Караянчева: Не е имало сделка с БСП за махането на Главчев

Не е имало сделка БСП да са кротки по време на европредседателството, а в замяна Димитър Главчев да напусне председателското място в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: Не е имало сделка с БСП за махането на Главчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предварително да ви се представя. прост и малък човек съм, а и много стар. за Цвета Караянчева са ми казвали, че е кротка и упорита, не я познавам, но малцинството много я харесва-казват ми, много е красива, не я ли виждаш по телевизията, някои турци гледат и б.телевизия. Дано да греша, но има хора покрай нея, които пред някои(нямам предвид нея) ипон се подмазваха, а зад гърба му се надсмиваха, подиграваха му се, по принцип за всички те--зл. и п. се присмиват зад гърба, двуличието е нежелателно...не зная каква дума да употребя, иначе бай Вълчо е кротък човек, родителите й са скромни хора, оплакваха се навремето за пари, но до там, мъчно ни е за някои неща, но всичко свърши, а дали е за хубаво или лошо, времето ще покаже, само се молим да не останат сами в живота, защото ние сме пътници, днеска сме тук, утре ни няма, или както казва съпруга ми днес е слънчево , утре е облачно. Не зная, кой писа, но писаха някои работи за милото ни, а над 33 съм го родила, мъчно ми е , но всеки в бг е против всеки и ако си чувствителен, не е в плюс за теб, и всички, страницата за нас е затворена. Успех на Караянчева. Като гледаме , то по лош материал, тая русокосата от сдс, просто не става, а и др. по-характер още по зле са от Цвета, тук е едно село и се познаваме. Живи и здрави, Наско имал късмет и като кажа, че тя да не би да е била депутат, когато Наско е ходил с дъщеря й, ужас, защита, а и тук напълно млад, ще се вслушваме в младите, ние сме ден за ден на тази земя. Както казва х, ако не е Цвета, друга ще е, ама какво й е на ЦВЕТА. Не дават у дома да се каже лошо за Караянчева, опозиция сме-аз демократ, а те са за Цвета. Не се подмазвам, нашите са на запад и няма хляба да ви вземем, нямат намерение да се върнат в Родината си, поне на този етап.

Тази почна да лети ! Каква сделка , Главоча изгони Нинова от омраза и завист , преди 20 години не са искали да го вкарат в управлението на БСП ! Те повечето са такива , Тома Биков беше при Кунева , после в СДС и сега е в Герб , лайкучка от Бургаско , като Джуката завършил Изкуства и култура , а са Икономисти , Енергетици и духачи кавалджии ! Гербер на снимка да го видиш , го удари дано го срещнеш на живо без охрана да го смачкаш от бой Крадливата Мутра !

ЗА КАРАЯНЧЕВОТО ЦВЕТЕ Тя Цвета, се добра до висоти парламентарни, даже принебесни, защото храбро Главчев защити с естествения хъс да го измести. Налага се все пак да бъдем честни - да уважим моралния й лик. Та тя във Кърджали е всеивестна като достоен, печен кадровик. И види се, голям актив натрупа ведно с парламентарната си група.

Познанията й са за отличен - нали със дързък ерудитски плам наскоро в парламента заяви, че Пекин е столица на Виетнам. Бре! Тя Велика сила е, изглежда, щом суверенитети преразглежда. И в този смисъл ще издигне Цвета на парламента ни авторитета. _ Столиците са органична част от суверенитета на държавите. МЕФИСТО

Айде бе, не е имало. Управлявате само по този начин, задкулисно и с най-долнопробни и предателски спрямо интересите на страната ни, сделки. Иначе не бихте скроили всички закони в полза на Пеев$ки и не бихте пледирали пак за Белене и други подобни простотии, като това, че Лукойл не плаща никакви данъци. Всяка година Русия ни пресушава с по няколко милиарда долари. Ако ги имахме, животът ни щеше да бъде в пъти по-добър като общество. И фалшиватса ви съдебна реформа изцяло е в полза само на Пеев (Доган). Излязохте лъжци и предатели, заради вас сме задния двор на Европа и младите бягат.

Герберите все за сделки приказват !? Главчев си беше за гонене и Борисов го изгони! Какви сделки сънува тая?

БКП секретарката от кърджалийско да не ми се прай на по-умна (равна) от суджук ефендим...

Магнолия КАРАистериева:))))))---Симитлийското Слънце такива като тая, Фидосова, Цачка обича, щот по принцип си пада по симитлийския кмет , де!:)))))

на ПП ГРОБ си е.. ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ СИ ВХОДИРА, че и ИЗХОДИРА оставката на Главанаков.. Да не му скроите номел кат с Делянчо. Та чак Цецеронов са объка, че пред ТВ-то дори забрави, че той е шеф на групата ви в НС-то. Видяхме го по ТВ-то как изпелтечи: председателя на най-голямата парламентарна група господин Бойко Борисов.. Та резултата Борисов vs Цецеронов вече е 2:1

се взе на сериозно, пред овцете в Родопите ли се намира? После обвинявайте Иво Христов, че е казал една истина.

Ще се опитам да бъда повече равна, отколкото първа .... Боже,колко мъка има по този свят !..и равни гънки на мозъка също

Ега ти държавата щом тази е председател на народното събрание!!!

само дето ти си изтърсака от тази сделка ии затова нямаш право на комент.ар

Сделка не е имало.Имаше тотална Пи АР акция на малоумника от Банкя.Главчев се насра тотално. Нямаше една нецензурна или обидна дума от Нинова в случая. Той Главчев,за да се натегне /на неговата възраст е безумие и липса на достойнство/загуби ориентация и се отстрани сам. А Боко можеше да се обади по тел. и каже на плебеите решението си. Но ТРЯБВАШЕ ГОСПОД БОГ, ДА ДОЙДЕ НАМРЪЩЕН С ХЪС И ОХРАНА,ДА ГО ВИДИ ЦЯЛА България КОЛКО Е МОЩЕН И ЕДИНСТВЕН ВЪВ ВСЕЛЕНАТА. Това е реалността. А тази пейзанка ,която заема този пост председ. на нар. събрание е срам за България.

Имаше една песен - "Тъпа овца". Пълно олицетворение!

БСП И ГЕРБ са в сделка още от времето на Тройната коалиция а и преди това.Може би още от управлението на Костов.Още тогава е стартиран проекта ГЕРБ за да се опропасти държавата.Това е основна задача на българските политици.

Интересно как са в сделка още от Тройната коалиция, след като са сформирани през 2006 г., а правителството на Кобурготски приключи мандата си през 2005г.

Интересно как са в сделка още от Тройната коалиция, след като ГЕРБ са сформирани през 2006 г., а правителството на Кобурготски приключи мандата си през 2005г.

Ние също имаме 95 депутати, които имат достатъчно аргументи и няма да оставят опозицията сама да говори. И "равната" кака е 80-процентова... "Караянчева заяви, че никой не може да бъде компетентен за председател на Народното събрание и винаги има какво да се учи." А най-компетентният сред компетентните задължително трябва да бъде без юридическо образование... Далан камък, до дял дял камък на герберската нива...

Кой и вярва на тази помакиня1

Ах, защо всички от ГЕРБ са толкова гнусни на вид??

Ами защото са гербави.

... ЛИЦЕТО НА ЧОВЕКА Е КАТО КНИГА ... МОЖЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ ВСИЧКО ЗА НЕГО :))

ЗА ВСИЧКО ГОВОРЯТ ТИЯ КУКЛИ ОТ ПАРТИИТЕ ... ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ КАЗВА НИЩО ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ ..

ЗА МЕН КАТО ОБРАЗОВАН БЪЛГАРСКИ АМЕРИКАНЕЦ Е ОБИДНО ЧЕ ТОЛКОВА ПРОСТА ЖЕНА МОЖЕ ДА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ... НО ТО КОЙ ЛИ ОСТАНА ??

... признаи си, че и двамата сте от... долината на дълбоките гащи... просто тя е успяла повече!

Тоя с точки как те нацели в десятката, само за гащите, не само клибоки но и розави ...:))) Български мохамеданино..