Валери Симеонов на инспекция в ромска махала

Валери Симеонов инспектира строежа на полицейска приемна в "Шекер махала" в Пловдив и се запозна с работата на полицаите в ромската махала в Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов на инспекция в ромска махала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази сутрин, по новаТВ предателят ментата отново показа истинското лице и жаждата за власт и кражби на противоконституционната "партийка-шайка" на наследниците на башибозушките поробители. Не "демонтаж" на законно избрани народни представители, а изгонване от пределите на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ на шайката предатели и обирджии.

Че престъпност с приемна ли се бори? Ба си, за какво да ги съдим престъпниците, нека свободно си се разхождат, ще им се скараме малко и нека продължават. Те това е да си във властта и да си взимаш заплата за нищоправене, умеят го хората, а ние балъците ги избираме, хак да ни е. Дано дойдат умни да ги вкарат в затвора къде им е точното място.

Там да остане при роднините си.

Симеонов,ако искаш да направиш нещо потърси помоща на такъв като п-к Чочоулу-за съжаление него не можеш да съживи,щеше да ти свърши идеална работа!Да знаеш такива като него не зарадваха нещата така че се пази и ти.

Никой ли няма да каже на тоя да си гледа работата. Да не отида и аз да го инспектирам Инспектор Винтю

Иди, ама да не те респектират.

Ромите приемат кофти закони, източват здравната каса, скапват образованието, крадат от еврофондовете и ддс-то... нали

Не - те "само" убиват, изнасилват, грабят, бият, паразитират с "безплатен" ток, вода, образование, мед.помощ, "инвалидни", "майчински", "детски", "първи учебен ден", "дърва за соц.слаби"... Заради тях не ни приеха в Шенген... Полиция, съд, прокуратура, с тях се разправят... Храним "ромчета" "родителска грижа" по домовете... 90% от "битовата" престъпност е "ромска"...

Това, че махнаха РБ и "достовете" от управлението не е малко. Но и продължават усилията в правилна посока, да се възстановява държавността - оградата(каквато и да е тя), заведенията по морето, това "присъствие" в махалите. Събориха се доста незаконни къщи. Имаше дела за педофилия. Не е като Кунева да раздава стипендии на "ромчета" за "успех" 3.00. Бъдете реалисти и отчете фактите от действителността, колкото и да е скапана като цяло.

Това джудже голям инспектор стана.

ДАЛАВЕРКАТА ОТИШЪЛ ДА ВИДИ РОДНИНИТЕ :))

На колко години осъдиха циганите - терористи , които нападнаха децата в Асеновград ?!!!

Да беше си остана направо там - и за тях добре и за нас.

Да беше си остана направо там - и за тях добре и за нас.

Симеонов , кел файда да се правят такива приемни с по един квартален вътре , като почти всички тъмнозелени са с по 30-40 регистрации и 10-15 висящи дела !? Докато не се реформира правораздаването всичко ще е като наливане от пусто в празно !

Стройте, стройте паркоместа на мангалите дето им плащаме водата и тока, а не построявайте надлези за нашите деца, за да не ги убиват по магистралите.

Да прегледа електората на Слънцето, че избори се задават.

В приемната да има достатъчно клетки за пренощуване на заловените от 22.00 до 6.00 извън гетото мангали.

Там му е мястото...