Съдът на ЕС може да принуди Румъния да признае гей брака

Европейският съд започна изслушване по дело за признаване на еднополови бракове в страните от Европейския съюз, където те не са законни.

Обратно в новината

Коментари - Съдът на ЕС може да принуди Румъния да признае гей брака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А с козички кога!

В България педерастите нямат време за брак. Сега са управляващи.

Педерасът модератор от дира ми изтри репликата към този изрод с ник "ъннх" и сложи друга реплика на друг ненормалник българомразец при това. Кой краде от фонда за лечение на деца бе, дрогарю педераст, обикновеният нормален българин, който ти наричаш презрително "ганьо", той ли краде? Крадат такива педерасти като тебе, които разпраделят нашите пари. Цинизмът ще ви изяде главите на всичките. И не ме трий педерюго.

НАЛОЖЕНА НИ УМИШЛЕНО С ЛИБЕРАЛНИТЕ"ЦЕННОСТИ"! НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,ТОВА Е САМО ПАРАВАН ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА СКОТСКИТЕ СТРАСТИ! КОЙТО МИСЛИ САМО ЗА Е..АНЕ,НЕ МИСЛИ ЗА ДРУГИ,ВАЖНИ НЕЩА,НАПРИМЕР ЗА НЕСПРАВЕДЛИВОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ АН СВЕТОВНИТЕ РЕСУРСИ! А ТОВА Е ОТ ПОЛЗА ЗА КОГО? ПРАВИЛНО,ДЕЦА!!!

Уважавайте кокошките! Те са най-близките наследници не на кого да е, а на най-страшния хищник населявал някога сушата - тиранозавър рекс. Ама пък каква деградация, а? От тиранозавър на кокошка. Същото, но само че с много по-висока скорост се случва на белите хора. някога аз завладях 6,5-милионната империя на инките само със 178 решени на всичко главореза. И за да не се разпоколебае някой и да си помисли за връщане, преди да тръгнем към Мачо Пичо, изгорихме корабите си. Всички ние бяхме бели хора. Сега като изнасилят жените им, белите мъже в знак на солидарност се обличат в поли. Може би си мислят, че това премахва психическите и физическите последствия върху жертвите на изнасилването. Може би си мислят, че по този начин са отмъстили на изнасилвачите. Белите хора ще изминат пътя до кокошка много по-бързо от тиранозаврите.

Спомнете си за Содом и Гомор. Бог се е погрижил това царство на разврата да бъде заличено от лицето на земята. Предполага се, че преди това ги е предупредил какво ще им се случи, но те не го послушали. Сега пак има предупреждения - бури, наводнения, пожари и то в страни, които досега не са им се случвали подобни неща - Франция, Англия, Германия. Дали е случайно, че гейовете, трансесксуалните и всякаква друга измет са с особена закрила от Евротолерастите в тия страни. Но Бог няма да ги търпи безкрайно!

От РХК (Румънския Хелзински Комитет), смятаме че законите за гей-браковете са много положителни и демократични . . .! Браво ! Ще им отпуснем още някоя лея .

Няма ли профсъюзи, да изпратят официално писмо до пчеличката Мая, а тя до Конституционния съд в България да се произнесад :Редно ли е трудовите ставки в страните от Ес законово да се различават? . . . "Изслушването в Люксембург идва, след като румънският Конституционен съд поиска от Европейския съд да се произнесе по случай, в който румънско-американска гей двойка поиска бракът й да бъде признат в Румъния . . . " Стига вече сме уеднаквявали законите за кучетата, котките и сексуално различните . . . . СТИГА. Тоя ЕС го превърнафа в развъдник на СЕКСУАЛНО РАЗЛИЧНИ. До 1992г Световната здравна ораганизация казваше, че СЕКСУАЛНО РАЗЛИЧНИЯ е БОЛЕСТ на ПСХИКАТА и ги натиснаха и свалиха решението си. Ама не мога да разбера защо изравняваме законодателството само за сексуално различните. Тази стръФФФФ за култивиране на саксуално различни проваля и ЩЕ ПРОВАЛИ ЕС. (остава сега някой да каже, че руските хакери и лично Путин ни натрапва тая идея). Ей го Меркел отпътува: "Елате, Германия ще Ви приеме!" Ами вчера в Сочи, седят заедно Путин, Рохан и Ердоган и решават за Сирия - де го Сащ, де го ЕС . . . . . ЕС се занимава с ПРОСТОТИИ и със собственото си харакири. . . . поне бате Бойко да беше отишъл ЕС да представи . . .

Ква Европа бълнуваш бе, напиши в Гуглата "гомосексуализм в России"! 2-ри февруари е обявен за национален праздник на Съветска Русия през 1918-та! Тогава в Москва, на Червения площад, се е провел първия в света пролетарски Гей-парад! Имате Интернет, имате Гугъл, учете историята от първоизточници!

Съдът на есъто дет сЪ вика са прави. За другите държави не знам, но в България няма никакви други проблеми и сал това остана. Но тойзи съд трЕбе да разшири дейността си-а именно да задължи ВСИЧКИ мъже да се женят за мъже. Така е най-демократично. ХВАЛА на такъви органи

Много ми е чудно как такива сбъркани хора влизат в църква? Католиците са абсолютен джихад когато някой наруши свещените им канони, а доколкото знам в библията май никъде не се споменава че хомосексуализма е угоден Богу.

Мчи, ако не е угоден Богу, да си чул БОГ някъде, някого да е наказал заради хомосексуализъм! На Земята всичко е от БОГА, така твърди цръквата, значи и гей-браковете също са от БОГА!

В Содом и Гомор, май, а.

КОИТО СА ТИ ДАЛЕЧ ОТ ГЛАВАТА! ОСОБЕНО БИЛЕЙСКИТЕ!!! ЗАТОВА СЕ ИСКА ОБРАЗОВАНИЕ И ПОЗНАНИЯ,КОИТО НЯМАШ! А ЗА СВЕДЕНИЕ-НЕ ВСИЧКО Е ОТ БОГА,ИМА И ОТ ДЯВОЛА!!! И ТАКОВА Е ИЗВРАЩЕНИЕТО НАРЕЧЕНО ГЕЙОВЕ И ГЕЙ-БРАКОВЕ!!!

А я ми кажи, как според библията сме произлезли от Адам и Ева, като те са имали двама сина? Нещо да загряваш какво иска да ти каже библията???

ми казва защо сме произлезли от маймуните бре. двамата братя отишли в гората и хванали квото там щъкало и горе долу мязало на тях...

,,..."Вярваме в мъдростта на европейските съдии и се надяваме, че ще успят да вземат решение в наша полза, което да поправи несправедливостите в Румъния", казва Адриан Коман, който се бори от 2012 г. бракът му с американския гражданин Клейборн Хамилтън да бъде признат в Румъния...,,??? от ,,обратният,, секс се ,,омъдрява,,...!!!

не може да се наложи нещо неморално и ненормално, ако нашите политици не го искат. Животните били хомосексуални !? Е и!? Животните се ядат едно друго, трябва ли да узаконим канибализма ??? Впрочем както е тръгнало ще трябва. Майко мила !!!

Може, може.Колко ненормални и дори престъпни неща вече са ни наложили....

Тъпак, чети законите! Гей-бракът в България никога не е бил забраняван! Освен това научи кво означава БРАК! Що се отнася до канибализма, посочи с какъв закон той у нас е забранен! Ако го забранят, ще можеш ли да кльопаш сочни, препечени, тлъсти свински пържоли!

ВЧЕРА БЕШЕ "ОСВЕДОМЕН",ОНЗИ ДЕН...НЕ ПОМНЯ! НО ЕДНО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ-ПРОСТОТИЯТА ТИ!!!

- Депутатът от "Зелените" Фолкер Бек използва датата, за да се омъжи за приятеля си - българина Адриан. - Toма Белев може да се омъжи за друг Зелен представител по избор от Защита на птиците, Зелени Балкани, Зелени педали, Зелено Еко Общество и т.н. , защото всички там са еко-гейзери.

има ли църква в кочината Булгаристан има ли поп който да заклейми педерастията

Сори, ама много ми е натоварена програмата.

ДС. ..ерго кагеБейове.

Другари еврейски дебили, дебилизма не припокрива ли и педализма. А преди време някои казваха "Искам да съм горд европеец" Разбрахте ли вече че и за тор не ставате другари педали.

Хвалете идеята! Други мнения не се толерират от редактора на Дира! С такава радост ще приемем всички доброжелателни предложения от ЕС. Всички! С радост и възторг!

...и Трепете какМожете задунайШитските Инсинуации&Саботажи !

То бива бива натиск, но все пак някои основи трябва да бъдат запазени. Нали различията в ЕС бяха богатство за съюза? Гордея се че живея и съм гражданин на "различна" от Германия страна.

Иване, прибирай се.Добре татко.Аз не съм татко ти, аз съм майка ти.Ей де..ба и педа...те така и не разбрах кой кой е.

Какви са тия зле скълъпени внушения , дирници ??? Никой нищо не може да налага на суверенна Държава ! Според самото законодателство на еврейския съюз , всяка тяхна препоръка или общо решение влиза в сила за съответната страна, едва след ратификация в националния парламент . От друга страна като знам какви слабоумни продажници мърсят Народното събрание съм леко притеснен ... И нито дума не обелват за сета и ттип , за шистовия газ , за най-новата концесия на блок хан Аспарух , за необлагаем минимум , за отпадането на партийните субсидии и още поне стотина жизненоважни за Българите , проблеми ... Което вече си е повод за сериозно безпокойство или за по-крути мерки .

Абсолютно ! ... Всъщност - на Вси"наште" Свитки Ще им излязат от Започналата МакроПрограма ЗА Прозрачност&Надеждност на Финансите.

Да го пишат като препоръка в някой доклад. Така никога няма да се случи. Доказано с годините!

...Те така се убива ВЯРАТА И ОБЩЕСТВОТО....

...съобразно заглавието в Общата/Челната страница : - ЕС може да ни наложи да признаем гейбрака ...а при Отварянето (на материала) - Се отнася за Румънияааа... Гибридка ли что-ль, Дир.бегейское ?! ;-) ------ ..но Ползвайки това незнамквоСивеене - позволете Въпрос ала ГръмовноКамбанеене : Кога&Как ЕС ще Принуди Вси"наште" да Се сврат В ...където-им-Е-мястото ?!

Следващите сме ние. Голям майтап. Идва ти на гости младо семейство. Тя и тя, или още по лошо той и той. И сега вашият 7 годишен син или дъщеря, ви пита кой е таткото и кой майката. Сега сте вие на ход! Честити ви евроатлантически ценности!

корпорациите изсмукват каквото могат от бедните замиращи като България българи и помпят чудовищни печалби за това им трябва пазар на който да вкарат и да завземат обаче гейовете викат на това пазарна икономика чували ли са за пазарна икономика където не съществуват корпорации ?!?! Да ли не ?!? Освен да кажем на това че се връщаме към първобитни общества в които тоягата и моркова са корпорациите а опитните зайци сме ние на които налагат не морални антихристиянски закони за което тече промиване на мозъка

Сега ще разрешат гей браковете,после ще разрешат да се женят родители за деца,ще разрешат педофилията,ще разрешат всичко,което е против законите Божи,само и само да ги нарушават и да служат на Рогатия,да му се кланя целия свят без да разбира,че това е пътят към нищото!!!!

дкми

Не върви на добре тоя свят.... педали, вегани и всякаква друга паплач налага своите правила.... Някой пита ли ги с кого си лягат и с кого се е_ат? НЕ! Някой интересува ли се от личните им предпочитания? Пак НЕ! Някой бърка ли им се в живота? НЕ! Да, ама на тях това НЕ не им харесва, и искат да парадират с "различието" си.... и после - дискриминирани били....

...и ПРАВА и ПАРИ.....

БРАКЪТ е тайнство между МЪЖ и ЖЕНА. Гей-двойките могат да съжителстват официално под някаква друга форма. Но те са подкокоросвани да искат именно брак. Защо? Толкова е просто. Тези, които ги съветват да искат еднополов брак, а не някаква специална друга форма на гей-съжителство, фактически се гаврят с християнската църква и обявеното от нея тайнство на брака между мъж и жена!

Ай сиктир, бе!

Соца се разпадна от идеология, запада ще се разпадне от идиотизъм. Все пак първото е по-достойно.

TIREX

соца го събори идиотизма на запада и мекушавостта на изтока.

Тия педали ще ни карат да се чукаме като извратеняците от запада...

Абе да питам, в учебниците по медицина педерастията още ли се разглежда като заболяване? Или вече не се изучават подобни неща...

Не, вече е висша ценностна система...

А може ли да излезнем от ЕС, тъй като никой не ме е питал дали да влизаме, ще стане много лесно. Така току виж и агентите, вкарали ни вътре без референдум бъдат екзекутирани като агенти на чужди държави!

ДЕМОНО .КРАДЦИЯ КАТО МНОЗИНСТВОТО НЕ ИСКА НЕЩО КАЗВАТ СЪДЪТ РЕШИ ДА СТАНЕ ДЕМОКРАЦИЯ В ЧИСТ ВИД НЕ СЪЩЕСТВУВА ЦИОНИСТИТЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТЯ ДА СЪЩЕСТУВА НО ИНАЧЕ ГОВОРИМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ МНОЗИНСТВОТ ПРЕД МАЛЦИНСТВОТО И ТАКА НАТАКЪк ДОЛНИ ИЗМЕНКЯРИ ЗА МИЗЕРНИ ТРОХИЦИ КОТИО ОТИВАТ В ПУТКОЛИТИЦИТЕ И ПРИБЛИЖЕНТЕ ИМ ПОНЕЖЕ СА ВАСАЛИ ЗАРАДИ ТОЧНО ТЕЗИ СТРАДАМЕ МИЛОНИ БЪЛГАРИ В ГЕНОЦИД ПОНЕЖЕ ШЕПА ПРОДАЖНИЦИ И АНТИБЪЛГАРИ РЕШАВАТА ВМЕСТО НАС РЕЗУЛТАТА Е МИЗЕРИЯ

Аз предлагам съдът на ЕС да задължи всички вероизповедания да признават гей браковете.

вместо масовите нули при многото плюсове, ясно кои се хвърлиха на амбразурата. по въпроса - категорично против съм начинанието.

Добре де нека си има педераси Ама за какво им е да се женят?

Ми на кой му пука? Теб какво ти пречат? Тяхния брак няма да направи твоя по-малко валиден, а и не виждам много от тях и да имат желание да го сторят. Въпросът е да има равенство.

ВПРОЧЕМ,ТОВА МЪЖКО ИЛИ ЖЕНСКО ИМЕ Е?! ИЛИ ТРАВЕСТИТСКО?! НА МЕНЕ МИ ПУКА! ЯСНО ЛИ Е?! И ТИ НЕ СИ МИ РАВНА,ЗАЩОТО ПРОСТИЯТ И ОГРАНИЧЕН ПРИМИТИВ НЕ МОЖЕ ДА Е РАВЕН НА ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ИНДИВИД!!! НУЛА НЕ МОЖЕ ДА Е РАВНА НА ЕДИНИЦА,ПРИМЕРНО!!!

Стига с тези пеалите... тези вече има повече права от нормалните хора. Вече е пълно с педалите....

Както е било в Ноевите дни....

Т.нар. "демокрация" е само маска на демоНОкрацията.

Хареса ми хода. Умни са две мнения няма. Сега съдът, ще се произнесе в полза на този брак. Ще има прецедент, и добре дошли в ада. Ще стане задължително за целия ЕС. Честито братя и сестри.

Не че те са толкова умни, ами народът, ама ноу прост.

А църковен брак не искат ли?