Социолог: Президентът измести премиера от първото място

Появата на Румен Радев измести Бойко Борисов, но той не е паднал за сметка на друга политическа фигура.

Обратно в новината

Коментари - Социолог: Президентът измести премиера от първото място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчето голямо обяснение дръпна. Може би, за да поуспокои бащицата, че ще вдигне кръвно

Ами нали затова беснеят Бойко и Цецо.

Къде я намери тази традиция в доверието към президентската институция, бе малкия!? Този е амен амен 5тия президент. Първо трябва институцията да изгради доверие, после доверието да се задържи и тогава можеш да говориш за традиция! Кафа бе , кафа ми става от вас! Ти нямаш нито едното, нито другото! Имаш беден речник и объркани мисли1 Сядай - ДВОЙКА!!!

Абе това момче защо го мъчите да се изказва, моля ви се!

"Президентът като фигура традиционно се ползва с по-високо доверие от останалите политически фигури." Голям смях! Интересно с какъв рейтинг се ползваше Плевнелиева-Банова, сурогатния заместител на вожда?

Докога в България ще се дава трибуна на тъпи акъли, превъзхождащи умствено единствено двуцветните тъпири. Животните не са виновни, извинявам им се. По същество - Президента като държавен глава наред със символите на държавността герб, знаме и химн олицетворява България и гражданите и. Той не може да е предмет на класации, рейтинги и прочее. Президентът е лицето на Родината ни и никой няма право да злослови по негов адрес, защото обижда всички ни. Хората са пожелали точно той да ни представлява за 5 години и когато всички осъзнаем това, България ще започне да прилича на нормалните държави. Господа, госпожи и протестъри, мислете, преди да плюете по себе си. Сетете се, примерно, кой си позволява в UK до обижда кралицата. Моля Ви, бъдете българи.

Не можеш да сравняваш президентът със символите и президентът с английската кралица. Президентът е живо лице, което представя символите и в републиките не е позволено той да се крие зад тях. Ако кралицата минава за символ в монархията, това заради наследственото доверие за стабилност в монархията. Тук няма такова нещо и не би трябвало да има, защото президетнът се избира и той отговорен пред всички за това как представя страната. И би трябвало да е много много обект на критики, тъй като има и законни процедури и по които той може да се свали.

Сега да разкажа как бат Бойко преживял най-големия ужас в света.Сега тези БСП ще кажат че това е Сретан Йосич който го заплашил.Някой психолози ще кажат че е видял майка си гола.Не,не е това.На сбирка на ГЕРБ просто Фидосова се съблякла чисто гола.От преживения естетичен шок Бат Бойко взел да залита по мъже и още не може да се оправи.

Това не е вярно!Никой не може да измести гламавия от първото място!Трябва да му викаме бясното куче в индиански стил.

подлогите му го облизват , а другите вече нищо не казват щото няма смисъл.

ГЕРБ е най- добрата партия за БГ манталитет, гьонсуратлък, бабаитлък, народопсихология и булгарщина и вулгарщитна. И този смешник на снимаката е купен. Цоциолог ?

от 80%те си, ясно е. Такива едно време ги ползваха да оплюват неизгодните на партията-майка, която сега е заместена от "идеала" ти.

Всичко което изреждаш в пълна степен характеризира ръководството на партия ГЕРБ/не електората с известни изключения/

президентът няма отговорности и няма как да трупа негативи. Голобрадият социолог може да си погледне рейтинга на всички български президенти. Ако иска да е обективен, де.

Да бе да ,обясни всенарадната любов към предходния президент!

Извинявам се , всенарадната любов ,да се чете "всенародната любов" ,задължително в кавички