Настъпи ”критична фаза” за аржентинска подводница

Операцията по издирването на аржентинската военна подводница, изчезнала в Южния атлантик, продължава цяла седмица и вече достигна "критична фаза".

Обратно в новината

Коментари - Настъпи ”критична фаза” за аржентинска подводница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не попитат Путин ? Той заяви, че Русия е готова да помогне. Руските подводници са навсякъде, може някоя да е била в този район и да е засякла нещо ?

ПОДВОДНИЦАНА НОСИ ИМЕТО НА ЙОАН КРЪСТИТЕЛ, А ДЕНЯ НА ИНЦИДЕНТА / 15 ноември/ съвпада с датата на която БОГ ЗЕВС превръщайки се в бик е отвел в морето една от дъщерите на цар Агенор - ЕВРОПА, и началото на зенита на звездния куб ПЛЕАДИ. ЗАЩО НЕ ДОПУСНИМ, ЧЕ ПОДВОДНИЦАТА И ЕКИПАЖА СРЕЩУ ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ СА ПРЕМИНАЛИ В ДРУГИЯ ОТБОР?! ВСЪШНОСТ КОЙ Е ТОЙ? НЕ Е ЛИ АНГЛИЪСКОТО КРАЛСТВО?!

си мисля ,че някой шпионски сателит може да я намери ,стига да искаше ,те какви снимки даже правят!!!

"експерта" Фернандо вероятно си представя "механизма за изплуване на подводницата" като едно ключе, като една ръчка, която "един член" на екипажа просто трябва да врътне или натисне...И ако вземе та забрави или се разсея тоя,и...."бълбук"....подводницата отива на дъното...?!!!

значи ако е "часник" ще ги оборудва с гпс и ще си гледка на телефончето, къде се подвизават и колко гориво харчат и пр., ама то пуста военна работа. Иначе там надолу по глобуса, какво се крият под водата, там конфликти няма.

Мислиш ли че ГПС-а ще работи под водата и без ток?

От подводницата да вземат да изстрелват по едно торпедо по търсещите ги кораби, белким някой ги види!

Ако ги намерят живи или поне някои живи ще е заради молитвите на папата. Ако не ги намерят... ммм ще се замълчи по върпоса

А какво стана със супер технологиите ма краварите дето ни ги показват по холивудските си филми?! Там неведнъж са показвали как от великите американци и от технологиите им няма начин да се скриеш и това с подводниците... само някой да кихне в трсената подводница и краварите веднага откриват положението на врага от поне 1000 км... и т.н... :))))))

Като си теле, цял живот само кравари и крави виждаш. После под ножа и така си отиваш без история! Тъп си. Седни!

А в "Междузвездни войни" показват космически кораби, които летят от една в друга галактика за минути. Сериозно ли си мислиш, че това, което се показва във филмите е 100% истина? Май си от тия 80%... Сещаш ли се?

На краварите силата им е в Холивууд, в реалния живот, техните войници са силни само срещу цивилно население - жени, старци и малки деца.

те знаят къде е, но не смятат за нужно да ни казват. Да не би да вярвате, че и малайзийският Боинг изчезна.

а бе тебе те знаем, ти и че Земята е кръгла не вярваш.

Наш гошко е от просветените дебили които на село освен крави и овце друго не са виждали та за това така си говори момчето....не му се сърдете,по-умен от дебил няма как да стане:)))