Българи са осъдени в Швеция за трафик на хора

Двама българи, на 49 и 42 години, са осъдени на по 4 години и два месеца в затвора заради трафик на хора, съобщава Радио Швеция, цитирано от Агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Българи са осъдени в Швеция за трафик на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сведение на дюшеметата, които списват статии тук - в шведската преса навсякъде пише БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, НЕ БЪЛГАРИ!!!Много добре знае и Западна, и Източна Европа кои имат български паспорти

Най-накрая Премиера вместо да плямпа като разпоретина, да въведе - ИЗХОДНИ ВИЗИ!Т.е, цигойрен без право да напуска територията България, но с право да работи в мините и на полето.

по-добре да ги пратим всичките при западняците да ги интегрират и да се занимават с циганиите им, за какво са ни нас тия сапуни

d4

циганите не са българи! точка!

Тогава спрете да им издавате български паспорти.

Моля Ви за етническа толерантност " Не обиждайте циганите , те ще се поправят , но им трябва известен престой в германска дискотека . Картечаря Ханс ще се погрижи , за тяхното добро настроение !

Добре, че не са оставили нашите да ги съдят! Щеше да и се размине!

Какви Българи ? Цигани смръдливи са били и жертвите са цигани !

""""""Двама българи, на 49 и 42 години, са осъдени на по 4 години и два месеца в затвора заради трафик на хора, съобщава Радио Швеция""""Ама тези двамата истински българи ли са или са български граждани.Нещо ми подсказва ,че са тъмно сини,пардон тъмно зелени

"...жертвите са живеели (...) без централно отопление през зимата и често са хранени с остатъци, извадени от кофи за боклук." Съгласно тези критерии 80% от хората, живеещи в България са ЖЕРТВИ, тъй като скорошно изследване показва, че 80% от българите днес живеят мв бедност.

Живеят в бедност според евростандартите,а защо живеят в бедност се спомни началото на прехода и плячкосването? Но нека и работодателите да се замислят защо непрекъснато искат да блокират повишението на МРЗ. И накрая виждайки какво да направили осъдените се питам как са се родили такива хора изроди?

Осъдили са двама ЦИГАНИ, а не българи.... Дайте им имената, защо ги криете?

заем! заем !! заем !!! Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем. След това ни изпратете имейл до: (link), за да кандидатствате за заем

Колко ли са "кихнали" тези от "AMANDA AFREDO", та админите още не са скрили тоя коментар, който няма нищо общо с темата?

Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности, ЗА ДА ВИ ДОКАРА ДО ФИНАНСОВИ НЕВЪЗМОЖНОСТИ? Тогава се възползвайте от предложението в горния коментар.

Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности, ЗА ДА ВИ ДОКАРА ДО ФИНАНСОВИ НЕВЪЗМОЖНОСТИ? Тогава се възползвайте от предложението в горния коментар.

Липва ми Svetla Ilieva-stOdent ot Munhen. Темата е точно за нея, да не е завършила вече като юрист, както казваше?

Споко, стОденката си е тук, само дето има 4 други ника - по энтэлекта ще го познаете!

"Ние неможем по никакъв начин да приемем, че тъй наречените шведи са нормални и грамотни човеци, щом немогат да различат българин от циганин. За да не ни упрекват в демагогия и омраза декларираме, че изпитваме същите чувства и правим същите изводи за всички българи които именуват циганите "роми"!"

От мургавите "българи".

Не са "българи", само че имат български паспорти (да се чете).

в коя държава все още няма осъдени българи ?

Да взема да се оплача и аз на шведската полиция. И на мен цял живот ми обещаваха светло бъдеще и така си изкарах без централно отопление и 110 евро пенция.

браво бе, продължаваите да развивате бизнес със швеция. идиоти с идиотите ви. вместо да се поучат от швеция и се постараят да копират до колкото могат успешния бизнес модел на тая малка страна която има мноооого по-лош климат от българия, дебилните варвари тръгнали пак да серат наи-миризливите дрисъци на които са способни. затова никои не ви уважава по света и затова сте на това дередже тапанари такива

Шенген - през крив макарон. То и на какво ли да се надяваме ние, след като Германия преустановямва действието на разпоредбите на Шенгенското пространство за гръцки граждани, съобщават гръцки медии. Вътрешните гранични проверки за гръцки граждани са били въведени на 12 ноември, като те ще продължат през следващите 6 месеца. В гръцките медии се уточнява, че гръцките граждани, пристигащи на германските летища, се отделят от другите граждани на страни членки на Шенгенското пространство, като ги превозват до друго съоръжение, където са подложени на обширни разпити и проверки.

OmPoBeH

Че то и в Турция ще съдят "българи" за същото, само в България им опрощаваме ДДС-то за такива деяния.

В Турция тези българи са обвинени, че помагат на гюленисти, преследвани от режима на Ердоган.