Димитров: ​Губим 1 млрд. лв. от незаконен внос на горива

Държавата губи около 1 милиард лева от незаконен внос на горива.

Обратно в новината

Коментари - Димитров: ​Губим 1 млрд. лв. от незаконен внос на горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вторият Антон Тодоров!

КОЙ Е ВИДНИЯ ПОЛИТИК БЕ ДИМИТРОВ? НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЯСНО, ЧЕ МАРЕШКИ Е ПАТЕРИЦАТА НА ГЕРБ, ЧЕ БАЦЕ Е ВИДНИЯ ПОЛИТИК КОЙТО ГО ПАЗИ, ЗАТОВА СЕГА СЕ ГЪРЧИ И НЯМА ДА ГЛАСУВА С ОПОЗИЦИЯТА СРЕЩУ ГЕРБ. ТОВА Е ИСТИНАТА ДИМИТРОВ! ЗАЩО И ТИ НЕ ГОВОРИШ С ИМЕНА, ПАЗИШ СИ МЕСТЕНЦЕТО, А ДРУГО ГОВОРЕШЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ - ВСИЧКО В ПОЛЗА НА НАРОДА, ДНЕС ТАКА ЛИ ПРАВИШ!

Губим 100 милиарда годишно от неработеща съдебна система, проядени от корупция прокуратура, МВР, съд, парламент, президентство, общини, болници, университети. И кво правим?

Като знае толкова много защо не подава сигнали до прокуратурата ......укриването на информация за престъпление не е ли също престъпление ,къде е ЦАЦАТА да се самосезира

Този много внимава да не спомене Лукойл или Булгартабак, за да не получи внезапен удар като Ваньо Танов.

А сметна ли колко милиарда губи България от неплатените данъци на Лукойл? Сметна ли колко милиарда губят българските потребители от спекулативните цени и лошото качество на горивата?

Мисля че не е правилно да се смята Лукойл - България е собственост на Лукойл - Русия. По вероятно собствеността да е на западни банки а фирмата Лукойл е само фасада срещу скромните 10-15% за Лукойл Русия. Ако Лукойл България беше руски досега нашите господари от запада да бяха ни накарали да си платят данъците но ако е на техни банки данъци не е задължително да се плащат.

ахахахах ДА! Даже Лукойл България е лично на Сорос, за да смуче бедния български народ! ахахахахах Путлер и Русия нямат нищо общо! ДА!!!

Сега ще затворят 3 бензиностанции в Чепръчене, Долно Камарци и горно Езерово и хоп контрабандата е преборена! Отново! А г-на защо мълчи като бит пеерас по сигналът от турските служби за контрабандата от булгартабак и финансирането на терористи? Цацата и той се ослушва, не бил уведомен по надлежния ред?! Тече някакво замитане, но рано или късно ще се разбере.

Ал

А ако знаеш колко милиарда губи държавата от такива "държавници" като тебе и боса ти...

Димитров: Губим 1 млрд. лв. от незаконен внос на горива да се чете: Златев и Лукойл губят печалби и са недоволни. Пак няма да плащат данъци, пак няма да има измервателни уреди по пристанища и рафинерии, но не може да има евтини горива за най-бедните европейци.

Вярно ли е твърдението, което се чу през изминалите дни, че "Лукоил" не е внасял данъци за години /май от 2013 насам/ в хазната и че работи на загуба! Ако това е вярно ще се смени ли шефът Златев щом не може да доведе до печалба фирмата? Какво е личното му финансово състояние, бедняк ли е?

Г-н Ревизоро къде проспахте цели 28 години, не ви ли стана ясно, че за тези 28 години станаха такива зулуми и кражби. И никой не беше наказан от Българският съд. Та сега търсите под вола теле. На къде отива тази работа не знам, но не отива на добре. Доста време си затваряхте очите, и сте се облагодетелствали от цялата тази далавера.

Добре де след като всичко му ясно и знае играчите и по прякор, а пък в момента е сред управляващите защо не внесе сигнал прокуратурата да ги разследват, осъдят и заключат. Иначе всичко изглежда като приказките на тиквата за наркотрафикантите.

...защото нищо не знае! Той е само една ученичка, научила наизуст много страници, но никога не свършила нищо полезно защото не знае и не може! Само бръщолеви глупости за да изкара някой лев от тези, които му плащат да лобира!

За коя прокуратура и съд става въпрос? Тези, които осъдиха Трактора, Божков, Гр. Ганчев, Маргините, Батко, Людмил Стойков, Марио Николов и т.н. рожби на "хубавото" време в което живяхме 70 години.

И от внос на чесън и боб губим, и от внос на магданоз губим, и от внос на домати губим, но... за тях не му е платено да лобира!

Г-н Ревизоро, публицисте, писателю и т.н. Не се начеса толкова години. Кажи ги , покажи ги тези бензиностанции със заровени резервоари, за да ги намерят компетентните за това органи. Само ги пускаш в ефир и накрая нищо. Ако е истина защо я премълчаваш, или може би знаеш защо- защитаваш интереси. То си ти личи- как се ояде от пиар акции. Не разбираш ли , че ни писна да те гледаме и слушаме.

И ти се охрани.Ставаш за тепиха. Иначи никога за нищо не си бил полезен.Само празни приказки ,дето всеки ги знае.

Пуснете в гуглето: "Посланикът на САЩ с безпрецедентен тур в рафинерията. РЕДОМ ДО ЗЛАТЕВ, УОРЛИК ДАДЕ ВИСОКА ОЦЕНКА НА ЛУКОЙЛ." И заповяда на АЛО, ЕГН-то: Върнете незабавно лиценза... Защо ли??? Може би краварофилите във форума сега ще ни разаснят..

В руското гугле ли?

Викни си внучето да ти покаже как са излиза от руското..

гледам сороститутките заравеали за някакви митични 'нелегални руски танкери', които внасяли контрабанден нефт през Росенец. Та да попитам- това на територията на натовска България ли става, със строго охраняваните граници, със забележимия напредък в борбата срещу организираната престъпност, която според Юнкер е готова за Шенген? Явно някой лъже в цялата работа, ама след като знаем че нашите сороститутки никога не лъжат, значи лъжецът пак е Юнкер.

Докато БСП и ДПС държат половината народни представители ще става да. Нали затова им плаща Путин.

А говедата за какво плащат?

"забрави" да вапца едни барачки с боя за къде 7 млн. евро.. Щото боята ли бе избегала, еврата ли откраднати.. Парламенто нали бе пълен с НОВИ ЛИЦА, НЕОПЕТНЕНИ, ЧЕСТНИ и т.н. И само 11 гласа на Болен, а след туй на Янка магистралната, им бяха нужни за 51%.. При това без КОАЛИЦИОННИ СПОРАЗУМЕНИЯ.. Кво направиха - използваха ги не за Шенген, а за узаконяването на кражба на 1.5 млрд. здравни вноски..

ДЕМЕК РЕВИЗОРО НИ ОТКРИВА НЯКАКВА ТАЙНА, КОЯТО НЕ СЕ ЗНАЕ. И ТО ДА БЕШЕ САМО ТОВА. ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ МОГАТ СВОБОДНО ДА СЕ КУПЯТ КАКТО ПРЕДИ. РАЗЛИКАТА Е САМО, ЧЕ СЕГА СА ПО СКЪПИ. ЧУЖДИТЕ БАНКИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ НАВЪН. ВЕРИГИТЕ ОТ МАГАЗИНИ СЪЩО. АМИ ЗЛАТОТО НА НАРОДА, КОГО ПРАВИ БОГАТ? А ДАНО НОВИЯТ ЗАОН ЗА БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ЗАРАБОТИ, ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ИЗРУКАТ И ЩЕ СЕ РАЗБЯГАГ ОТ МИЗЕРИЯ.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И сигурно 10 милиарда от Лукойл, ама това няма значение, нали?

Контрабандите са ясни от много години. Единственото предназначение на контролните органи е да отчитат колко нелегални горива са влезли и после да искат полагащото се към Гроб... И веднъж в годината да стават медийни звезди - хващащи нещо предварително уговорено... Имаме 4-5 пристанища в БГ - където ги разтоварват тези горива. Да сложат по 3 камери - да да дадат публичен достъп - цяла България да гледа колко кораба и кога разтоварват и НАП да пуска публична справка - за седмицата - каква сума е постъпила от акцизи от корабния внос...:)))

Добре, товарищ. Верваме ви.

Значи ако внеса 5 стека цигари от Сърбия това е тежка контрабанда и се знае. А кога фирми с имена, огромно имущество и бизнес внесат 1 милион тона бензин - това на се знае дали е корупция, колко е внесено и къде от кого е продадено, така ли? А знае ли се колко рушвети на колко хора са бутнати за да е така?

какви борци против корупцията,ей!!!!!

Затова пък Боко и Марешки трупат пачките. Да не се чудите защо първата работа на Боко като дойде на власт да смени шефа на митниците. И започва паричния поток.

Ако имаше доказателства, че Боко краде, досега БСП да бяха оревали орталъка. Но че те са мега крадци знаем.

По-големи мошеници и крадци от руснаците няма. Лукойл откакто е в България все е на загуба и една стотинка данък печалба не е платила. Каква е тая фирма, която все на загуба работи бе, десетилетия наред? На частния им нефтен терминал пристигат танкери и никой не знае какво и колко се разтоварва. Не напразно румънците направо ги изгониха тия крадци от държавата си. Ама тука подлогите им от БСП ги крепят срещу подкупи и кражбата за милиарди си върви.

Има си данъчни от отдел "големи данъкоплатци" - питай тях. Що не ривеш срещу тях бе, дрисльо??

Млък бе руско тролче. Знаем, че сте тук за да защитавате интересите на Путин, при когото сте на заплата, заплата, която се плаща от парите откраднати от него от Българския народ.

за шеф на РДВР Бургас шефа на ЛУКОМА - охранителната фирма на Лукойл... Или един ГЛАВЕН СЕКРЕТАР на МВР, подарил помиярче на Доган, че му и целунал ръка за генералските пагони.. А сега си порови бургаските вестници за среднощните танкери..

Тоя сичко знае и сичко разбира ама нищо неможе - типичен политик.

Бойко Борисов: Не ме занимавайте повече със съдебни реформи. В България корупция няма. Казвал съм ви го! Затова няма осъдени политици. Няма и контрабанда, затова няма и заловени контрабандисти." ПРЕДИ СЕДМИЦА го каза, покрай един доклад, сравнявайки ни с Румънията.. Дето имала 8.9% ръст, а ние - къде 4%, ама сме и водили с цял един доклад. Щото през 2012 за успехи ЕС ни награди с два доклада.. А ТОЙ НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ!

а колко се изгубили от руските енергийни монополи през последните 30 години??? ???

а от тец-3???

защитавай ги робе! това ти е функцията в обществото!

опит от КРАВАРИЯ, чадо: Още през 1935г. Федералният Апелативен Съд на САЩ (Съдия Лърнид Хенд /1872-1961/) по делото Хелверинг срещу Грегъри постановява: ВСЕКИ Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА УРЕЖДА СВОИТЕ ФИНАНСОВИ ДЕЛА ТАКА, ЧЕ ДА ПЛАЩА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИ ДАНЪЦИ; НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗБИРА НАЙ-ИЗГОДНИЯ ЗА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ МОДЕЛ НА БИЗНЕС; ПЛАЩАНЕТО НА ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ НЕ Е ПАТРИОТИЧЕН ДЪЛГ

Тоя Ревизоро е абсолютен измамник и нагаждач! Ами нали твоята партия ГЕРБ управлява сега! Защо не сте го спрели това крадене, а?! Май защото ви е изгодничко май!!

Имам лоша новина за теб, драги ми Ревизоро: този митичен 1 милиард го губим не от вчера, а от години наред - поне, ако съдим по заглавията в пресата, от 2008-а насам! 1-ви въпрос: ти от колко време си в Парламента и какво конкретно направихте от вашата ПГ срещу това? Днес в едно студио зам. глав. прокурор Ася Петрова спомена по друг повод, че в България има НАД 200! "контролни органа" . 2-ри въпрос: тези органи какво точно контролират - извън редовното попълнение на личните си банкови сметки и кешовицата? 3-ти въпрос: За чий са ми контролни органи, които години наред не си вършат работата?

Ако това дето го казва е вярно, значи се продават примерно милиард литра гориво на черно. Или на всеки шофьор у нас по 500литра. Това значи буквално на всяка бензиностанция продават гориво без акциз. Как е възможно това, след като са свързани онлайн с НАП и теоретически горивото което влиза и излиза в всяка бензиностанзия се следи от НАП.

става дума за ведомствени бензиностанции и гориво за селскостопански машини.

Не приказвай глупости - горивото за селскостопанските машини се оцветява, а и в края на отчетния период земеделските производители подават декларации за да им се възстанови акцизът! За ведомствените бензиностанции... те толкова малко са останали, че просто няма и да "накривят" на статистиката! Нещо по-вече - голямата част от тия ведомствени бензиностанции са държавни! Ти можеш ли хей-така да изброиш 5-6 ведомствени бензиностанции в твоя район където живееш? Едва ли!

Добре, дори и за това да става въпрос, тези ведомствени бензиностанции и горивото за ССМ, не действат от вчера, нали?! Този проблем е от години! И от години само слушаме анализи и вайкания, но конкретни действия - няма! Кога? И дали изобщо ще има КОНКРЕТНИ мерки?!

И той се поналя, откак стана депутат... И какво като губим - кучетата си лаят, керванът си върви, никой няма грижа за нищо. Блато.

Кои сте вие? Лукойл и руските подлоги на заплата там ли? А крадците от Лукойл защо са на загуба откакто са в България бе? 1 лев данък печалба не са платили мръсните руски крадци за 20 години.

дрисльо мамин Лукойл е най проверяваната фирма в България. Има отдел от 14 данъчни, които се занимават само с нея. Не се осирай без аргументи, щото вече ти излизат лайна от устата.

Знаем ги тия проверки бе боклук руски.

danchote@

ахахаа знаем ги тези 14 данъчни как проверяват

Милиарди укрити данъци, откраднати пари от българския народ. Да не говорим за частния терминал Росенец, където никой не следи колко нефт и нефтени продукти влизат с руски танкери в рафинерията.

кво точно губите?!? аманот празни приказкихвърлени в ефира.

Той от години приказва на едро. Всичко знае, всичко разбира, но не се е чуло да е свършил нещо. Ами, направи така, че да не губи, бе. Какво само обикаляш по телевизиите?!

ВЛАСТ трябва да направи нещо чадо. Щото баш ИЗПЪЛНИТЕЛЯ казва - НЯМА КОНТРАБАНДА, ЗАТОВА НЯМА ОСЪДЕНИ.. Пък после са пъчи да цитира цифри за слестени УЖ милиарди от пресечената от него контрабанда..

Шилo

А колко губим от ниския акциз и колко печели от това Лукойл/Русия? Колко губим от това, че Лукойл е все на загуба (!?!?!) и не е платил един лев ДП? Колко губим от това, че никой не знае какво вкарва и какво изкарва Лукойл през Росенец? Стига демагогия! Вижте важните неща!!!

А от Лукойл колко губиме, ревизорче?