАТО БАРЕЛ ПЕТРОЛ БЕ НА ЦЕНА 150 ДОЛАРА НАФТАТА В БЪЛГАРИЯ БЕ 2.50 .ДНЕС ЦЕНАТА НА БАРЕЛ Е ОКОЛО 50-60 ДОЛАРА ,НАФТАТА Е 2.20 СПОРЕД ВАС КОИ Е ПРЕСТЪПНИКА ,ТОЗИ ТОЛУП НА СНИМКАТА,ИЛИ МАРЕШКИ КОИТО ПРОДАВА ПОД 2 ЛВ.?

Намали и ти цените бе Златев !

Този правешки Боклук е висша марионетка на българо-руската мафия и знае, че е недосегаем!

е така е, това е шефа на Бойко

Защо давате трибуна , на най-големите крадци на прехода , в България ??????

Златев, Марешки е изпратен в Парламента от суверена, от гласа народен. А ако питаш същия този суверен какво мисли за Лукойл, ще се убедиш, че Марешки е дори твърде мек и толерантен към измамници като теб и подопечната ти рафинерия, които не внасят никакви данъци, защото все били на загуба!!! Ако България беше бяла държава досега да си изгнил по затворите. Вместо това ти имаш наглостта да даваш акъл и да търсиш сметка на хората, защо са избрали някого в управлението на страната. Затъкни се - замълчи, и намали цените на горивата, ако искаш някой да хареса поне малко и теб. Не те е срам! Нормален човек би се срамувал дори и само заради правешкия си ген - без да става дума за далаверите ...

Кръвопиец,

Така ги изгониха от Източнана Европа Само така ще се отървем от тез грабители.

Ограбват Българите с десетилетия Нека лайната кажат колко корпоративен данък са платили! Защото ДДС и акциз е включен в крайната цена и се плаща от нас- потребителите

Баси ква голяма гла има това правешкото - по моему половин кубик. С кво ли е пълна....

Със зли търгашески помисли и далавераджийски алгоритми, разбира се ...

как ги мразим тия тъпи крадливи правешки говеда!!!

Ааааа, Весо и не е сънувал да го повишат в такова високо звание - "КОНКУРЕНТ НА ЛУКЙОИЛ". Явно тоя мазник с боядисаната коса си изтървава нервите вече, защото вижда народа кого подкрепя!!!!

ако хвърля 5 молотовки в НС,дали ще ме обвинят в дъмпинг,за петте литра евтин бензин ,който съм купил,или,ще ме обвинят в монопол,защото само аз съм ги хвърлил.или,просто ще ме обявът за светец

разплаках се, заболя ме, че тези нещастници от Лукойл уж голяма фирма, а един Марешки им съсипва имиджа и ги подяжда. Не ги ли е срам да се оплакват - къде са те, къде е Мрешки Ами да го дадат под съд, а не да плачат.

Мале, колко си прост.Зад марешки стои едно сериозно нещо от което и Баце тръпки го побиват.Давам ти жокер-Марешки е Варненец.

Абе то и аз възразявам отроче от Правец да е шеф на рафинерията, ама никой не ме пита.

парите идвали от далавери във Варна. Аз съм от София, карам си всеки ден колата и наливат и ще наливам от бензиностанциите на Марешки. Айде бе - ще си давам парите на този мафиот от фотото. Да се оправят и сигурно се оправят, то Корни е оправна жена иначе защо мъжът ѝ работи в Лукойл.

Ами да, то заради заплатите и добавките на мъжа на Нинова, на доскорошния представител на държавата (?!) в Лукойл - дългия инкасатор Р.Овч. и на разни други подобни измамници цените на горивата са толкова високи, а Лукойл не плаща корпоративен данък, че уж бил на загуба. Как да не е на загуба, свлед като се ръководи не само от крадци и далавераджии, но и от некадърници?!

Нали сте богати, подпалете го това НС най-после!!!

си прави имидж. Защо не го правят и те. Напр. Корнелия Нинова да излезе и да каже как е прекрасно да работиш в Лукойл. Нали съпругът ѝ работи там. Все се урежда Нинова - Тя при Костов купи половината Техноимпекс, а мъжът и пак при Костов - шеф митничар на митницата Олтоманци при бензиновото ембарго !със сръбско. Синът ѝ работи в НюЙорк в банка на Ротшилд - тези Нинови не се знаят парите!

Уффф .... ! Обърках се с тая новина ! Ем ни спуснаха опорната точка да защитаваме Вальо Златев и Лукойл , ем трябва да плюем Борисов , който пък играе карти със Златев и са дружки ! И Борисов ем дружка със Златев , ем осигурява чадър над Марешки, който пък бил враг със Златев , Емил Димитров - Ревизоро каза че Марешки не внася горива , а ги купува от страната . А то освен от Лукойл- няма откъде другаде да ги взима ! Изобщо тия моите началници от Позитано явно пак са се запили с ДПС-то и обърквацията е пълна !

"Лукойл" приключи изграждането на комплекса за преработване на тежки остатъци в бургаската рафинерия. Той беше открит в сряда, а вложените в инсталацията 1.5 млрд. долара са най-голямата чужда инвестиция в България.

От компанията заявиха, че не могат да кажат в какъв срок ще се изплати направената инвестиция, тъй като това е дългосрочно вложение. При сегашните цени на петрола обаче по-високата ефективност на преработка на нефта ще се отрази незначително на цените на крайните горива. Компанията съобщи, че е завършила миналата година с огромна загуба, което дължи отчасти на вложените средства, но и на поевтиняването на петрола. Много рафинерии в Европа и света са на загуба поради ниската цена на петрола. През изминалите три години само в Европа са затворили 13 рафинерии, обясниха от дружеството. Според подготвяната класация на "Капитал" К100 през миналата година рафинерията е приключила със загуба от 532.3 млн. лв. По отношение на пазара на горива от "Лукойл" заявиха, че в момента компанията държи 26%, но проблемът е, че има огромен сив сектор, който не може да се овладее.

Руснак= мафиот, не ме учудва че се говори за Лук Оил и укриване на данъци а истината е винаги някъде по средата...

Още преди изборите по един от каналите имаше интервю с госпожа Банева. Точно след пожара в техен гараж, когато им изгоряха автомобили за 1 милион лева. Та точно тя каза, че има фирми, които са на специален статут. Тях не ги проверяват с години. А за тяхната фирма Банева каза:"проверяват ни всеки месец"! Сега Валентин Златев говори за същото. Колко проверки са направени и кога. Как ви се струва, дали е случайно това или не? Доколкото разбирам, за да не те проверяват, трябва да си платиш на когото трябва; или финансово или с подкрепа в нужният момент.

Интересно как никой не е обърнал внимание на най-интересното: Марешки напинял да се среща със Златев, и то два пъти! За какво, бе, чоджум, нали предричаше, че ще го махат??? :)))

Минаха Години. Немалко. ..И ! - ВсеТака Нонстоп се Опитвам да покажа на Нас-Всички СвръхПростичкото ! - че Вси"наште" СА ЕднаНеразривна шайка махленски шмекери. ...а случващото-се Напоследък - АчикАчик Показва че Ще Ни таковат доСледКраяНаСвета. - Ако им Позволим !

Dzver Goryanin

Прав си, и от година на година все по-калпави и ос*ани ги избираме. На Марешкия като му видя мутрата да срича от телевизора, направо ме хваща срам, че имаме парламент...

В нормалните държави държавата си има рафинерия, тук рафинерията си има държава. Не стига, че не плащат данъци, ами имат наглостта и да повишават глас....

Очевидно плащат данъци. 32,5 милиарда за 17 години са си по 2 милиарда годишно. Което пък, при 22-23 милиарда общи данъчни постъпления годишно, са си почти 10% от всички влизащи в бюджета пари.

Нищо не плащат! ДДС и акцизите ги плащаме ние. Те трябва да плащат данък печалба, но от много години ежегодно излизат на загуба и не внасят и стотинка. Всичко заминава в Русия и по разни офшорки, откъдето после се преразпределя на Златеви, Нинови, Овчарови, а навярно и други приятели-другари и господа от котилото на червените куфарчета.

как не плащат данъци - като са с 20% в приходите на бюджета! А за данък Печалба - питай депутатите - те за приели закони с които се приспадат инвестициите и можеш да направиш холдинг, седалище в офшорна или нискоданъчна страна - и там да си обложиш печалбата! Законно е, за съжаление!

...и Отново да идем на ОсновоПолагащото, Колеги ! : - Има ли И-един/на от "наште" дет НЕ е АчикАчик ДнешноКремълско изделие ?!

Крадецът вика: "Дръжте крадеца" :)

Рекламиращият се като супер-бизнесмен Веселин Марешки във Варна всъщност прави големите си удари главно с общинско и държавно имущество, а не на терена на реалния пазар....

Вода. Водоснабдяване. Приморски неща. ..в Тънка Симбиоза с тов. ПортньiХ.

Да не нада самневатсъ, тов. Минусующий(е) .. --> ИдетеЧетете ! Всичко е ТоталноПублично.

...и ако позволите, Колеги : - Днес - Всяка понеНормална Държава държи Цената-за-КрайнияПотребител (за литър Обичаен бензин) на 1-1.2 х Минималната Часова ставка ! Да ! - Добре го Видяхте ! - Един Литър Обичаен бензин - СЕ купува от КрайнияПотребител с Дохода за Един (до Един-иЕднаПета) Час работа на Минимална заплата.

Я изтриха ми коментара със сайта на Европейската комисия със актуалните цени на горивата в ЕС , със разбивка на цените със /без ДДС , акцизи и екотакси ! Който иска може да го потърси в Гуглето , съмнявам се че в търсачката Яндекс ще е успешно търсенето !

Просто напишете в търсачката energy.eu и изберете Fuel Prices.

До секунди ще ти изтрият коментара !

Разгледайте втората таблица Diesel and Unleaded Fuel Price Components колонките Excluding taxes. 9 страни имат по-евтин бензин, 6 - по-евтин дизел.

Предполагам ревизиите на Лукойл са като ревизиите на моите приятели. Идват, намират шише ракия, ако не намерят - купуваме, изпиваме я заедно и всички сме доволни!

Ама Защо Пак отиваме към Трохите, а "забравяме" Грамаданското, Колеги ?! - Цената !, цената за Крайния Потребител . ...вАри го пЕчи го - Дори на бензиджийниците на ВесоТрампата Е варираща от 2.05 до 2.31 лв/л (за А98) - ха сега Съотнесете Тази цена към Доходите-Ни !

Цени на дизела от изхода на Нефтохима без ДДС, акцизи и екотакси 0.503 евро Англия0.456 Румъния 0.439 Швеция 0.423 Германия - колкото тук 0.505 и т.н. Има и по-високи цени но пак са в един диапазон. А по принцип в нашия регион се гледат средиземноморските котировки които са по-ниски от котировките на сорта Бренд в Западна Европа !

Нямаш право да обяваваш такава информация на страниците на Дир.бг.Ще сезирам съда в Хага.

Служител в бургаската рафинерия 1500 лева заплата . Английски служител - 4000 паунда !

Това е защото Лукойл откакто съществува няма печалба. Да се чуди човек тия смотани бизнесмени защо изобщо се опитват да работят. Сигурно от милосърдие към дебилите.

От тези страни някой си имат Петрол - собствен, а други по-модерни технологии...

Кой имат петролни залежи -Австрия и Чехия ли !? Щото и при тях е по-евтин .

Ще трябва да те разочаровам. Това не са цени "от изхода на Нефтохима", а цените на дребно без ДДС и акциз. И са усреднени. И като плащаш горивото, плащаш именно тях, плюс ДДС-то и акциза, които пък ги даваш на държавата. И пак плащаш с 20-30 цента по-евтино от средния европеец.

Като сметнеш че акцизите в България са на най-ниското задължително ниво , и на запад са с 20-30% по-високи - сметките излизат .

Тази година Марешки депутат, до година неговото място ще заеме Вальо Златев. Боце е невинен. Кои и колко са дебилите ???

Дебилите са повече от 80%

"Заявяваме, че всички дружества от групата "Лукойл" са постоянно подлагани на ревизии и проверки от страна на всички контролни финансови органи в държавата." То ревизиите са като моправдателните присъди за престъпниците.Просто им изчистват името.

Повече пари ще има ако Нефтохима е западен ще е както са МДК , лидъли, кауфланди, шелове, омвита, чезове, софииски води и всичко западно що е тука и данъци внася и големи заплати дава! Рай ще стане!

Защо не запечатиха ''Лукойл'' , при проверката от Ваньо Танов /вече покойник/? Какви бяха резултатите , които резултати са все още същите : ''КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС , ДИРЯ НЯМА''... ЗА КАКВО РЕВЕ ЗЛАТЕВ ?

Реве за....НАП-аджийки,обичащи Добрички суджук.

Пак бедните орнясят всичко.Взе парите от супер скъпият бензин,+++20%пак от нас след което си го възтановява и бил платил данъци,смешен плач за бедните.Защо ли почти никой не му вярва,а е подкепян от сегашните ,зашото не му търсят отговорност за монопола

Като се има в предвид , че Р. ОвчЪ . , защитава интересите на ''държавата'' / ако вече е останала и държава/, в ''ЛУКОЙЛ'' , сами си правете изводите за В. Златев и компания ! Но ГЕРБ защо се прави че не вижда нищо , КАБИНЕТА ЗАЩО СПИ ?

...при 4-4.5М Реално живеещи у Нас - 406 партийщинки&коагулации... - Е ?!

Вече не е Овч. Изгониха го, макар и със закъснение

Дрогаря Златев ще сподели ли колко от тези 32 милиарда са данък печалба? На загуба работи милия или всичките парички ги изнасят за Кремлин?

И за колко години!!!!

Споделил е. 152 милиона са данък печалба. Ама кой знае защо Дир-а не са благоволили да качат таблицата.