Две жени ударени при ПТП на Околовръстния път

Две пешеходки са пострадали при пътно произшествие на ул. "Околовръстен път", в района на кв. "Кръстова вада" в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Две жени ударени при ПТП на Околовръстния път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правила за пресичане на околовръсно: бърз или мъртъв или в най добрия случай с проходилка....

Какво се очудвате? Вчера към 8 и нещо вечерта при положение, че подлеза е на няма и 10 метра от него, един беше тръгнал да пресича Цариградско...

Няма места за пресичане на Околовръстното, а от двете му страни има магазини и спирки на автобуси. Крайно време е да се сложат пасарелки, но общината чака жертвите да станат няколкостотин и тогава тепърва ще мисли по въпроса

Като няма спирки, няма да пресичат тъпите селяни. Я опитай да пресечеш така в Германия, за 2 мин ще дойде патрулката. А тук всяка сутрин мръсни мангали тичат между колите.

Хмм, ако не беше възрастта на едната жертва щях да направя коментар за жена на околовръстното и на какви жертви е способна за едната свирка.

Ню Йорк е над 20 млн. и стават в пъти по-малко инциденти! Какво ви става, толкова ли сте изперкали, та карате като гламави? И какво като има задръстване? Във Франция има такива с километри, но никой местен не губи самообладание. Само балканците навлизат тарикатски нетърпеливо в дясната лента, отделена за полиция и линейки, и там гяволъци! Значи проблемът не е в пътя, настилката или дори в старите коли толкова, а в......тиквите! Човек да не смее да иде хляб да си купи и да пресече "Зебра" - и там го дебнат настървени тепегьоси. Живеем като в обсада.

Нищо подобно. Тая емоционална дезинформация няма нищо общо с действителноста, ама нали трябва да се плюе и както винаги ние сме най големите 'скапаняци'.

Кое няма нишо общо с действителността? Че при задръстване на магистралата идиотите веднага се набиват в аварийната лента и после линейките, кат и останалите които трябва да минат от там да си свършат работата се бутат в задръстването 3 часа вместо да стигнат за 15 минути. А тъпите катаджии вместо да съберат документите на тия в аварийната лента и после да ги съберат на опашка да чакат допълнително докато им пишат актове седят и си бъркат в носа.

Движението беше леш. 3 км задръстване в 3-те ленти беше. Не се научиха тия хора, че да претичаш през околовръстното, на неосветено място, с черни дрехи, между 10 ленти коли си е самоубийство. После шофьорите били виновни! Абсолютно вярно е че няма откъде да се пресече там и трябва да се обикаля 300 метра, но да си рискуваш живота за 300 метра ходене за мен е тъпо. Много егоистична постъпка - аре - собствения живот никой не може да спре малоумниците да си рискуват, но рискуват и моята свобода. Мислете бе хора и пешеходци!

...хора и пешеходци... Абе, пещеходците не са ли хора? :):):)

Леш? 3км. 3 ленти. Разходи се по света. Име места, където такова нещо и за задръстване не го броят. Но в БГ всеки си мисли, че другите са му длъжни. Да му направят път, да мине бързо, най-отпред, да не е да почака малко (като всички останали!!!), защото е тарикат, с повече пари от другите (това не е много ясно), кара по-бърз автомобил, кара по-мощен автомобил, кара по-шарен автомобил, а може и изобщо да не знае защо. За съжаление такъв е живота в БГ и промяната зависи както от държавата, така и от нормалните хора

Полиция, регулиране на трафика и... пак пострадали. Орехи ли са събирали зеленокожите или са обслужвали преминаващите. Някой ден, като започнат нормални новини, може и да разберем.

Цигани и/или мутри----не са Българи, говеда журналистически!:((((((

По логиката на чиновниците ''експерти'' би трябвало вече да има пешеходни пътеки и през жп. линиите, иначе пресичането на пътища и магистрали в булгаристан оставено от властта на произвола на съдбата както и последствията.