Путин: Всички, в т.ч. властта, да направят отстъпки в Сирия

Уреждането на кризата в Сирия изисква отстъпки от всички, в това число и от нейното правителство, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Всички, в т.ч. властта, да направят отстъпки в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провал за САЩ в Сирия.Турция играе вече заедно с Путин.

Силите на мрака и тоталитаризма победиха. Сатрапа подкрепян от диктаторите в региона лишиха сирийският народ за сега от надеждите за демокрация. Демокрацията и евроатлантическите ценности обаче са универсални. Прогресивното човечество няма да остави диктаторите да тържествуват и един ден свободата и демокрацията ще засияят огрени от светлината на евроатлантическите ценности в тази изстрадала земя.

От демонократичните ти джибри, дето си ги забъркал, няма да излезе никаква свястна демократична ракия. Защото разделяте и мразите, и без омразата и разделянето не можете да проживеете и една секунда.

Още един. Абе вие момчета да не сте ботове? Синички, червенички, Путински, и Еврооейски. Какви универаслни цености ви гонят? Какви сили на злото и доброто? Какъв промисъл? Майче все пак наистина сте ботове...

Страхотен коктейл е сервирал таварища: отлежал боярищник; ватна пот + недъгав опит за сарказъм. Само за ценители!

да се надяваме ли ,че скоро в сирия ще имат независимо правителство или да им пратим някой гербаджия ,понеже са светии и борци против корупцията ?

И всички избягали в Русия от конфликта в Сирия и принадлежащите страни да се върна. Същото важи и за тези в Европа

Абе защо при раздяла на Сирия не беше поканен най-великия вожд Баце? Соросоидите, Русия е пак се подиграват с България :)

Аз

Избори, бе... Кво муй сложното?! Избори, които да бъдат наблюдавани от доказано безпристрастни държави, които не са от региона - Япония, Финландия, Нова Зеландия, Бразилия... В никакъв случай Русия, САЩ или ЕС, за да няма после сърдити и туймити-онуймити...

Той Ал Асад с избори е дошъл... Е, ако са по руската метода 'честни', може и да се съгласи.

хахахахаха.... Путин ясно каза е , че САЩ и ЕС ще ядат един дървен х..

ЕЛАЙ, ЕЛАЙ ПУТИНЕ ВЛАДИМИРЕ, ДА НИ ОСЛОБОДИШ ОТ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ХАЙДУЦИ

След САР, Путин трябва да се заеме с Европа и да сложи ред и на стария континент!

Навремето тъпака Буш нападна под фалшив предлог Ирак и така усили Иран, който е тартор в Близкия Изток. След това извадиха Ал Багдиди от Гуонтанамо, финансираха го, въоръжиха го и той създаде финансовата империя на ИД. 100% от горивито се купуваше от фирмата на Маккейн "Рискова експлроатация" Купуваше по 17 долара за барел, а продаваше на блудницата Европа от 55-72 долара за барел.Синът на Ердзоган му беше гл. менаджер. 5 години американцип и коалиция бомбардираха ИД с възглавници, а на практика прикриваха транспорта на нефт. Придстигна Путин и им затвори кранчето.Маккейн получи удар и белите мишки още от Виетнам се увеличиха тройно в голата му глава.

Хайде, хайде. И руснаците доста ги поухапаха с Украина. Пък и Путин не е точно този ангел който някои описват тук. Такава дейност, като неговата не минава без убийства на пеленачета - справка руската история - Цар Михаил Фьодорович. Нека запазим все пак здравия смисъл и логическото мислене. Как точно мислите, че стана запзването на мира в Чечня? Защо за чеченският лидер в руските медии или хубаво или нищо? Чували ли сте, че повече от половината Игилци са руско говорящи? Това и руските медии не го отричат. Да сте чули за репатриране в Чечня на семейства на бойци на Идил? Репатриране! Колко се покачи интереса към руските оръжия на пазара след Сирийската кампания? Хайде да си поговорим за това с как руските олигарси са здавали властта си на Путин. Нали не твърдите, че е било доброволно? Березовски господине е убиец, но и той беше убит от някой - неспа? Така, че ангели в този живот не търсете. Русия се засилва и става световен играч - това и враговете и вече го признават, но нека да бъдем малко по-критични към призиви за миролюбие и справедливост идващи от една империя. Империите драги именно за това са империи защото непрекъснато се разширяват и в това няма разлика мажду Римската, Британската, Американската, Руската, Китайската и Турската империи. Апропо и Българската империя се е разширявала, когато е имала мегдан. Така, че споко. Всичко, което се разширява един ден ще трябва да се свие.

Владимира П-кина отново заедно с двамата си любими манафи-ткачи!

Завиждаш ли бе помак ?

отразиха изключително благотворно на Европейската икономика и на външнотърговския баланс на България. Та разни туземни предатели се радват, че Асад няма да пусне катарски газопровод през Сирия, Турци, България към Европа, с което цените на газа ще се намалят драстично ???

PUTIN TOVA OTNASQ LI SE SA KRIM

Аз

Да. Отнася се. Украйна забравя за Крим, в замяна на което има право на още 3-4 години съществуване.

Съдбата на САР ще се определи в Сочи! Там ще се състои общосирийският конгрес и ще бъде написана новата конституция на страната...и без участието на запада. Решено е!

Ти сигурно си от иди.тите, които искат да се качва цената на петрола, защото е изгодно за путлеристан и се радваш на това ???

ИД е американско произведение както и всички терористи по света

Знакът Отгоре в окултно отношение е очевиден - бъдещето С-очи отменя миналото с-ауди (с-уши). (Окото е по-висшето сетиво.) Господството на династията, държала свещените места в Мека и Медина, остана в миналоо, Изтокът е в краката на великия победител Путин. Да пребъдва могучая добрая Россия, че без нея сме заникъде, без нейната мъдра воля изчезват даже и враговете й...

ам нъл уж 'сирийския народ' щеше..

Да той ще е!

Путин показа нагледно как се решават конфликти при настоящите международни условия. В този смисъл той служи на силите на Доброто - обединява, а не разделя, търси компромиси, а не заплашва арогантно от позиция на силата. Бог да пази този човек - и дано бъде пример на мнозина други държавници в съвременния свят! Сирия се оказа първата страна, която бе спасена от хищните лапи на атлантическата цивилизация, която й бе подготвила разпад. И тук трябва да подчертаем мъченичеството на сирийския народ, начело с президента Асад, който устоя в борбата, решаващата помощ на Иран за разгрома на просаудитския тероризъм и балансираната позиция на Ердоган, който се оказа по-мъдър и далновиден от своите атлантически ментори от Запада.

Хайде, хайде. И руснаците доста ги поухапаха с Украина. Пък и Путин не е точно този ангел който сте описали тук. Такава дейност, като неговата не минава без убийства на пеленачета - справка руската история - Цар Михаил Фьодорович. Нека запазим все пак здравия смисъл и логическото мислене. Как точно мислите, че стана запзването на мира в Чечня? Защо за чеченският лидер в руските медии или хубаво или нищо? Чували ли сте, че повече от половината Игилци са руско говорящи? Това и руските медии не го отричат. Да сте чули за репатриране в Чечня на семейства на бойци на Идил? Репатриране! Хайде да си поговорим за това с как руските олигарси са здавали властта си на Путин. Нали не твърдите, че е било доброволно? Березовски господине е убиец, но и той беше убит от някой - неспа? Така, че ангели в този живот не търсете. Русия се засилва и става световен играч - това и враговете и вече го признават, но нека да бъдем малко по-критични към призиви за миролюбие и справедливост идващи от една империя. Империите драги именно за това са империи защото непрекъснато се разширяват и в това няма разлика мажду Американската, Руската, Китайската и Турската империи. Апропо и Българската империя се е разширявала, когато е имала мегдан. Така, че споко. Всичко, което се разширява един ден ще трябва да се свие.

РУСИЯ не е създадена и ръководена по мярата, която подразбирате. Русия е трансцендентална империя, а не емпирична такава, емпирично имперски е Западът. Русия има Божия промисъл, Путин й е Дар Божий. А че могат да бъдат забелязани несъвършенства и грешки дори и в Русия - така е, живеем в крайно материалистичен свят, отпадането е голямо, и от тая зла прокоба на човечеството е засегната даже и православна и все още свещено витална Россия. Тук е важен скритият Субект на Историята, а Той действа и ще действа чрез Русия и в името на зачитането на интересите на Царства и Народи, а не на тяхното раздробяване, обезличаване и убийство, както правят това ционистите от глобалното задкулисие!

Приветствам срещата и искрено се надявам да се установи мир ...

Не просто съдбата на САР се решава, а се решава съдбата на целия близък изток и то без участието на САЩ и въобще запада! Накъде отива тозисвят, а???? :))

Проблема на Путин е възстановяването на Сирия. И понеже ще стане въпрос за пари и то не малко е добре да има отстъпки. Мисля , че ме разбирате.

Споко,беше разбран-следва лечението.

На Турция и бутнаха един газопровод и и продадоха няколко ракетни комплекса и тя реши, че един газопровод е равен на друг един газопровод и се отказа от унижтожаването на Сирия. На Иран му предложиха исход от международната изолация, чрез възможностите на БРИКС, защитиха му ядрената програма и той също се нави да не разбива Сирия. За какво му е? През тях така и така никой не искаше да прекарва газопровод. Русия се разбра с Америка така - ние ви даваме Украина, вие ни давате Сирия. Лоша договорка за Щатите. Нито Украина могат да задържат, нито руският газ да спрат да влиза в Европа, но какво да се прави - в момента в САЩ е полическа криза, така че лоша договорка е по-добре от тотална война. И така - излиза, че ако България беше пуснала руски газ през територията си, Сирия вече нямаше да я има. Победител във войната в Сирия е България. България - спасителка на Сирия! Файда, като от спасяването на евреите де, но поне можем да се гордеем. :-)

Hahahahhaha.............Баси железната логика! Винаги побеждаваме, дори когато сме победени:)

Остава да обявиш мистър игнорант(Бойко де) за спасителя на САР! Хахахахаха

Цитирам:Русия, Иран и Турция успяха да избегнат разпадането на Сирия, допълни Путин. .....Лудите крави и европедалите никъде ги няма отрепките.. Тия боклуци нямат право на глас!!!>Защото те бяха тия които финанисираха, обучиха и въоръжиха Джихади Джотата от ИДИЛ и Ал Кайда и ги пуснаха да колят, изнасилват и бесят в Близкия Изток! А руснаците бяха тези, които спасиха Сирия и народа и! Факт!

Нормално е победените да отсъстват от масата на победителите... :)

нищо не вършеше. При него ИД беше във възход, завладя Сирия, половин Ирак и Кюрдистан. Решението на Путин за сухоземна операция беше вярното. Американците искат или не, вече не са фактор.

САЩ не са фактор?! Що за величайша глупост си изписал? Сънуваш ли или?... Значи фактор са изпляскала и изолирана РФ?... Изолиран и изнемогващ Иран, отново притискан от САЩ?... Почти изолирана от ЕС и САЩ Турция, която е в немилост, въпреки че е член на НАТО?... А бе вие акъл имате ли? И тия тримата изоланти решават съдбините на света, според болната ви русофилска мисъл?... Хахахахахахаааахаааах!...

Бързо санитарите да идват! Първият вече изтрещя! :))

Дира, не пишете глупости! Град Дананг не е в КНР а във Виетнам!!! А относно срещата в Сочи, това е новата Ялта, но забележете, без участието на запада!!!

Сънуваш, размечтал си се или нещо по-сериозно? Как си го представяш Новият световен ред без най-могъщата икономическа и военна сила, каквато е САЩ+ЕС? На тия тримата им е дадена рамката, в която трябва да съгласуват реда в Сирия. И те ще се съобразяват с нея.

Рамка е дадена , ама не на тези тримата , а на някои дето пишат тука :)

"Най-могъщата" сила бе бита в САР... А това значи много!

Квичиш ли а мошара? Квичи квичи, Крым тоже наш!