Борисов и Заев с общо заседание на правителствата

Правителствата на България и Македония ще проведат първото си съвместно заседание. Срещата на двата кабинета ще се състои утре в македонския град Струмица.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Заев с общо заседание на правителствата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ке ги фатиме и префатиме политичарите. Ке напишуваме историята на република Македония. Мора градяните напишуват едно прашане на македонската влада. За нашите относи Булгария-Македония Етоо! И аз научих македонскиот язик. Готов съм да стана македонец. :)

България и Македония са все едно ГФР и ГДР ,абсолютно никаква разлика между "народите" в двете изкуствено ,по политически причини разделена на 2 държава !!!!!!!!! Колко нелепо звучи и факта ,че в Македония говорят за Охридска архиепископия ,но Василий българоубиец я създава ,защото премахва Българската патриаршия ,понижава я в ранг и я нарича ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЯ НА .....ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!! Така ,че тъпите комунисти искаха да пренапишат историята ама не става ,ЗАЩОТО МПЦ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ Е ...НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ БПЦ и майната им на руснаци,сърби и гърци ,които сега кръв пикаят ,защото процесът на обединение май става необратим !!!!!!!!!!

О, неразумний...двата народа не трябва да се обединяват, а да живеят нормално, добросъседски...антибългарските сили в Македония няма да се предадат толкова лесно.

Доживяхме и ако българите в Македония сложат кръст на комунизма и Коминтерна и неговите идиотски идеи ,всичко ще си дойде на мястото ,ИЗКУСТВЕНО РАЗДЕЛЕНИЯТ НАРОД ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ !!!!

Ще се обедини? А какво ще кажат по въпроса Добрата стара Англия и Големият брат зад океана? Че нещо се спотайват по темата. В 1878 г Британия е поставяла условието да няма голяма българска държава на Балканите. Как ще стане това обединение без да се наруши английското желание?

Райхщадско споразумение

Македония да влезне пръво у България и после у Европата...

Е те това е, ке се върши работа!

Бойко Борисов-Обединителят на Блкните. Очаквам БСП скоро да го атакува и по тази тема.

Стига с тези комунисти ,които създадоха този проблем ,не ти ли увря главата ,че тя е антибългарска партия ,само дебил не може да разбере ! Стига вече с тази сган !

Комунисти има само в твойта куха тиква!

Време е да заживеем като братски народи, без омраза и без изкуствено противопоставяне !

ние не сме братски народи, ние сме един народ.