Цонев: Да, искаме властта, около всички има обръчи от фирми

Зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев призна директно, че партията му се стреми към властта и заяви, че тя не се различава по нищо от другите.

Обратно в новината

Коментари - Цонев: Да, искаме властта, около всички има обръчи от фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква власт искате бе, г-н Ибрикчиев ? Та вие сте потомци на поробителите на нашите земи ! И искате власт именно в поробените от вашите предци земи ?!? Нагли сте до такава степен, че е трудно да се определи до каква. Седнете си, и не вирете много нос, че . . .

Тук пишат националистите и от там народа страда, защото когато отидеш на лекар, зъболекар и сие, а всичко вече в смесените региони са те и виж са ти извадили всички зъби. Все пак сме наблюдатели. Малко сме българите в смесените региони. Мюсюлмани и мохамедани се държат. Всички са роднини. И как бе, бг националисти искате или по точно явно не искате децата ни да се върнат по родните си краища. А и вече много българи си продават имотите, а те ни се надсмиват мохамеданите. Този сега си продава земята, ами като му свършат парите какво ще прави, изкарват ни мързеливи, а мюсюлманите националисти-леглото едвам му се разбрах, лежали сме в леглото, явно това искаше да ни каже, лежим, ама и ние не се даваме по работа, ама те си ни казват в очите: твоят син не може да стигне по работа моят внук и така се започва с малкото и се стига... добре, че от малцинствата има разбрани и някои...всичко идва отгоре, вие нямате вина, ама другите от малцинствата националисти-мързеливи сме били, сега ще видите и само от соца имате апартаменти и това го казват ромките, чоплейки семки навън, до там ли трябва да стигаме, оправяйте нещата. живяхме си добре, но след смяна на имената им нещата се обърнаха и то в тяхна посока/сметка, , сега ни се надсмиват, явно българин да се наричаш е мръсна дума др. Симеонов! Бойко, строй ги всички в една редица и с п.маркуч по ред всички. Искали, и аз искам на море, да отида да си видя костите на моите прадеди, но няма, а все пак съм средноинтелигент ...баба яга с тояга

Хм, тоз жив ли е още? Че и мърда и зинал да лапа. Няма да стане твойта Мента.

ЕлекторатЪ се помина , и сега настана опозиционен глад , няма държавни поръчки за нашТе фирми , има само пръчки ! За 20г., какво сътвориха ДПС и БСП ? А сега ГЕРБ са им виновни . Защо народа предпочете ГЕРБ ?

на резнатитте им се е приискало

Каква власт с 6%, или пак с БСП.

Данчо Ментата не се различавал по нищо от Другите. Ами Данчо Мента, ЗАЩО Да ТЕ ИЗБИРАМЕ ТОГАВА?

Толкова са нагли, че вече открито говорят за власт, интереси и фирми! Явно това че са извън властта изнерви ДПС до краен предел, а и касичката им се е поизпразнила!? Още един мандат извън властта и ДПС може да изчезне от парламента!!!

Тия да не са пили от един и същ халюцигент всички! ДПС на следващите избори може и да не се докопат до 4-те %! И дано! Този тумор трябва да се изреже и изследва!

Предател

Ще искат ами ! Само се поразровете малко и ще видите как и ДПС /като и гробарите / са се окопали на различни места в управлението,в икономиката...,ръководни длъжности в държавни предприятия... Ами че то вярно време си е да си го рекнат направо :"да,искаме / вече и официално / властта ". Колко му е ?!?

Упсс ! Пропуснах - закончето за КТБ, Д.Герговчето в БТВ, и още кооолко знайни и незнайни депесари готови ....

Едно е да искаш,а друго е да можеш.Като я вземете каква ще правите?По изказването се разбира,че ще разширявате кръга от обрачи.Не става коп...дак.Дано моята омраза те убие.

Ние пък искаме да ви видим всичките на стадиона като в Китай - в приятелска среща с наказателния взвод.

Най-големия зор на ДПС са патриотите! Какво по-добро доказателство че и ДПС работят за Сорос!

Тези изявления имат две цели - втвърдяване на оредяващия патрЕотичен електорат. Сега по сценарии патрЕотите ще им отвърнат на жеста и ще втвърдят турчеещите се. Явно се задават избори. Другата цел да не се допусне силна десница и съществена парламентарна група на ДСБ+Да България+Зелените. За тази цел скоро може пак да бъдат активирани бунтове в бежански лагери, етническо напрежение, цирковете на Болен. Не трябва да се обсъждат най-съществените проблеми - корупцията, реформите в правосъдието, здравеопазването, образованието. Трябва да има сеир, в който да блестят наточени воеводи и заптиета, а Бай Уй и Курнела да ни изглеждат като Чърчил и Маргарет Тачър. Вече по студията изпълзяха великите шамани-анализатори-социолози като Андрей Кривогледия, Червен Кольо, Професора Константинов. Да си знаете. Изборите идват.

Наличието на обръч от фирми ли е признака за евроатлантическата ориентация на една политическа партия? Или за феодализация?

Този подлец, мръсник и предател, заедно с цялата шайка не трябва да се изгонва в Турция-и там никой не иска предатели и мръсници. Тяхното място е в конски запечатани вагони и директно в далечния и мразовит Сибир. Там да ги стоварят на голата замръзнала земя и да ги оставят. Да останат завинаги като назидание на тяхната наглост и мръсотия и за поука на човечеството.

Обръчите МИ са много по-добри от обръчите ТьИ!

Българин: Да, ние НЕ искаме властта в България да у вас!

На орУжие братя, гласувайте за нас, за да не дойдат лошите ДПС! После ние заедно си пърдим в едно гърне, а пък вие лапате мухите! Работи безотказно всеки път!

е искате де! искате да сте във властта!ама вие бяхте! и коалиционен партньор при беров бяхте! и средната глава на триглавата ламя на кобурга бяхте! и в триглавия змей на станишев бяхте! и мандато носител на орешарски бяхте! ама винаги се оси..рате!

Най-дебелите обществени поръчки за магистрали, пречиствателни станции и всякакви европроекти ги получи Дебелото Момче. По времето на управлението на Бойко Будата. Пееф беше назначен за шеф на ДАНС от БСП и ДПС. Пееф беше член на младежкото НДСВ и зам. министър във Тройната коалиция. Бойко Б. беше произведен в генерал по предложение на Бриго Аспарухов, Гоце и Аамет Сава по време на тройната коалиция и Царчето. Виждате ли топлата връзка между всички партии?

толкова си елементарен, че вероятно си от русалско кърджалийско!

Безочие....алчни гладни човечета, опианили се от дългогодишната власт и сега, вече отстранени не се свенят да пищят, че искат още власт. Жалка работа.

изплю камъчето, че смени цвета и партията, за да влезе във властта! Ама на муки!

ДАНЧО МЕНТОВКАТА, СЪВСЕМ ИЗКРЕЙЗИ !! ТЕ НЕ ГИ ИСКАТ У СЕЛОТО, А ТЕ ДИДЯТ ПОПОВАТА КЪЩА !!! АКО НЕ БЯХА ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ, ТЕЗИ ОТДАВНА ДА СА СТАНАЛИ КЛОШАУРИ !!! А СЕГА ПЪК АКА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТ, СЪВСЕМ ЩЕ СЕ НААКАТ !!!!

Крадецът иска да смени другия крадец.

ДОЛНИ МЕКЕРЕТА ВСИЧКИ СТЕ БУШОНИ НА ДПС, НЯКОЙ ДЕН И ТЕБ ЩЕ ТЕ СЛОЖАТ НА ГИЛОТИНАТА АМА НАЛИ СТЕ АЛЧНИ ЧИФУТИ НЕ СЕ УСЕЩАТЕ ! БИСЕР ХРИСТОВ НА МОМЕНТА СЕ ОТЪРВАХА ОТ НЕГО !!!

А ДПС - ета наша руская

На ДПС май много им се иска да са във властта по време на ревизията на приватизацията! Без патриотите няма да има правителство, а това значи и ревизия.

БСП/ДПС винаги жадни за власт, за няма и 5 несеца забравихам че съвсем скотро имаше избори и народа български определи според дмократичните принципи и закони ГЕРБ и ОП , ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА. БСП/ДПС сами се зарекоха ,че ще са твърда опозиция. Властта се пчеели на избори. След 4 години евентуално ...

Бойко не изкарвал пълен мандат никога! Дори като кмет, главен секретар или премиер. Най-много 2 години. Всички парламентарни партии са за боклука и затвора!

Ние знаем че всички сте неморални и корумпирани.... Вече го заявявяъе арогантно от трибуната на НС....

Едно е да искаш, друго е да можеш, и съвсем друго е да го направиш.

Дааа, ей тия ни управляват, хайде да с събудим накрая а! Нагло, нагло, нагло! Наглецът има смелост, защото знае,че ще остане ненаказан, каквото и престъпление да направи!!!!

О!никално. маските паднаха, задръжките също, тигрите са гладни, време е за шоу! народе?!

Боже,Боже колко мъка има по този свят.Слезни най после да си събереш версиите.

*кАмпания

"Ние не сме европейска и натовска партия ли, или в ДПС има повече корупция отколкото в ГЕРБ и БСП?" Е това си е директно признание от първа ръка за корупция. Както казва Ментата,нашата Корупция не е по-голяма отколкото при другите.

Вече сме в предизборна компания. Единствения въпрос е кога са решили другарите да направят изборите?

Прав си.Бат Бойко пак ще свие байряка защото цените на всички стоки се вдигат и народа е недоволен.Червените бизнесмени също не го харесват защото постоянно вдига минималната заплата а те са свикнали да плащат минималната.А в България целия бизнес е червен.Така че Бате Бойко е пътник.И после червените бизнесмени ще ни спретнат такъв грабеж че свят ще ни се извие.

Цонев: Да, искаме властта, около всички има обръчи от фирми Абе Мента много огладняхте и вие. Сигурно Падишаха в Бояна няма и какво да сложи на барбекюто да си изпече. А обръчите от фирми са патент Хидрото ОТ Дръндар,ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ.

Тоя еничар явно е огладнял и той много и иска да демонтира а не се сеща,че може скоро точно тях не да демонтираме а да бракуваме тази турска партия която е като пета колона на турция и всички предатели ще закичим по кестените

Ментата пак е от неправилната страна на "Неуморния".Много станаха фронтовете на които трябва да се сражава, ама няма капацитет срещу никой дори и поотделно.Що квичи срещу патриотите и ги нарича нацоналисти.Дори и да са, то те са български, а не турски националисти ,каквито са ДПС, а той е още по-зле защото е еничар.Искал влас да си прокарвал програмата.Почакай да видиш каква програма се задава от Воля и ОП-не само фирми няма да останат на ДПА ами и сараите на Доган няма да ги има, а оня мишок ще се върне пак в Старозагорския, защото няма как да бяга в Турция.Това ще е Мента-сопа.

троловете сте на ход че утре е пазарен ден и ви трябват парички а има удобни статийки и грантовете са щедри

Е, български народе, ти ще си най-продажния народ, ако допуснеш ДПС, въобще турци, заедно с комунисти, които най-много поразии са направили за тази държава и правят да ги допуснеш до власт. голям срам.

Поправете ме ако греша, ама на тоз човек (Йордан Цонев) присъдата не му ли се размина само заради изтекла давност на извършено престъление. Иначе престъплението си е факт. Какъв пръст мята там и защо се показва.

Не ми е особено симпатичен другарят Цонев, но са верни нещата, дето казва...

И аз така, ама няма начин да допуснем ДПС начело на властта, още повече, че самият Цонев хич не е света вода ненапита, за да чете морал.

ще пуснем еничерския корпус напред,че нашите силички са малко та ако не стане поне те да го отнесат

абе тия от дпс що не ги натирим кам турция барабар с тоя яничар и всички балгари в дпс

Ами гласувайте за малките и все още неопорочени партии. Елементарно! БСП, ДПС и ГЕРБ всичките са отрочета на БКП, всичките си подават топката на властта през няколко години, давайки ви илюзията, че единия път избирате едни, а другия път - други. Изборът на системните партии се корени в БКП и ДС е само илюзия за избор. Избираш две страни на една и съща монета. БСП - директно и открито отроче на БКП ДПС - незаконна етническа партия, върхушката ѝ са бивши членове на ДС ГЕРБ - изкуствено създадена партия, за да обере вакуума, създаден от загубата на доверие в "дясното". Ако лидерът ѝ не беше премиер - на тая възраст щеше да продава чушки на пазара. Бивш бодигард на самия Тато, бивша мутра (доколкото има такова понятие като "бивша" мутра) и пожарникар. Настоящо лице на мафията в държавата.

Защо пропускаш десните партии?Или десните комунисти най-добрите комунисти?

Аз не ги пропускам и не ги опуска. Знам, че тези хора след г-н Петър Стоянов ни съсипаха.

kosmonafta@mail.bg

Защото десните са мъртви.

А ми е интересно защо само 6 минуса са ми набили БКП-тролчетата :) Знам, че сте повече - хванете се в ръце, излагате се!

"Воля" е вече във властта. Ами, няма как да е иначе, защото над главата на Марешки тегне едно разследване, за което той е наясно къде ще го заведе. Ако се опъва, де. А иначе, едно не може да се отрече на дпс-то, винаги описват ясно картината на кокала, около който се окопават всички партии. А останалите се правят на ощипани, те били във властта в полза на народа. Ха-ха-ха! В полза на кой народ, обаче не е ясно!

ментата му се краде , като едно време.Сега крадат герб и компания.Ще трябва да изчака и дано не дочака. Всички партии са изградени от комунисти и дс офицери и доносници.Стадото обаче си мисли че избира демократи хахах

ПАТРИОТИТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СА ВЪВ ВЛАСТА ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ТЕ СВЪРШИХА НЕЩА, КОИТО И КЬОРАВИТЕ ВИЖДАТ. И НАЙ ВАЖНОТО, ГРИЖАТА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ. В МОМЕНТА РЕЙТИНГА НА ПАТРИОТИТЕ Е ПО НИСЪК ОТ ТОЯ НА ДПС. ЧЕ КАК МОЖЕ ПРИ ТИЯ ДЕБИЛИ ПЕНСИОНЕРИ, ДПС ДА НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ. ХВЪРЛЯТ ПРЕЗ ПРОЗОРЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, ЗАКАЧВАТ НА ОГРАДАТА ТОРБИЧКИ С ПАРИ И НЕ ПОДКРЕПЯТ НАЙ ДОБРАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ. НЕКА ТОГАВА ИДВА ОТНОВО ДАНЧО МЕНТАТА НА ВЛАСТ. И МОЛЯ, БЕЗ ОПЛАКВАНЕ ТОГАВА.

Патриотите са трън в окото или трън в зад*ика на повечето депутати и хора от простолюдието. Поне "Патриотите" свършиха нещичко за народа, а не да го обират като повечето партии и депутати.

ПатрЕотите и фесовете са скачени съдове, чиято единствена задача е да са патерици на големите партии. Днес с БСП утре с ГЕРБ. ПАтериците са наясно, че никога няма да управляват самостоятелно, което е идеалното им алиби за пред малоумните им избиратели. В същотото време лидерите на тези формации се облагодетелстват с обществени поръчки, не носят отговорност за нищо, а като усетят, че вятъра сменя посоката веднага обръщат палачинката и стават "опозиционни". След ибаори венага забравят опозиционните приказки и сами се предлагат. Идеален приемер за това са Атака. От "Бойко к.рво!" до "Господин Премиер".

ВЯРА НА ТАКИВА ТВЪРДЕНИЯ! ВИЖДА СЕ И С ПРОСТО ОКО И ВЪПРЕКИ ТВ ЗАТЪМНЕНИЕ, ЧЕ ПАТРИОТИТЕ СЛЕДВАТ ПРАВИЛНАТА,ПОЛЕЗНА ЗА НАС ПОЛИТИКА! ЗАТОВА Е ТОЗИ БЕСОВСКИ ВОЙ ОТ ВСЯКАКВИ ПРОВАЛЕНИ ПАРТИЙКИ!

Мента,че то вашия вожд,хидроинжинера ги създате тия обръчи бе.

ДПС-то къде се слага във властта, като подправка на всяко ястие. Не разбраха ли, че този голям кокал не е за тях. То е ясно, че около всички партии има по някоя фирма, но не трябва да я въвличат в политиката. Относно "Патриотите" това е доста бодлив трън за Западните държави, защото пред "Патриотите" тези техни заповеди от "Запада" или "Изтока" не минават и няма да минат, това го знаете и от "ДПС" и от "ГЕРБ" и още други партии които искате властта на всяка цена.

МОЖЕШ,А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО ДА ГО НАПРАВИШ!!!