Събраха 270 000 лв. само за 7 дни за Кристиян

Само за седмица хиляди добри българи събраха 270 000 лева за лечението на 9-годишния Кристиян Илиев, който бе диагностициран със Сарком на Юинг.

Обратно в новината

Коментари - Събраха 270 000 лв. само за 7 дни за Кристиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРИТЕ! Още веднъж народът показа, че е нива над политиците си! "Матрялът" и "Дебилните" се оказаха, че са развили дебилността /безчувствието/ само към политика и политици и са приели положението си за неспасяемо от тях в последния четвърт век. Но са останали чувствителни към болестта, нещастието, към живота... Гордея се с ВАС, БЪЛГАРИ! Обявени от цяла Европа за най-бедни, най-неграмотни, най-болни, най-нарушаващи.....Нашата бедност прави този благотворителен, дълбоко човешки и навременен жест на състрадание и християнство ОЩЕ ПО-ЦЕНЕН! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО БЪЛГАРСКО И БЪЛГАРИТЕ, КОИТО МУ ПОМАГАТ! БОГ ДА ВИ ПАЗИ И НАГРАЖДАВА! Върнахте ми вярата, че ЩЕ НИ ИМА ВИНАГИ НА ТОЗИ СВЯТ НАС - ТВЪРДИТЕ БЪЛГАРИ!

Живея в Германия, тук идват много дечица да се лекуват от рак, защото в техните страни нямат нужните препарати. Лечението стига до половин милион евро, че и повече. Препаратите са ужасно скъпи, един ден престой в болницата струва ужасно скъпо... Но дори и само един от десет човешки живота да спасяват, струва си да се дадат тези пари! През миналите две-три години знам за два случая на деца със саркома. Тя много удря точно между 10 и 20 години. Едното почина, половин година след ампутация на ръката. А второто вече три години е в ремисия, Слава Богу, не се наложи ампутация. Така че има надежда. Дано Кристиян също да го спасят. През такъв ад минават тия хора, че ви е слаба фантазията. Моля се за цялото семейство на Кристиян, да издържат успешно това изпитание!

А бившият президент бил с новото гадже в Атина, за което надлежно е информирал Гала. В каква държава живеем, бе, тия с парите поне един лев дали ли са? За някой друг, освен себе си, помислили ли са?

Важното е, че ти си дал- или не си?

И тук ли тролите бре комунистически гадове!

деер

Хората с големи сърца да спрат издаването на НЗОК

БРАВО БЪЛГАРИ! ДАВАЙ КРИСИ!

Това тук не е ли държава, защо не лекува децата?! Ами ако не ги бяха събрали, държавата осъжда детето на смърт ли?!

Между лекуване и излекуване голяма разлика. Ако някой събере резултатите от всичките суперскъпи лечения в чужбина ще се хванете за главите. Ама понеже не ги публикуват, продължавате да събирате.

Ти прочете ли, че вече е минал първия курс химиотерапия у нас? И то без пари!

"...където ще му бъде направен преглед и на база на изследванията, ще бъде дадена окончателна ценова оферта за лечението." Звучи гадно, нали! Помислих, че "на база на изследванията" ще започне лечението, обаче и тия лекари очевидно гледат на пациента като на торба с пари!

Никой не е длъжен да лекува никого безплатно, а и това е супер скъпо лечение. С това соц мислене, няма да се оправите никога.

Дано не ти се случва да разчиташ само на капиталистическото мислене и да не получиш и лев помощ от ония, които не са капиталисти, а просто хора!

Сега вярвам , че има още българи , с главно ''Б'' , И ЩЕ ИМА И ДЪРЖАВА ! Много съм развълнуван ,...за 7 дни толкова много пари .За мен са много , а за някои /политици/ може би са малко !

Дано се излекува!

Дано се излекува! Аз също пратих. Добре е, че не съм бил само аз....

Както е станало чудо и бедният ни народ е събрал сумата за лечението, така да стане още по-голямо чудо и това хубаво дете да се излекува!

На фонда да не разчитат! Пожелавам успех в лечението и много, ама много късмет!

всевİŞнİят вİжда İ Çува,моята молİтва е за него-бидеŞтİя ,,гундİ,,.

Браво на БЪЛГАРИТЕ, а твоя аллах нямя нищо общо в случая.

Недей така, човекът е с най-добри чувства и пожелания за детето. Всевишният е този, който вижда и знае всичко и най-добре преценява.

Благодаря !

Милото детенце, дано Господ му помогне!