Трима младежи намушкани пред дискотека в Благоевград

Трима младежи са били нападнати и намушкани с нож пред дискотека в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Трима младежи намушкани пред дискотека в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колят се като мангали... за какви ценности си говорим в БГ а още не можем да излезем от пещерите...

няма ред няма контрол това подигравайки и унижавайки хора забравиха морала и в ловеч има такива и никои не им търси сметка защо държавата нехае кои има сметка от от това присмехулници присмиват се живота навсякъде тъпчейки нормалното обикновенното защо боико е краино време да застъпи това и веднъж завинаги да се сложи ред идеш пиеш до 6 и лягаш това е това вън от дискотеките

МНОГО БОКЛУЦИ СЕ НАВЪДИХА..ОТ ТАЗИ "ДЕМОКРАЦИЯ". ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНАТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ МЕРКИ КЪМ ТАЯ ИЗМЕТ!

Ще се върнат само, че не сега ... Ще стане но след рестарта да видим само, колко ще се проточи.

и кой ще ги върне? Путин ли!?! Да той е добър човек, обаче сетете се за притчата с израелския войник. Няма смисъл ,явно положението в света , не само в нашата мила родина е много лошо и на много по-зле отива щом се налага да се казват такива тежки анекдоти и научим да мислим правилно и действаме правилно. Почти всеки гледа при всеки удобен случай да съди да обвинява без да в вникне смислово в дълбочината на проблема, и без да си даде ясна сметка, че вероятно базовите му познания за отсрешния човек не са съвсем верни дори и за нарочения враг.Не знам!

ДОКАТО НА ЪГЪЛА НА ПИРОТСКА И АНТИМ I в СОФИЯ СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ НА ДЕЦА.... И КУКИТЕ ОТ 3-ТО РАЙОННО НИЩО НЕ ВИЖДАТ... ТАКА ЩЕ Е! КОРУМПИРАНА МИЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА МИЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА МИЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА МИЛИЦИЯ!

Милицията не е корумпирана, полицията е корумпирана.

ТъпоЪГЪЛЕН списвачо, дали пък да не потърсите още няколко думички в богатия си речник - защо си мислите, че от вечно един и същи постинг на четящите не им се повдига от вас? Друга реакция на скудоумието няма и да има.

На много хора мястото им не е в градовете или дискотеките, а на къра с говедата или овцете. Важи и за нападателите и за нападнатите. Това е място, където трябва да си прекараш приятно, по възможност без да се дрогираш или да се напиеш като свиня, и/или да правиш простащини.

Това е много хубаво като идея , но лошата новина е, че има едни лоши хора, които може да дойдат и да ти натоварят говедата или овцете на едни камиони и да те оставят с пръст в устата точно когато не ги очакваш... Същото се получава и ако гледаш голяма градина и тя е готова за бране... Тези , които уж трябва да те защитят просто случайно ще се правят , че не виждат нищо....

Ами да забранят носенето на ножове с дълго острие както е в много държави и да ги глобяват и конфискуват, иначе всеки мангал с нож може да ви разпори за някоя глупава реплика!

Убива не пистолетът или ножът. Убива този, който го използва. Мога да те убия с острие 4 см, като ти прережа сънната артерия. Става изключително лесно. Мога да те убия с камък, дърво, желязо. Мога да те прегазя с кола. Като по-млад, бих могъл да те убия и с голи ръце. Какво ще постигнеш с ограничаване дължината на острието? Вчера гледах в Ютуба филмчета за руските затвори. Пълно е с убийци. Три момичета на 14-15 убили случайна жена с ритници. Причината - на едната й идвало да убие някого. Не са били пияни, нито дрогирани. Три години след случката момичетата я разказват спокойно като че ли става дума за пазаруване в магазин. У нас по селата е почти същото.

Дедо не говори глупости аз и с тухла мога да те убия, ама с нож е по лесно, а с дълго острие даже няма да ти търся артерията! Това са обяснения за дебили каквито както се разбра има 80%..на другите 20 не ни обяснявай!

Забранено е носенето на хладно оръжие в България. От десетилетия е забранено. Но няма кой да следи за спазването на закона.

5:30ч. бързале са за автобусо дека ги кара на работа на Горни герен, да копат кюмюро.

В 5 и половина сутринта - безценно!

Липсата на родителска грижа и възпитание дава своите резултати... Преди 25 години също скачахме заради момичета, но беше просто тупаник. Паднал на земята не се риташе, никой и не си помисляше да носи или вади ножове... Самият факт, че си способен да убиеш човек ( защото използването е на нож опит за убийство), заради някоя мацка е направо извън всякакви норми, правила, морал и т.н. Ужасно е!

или пък наличието на неадекватни...

Изклали се селските бекове, кой пръв да го сложи на селските пръчки. Тука полиция не е необходима-они си знаат.

Нека да позная, тия с ножовете не са имали жени и от комплексарщина са решили да колят.

все повече се убеждавам колко е прав професор Христов и че даже и за мое съжаление положението е още по зле и на по зле отива- ЖАЛКО:(

Тръгнал си с момичета, а се подпичкосваш с други момичета? Е, тогава ке играе ножо......

и тия дискотеки да ги няма!

Деца споко всичко е зарад момичетата те са собственост на гаджетата си никой не може да ги заговаря да ги пипа и бара без разрешение на собственика им гадже.Ама след като вадят ножове що и ние да не вадим и шпрейове също това е масово явление в дискотеките ако барнеш пиче мутра най-много да отнесеш някой сериозен бой има и дискотеки дето те причакват в някоя тъмна уличка след партито да ти дават морал че не требело да бараш мадамата видиш ли щото е собственост робиня на гаджонкото.И де е полицията в случая.

..ше продължава докато всички престъпници не бъдат затворени в панделата.Ако няма места,нека построим нови затвори и затворниците задължително да работят.Така ще се прочисти обществото.

Аз кого съм обидила ,като съм казала ,че образованието се чалгазира от стачката ,която спретна янка такева?От тогава нито учителите имат задължения нито учениците.Само права. Вижда се кой е дебил,този който я защищава.Но истината много боли,а тя още се кипри и получава пари."Синдикат"?

Къде работят тея младежи, че са бързали в 5:30 да не закъснеят или за лекции са били?

Рибата мирише от главата. Премиер -мутра - пример за подражание.

в 5:30 в делничен ден? Едни безделници са попаднали на други безделници. Ето това се е случило. Ако имаха ангажимент в училище или на работа щяха да са си живи и здрави.

дебилска работа!!;)

На времето на дискотека се ходеше с капути а сега с ножове.

Какво да очакваме от МУТРЕНСКА държава??? Пропадане,пропадане,заравяне!!!! Бойкоооооо Борисооов , каде ти е образованието !?

Не е мутренска държава, а държава на дебилите!

Бойкоооооо Борисооов има образУвание на тумбака, и явно не страда от липсата на образование...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Айде скрийте се някъде бе, да ви е..а майката и платени драскачи! Вече не сте интересни! Не може човек да прочете два реда на спокойствие от вас.

КАдето е и твоето ... олигофрен

5.30 сутринта, делничен ден! не са излизали от дискотека младежите, а са отивали на работа! скарали са се за работните места. до какво ли не води меракът за работа!

Харесвам този коментар!

естественият подбор в действие

Нормално е ,докато не обесят Я Такева,която срина образованието,сега вече няма елитни училища,има елитни бардаци,няма учители има еднолични търговци на частни уроци.Но кой може да си го позволи? Системата е напълно унишожена,колкото и да наливат няма да се получи.В същност вече няма Държава,това е държава на мутрите.Всеки се вживява на мутра.

като че ли Янка Такева прави образованието! Ама и ти си един дебил!

Янка Такева ли да дойде във вас, да ти възпитава олигофренчетата??

Нормално в мутренската държава с шеф мутра и наркотрафикант