Прокурор проверява думите на Борисов за наркотрафиканти в НС

Прокуратурата е започнала проверка по повод думите на премиера Бойко Борисов, че в парламента има хора, "замесени в наркотрафик и купуване на гласове".

Обратно в новината

Коментари - Прокурор проверява думите на Борисов за наркотрафиканти в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старите номера на Борисов, канят го в парламента за обяснения, той бяга гузно. Сотир Цацаров бездейства както винаги, ослушва се като пе в тикви. То Борисов как да се разприказва нали са се оплели като си ча, ще се разприказва за едно и ще излязат и много други неща. Положението е доста рнтаво. Нали е за благото на "Властта" която е хванал и не иска да я пуска. Кой какви ги е вършил да си носи последствията от съда, това не работа на депутатите, а не да го коментират и обсъждат пред камерите.

Добре де, Винету блещи всякакви простотии, по няколко пъти на ден, толкова ли е овчият мозък на народа ни та си го харесва толкова много????????

отвличане на вниманието имаме тук... правят се че ще си признаят ама само се правят...

разиграват народа със своите игрички и лъжи.

То,ако имаше прокуратура и съд в България,нямаше да има нито един от тези боклуци в парламента,а сега се разиграват циркове!!!!

само и само да се уйдиса на бесе парите ще пуснат и Пудра захар по суперите

Браво на дебелака, направо е свършил страшно много работа, Пожарникаря е в шок и ужас и затова днес е на екскурзия в Македония, да опипа почвата, може ли да се скрие там, като му дойдевремето !!Всичката пара пак в свирката на локомотива!!Като си толкова страшен, що не образува предварителни проверки за Мишо бирата, за оградата и за какво ли не още, но нали Той те е избрал, ще си мълчиш и ще се правиш на много страшен!!Толкова сте смешни и жалки и ти и оная дъртофелница с бретончето, говорителката ти, че даже и не желая да ви коментирам!!Смешници!!!

Простотията е заразна болест изглежда че гнездото на заразата е в парламента.

"Блейнали в хор овците: Да не се излагаме пред чужденците! Мантрата Европредседателство е национално предателство: димна завеса за мафиотите- да доограбят нас-идиотите!" Николай Ризов

Боко Тиквата-мутра от 90те сочи с пръст в празното и вика дръжте . И така: Кои бе Боко ?? Кои са наркотрафикантите в Парламента ?? Никой не разбра ! Дано Прокуратурата разбере след разпита на Боко ! И да бъде осъден ако Укривал престъпление, и да бъде Осъден ако е Лъгал !

16 ЮЛИ 2013-та - " Стигнах до този извод след като прочетох една фраза на генерал Дьо Гол - че няма нищо по-страшно в политиката от празния стол." 15,11,2017 - " Тогава дойде Мартин Шулц и ми каза: "Бойко, няма нищо по-лошо от политиката на празния стол." Ако едното е истина, то другото е лъжа... Ама напнете се гърбоиди. Има вариант и двете да са истина - да докажете, че Дьо ГОЛ е вожда на бледоликите във "Винету". После ще ви бъде по-лесно - ще избирате между прочел ли я е или са му я казали..

Ja ne mi umuvaj,a zaminavaj da celuvash nasranijat Guz na prostaka borisOff shte vi eba putkata majchina i u Boklucite!

Май не си разбрал, че ПЕНА ОТИДЕ НА КЪРО и PENA OTIDE NA KURO не е едно и също.. Та ти си анаЛЛизатора под шлифера.. И по нечленоразделната реч ти личи докъде си го погълнал..

Ja ne mi umuvaj,a zaminavaj da celuvash nasranijat Guz na prostaka borisOff shte vi eba putkata majchina i u Boklucite!

Цацаров да каже някаква истина! Будали!!!

Червената паплач толкова е нагла и алчна за власт,че без свян лее бясна пяна от миризливите си усти с повод и без повод. Понеже няма комунист,който е по-умен от Борисов ,така и ще си стоят в опозиция и ще намаляват докато се стопят. Намериха си майстора - Борисов ги мачка като булдозер. Вече са червено пюре.

БАЦЕТО ТИ Е НАЙ-УМНИЯ КОМУНИСТ.. Простите комунисти могат ли в аулата на Симеоново да дигат следния лозунг: "МВР не трябва да се деполитизира. Трябва да продължи да бъде юмрук на ПАРТИЯТА МАЙКА." Я виж още откога, кви академични лекции е изнасял за АПРИЛСКАТА линия на БКП-то.. Пък и невърнатия си партбилет от БКП-то в джобчето при лентичките си къта..

Бай Стояне, що се правиш на политик и се мешаш на децата? Дори нещо си се объркал и прецакваш грешните деца - тия, дето искат всичко да е наред и да няма проблеми!!!

Когато СИКаджията говори безобидни глупости, без да се замисля, човек се смее и забравя. Когато обаче, Самозабравилият се, пак без да се замисля, говори сериозни глупости, които звучат като обвинение, трябва да понесе последствията. Не може вечно първо да говориш, а след това да мислиш (ако можеш)! Докато някой/и не осъди Борисов за клевета - няма да миряса. Впрочем, той така и започна политическата си кариера през 2009. Заедно с Цветанов предизборно тръбяха, че ще вкарат всички крадци и престъпници от тройната коалиция в затвора. Някой да е влязъл в затвора? Последваха само осъдителни за България дела в Страсбург...

безинтересна статия...защото сме дебили...

Едва ли е необходима психиатрична експертиза. На всички е ясно, че Борисов не може да отговаря за думите си. Болно е момчето.

Тази Тиква са заплети в Лъжите си и време е да си дава оставката и да върви на м......!

ТО ЦИРК МЕЖДУ МУТРИ И СОЦИАЛИСТИ НЕ Е ОТ ДНЕС :)) ... КЪДЕ 1990-91 ... НОРА АНАНИЕВА БСП И НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА СДС ЗАЕДНО С МЕРЦЕДЕСА НА НСО И НА ПАЗАР В ТУРЦИЯ ЗА КОЛЕДА КАПАЛЪ ЧАРШИЯ ... СПРЯХА ДА ПИЯТ КАФЕНЦЕ НА КАП.АНДРЕЕВО .. А В ПАРЛАМЕНТА СЕ ДЪРЛЕХА КАТО КУЧКИ :)

Социалдемократ=социалпутка!:)))) Що бе, Троята ---не ги пречука и двете тогаз?:)))))))))

Кога прокуратурата ще провери думите на Нинова ? Тя лъга, обижда премиера !И чакаме пресъда !

Тъп маймун си щом не знаеш Кой Лъже и кой обижда Българите като лош матреал ! Да го тура на джанката на майка ти Тиква гнила !

Суджука извади късмет, щото не е в списъка на НС; то и за това Цацата се "разбързал".

Кой ли пък му вярва вече на тази мутра? До като бе кмет на София прибра де що може всичко от комисионите за боклука до СМР и др. но истинският си потенциал показа откакто може да краде от цялата България. Да попитам Роско от къде има пари да води синоптичката и НАП няма ли да провери произхода на тези средства. Пародия сме на държава НТВ говори за подпомагане на Български червен кръст за наводненията но защо не каже скъпо платените журналисти - лакей като Деси Банова - Плевневлиева колко ще дари. Една усмивка може би.

Пак се отметна този смешник. Адресира нещо към своя електорат, дето е известен най-вече с глупостта си и не му търси кусури, ама напече ли се ситуацията и го обръща на овъртане, забравяйки, че тук живеят и 20 процента пред които номерата му не минават.

АЗ НЕ СЪМ ЧУВАЛ ... АЗ СЪМ ВИЖДАЛ КАК БОЙКО БОРИСОВ И ИПОНА КАРАТ С ДЖИПОВЕТЕ И ОХРАНЯВАТ ПАКЕТИ С БЯЛ ПРАХ ВНОС НА СИК ОТ КАПИТА АНДРЕЕО ДО БОРОВЕС

Да. Корабът от Колумбия беше на кея на Перловската река.

КАПИТАН АНДРЕЕВО :))

на Капитана ...на майкати на п.....а .

Пудра захар ще да е и защо липсваше от магазина.

Комундетата нищо ново не са научили,нищо старо не са забравили.И при явни престъпления,нарушения издънки преди 1989 г. правоимащите комуняги съд не ги хващаше,заличаваха следи,прикриваха,прокурорите и съдиите ги пазеха,а обикновения българи,гражданин го разкъсваха и за най-малкото провинение.Ето сега в последните месеци си направете преценка на т.н."гейтове" на ГЕРБ и на БСП и правете преценка,има ли разлика в манталитета на комунягите отпреди 1989 г. и сегашните посткомуняги от БСП-то и ДПС-то.

ма то, к'ва е разликата ГЕРП и БСП... те сичките са рожби на БКП.

Да БСП са тези които крадяха, а ГЕРБ са тези които строиха.

КОКАИНОВАТА МУТРЕСА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА НАРЕЧЕ ДРУГИТЕ "НАРОТРАФИКАНТИ":))

На снимката: Бой Симитлията получава киселини от таз новина!:)))))))))

Един недоволен - да го нахраниш. Двама недоволни - да ги набиеш. Трима недоволни - да ги затвориш. Един недоволен народ - време е да бягаш!

ЩО НЕ СЕ ПОКАЖЕТЕ БЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ-ДА ВИДИТЕ КАКВО ВИ Е ПОДГОТВИЛ НАРОДА;)

Я, па тия! Чудя се от 80-те, или от 20-те процента от българите са. Или са от Народния театър. Мбухахаха..

Абе тези гербаджии начело с цв.цв. нямат ли срам,по големи лъжци и крадци от тях имали.Затънали в корупция, крадци, купувне на цигански гласове, суджук геет ,кумгейт , подслушване и още да не ги изброявам мръсотии. ...... иранеигански гласове

НЕ,ЩЕ БЪДЕ ДАДЕНА НА СЪД ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ШАЙКА ЗА ,НАРКОТИЦИ,КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ,ПРИВАТИЗАЦИЯТА,ОГРАБВАНЕТО НА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И НЯКОЛКО НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ;)

Цялата червена шайка са малко повече от 3/4 от българите. Можеш да опиташ. Гарантирам ти, че полицаи и военни няма да са с вас!

ТОВА ЧЕ ЦЪКАТЕ С ПО 5-6НИКА ЖЕСТОКО ТЕ ЛЪЖЕ ЗА БРОЙКАТА ВИ (И ЗА СРЕДНАТА ВИ ВЪЗРАСТ):):):)

Човече, Пий редовно хапчетата си!!!

eeeh washta mama deyba dolna deyba! Samo prikazki a narkobiznesa procaftiava! idioti!

Или трябва да арестуват депутати или трябва да съдят Борисов за клевета.

А думите за старците в Япония, занасяни в гората да умрат, цитирани по повод на нарастване възрастта за пенсиониране.

ЧЕРВЕНИТЕ СЪВСЕМ ИЗПЕРКУЛЯСАХА;)

винаги са били такива

България не е ли една еднопартийна комунистическа държава, ръководена от т.н. "герб" - мутирал ген на БКП?

Еми то крайно време е да почнат да ги разследват тия престъпници! И Нинова да разследват за Техноимпекс!

Нинова е била разследвана вече 3 пъти,а колкото до думата "престъпници" едва ли Вие сте човекът който ще раздава присъди по форумите.Вашата партия има опит в в това занимание - вашият Цецо наричаше "престъпници" и лекари и бивш министър ,в резултат на което България беше осъдена и сега всички плащаме с изключение на Цецо.Така,че по-кротко с квалификациите,защото има и IP адреси,нали?

Ами Нинова няма как да я осъдят. За съда виновни от БСП няма. Опровергай ме ако можеш!

За момент да приемем, че Цацата открие тъмни неща около Слънцето Боко. Може ли да приемем, че ще го тикне в дрънголника ? Изобщо, възможно ли е някога Слънцето да го вкарат на топло ...

Ще влезе там където му е мястото само ако бабунгера Меркел бъде свалена.

И Тодор Живков беше несменяем!А колкото до "Слънцето" - за Бога,това би означавало да умрем от студ!!!

проверката показа, че целото герб е за панделата! а сега де!

Точно той ли говори за наркотрафик?И кой ще го проверява?Назначените от него ли?Защо не го закачите за ПОЛИГРАФ и пряко по 3-4 национални телевизии да го попитате той или някакви депутати са замесени в наркотрафик?Това какво е: "През май 2006 г. Джон Байърли пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че бившият вътрешен министър на България (бел.ред.: очевидно "Тагесцайтунг" има предвид тогавашния гл. секретар на МВР) е замесен в търговия с амфетамини, че участва в незаконни сделки с "Лукойл" и че като главен секретар се е погрижил за това съпругата му (бел.ред.: вероятно става въпрос за приятелката на Борисов) да може необезпокоявано да пере пари. Освен това Борисов поддържал и връзки с мафията."

Говоренето на идиотщини от политиците не е от сега. Цв.Цв. викаше "убийци" на едни лекари без да има съд и присъда; Тръмп обвиняваше Обама, че го е подслушвал, ББ също се вмества в картинката. Хората трябва да носят отговорност за думите си, особен на такъв пост. Да се научат да не говорят през главата си.

Вече свикнахме, че ББ може да говори каквото си иска и ако, не дай, боже, някои се реши да попита защо си е позволил някакви реплики, подчинените Му веднага скачат, зер ако Той не е на върха, отиват си и те. Съгласен съм, че който се занимава с политика, трябва да отговаря на определени условия и да има положителни лични качества, но за кого от нашите това може да се каже? Отнася се за всички цветове, без изключение.

Ше го проверти . Няма да проери Лелка Курвелка и нейното сборище от мастии я.

Дебилчето от герб се разцвилило, щото трябва да замазва, че в неговата партия всички са винаги на 100% съгласни с Вожда :)

Ти сигурно си имаш ибрик...

Резултатите на проверка е вече знам. Всичко е точно, няма нищо такова :)

Няма как да му намерят вина, след като Цацата е назначен лично от него.

Че тя прокуратурата е на Тиквата. Ясно е какви ще бъдат резултатите.

А,със КумГейт и СуджукГеит,какво стана,кога ще има разследване от прокоратурата и за тях,И куде се покри Делянчо,никакъв го няма.

Уау, снимката с ръката на сърцето "кореспондира" 100% с устата на Господаря на мълчанието...

-На тия дето ми дължат алал да са им, на тия дето им дължа ....... -и бързо си бръкнал с другата ръка в джоба.