8 г. затвор за изверг, изнасилил жена с парализа

Районният съд в Оряхово осъди на 8 г. затвор 55-годишен мъж, изнасилил 25-годишна жена, страдаща от детска церебрална парализа.

Обратно в новината

Коментари - 8 г. затвор за изверг, изнасилил жена с парализа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека го изнасилят в затвора...многократно, и отново и отново и отново!

Ама циганин ли е?! Всички знаят, че българите не вършат престъпления, особено такива гнусни, нали!

българската съдебна система работи на пълни обороти(под вещото ръководство на цацарофф)

Поставяме едни постъпки на огнени везни на справедливостта, но решението е на един. Дните ти преминават зле, еднообразно, ужасно и в отчаяние. В очакване на неизбежния край. Един ден на прага на стаята ти стъпва човек с неприятно излъчване, миризма която ще помниш дълго, вид и отвратителен интелект. Ти си сама. Гледаш стреснато настъпилото посегателство над дома ти. Вече е късно, а той е при теб. Ужасно при теб. И те пипа с ужасно непознатите си ръце. Ръце, които не си познавала и допускала с обич. Откровените ръце на непознатия насилник. Той има плътско влечение, което иска да сподели или просто да задоволи. Той няма нищо с теб, но е с теб, а ти не го искаш или ако си честна със себе си никога не си очаквала да ти се случи щастливо. А той е там и много пъти там, където си пропуснала да поканиш онези, които си харесвала. Ужасен момент на екзистенциално съприкосновение с болезненото настояще. Сега един послеслов. Да посегнеш над човек, който мълчи и не може активно да участва в същото като теб не е секс и това не се брои за участие. Ти не си ти, а той е оскърбителен. Това е ужасно, ужасното, което са причинявали други на твои и негови, и то трябва да спре завинаги, за да има обикновени щастливи хора, които просто искат да гледат синьото небе с друг , когото обичат. Има ли съд, който е по- велик от творението и може да рисува щастие? Има хора, които просто могат да замълчат , когато отворят погрешната врата и просто да си тръгнат.

Как излежава понастоящем присъди по други дела? Къде ги "лежи" - на свобода?! Няма ли химическа кастрация за такива?! В затвора, на медикаменти, които водят до импотентност!

Направо не химическа а хирургическа кастрация за този боклук .той не бива да оставя потомство ако вече не е късно.Наложително е и присъдите да се сумират както и затворите да минат на самоиздр

Приемете един закон - насилници - да се скопяват ! И понеже сме европейци и толерасти - нека да е хуманно - с 2 тухли !

Госпожо редактор, защо не си припомните малко граматичните правила?

Толко си може момичето.

Какъв затвор бе?! Дайте ми го за малко,така ще го инвадилизирам,че и в инв.количка да не може да седне... Ще го почна от изкореняване на мераците му...завинагикато го накарам сам да си ги поднесе в устата и ги изяде...

Много по-хуманно е, един договор с руснаците за правна помощ и да им ги пращаме да копат уран в Сибир, срещу ядрено гориво за Козлодуй.

"Понастоящем изтърпява шестгодишна присъда по предходни осъждания. " - ама да бе, личи му! Определено изтърпява присъда в момента, щом е на свобода и изнасилва... Гарантирано - от ГЕРБ и БКП! За такива трябва единен регистър на изнасилвачите и педофилите, който да е публично достояние, с карта! Да знаеш, кой от съседите ти е педофил или изнасилвач, та да имаш едно на ум, като го пускаш вкъщи.

"Подсъдимият е многократно осъждан за изнасилвания, сводничество и кражби. Понастоящем изтърпява шестгодишна присъда по предходни осъждания. "

kosmonafta@mail.bg

Какъв съд бе братче, цялата ни съдебна система е трагикомедия! Ама нали кралят-слънце ББ каза, че съдебната реформа е минала успешно, че сме дори по-напред от румънците - дай ще му повярваме, хахаха ;)

и тоя сега трябва да бъде хранен от държавата т.е. от нас обикновените данъкоплатци безкрайно. Излиза прави пак престъпление и пак влиза на топло и така до без края.... Няма такава държава...

И смъртно наказание му е малко!

Само кастрация за такива изроди.....това е присъдата !

Подсъдимият е многократно осъждан за изнасилвания, сводничество и кражби. Понастоящем изтърпява шестгодишна присъда по предходни осъждания. Егати присъдата,докато се води че лежи в затвор, той наволя си изнасилва,а е с още предишни присъди за изнасилване. Не се ли разруши сегашната ни съдебна система,и да се изгради нормална такава, където такива като този ще имат право само на един опит, след което следва кастрация,нищо няма да се оправи в държавата. С кастрирано правосъдие изнасилвачите свободно се разхождат по улиците.

България е свободна, демократична и цивилизована европейска страна. Тия пещерни методи иди да ги предлагаш на някоя азиатска кръвожадна диктатура.

В Чехия използват химическа кастрация,без да са кръвожадни зверове. В САЩ ги слагат на електрически стол и т.н.

Ти някой демократичен педофил ли си, или обикновен пеераст!?

Имал е условна, която поради новото престъпление е станала ефективна... Не съм компетентен, не става напълно ясно от новината.

" ... осъди на 8 г. затвор 55-годишен мъж, изнасилил 25-годишна жена ..." И мадите, кръцнете му мадите!

Чакам те, сладур!