Бурни реакции след присъдата срещу Ратко Младич

Сърбия, Република Сръбска, Босна и Херцеговина и САЩ реагираха разнопосочно на наложената на генерал Ратко Младич доживотна присъда.

Обратно в новината

Коментари - Бурни реакции след присъдата срещу Ратко Младич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз мисля че всичко е заради 5 милиарда долара които Тито измъкна от краварите за югославската космическа програма и заради парите които бяха принудени да му плащат за да стои настрана

Това е геноцид срещу православието! Присъдите са несправедливи и измислени. Защитават се съвсем ясно мюсюлманите. От тях осъден няма, макар че и те са убивали на поразия. Определено това е присъда на Запада срещу православието. Единственият защитник на православието, това е Русия! А ние не спряхме да плюем срещу нея! Що за народ живее в тази държава България? Определено е прав професор Иво Христов и няма защо да се обиждаме!

Колко от мюсюлманските главорези ги осъдиха в Хага?! Аман от тъпите американци, които искат да управляват света! Техните мекерета ще им го хакнат, така като им го хакна Осама!

Чета коментарите под статиите за присъдата на един абсолютен изрод...и се убеждавам че всички приказки за чипа и за матеряла са меко казано правилни...едва ли и трима души тук ,които възхваляват бруталното "етническо прочистване" са стъпвали в Сребреница...ама коментират,пишат си плюсове и се надъхват....щеше да е много смешно,ако не беше толкова тъжно...

Не, не е тъжно! Тъжното е, че когато европеец и християнин отговори на мръсната мюсюлманска сган по подобаващ начин, тоест на принципа око за око, зъб за зъб бива обвинен за престъпления срещу човечеството. А когато мюсюлманите колят, горят живи, режат глави и взривяват ние скланяме глави и сме толерантни. Защо, питам защо още няма един босненски касапин или един лидер на И.Д, осъден в Хага?!!! Жалко за жестокостта в Серебреница,но това е капка в морето на християните, които са зверски избити от всякаква мюсюлманска паплач. Браво на сърбите, те винаги са знаели какво е национализам за разлика европейските подлоги и нас - безгласни васали. Имаме си робска психика и това е, тези 500 години говорят достатъчно. Младич ще си плати, но поне е защитавал националната идея и нещо, в което е вярвал. Днешната Европа не вярва в нищо и нищо не защитава, заради това сме разграден двор и гнусната ислямска паплач ще ни превземе отвътре. Жал ми е в какъв свят ще живее детето ми, по - добре ще е да бяга в Латинска Америка.

Щях да се съглася с Вас,ако " този европеец и християнин" правеше всичко това в отговор на насилие...ТОЙ И ПОЛИТИКАТА НА МИЛОШЕВИЧ БЯХА ИЗВОР НА НАСИЛИЕ СРЕЩУ БЕЗЗАЩИТНО И МИРНО ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ...и с политиката си вкараха РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ на места,където той никога не е съществувал...бих приел тезата Ви,ако Дубровник не беше обстрелван на "онзи черен 6 .12.1991" (цитирам паметната плоча в града) от редовни армейски части доминирани от сърби и черногорци..Хърватите,доколкото си спомням са католици...или и те воюват с православието??? А за лозунга "Сърбия до Токия(Сърбия до Токио в превод) да сте чувала нещо? А за почти изравнения със земята Вуковар? Ходила ли сте там? Във Вуковар няма "гнусна ислямска паплач" ,както вие си позволявате да я квалифицирате...така,че да е живо и здраво детето Ви и да не Ви се налага никога да изпадате в сируация,като тази на картинката...

Овцедушна ми тъпа опонентке а ти понаслушвала ли си че почти всички джихадита са преминали през мюсюлманските баталиони в Босна а самия Бин Ладен се е мандрахерцал свободно под благосклонния поглед на чичо ти Сам в Сараево Чукча не чете той пише само -каквото му оттърва или наредят де

има кинохроники Показват че 90 процента от жертвите на бошняците или хърватите са пред сръбски села Възниква въпроса ,,кой кого напада,,И другия При бомбандировките на сръбските позиции от американците защо са изклани предалите се сърби Ами примера с Каталуния и много пресен и пред очите Защо каталунците не грабнаха оръжие след побоя от испанската полиция и защо американците не бомбардираха Испания за да я демократизират Все пак там имаше референдум а в Косово такъв нямаше

и още нещо Клането в Сребреница е отговор на клането извършено от бошняците над сръбски пленници Това се крие и премълчава с години от така наречените ,,,свободни медии,,,,Такива няма и трябва да се знае от всички Има купени има и подконтролни но свободни НЯМА

Вярно! Нищо не оправдава избиването на невинни хора от сърбите под командването Младич, но има предистория и обяснение на действията им. Преди идването им мюсюлманите месеци наред систематично тероризират и обезлюдяват околните сръбски села, включително с мъчения и екзекуции.

Идиото, БЪЛГАРИН никога не би си избрал ник "МУНЧО"! Изучете поне малко от малко народопсихологията на българите. Никога българин няма да се САМОНАРЕЧЕ с обидно име! Понял, г-н троль из России?

от народопсихология. Глупак.

ПОЖ СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ГОВОРЯ И ПИША 4 ЕЗИКА ОСВЕН БЪЛГАРСКИЯ -РУСКИЯ Е ЕДИН ОТ ТЯХ НА СЕ ГАМИСО КОЛОПЕДО

Трибуналът в Хага не си е свършил работата - а престъплението срещу сръбския народ и бомбардировките на мирни обекти...двуличници!

"Да не скланяме глави пред никого", казват сърбите. А българите: "Преклонена главица..." - да продължавам ли?

??? Що за глупости? Какво точно са показали сърбите не разбрах? Поне малко да мислим, преди да напишем нещо? Тази глава не е само да ти държи ушите. Прочети нещо, помисли...после пак се върни да напишеш нещо

Аз, Вучич, днес официално предадох генерала и народа си на еврогейовете.

ЖИВЕО РАТКО!

Vojislav Seselj - Najbolje izjave i provale гледайте на какво ги направи Войслав Шешиль по-важното е от 5.05 минута, направи ги на мармалад тия боклуци евро-говна

проблемите на източна европа не са национално-религиозни, а политико-социални.

всичко на куп хахаха такива били или онакива едното без другото не може

народите на балканите отдавна са научили, че национално-етническата толерантност е за продпочитане, но две групи конкурентни политико-социални фактори не им дават мира заради своите амбиции.жалко.

Къде са убийците, които подпалиха войната в Югославия - Ханс-Дитрих Генчер, и по-късно т.н. Йошка Фишер? Къде са убийците от НАТО, които бомбардираха църкви, училища и детски градини в Косово и Сърбия? Защо няма трибунал за Либия, за Сирия, за Ирак, за Афганистан, с убити над един милион цивилни? Защо няма трибунал за американските зверства във Виетнам?

Ратко Младич за мен е и сръбски и балкански ГЕРОЙ! Също и Свободан Милошевич! Двама патриоти, политици и родолюбци, които предотвратиха разиграването на "българския сценарии" в Западните Балкани! Ние българите, с нашата робска психика, можем само да мечтаем за подобни лидери и патриоти! Погледнете в какво се превърна България! Тотална циганизация и безчинства в малките градове и села, килими и нагъзени камилари в центъра на София, 2.5 милиона кадърни българи, кръвта на нацията, изгонена от родината си! Ето това предотвратиха да се случи и в Сърбия Младич и Милошевич! Още ли смятате, че те са престъпници и масови убийци?!

jingiby

Войната в Босна започва през 1992 г. когато сръбски снайперисти откриват огън срещу мирен протест за независимост на сараевски демонстранти с развети югославски знамена и портрети на Тито. Войната се води три години и половина и взема над 100 000 жертви, а обсадата на Сараево е една от най-дългите в историята 1395 дни.

колкото украински снайперисти откриха огън в Киев. Изтъркан номер на говедата.

А дали не са били московски снайперистите? Или това не може да бъде вариант, нали? Всички помним и знаем за немаркираните "зелени човечета", които нахлуха и завзеха Крим. Дали същите не бяха и на Майдана? Но по този въпрос срамежливо се мълчи, защото и едните и другите са с изцапани гащи.

Според последни проучвания броят на убитите през войната хора възлиза на 100 000 110 000, а броят разселени лица възлиза на 2,2 милиона. Изследване от 2007 г. показва, че повечето от намерените 97 207 документирани жертви (цивилни и войници) са босненци (66%), следвани от сърби (25%), хървати (8%) и малък брой албанци и роми. Босненците понасят и много цивилни жертви (83%) в сравнение със сърбите (10%) и хърватите (5%), съпроводено със систематично изнасилване на много жени специално в Източна Босна от боснески сърби (изчислен приблизително, броят на изнасилените жени варира от 20 000 до 50 000). Голяма част от жертвите са деца.

кой ще осъди? Окървавиха народи из цял свят.

А за избитите в Либия, Ирак, Сирия, кой ще бъде осъден????

Предубедеността на съда в Хага е такава, че той би определил като виновен за изтреблението на християнското население на Батак през 1876 г. не предводителя на башибозука Ахмед Ага Барутанлията, а Петър Горанов или местния поп.

излезна голема подлога! РАДКО МЛАДИЧ е един достоен генерал, вече няма истински такива! Плужеците в съда са безгръбначни, които изпълняват политически поръчки.

Бившият директор на ЦРУ Джорж Тенет, по баща албанец Тенетти, създаде убийците от АОК срещу сърби и българите в Македония. САЩ създадоха незаконен съд против Сърбия, факт, който едностранно разглежда делата в полза на джихавдистките шиптъри. Сребреница е фалшив предлог за нападение срещу Сърбия. България може да мечтае за генерали като Ратко Младич. У нас начело е великия продажник Сюлейман Паси, ген.Събев и пр. боклуци-натовски

Е, не са само те. И наш'те бесепари действат в полза на джихадистките шиптъри: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. И не само в полза на джихадистките шиптъри, ами на джихадистите от цял свят: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Думите на Вучич да прочетат онези българи, които все още смятат сърбите за "юнаци" и "непреклонни хора с достойнство". Сърбите са юнаци, ама на маса, с ракийка, салатка и една голема плескавица. За нищо друго не ги бива. Не знам дали обърнахте внимание, но Сърбия вече участва активно в ученията на НАТО. Демек вече са ни и кандидат - съюзници. Вучич може и да награди съдиите в Хага, които осъдиха Младич. Сръбски "юнаци"!

ти братята сърби не ги мисли. по време на втората биха яко немците. А ти си даде гъза на фашистите и ги покани тук.

Как сърбите "биха" немците през Втората световна? Да не са организирали състезание по надяждане с плескавица? Ако случайно си забравил, в Белград имаше марионетно сръбско правителство. А сръбските партизани се появиха почти заедно със съветската армия. Преди това Тито и бандата му бяха евакуирани по спешност с руски самолет за Москва.

А ве отворко, лесно ти е да пишеш от кабинката в Ленинград, нали? Я, като си толко отворко, земи та ни светни, като ни разкажеш колко сърби са убити на територията на днешна Сърбия от разни "развилняли се мюсюлмани"? Сърбите ли искаха територии от съседите си или съседите се мъчеха да откъснат парчета от Сърбия? Айде, трольчик, ждем тебя! Разкажи ни за тези епични битки на сръбска земя!

И кой финансира мюсюлманите да напише. И кой ги въоръжи.

1. Войната е разпали САЩ с подкрепата на ЕС 2. СФРЮ живееха доста добре и ходеха да робатят и живеят в почти цял свят 3.Недей да ни обесняваш за мюсулманите 4. При тях има подобни на нашите българи мюсулмани 5. САЩ отдавна работят да се наместят на Балканския полуостров 6. А за избитите хриситяни нещо не се чува, що така Западняците ги видяхме що за хора са изроди!

2 примера. АОК,,така добре приета и в последствие призната от Дж.Буш.Хашим Тачи-"нашето момче". Терористи,ислямисти,търговци на незаконно оръжие,дрога,канали за търговия с хора и крадени коли,контрабандисти.Просто"идеалните"патньори на САЩ. Младич отговорен за смъртта на 8 К души.Нелицеприятно,безспорно. 6 хил.души цивилно население са убити от ракетите Фау 1.И още 9 хил.от другото поколение-Фау 2.Създателите на устройствата,начело с Вернер фон Браун,прекрасно са осъзнавали,какво творят и за какво точно се използва рожбата им.За убийство на британски цивилни граждани-мъже,жени и деца. Осъдени!?Ха,ха....фон Браун и още 1500 души персонал около него,са радушно превозени и настанени в САЩ,за да творят ракетни програми там.

Европа е окупирана територия. Последният независим ръководител беше Дьо Гол, който разбра мъртвешката хватка на плана Маршал. Върна държавното злато на Франция от САЩ/обезепечение по плана/ и извади Франция от НАТО. След него всички са американски измекяри. Само в Германия има 37 американски бази. каква независима политика може да води Германия ? За България не говоря. Те не плащат наем за базите, понеже са собственици на България, която докараха до пълен фалит и ликвидация.Помашка България призна джихадисткото Косово и продаде коридор на САЩ срещу Сърбия. Турция и Гърция, стари членове на НАТО отказаха.Така България окървави ръцете си срещу православен съсед.Там агресора НАТО изби 2 800 невминни граждани, от които 482 деца. Най-краткият път за Европа е през Белград.

намекваш, че само САЩ са окупирали Европа? А Русия? Намекваш, че руснаците са толкова смотани, че това, което си бяха окупирали след 45-та, безвъзвратно са го загубили??? Леле, внимавай, че за такива приказки едно време изпращаха на Колима да режеш дървета ;)

Бившият директор на ЦРУ Джорж Тенет, по баща албанец Тенетти, създаде убийците от АОК срещу сърби и българите в Македония. САЩ създадоха незаконен съд против Сърбия, факт, който едностранно разглежда делата в полза на джихавдистките шиптъри. Сребреница е фалшив предлог за нападение срещу Сърбия. България може да мечтае за генерали като Ратко Младич. У нас начело е великия продажник Сюлейман Паси, ген.Събев и пр. боклуци-натовски

Много ясно, че Сребреница е фалшив предтекст... Избиха САМО около 8 000 човека Изтръгват 13 годишни деца от майките им и ги убиват в масови екзекуции. Жалко за невежеството ти.

САЩ призоваха "страните и народите" от Балканите "да работят заедно, за да изградят едно по-добро бъдеще", Е как да работиме заедно като иммено вие и европейските ви пионки ни пречите. Кой разби Югославия и не иска същото да се случи и с Испания - въпреки че там го направиха по възможно най-демократичния и мирен път - Референдум.

"Заедно" се разбира, те да ни колят и еват, а ние да си траем, в името на мира демокрацията и правата на човека. И на заедността.

bahama, я ме подсети, какъв процент от каталунците гласуваха на референдума, че нещо и двамата май-май сме забравили? Или за да бъда по-точен - ти изопачаваш фактите, а аз се опитвам интелигентно да ти намекна. И понеже няма да ме разбереш, референдумът щеше да е законен при участие на над 50% от населението. Но не можа да стигне бройката... Мераците на Путин да мине номера не хващат дикиш! Няма да осъзнаеш, какво ти обяснявам, щото си от 80-те % на вашия депутат и нямаш никакво понятие от демокрация.

соросоид! Нещастник долен!!!

jingiby

Навремето в Босна имаше референдум за отделяне от Югославия. Референдумът беше спечелен от привържениците на независимостта - предимно хървати и бошняци. Сърбите бяха против, но останаха малцинство. Сърбия ги подкрепи за война и така се стигна до дълга гражданска война с много жертви. Сърбите ядоха много пъти бой след това, но явно ще трябва де се сбъдне пророчеството за това, че сърбите накрая ще останат, колкото да се съберат под сянката на една слива, за да им уврат главите...

Само не се знае, преди тази война колко изродски провокации е имало към сърбите. Но можем да се сетим по нашите прогресивни "роми", които не спират да се борят и те за "права и свободи".

Ти не си евродебил, бре. Най-обикновен си. Един от 80-те % на вашия депутат. Нито в Босна си ходил, нито в Хърватска. Ако беше - щеше да знаеш, че там хората са по-европейци и от нас и нямаше да ги сравняваш с роми. И за затегач, само преди месец бях в Дубровник. В старата част има музей на избитите хървати, а по стените личат следите от куршуми. Осем месеца окупация е имало. Чий са го дирили сърбите в Дубровник бе, дебил?

Първият убит човек в Сараево беше бащата на младоженеца на една сръбска сватба, пред самата църква. Последваха и други убити и от двете страни - убиваха ги анонимни снайперисти, изпратени там ясно от кого, за да разпалят война. Много стара рецепта, прилагана от задкулисието - за справка : 1905 кървавата неделя, 1917 февруарската революция, 2014 - Майдана в Киев.

Младич уби 8 000 души и е осъден на доживотен затвор от международен трибунал. В България бяха убити 2 000 000 души и дори няма разследване.

Я стига си писал простотии бе товаришч троль! Това си е нормална трудова миграция, вътрешна за ЕС. Точно възможността да живееш и работиш където ти харесва в рамките на ЕС, е най-голямата придобивка от членството ни в този съюз за обикновеният гражданин на Съюза! Смяташ ли, че хората биха се съгласили отново да заживеят в лагери, оградени с бодлива тел, кучета и войници? За това в България дори старите комундета вече не мечтаят. Вие, дето от Сърбия и Русия се опитвате да ни манипулирате, живее в свят, който е изостанал поне с 30 години, а колко е встрани, вече никой не може да каже.

Не мучи, глупако. Твоите крясъци не могат да заглушат гласа на гузната ти съвест. Факт е, че в България бе извършено чудовищно престъпление, непознато в най-новата история. Бяха убити 2 000 000 души. Това престъпление чака своето наказание.

Тъпанарино, аз съм един от тези 2 000000 и от 80%.И какво като имам свободата да работя в Ес.Работя за да издържам деца за които дълбоко съжалявам, че възпитах и изучих за да се реализират тук.Но колко може да се реализира млад човек в мутренската държава.Поддържам престарялата си майка с мизерна пенсия.И каво да ме радва когато се прибера тук.Да гледам как хората се изгърбват от работа почти без почивен ден.Луднали от недоимък и грижи.Постоянни криминални престъпления, катастрофи и трагедии.И все този народ да е виновен,А лично бих се чувствал добре ако около мен хората също са добре.И не си мисли , че тези които сме успели по някакъв начин да преодолеем стреса и бариерата сме цъфнали и вързали.Всичко това сме платили с половината си живот.Живот далече от семейство и уют.Всеки гледа парите които печелиш, но не вижда пътя по който са спечелени.А той никак не е гладък.Така, че прави са хората-2000000 милиона убити, работещи за чужди държави и нации.

На Александър Вучич трябва да му е ясно че няма бъдеще без минало!

За кой ли път отново виждаме лицемерният, двоен стандарт на САЩ, цитирам: "...Вашингтон подкрепя важната работа на Международния наказателен трибунал за бивша Югославия и уважава неговите присъди", така ли?? А кога този "уважаван съд" в Хага ще осъди виновниците и агресорите в Ирак и в Либия, а?? Щото там загинаха в пъти повече цивилни, заради болните амбиции на една шепа хора. Пак цитирам: "Ние ще продължим да почитаме паметта на жертвите на ужасните престъпления, извършени в бивша Югославия"...да де, ама май почитате само жертвите на мюсюлманите.В една война всеки върши престъпления. Защо не е предаден на Хагския трибунал, например Хашим Тачи и разни други "герои" за мюсюлманите? А, някой си босненски командир е осъден, защото убил...4-ма сърби. Браво бе! Ама за масовите гробове на сръбски християни - нищо. САЩ отдавна подготвят "ислямска дъга" на Балканите, затова не е политкоректно да се говори за сръбските християнски жертви.Те са неудобни и забравени.Друго си е, по цял ден да ми дават кадри с разплакани мюсюлмански жени....и да допълня - да, сърбите са ни донесли доста неприятности,особено в случая с Македония. Но трябва да си научим урока от злополучния 14-ти век - на Балканите всички християни трябва да се подкрепяме.Иначе, ще ни разцепят,противопоставят и завладеят. А Западна Европа отново няма пръста си да мръдне.

В такъв свят живеем, всичко е лицемерие и двойни стандарти и разни пригласящи клакьори отстрани борейки се за келепира! Неслучайно слугите на СССР днес са първи слуги на ЕС, НАТО и "западните ценности"....

Кога ще се създаде съд за осъждане жестокостите на исляма и ислямистите, залели Европа с кървави атентати.Там трябва да бъдат всички насаждащи исляма в християнска Европа.Като начало в България може да се започне от Доган , Местан и Ахмет Муса, като за последния по изключение може да се разреши и смъртно наказание.

САЩ ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХНАТА БЪРЛОГА И ДА НЕ РАЗДАВАТ СЪВЕТИ И ПРАВОСЪДИЕ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ ЖЕРТВА НА ТЯХНАТА ПОЛИТИКА,ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ ,ДАНО

Международен наказателен съд осъществява правосъдие и за военни престъпления. Като такова лице Ратко Младич е съден и признат за виновен. САЩ и Русия отказват да ратифицират и подпишат договора за създаването на този трибунал.

А кога и други ще бъдат съдени така, тип Ердоган, амрикански президенти и пр.?

Бе, той Бжежински още 90-те години каза, че новият враг номер 1 на сащ, след разпада на СССР е православието. Справка Сърбия, Македония, Украйна, Грузия, Армения, България, Гърция... Русия, разбира се, най-вече... да се готви Молдова, Белорусия. В Ирак и Сирия имаше милиони християни. Ливан до шейсетте години беше 90% християнски, сега съотношението е обратното.

Само за Ливан може би не си прав.Лятото бях в Бейрут и ми направи впечатление, че джамии почти не се виждат, а в Западната част има дори статуя на Исус Христос на едно хълмче подобна на таз в Рио де Жанейро.

Не бе, аз лъжа, а пък ти имаш лични впечатления и си правил проучвания във всички тези държави по въпроса за православието.

Разбрахте ли посланието, маймуни? Ако тръгнеш да защитаваш сънародниците си от побеснели мюсли, после ще те съди международен съд! Така че налягайте си парцалите и каквото поискат ибриците, давайте им го и не се правете на герои!

Тоя леко се отърва, трябваше да го посадят на кол, да избиваш невъоръжени, беззащитни хора, а след това години наред страхливо да се криеш е най долното и мръсно престъпление.

Мъ да бе "невъоръжени" и "беззащитни" като "сирийската" "умерена" "опозиция", ако не са и били съвсем същите касапи и канибали, после да са предислоцирани.

"Ужасни престъпления"са произведени от всички воюващи тогава,страни-сърби,хървати,косовари,бошняци. Не оправдавам никого.Конфликтът беше подготвен отвън и планиран от края на ВСВ.Единственото,което ме чуди,как така има осъдени само сръбски лидери.Нима няма хърватски или бошняшки военно-престъпници в тази срамна война?

Ти май още не си разбрал - "демократично" е онова, което е в интерес на сащ. "Недемократично", "диктаторско", "престъпно" е онова, което е в ущърб на интереса му. Затова Хашим Тачи, ал Сауд, Ермангал(когато беше на тяхна страна), касапите от "сирийската" "умерена" "опозиция", киевските фашисти, садисти и снайперисти са баш "демократи". А, Младич, Асад, Янукович... Путин, най-вече, разбира се са "диктатори", "мракобеси", шефове на "режими".

Не знам, ама най-големите военопрестъпници са ненормалните побърканяци, шизофреници и откаченяци от САЩ. Ненормалните мръсни изчадия адови писаха тогава на бомбите си- За вашия Великден. Същите бомби, които падаха над деца, жени, старци- православни християни. Това не биха си позволили да напишат и най-радикализираните ислямисти. католическата , протестантска, мормонска, йеховистка измет е по-лоша и опасна дори от ислямската държава( която бе продукт на ЦРУ).

Нормално етническо прочистване, а който не искал да си ходи .. под ножа! Не бива да се забрява, пък и то никой не го и помни, че по време на последната руско-турска война при която Руския император ни направи държава само първите 2 месеца на войната са утрепани повече от 100 000 души от небългарски произход, а около милион бежанци са натирени към Цариграда. Естествено имотите им са наследени безвъзмездно и пълноценно от пръкналия се елит, слязал от шумата - нещо като 9 септември..

А, да ми припомниш, имало ли 500г. преди това едно толерантно турско присъствие на българските земи.

За разлика от сърбите, ние сме ги посрещали по стара българска традиция с хляб и сол, че и царска дъщеря на султана сме дарили. Тя била парясана де ама ксакво толкова ...

интернационалния съд по кое право е накриво :)

Имало е не повече от 2000 убити и по голямата част са убити в сраженията. Повечето са бойци джихадисти биещи се на страната на мюсюлманите. Техни са масовите гробове, а има и на местни сърби измъчвани и убити от мюслитата. Над 200 населени със сърби села и градове са унищожени, а жителите им гонени и убивани.

Близки на изтребените от него? Тогава приемам протестите им.

Да очисти 8000 резака,това е гордост,от която би бил щастлив всеки един от вашите и вашите дядовци. Но не е никак лесно да се постигне,рядко Господ дава такава възможност......Щастливец, може спокойно вече да си отиде ....изпълнил задачата на нашите деди! Хвала!!!

Дойде време за искане на геноцид от сърбите срещи българи и албанци 1913-1915. Опе по=голям геножид се птроведе 1945/1953 г/ срешу македомските българи - 30 000 убити 120 000 по затворите. Извършени са от Титовата УдБа, партията на МК, сърбомами, повечето без просеци. Ще дойде време ъъези документи ще излязат.

хаиде хаиде убиства са имали и то доста , масовите гробове да не са от извън земни кратуните си го отнасят както трябва , да неби да мислиш че ако българи бяха на местото на бодненските сърби нямаше да постъпятн по същия начин , този съд беше направен само за сърбия , само че както ви е ясно ирак авганистан либия там осъдени няма което значи че има двоина игра от страна на евро-героизма-цинизма и атланто-кучисина. ами япония ? баси-м.а.и.к.а.т.а а

За онези, които държат на истината и не искат да бъдат лъгани, в нета може да се намери достатъчно информация, от която да се направят логични изводи, че масовите убийства в Сребреница и Сараево са извършени от организираните и поддържани от САЩ и НАТО ислямисти, досущ както снайперистите убийци на киевския Майдан. В скалъпените истории за Сребреница и пропагандните лъжи срещу Младич могат да вярват само зомбирани и лишени от способност за мислене промити мозъци: "...Командващите съюзнически военни в Югославия откровено бяха казали истината, но им бе наредено да мълчат. Генерал Майкъл Роуз бе доказал, че смъртоносните изстрели в Сараево не може да са били откъм сръбския лагер, а са от заетите от мюсюлманите позиции, които обвиняваха сърбите..." Из публикация на френския бригаден генерал Пиер Галоа от 19 април 2006г. в канадския Мондиализасион, озаглавена "Това, което крие Международният наказателен трибунал за бивша Югославия" ("Ce que cache le TPI pour l'ex-Yougoslavie", Par Général Pierre-Marie Gallois, Mondialisation ca, 19 avril 2006).

Трол или бот!Истината е,че Младич си получи заслуженото,а с лъжите си руската пропаганда си вкарва автогол!

Според Вас значи, ген. Майкъл Роуз и ген. Пиер Галоа са на руска служба?!

Истинските виновници запалили тази война никога няма да бъдат осъдени.Войната в Сирия е повторение на това което стана в Югославия.

Трябва да Осъдят Арабите. ""Геноцид извършваха АРАБИТЕ( Османци, турци) които ИЗБИВАХА хората в Европа и са ЗАПОЧНАЛИ да се въдят в Босна.... Всички Мюсюлмани- Араби в Босна трябва да бъдат ОСЪДЕНИ за ГЕНОЦИД за избиването на Европейци. Тия са избили и изнасилили Милиони бели Европейци. Хора с имена- Осман, Али, Мехмед, Халил, Местан трябва да бъдат убивани. Тия са Башибозуци убили милиони в Европа.. Радко Младич просто е изпълнявал Смъртните Присъди за Башибозуците, Плевели. ""

Никога няма да забравя как преди години случайно присъствах на разговор, в който двама от сръбските служби говореха невероятни, отвратителни гадости по наш адрес, по адрес на българите, избълваха такива епитети..., и как когато в един момент разбраха, защото аз им казах, че всъщност аз съм българин, тези гледаха като препикани мушкати, "големите мъже". А приятелите ми с мен (чужденци) се дивеха на простотиите и сценката им...(единият от тях се опита да ги спре и прекъсне в началото, но тези боклуци така се бе надъхали и самонавиваха...) Е.ати и боклуците! Откровени боклуци - това й обясних след това на приятелите...

като ти гледам другите постинги, и този е лъжа. не, че няма геноцид от сръбите към българите, но колените от муслиманите.. са и от българските малцинства! а ние попречихме на руснаците да им помогнат... срам.

Да,видим от сега нататък дали Вучич ще промени посоката и изпълни това което казва,а именно правата на малцинствата!Дай боже,този размирен регион и най вече сърбите най после да еволюират!Гражданска война още тежи на плещите им, защото не беше толкова отдавна ,хората още се страхуват,и на много места например в Сараево умишлено са оставени дупките от куршуми по сградите за да напомнят!Но живота върви напред и ако имат воля и разбиране всичко може да се промени въпреки миналото,жестокостта и уроците от него!Успех Вучич ,не забравяй българските малцинства никога!

Няма такъв българин, който да уважава српските сиган! Няма такъв българин, който да не е доволен от възмездието, споходило Сърбия за всичките злини, които са ни причинили. Във всяко българско село и град има паметни плочи с имената на българи, паднали във войната срещу сръбските агресори! Първи вдигнали оръжие срещу България след 1878 година са именно сърби, а не дори турци. Същите тези сърби, за чиято свобода се биеха и умираха българските легионери! Пишещите тук в защита на Сърбия и главореза Ратко Младич са руснаци и сърби, които словоблудстват срещу България от бърлогите си в Ленинград и Белград! Те дори нямат доблестта да се изправят и да кажат: Да, аз съм сърбин(руснак) и ненавиждам България и българите!" Бихме ги разбрали, но те, както винаги през годините, се промъкват с нож откъм гърба, опитвайки се да се преструват на българи.

Според мен и при руснаците, и при сърбите, И МНОГО ДЕБЕЛО ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ ИМАМ ПРЕДВИД ПРЕДИ ВСИЧКО УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПОЛИТИКАТА ИМ, ПРАВИТЕЛСТВАТА ИМ И ТО ОТ ДЪЛГО ГОДИНИ, ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ, се е загнездил един синдром на ВИНОВНИЯ, на онзи, който е вършил много ужасни неща, репресирал, тормозил, етнически прочиствал, ... , убивал невинни хора и население, и ... УПОРИТО СЕ ОПИТВА ДА ПРИКРИЕ ТЕЗИ НЕЩА, КАТО ... "ИЗПРЕВАРВА" СЪВСЕМ НОРМАЛНАТА И ОЧАКВАНА РЕАКЦИЯ НА ЖЕТВИТЕ, КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ОПИТВА ДА ГИ ДИСКРЕДИТИРА, ОПЛЮЕ, НАПАДА, ИЗОБЩО ЗАГЛУШАВА ГЛАСА ИМ, респ. ИСТИНАТА!!! Историческата истина, като я изопачава, прикрива и манипулира! А истината е, чер НЕ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТОРМОЗИЛИ, РЕПРЕСИРАЛИ, ИЗБИВАЛИ И НАПАДАЛИ НИТО РУСНАЦИ, НИТО СЪРБИ, И ДОРИ НЕ СМЕ ГИ МРАЗИЛИ поради откровената предателска и антибългарска дупедавска политика на българските правителства, които десетилетия не намериха нито смелост, нито доблест ДА ЗАЩИТЯТ ПОНЕ ПАМЕТТА НА ИЗБИТИТЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ, И РЕПРЕСИРАНИТЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ОТ ТЕЗИ! И по-простите и неграмотните, или незаинтересованите и от тези народи СА ПОВЯРВАЛИ НА ПРОПАГАНДАТА И СА СЕ НОСИЛИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ ПО ИНЕРЦИЯТА, а и така е било и "по-полезно и здравословно", като се има И ОТЛИЧНО СЕ ВИЖДА И ДЕМНОСТРИРА И ДО ДЕН ДНЕШЕН МАНТАЛИТЕТА НА ТЕЗИ С АГРЕСИВНОСТТА ИМ!

guilty for being white е привнесена от северна америка мантра. връщай се в посолството за инструктаж.

Кулминация на съпротивата е Охридското въстание, за потушаването на което сърбите ще мобилизират допълнително 100 000 военнослужещи. 4-дневната героична борба на нашите събратя ще продължи 4 дни, НО БРУТАЛНИТЕ РЕПРЕСИИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ С МЕСЕЦИ! В Охридско СА ИЗГОРЕНИ ДО ОСНОВИ 80 СЕЛА!!!!, а в района между Охрид, Дебър и Гостивар ИЗЦЯЛО ИЛИ ЧАСТИЧНО СА ОПОЖАРЕНИ ОКОЛО 180 СЕЛА. МНОГО ОТ ИЗБИТИТЕ СА ХВЪРЛЯНИ ОТ СЪРБИТЕ В КЛАДЕНЦИ, КОИТО СЕ ПРЕВРЪЩАТ В БРАТСКИ МОГИЛИ НА ПАДНАЛИТЕ БЪЛГАРИ И АЛБАНЦИ.. РЕПРЕСИИТЕ НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАТ САМО С ВЪСТАНАЛИТЕ РАЙОНИ, НО ОБХВАЩаТ ПО-ШИРОК РАЙОН Битоля, Прилеп и др. ВЪПРЕКИ ПОРАЖЕНИЕТО СЪПРОТИВАТА НА БЪГАРИТЕ НЕ Е СЛОМЕНА И ПРОДЪЛЖАВА. ЗА ТОВА СВИДЕТЕЛСТВАТ И АРХИВИТЕ, И ПРЕСАТА ОТ ОНАЗИ ЕПОХА, КОИТО СА ЗАПЕЧАТАЛИ ПОКЪРТИТЕЛНИ РАЗКАЗИ ЗА СРЪБСКИТЕ ЖЕСТОКОСТИ!?!?!?!?!?!?!?!?! На 21 декември 1913 г. вестник "Мир", издание на Народната партия, публикува статията "СРЪБСКИ ЗЛОДЕЯНИЯ". В нея се посочва: "В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СЕ ИЗВЪРШИХА ГОЛЕМИ ЗЛОДЕЯНИЯ ОТ СТРАНА НА СЪРБИТЕ ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ!!!! Така в Прилеп БИДОХА УБИТИ 5 БЪЛГАРИ ОТ СЪРБИ, А 15 ДУШИ БЯХА БИТИ ДО СМЪРТ!!!! В СЕЛАТА Никодим, Папазия и Топлица ИЗЧЕЗНАХА МНОЗИНА ЗАМОЖНИ БЪЛГАРИ... БЪЛГАРИТЕ ОТ СЕЛАТА Паса-Ровче, Беранци, Бяла черква, Водяни и Остцелце БИДОХА АРЕСТУВАНИ, НО СЕГА ВЕЧЕ НЕ СА В ЗАТВОРА, А ИЗЧЕЗНАХА БЕЗСЛЕДНО!?!?!?!. ОСОБЕНО ОПАСНО ЗЛОДЕЯНИЕ СЕ ИЗВЪРШИ В СЕЛО Соп. ЕДНА СРЪБСКА ШАЙКА ЗАТВОРИ В ДЖАМИЯТА 200 мохамедани, НАПЪЛНИ ДЖАМИЯТА СЪС СЕНО И ... ИЗГОРИ НЕЩАСТНИТЕ ХОРА ЖИВИ!?!?!?!?!?!?". ЗА ЗВЕРСТВАТА СРЪБСКИЯТ ПЕЧАТ МЪЛЧИ!!!! НО ВЛАСТТА В Белград ПРЕДПРИЕМА КОНТРАМЕРКИ, ЗА ДА ПОТУЛИ ТРАГЕДИЯТА. Тя предлага кореспонденти на западноевропейския печат да посетят засегнатите райони, което така и не се случва. Сръбската лъжлива пропаганда разобличава вестник "Мир", който припомня в броя си от 22 декември 1913 г.:

"Освен това, когато не вестникарска, а международна анкета от най-видни учени люде пожела да извърши подобна анкета в Македония, СРЪБСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ САМО ЧЕ НЕ ДОПУСНА ДА СТАНЕ ТАКАВА АНКЕТА, НО ДОРИ И СЕ ОДЪРЗОСТИ ДА УСТРОИ СКАНДАЛ В Белград НА ЕДИН ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТАЗИ КОМИСИЯ. Очевидно е, че при такива условия никой сериозен европейски вестник няма да приеме предложението на сръбското правителство". На следващия ден "Мир" публикува нова серия от разкрития за "Нови сръбски злодеяния". От тях става ясно, че "ОТ ПРИЛЕПСКА И БИТОЛСКА ОКОЛИИ ПРИСТИГАТ ВСЕКИДНЕВНО!?!?!? ИЗВЕСТИЯ ЗА НОВИ СРЪБСКИ ЗЛОДЕЯНИЯ НАД БЪЛГАРСКОТО И МОХАМЕДАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ... В Пласница БИДОХА УБИТИ ОТ ЕДИН СРЪБСКИ ПАТРУЛ ШЕСТИМА СЕЛЯНИ!!! ДРУГА СРЪБСКА ШАЙКА НАПАДА СЕЛОТО Гявато. 40 ДУШИ БЯХА ББИТИ О ДМЪРТ, А ТРУПОВЕТЕ ИМ ХВЪРЛЕНИ В КЛАДЕНЦИ!?!?!?!". Днес написаното преди малко повече от 100 години НАМИРА ВЕЧЕ СВОЕТО ВЕЩЕСТВЕНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ С ОТКРИТИЕТО НА МАСОВИЯ ГРОБ В СЕЛО Заяс...

"Великите" сърби твърдяха, че Македония е Южна Сърбия, а българите от Македония били в действителност южни сърби, ама с времето били забравили. Та сърбите им го припомняха по най-убедителен начин. А който не можеше да си "спомни", просто тореха полята и урвите с него. Няма по-големи мръсници от тия изверги! Ратко Младич герой бил, Сърбия защитавал. И къде защитавал Сърбия по чуждите земи? Никой от бившите съюзни републики не е нападал Сърбия, а беше точно обратното! Хората помнят, все още сме живи и не беше чак толкова отдавна! Мръсният убиец си получи заслуженото. Жалко, че днешният хуманизъм не допуска вече смъртни присъди!