Нинова представи пред посланици визията на БСП за Европа

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните членки на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Нинова представи пред посланици визията на БСП за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе,другарко Нинова, къде се вреш със своите червени шушони между "империалистите",които обругавате вече 100 г.? Я вземай ибрика и бегай да прослужваш при бат Бойко. И , да не забравиш да се подмиеш.

Хитра лисица -пише се за лидерка на най-голямата опозиционна партия, за да не могат да я пипнат. Представяте ли си какъв вой ще се надигне, ако започнат да я проверяват.

от 1989 г. я знаят до подробности визията на БСП.Крадат от Запада европейските фондове когато дойдат на власт,имитират демокрация и пазарна икономика,а гледат на Изток и са Троянския кон на Москва.

Най-добре е корнелката да представи визията на България, която нейните предци-бкп, проведоха след 1944 г.

най обичам луди луди жаби,луди луди жаби на сън

Ние в Пресцентъра на Партията за българия напълно споделяме визията за европа и за целта сме напълно готови на решителни действия, които на всяка цена ще доведат до оставката на Бойко Борисов.

Боже, боже щом и този парцал започна да представя визията си за Европа наистина комунопитеките са дебили от земята до небето. КУРНЕЛИНА НАГЛОСТ

щом Тръмп помилва пуйката...ха ха ха

Оправихме България, сега на ред е Европа.

Ние всички я знаем визията на БСП-то ! Достатъчно е да видим миньорите на Ковачки работещи за 600 лева заплата , и чакащи по три часа да докарат кренвирши с купони !