Цветанов: Нинова не ми е върнала папката за приватизацията

От БСП не са ми върнали папката, която им предоставих за подпис за конституционните промени за приватизацията, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Нинова не ми е върнала папката за приватизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....................

Ще ти я върнат. Обаче искат три неща. Към закона да се включи разследване за масовата приватизация; за отдаването на концесия и за силовите групировки, които са въртели милиони. Иначе, няма подкрепа в парламента. Май от последното им искане нещо започна да ви щрака под лъжичката,а?

За приватизацията-да,но и за богатите тъстове празна кратуно.

Тя обясни, че е притежавала акции преди да стане член на БСП и после продала всичко, защото смята, че бизнесът и политиката са несъвместими занимания. -ИНТЕРЕСНО КАТО ГИ Е ПРИДОБИЛА КАТО ЧЛЕН НА ДСБ(ИЛИ СДС-ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ ПРЕЗ КОЛКО ПАРТИИ МИНА ТАЗИ ПРИНЦИПНАТА) ДАЛИ Е ИМАЛА ПОДОБНИ ТЕРЗАНИЯ?????

за една папка ли си бе? Не се ли напапка до сега?

вземат нещо,не връщат.Те само присвояват.

"..На г-жа Нинова съм дал папката в присъствието на медиите. Оттогава досега тази папка не е върната в ПГ на ГЕРБ и не ми е връчена лично.... ..а острилката и линийката върна ли ти бе, Цецко?:)))) ...а баба купи ли ти нови гуменки за часовете по физическо?:))))) ....гарсониерка поне?:)))))

всички партии си узакониха всичко и сега си разиграват коня както си искат. който и да дойде на власт не виждам в близките години нещата да се оправят...то целият свят е ?

дъвка за приватизацията ,изповядвана от носталгиците по соца ,сега се оказа нежелана тъкмо от тях! Гарван гарвану око не вади !

Понеже "Алтернативата на сегашното управление е БСП и ДПС" м ние ще си седим докато можем - каза Цецо. Само дето изброените организации са с 2 млн симпатизанти (гласоподаватели) а има още толковам които не са за "светата" тройка. Та едно гласуване за вот на недоверие, би било полезно за изтрезняване на всички, ако и да не мине този път. А както Марешки не иска да влиза, може да се случи и случка. Той не е казал кога ще влиза...

О-о-о-о-о!!! Стига сте ни занимавали с глупости и простотии. Оправяйте си документациите,какво искате,ние ли да дойдем и да я свършим тази работа? Пазете се,да не тръгнем.

Рекъл шефът на Киркор:"Абе, има една папка при шефа на Гарабед, много е важно да се сдобием с нея, дали може да се уреди някак си?" А Киркор му рекъл:"Няма проблем, шефе, аз колко такива наши папки съм изпоиздал на Гарабед, та той сега за една тяхна ли ще се церемони?!"... А пък, от друга страна, колко хубаво и праведно е да си вземеш един бизнес чрез елегантна приватизация, а после да го продадеш, че да влезеш чист и неопетнен в политиката...

Много си наивен бе Цецо. Нинова цял Техноимпекс взема и не го връща, ти една папка. Народът я нарича госпожа Лъжа и госпожа Преватизатор.

Недей бе, братко!;) Ако чуеш как "народа" нарича Цецо, прякорът на Нинова ще ти се стори нежна лирика;)

Боце съм чувал да е държавата , но пък чак и народът не съм чувал такова нещо.

Научи се първо как се пише , бе ГЛУПАК!Всичките гербаджии сте такива умници!Не преватизация, а приватизация! На защо да те / Ви / ограмотявам. Вие знаете само да крадете пари, по всички начини и с всякакви средства.За съжаление еврофондовоте ще ви спрат. Да, вие се накрадохте достатъчно, но ще дойде време народа да ви потърси сметка!

Абе шушон , а Нинова въобще взимала ли я ти е , защото аз лично не видях такъв акт? Ти на кой я мушна всъщност?

Не плачи, Цецоу, ще ти направят друга, направо подписана;) Е, после може да има "обосновани предположения", че този подпис бил фалшив, но това после ще го отиграваш;)

Престъпниците от престъпната партия БСП заедно с ДПС си гласуваха закон за амнистия на престъпленията от 89-та до 2009. Окрадоха пенсиите на хората, окрадоха спестяванията им, ограбиха държавата няколко пъти, изгониха младите хора на два пъти. Искаме сега да подкрепят отпадане на давността при престъпленията от приватизация. Това никога няма да стане!!!

Tъп като галош, пък тръгнал конституции да пише! Да си гледа гуменките - той от това разбира, и най-вече - златния си тъст. От тия задявки с Корнелията да не излезе някой мерак най-накрая...

Апостолчо,как ти започва автобиографията селско дете.......ПРОИЗХОЖДАМ ОТ БЕДНО СЕЛСКО СЕМЕЙСТВО......нали с това се гордеехте бе селски тъпанари а сега други били простите.......само глада ще ви оправи зомбита дебилни

Цецо , отиваш , молиш да ти я върнат неподписана , включваш раздел мутренско минало на висши държавни чиновници , разследване на корупция при изграждане на магистрали и саниране , проваляне на крупни национални проекти , кой и под чие давление , фалиране на КТБ -кой и с участието на държавни институции ли , връщаш се обратно поднасяш я учтиво и чакаш търпеливо без от това да извличаш някакви политически дивиденти , защото се доказа като достатъчно прост и нагъл , за да има някой да ти се върже вече.

Ще има да чакаш. Каквото е попаднало у комунистически ръки, повече не се е видяло

Право си, чедо. Нищо не връщам.

Щом стадото тръгна след една седесарка това е ГОЛЯМ УСПЕХ!!

Курнело, стига курнелски номера, а връщай бързо папката и то подписана. Нека се разследва как се извърши приватизацията у нас и как другарите ти станаха безбожно богати за няколко дни!!

ТЪРСИ ГИ ДРУГАРИТЕ В ГЕРБ/БКП-2, ТАМ СЕ ПРЕМЕСТИ БКП!НИНОВА Е БСП, НИКОГА НЕ Е БИЛА ОТ БКП, СДС ИЛИ ДРУГА ПАРТИЯ. ДА ГОВОРЯТ ЗА НЕЯ КАКВОТО СИ ИСКАТ, ДОКУМЕНТИТЕ СА ФАКТИТЕ, А НЕ ПЛЕЩЕНЕТО НА РАЗНИ СУЕЦИ ОТ ГЕРБ ГЛУПОСТИ!

нещастен идиот,от коя дата стана БСП и кой номер конгрес направиха???Как си легнаха комуноиди и се събудиха Цоциалисти с куфарчета пари.......за това сте бедни защото сте ПРОСТИ СЕЛЯНДУРИ и много ще страдате с тия кухи тикви на раменете си

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЩО РЕВЕ, КАТО СВИНЯ В КОЧИНА? КОЙ НЕНОРМАЛНИК, ИНСТИТУЦИЯ ИЛИ ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ СИ ДАВА ОРИГИНАЛНА ПАПКА С ОРИГИНАЛНИ ДОКУМЕНТИ, ХЕЛЕ ПЪК ТОЙ ДА ДАВА НЕЩО НА ВРАГА СИ - НИНОВА? МЕДИИТЕ МОЖЕ ДА СА ПРИСЪСТВАЛИ ПРИ ПРЕДАВАНЕТО НА ПАПКА С ДОКУМЕНТИ, НО ДАЛИ СА ОРИГИНАЛИТЕ В ПАПКАТА - НИТО ЕДНА ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ МЕДИИ НЯМА ДА СЕ АНГАЖИРА И ДА ТВЪРДИ, ТОВА КОЕТО ЦВЕТАНОВ КАЗВА, ЗАЩОТО СЕГА ИМА КСЕРОКСИ, КОИТО ЩЕ ТИ ИЗКОПИРАТ ТАКА ДОКУМЕНТИТЕ, ЧЕ САМО СПЕЦИАЛИСТИ В ОБЛАСТТА ЩЕ СЕ АНГАЖИРАТ ДА КАЖАТ КОЕ Е ОРИГИНАЛ И КОЕ НЕ Е. ТОЗИ ЗА НЕВМЕНЯМИ ЛИ НИ ПРАВИ? НЕ НИЕ НЕ СМЕ ТАКИВА, ТАКЪВ Е ТОЙ!

Абе Цветанов, не ни разсмивай бе! Де се е чуло и видяло бесепар да върне нещо, че ни приказваш за Нинова? А тя е и с допълнителна, седесарска закваска!

Давност на приватизацията? На убийството на България? Ааа, не! До дупка трябва да ги разкатаят големите и малките приватизаторчета, ама няма кой, щото всички са в кюпа!

Нека реването да започне , сега !

Те са я изгорили. Бягат от отговорност като дявол от тамян!

Даже не ти е върнала , и още 6 апартамента ! Ни ви ли е срам , крадци с крадци , всички сте от един дол дренки !

Като знам как се изразяваш , ако така и пишеш, ще са им нужни специалисти по разчитане на асирийска и египетска писменост и тълкуватели за да ти разчетат провокациите. Требе време бе Цецо , а и на тебе много внимание не требе да ти се обръща

На тоя ревльо, пак ли му потекоха сополите?!... Ти да видиш!

Седем суджука давам за тъщата на Цеко-Пъпеша и на мен да напрай 6 партамента у центъра...

Пази си суджуците селски,че през зимата само рукула ще има за вас и малко сено ако остане от добитъка......глад и бой ще има само за вас като първа стъпка за оздравяване по рецепта на др. Емилова:)))))

Нинова върви некалко крачки пред мозъците от ГЕРБ и такива жалки опити срещу нея много лесно се превръщат в автогол за такива като Цецо, Главчев, скоро и други амбразурчици като Симеонов, Каракачанката а напоследък гледам и Марешки че го отнесе.

Така си е. Малоумниците от ГЕРБ атакуват Нинова за някакво мижаво предприятие за няма и 20 милиона долара. Само Гергов и Панаира са за 770 милиона. За останалите приватизатори в БСП да не говорим.

Само от оградката и контрабандата на бежанци наш'те захлебиха десеторно повече.

Добро име си избрала. Поздравления! Само от санирането гербероидните мафиоти откраднаха около милиард. 17 000 лева за саниране на гарсониера в Пордим ?!?!?! За другите кражби на Тиквун в последните 8 години не ми се говори. Десетки милиарди завлекоха твоите спонсори, Калинке! Пред тях Нинова е като невинна ученичка!

папката е на топло при патката! аи ши та и в кауна! имах акции ама ни моя са сетя пари за тях отде зимах! и кат ги прудадох каде турих парите - на питаи ма ма ни моя си спомни! то само тез пари да бяха да ти кажа....

Пинокио пусна поредната димка за отклоняване на вниманието . Въпроса не е дали те са крали на всички е ясно,че червените ни започнаха проблема е,че гербавите по нищо не се различават от тях дори са и по-крадливи, но се правят на света вода ненапита.

От цялото изказване останахс неприятното впечатление ,,,,,,,,че преобладава...власт,власт,участие във властта...много гнусно.

"съвет на левицата взе решение - лидерът им да да подпише промените, но БСП да гласува против тях в пленарната зала." Същността на БСП само в едно изречение.

А същността на ГЕРБ каква е? Мутра Премиер, физкултурник Ришельо, хиляди противни крадливи Калинки и всичко това = най-бедната страна в ЕС!

Викате, на фона на ГЕРБ, БСП са истинско злато? ;)) ..пък нещо не могат да спечелят едни избори, защото хората са тъпи?

Проблемът на ЦецоУУУ е, че се мисли за гоУем играч, но е обикновен бухал... Т'ва всъщност е проблема на повечето членове на шайката, наречена ГЕРБ...

К,ъф бухал бе. Не обиждай животното

Поредните ченгесарски циркове с подмятане на папки, ревизии на прехода и прочее пушилки за пред камерите. Зад кадър всичко си върви по мед и масло. Косъм няма да падне от главата на нито един другар. Цацата и ВСС гарантират за това.

Бе добре, че ти е върнала патката.

Когато от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" върнете на мат'риала описаните по-долу герберастии, тогава и Нинова ще Ви върне папката с резолюция от нея... По времето на БОКо-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на БОКо-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - винетка за столевка; - ваксини от Турция с живак за облагородяване на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета; - ПМС 208 за ТРАЙНО заселване на джихадисти, пардон бежанци... По времето на БОКо- 3: - 400 млн. левчета нов дълг (първи транш, пардон усвояване); - Суджук гейт с мирис на бухалки; - Опит за премахване надбавките върху заплатите за прослужено време; - Кум гейт... - Пазарджик гейт... - Намаляване на 50% плащането за първите 3 дни на болничните... - 1 млрд лева още по-нов дълг...

И какво имаше в папката ? Нещо за тъщата и апартаментите, нещо за СИК или беше празна - хахахах

Не,има едни 70000 $ за техноимпекс,че детето трябва да учи в щатите а не в русията.....нещастници тъпи,радвам се,че не поумнявате и така ще си умрете

pompai

Това са днешните управляващи. Те не се вкарали сегашен пишман приватизатор а преди 20 години ли? Народе за такива ли ще гласуваме?

pompai

Изках да кажа да са го вкарали в затвора а не в дараверата ,което е по вероятно.