Полицията на крак за Деня на благодарността в Ню Йорк

Властите в Ню Йорк вземат строги мерки за сигурност, заради очакваните днес масови улични празненства в града за Деня на благодарността.

Обратно в новината

Коментари - Полицията на крак за Деня на благодарността в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бедните индианци от Америка спасили първите бели заселници, слезли от кораб, от сигурна гладна смърт през зимата и като награда от благодарност били изтребени до крак от същите тези бели заселници.

Страхуват се да не им върнат благите дарове с които засипват и съсипват света !

И ЗА КАКВО? ЗА ТОВА,ЧЕ ВИ НАПРАВИХА НА ЛУДИ КАЛИНКИ? ЧЕ ПРАЗНУВАТЕ ОБГРАДЕНИ ОТ ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ ПОЛИЦАИ?! КОЛКО СТЕ ЗЛЕ САМО,ВИЖТЕ СЕ!!! НАЙ-ТЪПАТА НАЦИЯ В СВЕТА!!!

Благодарят на Путин, който ги открехна, че са пълни тъпаци!

Взимат мерки властите за да опазят празнуващите!А представяте ли си Путин ако спре да плаща рекета на Кадиров!И като се знае колко голяма е корупцията в Русия?!

Полицаи с точен мерник сред весело манифестиращите !? Да им умра на демокрацията. Аз и при социализма съм ходил на манифестация - имаше тук таме и милиционери, ама да видиш пищов - не е бивало. А тука автомати, снайперски пушки ... Демокрация, няма що !

С тия снайперисти, да не си спретнат я някой майдан или някоя пролет!

шестват ,че има такава охрана?

ТИЯ НА КОГО БЛАГОДАРЯТ?

ако ти няма на кого да благодариш за нещо значи си много зян

Защо само снайперистите? Трябва и танкове да докарат за да почувстват американците е истинската "демокрация" която правят по света.

Ню Иорк ще охраняват снайперистите, "охранявали" майдана в Украйна!

камиони с пясък за да блокират кръстовищата. снайперисти по улиците. детектори за радиация на полицията. мдааа. ислямските терористчета, които краваристан си отгледа, се обърнаха и взеха да хапят ръката, която ги храни.

То все едно празнуваш в затвора. Тая фалшива демокрация се оказа по-нефелава и от комунизма.

A стига бе. Tи си спрял хапчетата пак

Мерките на земята са добри... но.. ако терористите отвлекат самолет и го забият в центъра на шествието - никакви камиони и снайперисти няма да помогнат!

Трябва да го прекръстят на Денят на страха!

да бе така се казваха 365 дни в годината в бг по комунистическо. Aма ти не само си хахо ами си и много младо копеле и не знаеш

Така е! По комунистическо крадците 365 дена страх ги тресеше ! Сега са добре , взеха и акъл да дават :)