Осуетен нов мигрантски наплив към България

Граничните власти в Одрин са заловили вчера група от 225 мигранти и бежанци при опит да преминат нелегално в България и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Осуетен нов мигрантски наплив към България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иии какво става като ги заловят ?? Изкъпят ги,нахранят ги и те след месец-два със следващия каналджия тръгват към Сърбия нали ?? Щото по мое време не ги ловяхме ами стреляхме по тях с калашник...

Специалните грижи са за навлеците. Обаче пет дни посолството ни в Турция и консулството в Одрин не успяха да се размърдат, за да защитят наши сънародници, арестувани в микробус заедно с нарочени за гюленисти. Дипломатите ни нито разбрали, нито видели задържаните. Също както преди 18 години, когато либийските власти арестуваха и съсипаха от мъчения българските медицински сестри и двама лекари. И тогава външното министерство кършеше пръсти, че нищо не може да направи. По ирония на съдбата именно Надежда Нейнски беше негов шеф. Сега в ролята си на посланик тя пак няма достъп до арестанти, за които бившият ни консул в Одрин не се смущава да говори как ще бъдат мъчени, за да признаят и това, което не са направили. Трагизмът да си българин в чужбина е огромен, особено в авторитарна държава, именно заради бездушието на нашите власти. След като всички сме наясно какво представляват турските зандани, Надка Патка не може да ни обяснява, че нямало какво да се направи. Има дипломатически ходове, с които да се настоява за спазването на правата им. Задължително трябва да бъдат посетени в затвора, да им се носят храна и лекарства, да се поддържа контакт с близките им. Няма и грам доказателство, че поне някакво усилие е положено. За сравнение - когато Турция задържа 12 германци заради опита за преврат, техните дипломати не се спряха.

натиска на оградата е "нулев" според Боко!"Нула, зеро, пфу", както казваше един велик медик, доскорошен министър на отпечатъците, пардон, здравеопазването!

турците ги спират, защото "Великата ограда" на Валерката пак паднала около М.Търново....!

Ако някой не е разбрал осуетено е от турските граничари и жандармерия,нашите го осуетяват евентуално в София при извършвани проверки по сигнал.

Se taia

Интересно как тъмнозелените от Африка са попаднали в турско? Да речем, че тези от афганистан и пакистан имат резон да минават от там...

ГеЙБерастка лъжа. Нищо не е осуетено. Видяхме как се прескача ограда на държавна граница дори със стълби....Божееее. А някога ,пиле не можеше да прехвръкне.ТАЗИ ПСЕВДО ОГРАДА Я НАПРАВИХА САМО ЗА ДА СИ ПРИКРИЯТ КРАЖБИТЕ. РАЗСТРЕЛ ЗА МРЪСНИЦИТЕ!!!!! Вече няма държава България. Превърнаха я в свинарник. Горката ни Родина.

Осуетен нов БЕЗПЛАТЕН /ЙОК ФРАНК/ мигрантски наплив към България

Добре, че са турците, че с тази наша ограда станахме за срам и позор!

Бая депутати няма да вземат пачката дето е трябвало да дойде от тия орки!

Бах мааму....докъде я докарахме....турците да пазят нашата граница...та ние сме готови надупени....благодарение на продажните герберасти....

"Не народ а мърша" П.Р.Славейков

Според наглия Боко, нямало трафик на емигранти през България. Но ... отвреме навреме като катастрофира някой автобус, се разбира че има такива. Като се обади някой гражданин, като случая на гарата, пак има. Като ги спрат от Турция - пак има. А колко са минали без да катастрофират, без да ги види някой журналист и без да ги спрат в Турция? Боко пак ли ще ни лъже, че няма такива?

Благодарим на турските гранични сили!

Дебелия и нагъл тиквеник от Банкя заедно с цялата му шайка няма ли да си понесат заслуженото като глоби и пръсиди и излежаване по затвори за мизериите, кражбит еи лъжите с които ни действат вече 10 и повече години????? Мигрантския поток не е спрял нито за 1 ден, те защо се правят на ощипани?? Или може би и онова дебело недоразумение на върха на прокуратурата и то е в цялата схема и се прави на ни чуло ни видяло ни разбрало????? НАЦИОАНЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!

Как в разделена Германия от стената който пробва да мине следваше разстрел а тука какво ми се мотат с излишни приказки .Колко човеци могат да бъдат бежанците които тръгват да емигрират в християнски държави това трябва да е достатъчно да не продължават да предизвикат у нас излишно състрадание !!!!!

Как в разделена Германия от стената който пробва да мине следваше разстрел а тука какво ми се мотат с излишни приказки .Колко човеци могат да бъдат бежанците които тръгват да емигрират в християнски държави това трябва да е достатъчно да не продължават да предизвикат у нас излишно състрадание !!!!!

Ние доста успешно /и с помощта на Турция/ отблъскваме пришълците. Но липсва единна и координирана европейска политика. Днес западните медии се хвалят, че само за едно денонощие край италианските /по-вероятно африканските/ брегове са били спасени 1100 човека. След това ще поискат да преразпределят част от тях в България и др. страни, които не са давали съгласие имигрантите да бъдат спасявани по такъв начин.

Спрели са , да и със сигурност не малко. Но колко са влезнали , никой не знае. За съжаление процеса е не обратим :( Защото на Европа това й харесва

И защо ли аркадашите ги залавят?... Може би някой от мат'риала наивно си мисли, че те правят това, за да спират орките да не влизат в България...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Залавят ги, защото между тях може да се промъква и някой "гюленист"...!!! ЪНЪДЪМО...!!!

d4

последно- мигранти, бежанци, емигранти или имигранти?? или простичко - нарушители на държавните граници... М??

последно-простичко. агресивни нашественици, неинтегруеми диваци и непоправими търтеи.

лоши са турците, и това си е ! йончева разчиташе на този наплив, пък те тъй да постъпят!

па не си разбрал баце! Тя просто показа че оградата е като скъсан дамски чорап. А това че турците спряли някакви хора тръгнали за някъде е нещо като новина да успокоява дебилите, а да казват на управляващите внимавайте че ............

Пак хванахте бушоните....аматьори.

Да благодарим на турците, че ги спират.

наистина така изглежда, че ги спират, което е добре за нас. но не разбирам, как тая пасмина успява да прекоси огромната територия на турция необезпокоявано и чак при одрин се налага да ги спират.

А колко са минали без да ги спрат в Турция и без да катастрофират в България. Вероятно поне 99% си минават безпроблемно.

Малко оборка по селата.

И къв ще го дирят урки от Сирия, Либия, Ирак, Мароко, Алжир, Пакистан и Афганистан в Европа??? Това си е чисто икономическо мигранство! Докато не започне стрелба на месо,няма да спрат! Ще ни окичат с джамии като коледна елха!

ти пък къде се буташ? тези хора най-малко теб (територийката ти) ще окичват с джамии... транзит са през бг, не се ли сещаш? дори те не искат да останат да живеят в това хм.. място

ай, стига с тая идиотска мантра, какво искали тия орки и какво не искали, видиш ли. нали им виждам гнусните мутри и кървясали очи всеки ден около цум, то само това да е-стига...

Да но ... от Запада ни ги връщат, при това искат да им осигурим такъв стандарт на живот, че да не искат вече да ходят на Запад. И Боко готов, стига да се снима някой с него. За съжаление, България си няма Орбан, а само мекотели.

да, икономическо мигрантсво, така е защото масово са мързеливи и неграмотни търтеи. НО това са агресивни и неинтегруеми завоеватели, чиято още по-важна цел е да превърнат европа в същата гнусна клоака, каквато представляват и "държавите", от които се мъкнат тук. на нищо ли не учи примера с довляклите се от индия в европа преди векове тукашни "мигранти"?

Държавната мафия да заведе дело за пропуснати ползи.

Шило

Хахахах, това ми хареса. Отидоха коледните на Далаверката.

Шило

С други думи, не граничните съоръжения, а турската полиция е спряла потока в случая.

Прав беше учителя ми по история преди много много години, който обичаше да казва - "Всяка държава живее в различна епоха от собственото си развитие. Преминаването на една граница, може да те прехвърли в рзлични векове." Света не е дорасъл за държави без огради по границите.

В добро училище си учил! Вече няма такива.

Иновации...!!! :::)))

Скоро европа ще.стане мюсюлманска това е целта на АМЕРИКА И БРЮКСЕЛСКАТА КОЧИНА ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ ОРКИТЕ

Не кълни. По живково време в страната бе пълно с виетнамци. Колко виетнамеца виждаш днес в България?

Само малоумник може да твърди, че Европа може да изгони ислямистите, както бяха изгонени виетнамците от България. Все пак виетнамците не бяха вкарани в Европа с покровителсвото на Сорос и Козяк, те не са агресивни и нямаше да служат на соросите за тероризъм и държавен рекет.

Що се касае Западна Европа, то твърдо да. Нямаш идея какво става тук.