Доброволци ще се сдружават с МВР при спасителни операции

Парламентът въведе понятието "е Call" за спешни повиквания на тел. 112. Промени и реда за оказване на спешна помощ, като допусна доброволци и сдружаване с МВР.

Обратно в новината

Коментари - Доброволци ще се сдружават с МВР при спасителни операции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди няколко години имаше горски пожари на Витоша. Пожарникарите гасяха, появиха се и много доброволци. Много упорити бяха пламъците, минат пожарникарите с голяма мъка загасят, след това пожарът пак лумва. Тогава излязоха с призив по телевизията, доброволците повече да не гасят, защото не са специалисти, създават рискове и т.н.. Не посмяха да го кажат, но очевидно се съмняваха, че някои "доброволци" (съвсем малка част от участниците) всъщност се борят за това, огънят да не угасне.

А за това чували ли сте? "Детски полицейски управления"

има допир, значи ще има поредното грабене и ваденето на пари за всякакви менте-услуги и консултации.

Кви са тея безделници, дето ще помагат на МВР-то, нали тва министерство има най-големия юджет, толко не може само да се оправя! Аз искам да помагам ама срещу пари!!! За без пари МВР-то може ме фане за шнура!

Първите, които ще се "сдружат" с МВР, ще са наркоразпространителите и крадците на коли! То не че сега не са дружки, но друго си е да е законно и официално!

Малко по малко се връщаме май към тъй наречените "отрядници" с червените ленти по ръцете.

ГЕРБ си е чисто БКП, като се почне от вожда БОКО, като се стигне до достойните му гъзолизници - Сфинетка, Цацко и Дилян Пеевски