Върховен комисар на ООН: Младич е въплъщение на злото

Върховният комисар на ООН по правата на човека Зейд Раад ал Хюсеин приветства осъждането на бившия босненски сръбски военачалник ген. Ратко Младич.

Обратно в новината

Коментари - Върховен комисар на ООН: Младич е въплъщение на злото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саудитец ще казва какво е Зло :)

Зейд Раад ал Хюсеин, тоя само като му прочета името и ми е ясен.Младич въплащение на злото, Изетбегович, Тачи и Орич по-големи пацифисти и от Ганди. Единствено се надявам ятагана да се развърти тоя път и от другата страна на Виена.Заслужили ли са си го.

Западът води безмилостна комплексна война срещу Изтока ! Но няма да победи ! Никога !

оон отдавна НЕ е това дето трябва да бъде така че нека си наляга парцалите защото като еврогейския май започнаха и там да излизат държави и ще да му се види края...Какво направи оон за избитите сирийци от създадените идилци от сащ????

ООН да се разтури, защото е псевдомеждународна организация - проводник на чужди интереси. Няма справедливост, когато различни държави могат да си платят, за да журират и диктуват международни норми, СА е най-фрапиращият пример за това.

МРЪСНА ГНИДА СИ ТИ КОМИСАРЕ ОТ ООН С ТАЛИБАНСКО ИМЕ

Истината е, че по това време USA пробваше нервите на Русия и колко е склонна да отстъпи... за наша сметка. Като хвърляхя графитните бомби, дали духаха срущу вятъра тоя графит да не влиза в България. Ама нашите им дадоха коридор. Не обичам сърбите заради курвачките, които са ни направили колкото пъти могат, но Косово верно е "света сръбска земя" Същото е с населените със сърби територии на Босна и Херцеговина. "Ратко Младич остава легенда за сръбския народ, човек, който е вложил всичките си човешки и професионални качества в защита на сръбския народ" Дааа.. за 99% от сърбите това е истината... А Ратко дали ще умре у Београдска кафана или в шибания им затвор - има ли значение ?!?

Точно пък ООН да си трае по въпроса, щото въпросното клане беше извършено пред затворения портал на базата им, докато "умиротворителите" вътре гледаха разстрелите!

Кой още не е разбрал, че срещу славянството се води скрита, необявена война?! А отскоро не е и толкова скрита! Какво доказаха срещу ген. Младич? Какво доказаха срещу Милошевич? Ама него побързаха да го отровят, а на Ратко готвят същото! Обвинявал го някакъв си с име ал Хюсеин! Та кого изненадва това? Истината е, че сърбите се биха като мъже и срещу бандитските формирования тип "Чечения", и срещу покриващите ги редовни войскови части на НАТО! Визирам авиацията! И закономерно загубиха... Руснаците не се притекоха навреме на помощ. Ноо, нищо-иде Видовден. Дръж се Ратко-ти действително не си сам...

А косоварските лидери на АОК са въплъщение на доброто.

Този т.нар. върховен комисар лъже като дърт циганин, а и името му не е никак случайно. Касапницата в Сребреница е дело на организираните и поддържани от САЩ и НАТО ислямисти, досущ както снайперистите убийци на киевския майдан. В скалъпените истории за Сребреница и пропагандните лъжи срещу Младич могат да вярват само зомбирани и лишени от способност за мислене промити мозъци.

Германия, тази дърта фашистка клоака неистово мрази всичко славянско и православно, като особено много държи да удави в капка вода Югославия. Мрази ги и за русофилството им. През Втората световна война сърбите се биха геройски срещу тогавашния ЕС, наред с гърците. Многомилионни партизански армии срещу тогавашните евроизчадия. Ние, отново мега подлеци като винаги сме окупирали части и от Гърция и от Югославия, освобождавайки свежа немска сила да трепе други наши братя-СССР. Е как "световния либерален ред" няма да защити исляма, третополовото, албанското, идиотското и как няма да застане срещу славянското? Ще се веят някой ден пак знамена над райхстага, а Сърбия ще си вземе обратно нейни си земи.

А Хашим Тачи е президент на Косово. За престъпления не е чувал. Ей затова след 100г. Европа ще е със преобладаваща друга вяра....

радвам се пишете хубави коментарии за радич !!! не сте коне с капаци !

И аз се радвам че има нормални хора, но виж горният ми пост след колко минути ще е изтрит.

Младич е изкупителна жертва на Еврогейските Чиновници пред Обонго ! Никой не осъди Албанците и мюсюлманите от Босна ! Макар Карла дел Понте да пише в книга че е доказано ръководителите на Косово са продавали органи на пленени или откраднати Сърби ! Нашия маймун Калфин бърза без дори да се замисли призна Косово от името на България , калфа никога няма да станеш майстор , защото си Ибрик ! Ще видиш господ вижда и връща ! За мен въпреки че е сърбин Генерал Радко Владич , той е моя герой !

От скотоложец какво друго са очакваш?

Историята се пише от победителите , те са и съдиите! Докато си псуваме родата и влизаме в съюз с поробителите , срещу освободителите си , нямаме бъдеще !

Да оон е едно квазимодо по света радко е защитавал югославия от чалмите в пелени станали после ал каида слава на него елцин дано изгние в гроба и да забравят за тoзи пияница ако беше тогава путин то говедата да са на дажба у яслата.срам и позор е че зад океана се диктува кои да е православен и кои ширтър!!!!!!!

А очевидно за този комисар Ал Кайда и албанските главорези и търговци на човешки органи са въплъщение на доброто, понеже това бяха съюзниците на НАТО при войните в Босна, и после в Косово!

Младич е въплъщение на злото. Хашим Тачи на доброто. Само на доброто.

Бойко Методиев Борисов , кога ще го съдим в Хага , за Геноцида над Българския Народ и Унищожаване на Българската Държава ????????

Т.н. "съд" в Хага не намери никакви доказателства за вината на генерал Ратко Младич, по 11-те точки на т.н. "обвинение". Той беше осъден, още преди да започне процеса, защото е православен, защото е сърбин, защото е славянин, защото е защитавал страната си и свободата на народа си. Осъден, по поръчка на международните радикални ислямски терористи.

Бойко Методиев Борисов , кога ще го съдим в Хага , за Геноцида над Българския Народ и Унищожаване на Българската Държава ????????

какви са? Те дадоха заповед за избиването на стотици хиляди и разбунването на държави с обща численост на населението и площ по-големи от северна Америка.

Младич беше виновен, щяха да му дадат Нобел за Мир. Има и прецедент по случая...

Младич е от малкото, които не се вписват в евроатлантическите ценности. Затова трябва да бъде разсипан и с примера му да се промият заспалите мозъци на онази част от населението, на която не й се мисли - на слугите. И еничарите на новия световен ред са се заели ревностно с тази задача.

ИСЛЯМА Е ХРИСИЯНСКА ЕРЕС , ... ПРОЧЕТЕТЕ КОЙ Е ИСА ИБН МАРИАМ - ИСУС СИНА НА МАРИЯ - КОЙТО В КОРАНА Е НАПИСАНО ЧЕ ЩЕ УБИЕ ДЯВОЛА НА АРМАГЕДОН ...(А БАЙ МОХАМЕД НИКАКЪВ ГО НЯМА):)) ... ХОДЖИТЕ ЛЪЖАТ УФЦЕТЕ ЧЕ БИЛИ СПЕЦИАЛНИ И НЕ ИМ ЧЕТАТ ЗА ИСА :))

Не би трябвало комисар да прави изявления от рода на "въплъщение на злото". Това са политически изказвания, а не от съдебна гледна точка. И този Зейд Раад ал Хюсеин сигурно се е загрижил, защото онези са мюсюлмани. За местата където мюсюлманите са изклали христяни, едва ли ще се изкаже така.

Зейд Раад ал Хюсеин ДА КАЖЕ ЗА ГЕНОЦИДА В БЪЛГАРИЯ ... - 2 МИЛИОНА УБИТИ - 1 МИЛИОН БЕЖАНЦИ .... И ЗАЩО САУДИТСКА АРАБИЯ ДОСЕГА НЕ Е ПРИЕЛА НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ ???

мерзки люде се глумят над героите - позор за европа; всеки с европейски паспорт е отговорен за престъпленията, извършвани и ежедневно вършени от нато

КВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА ИМА ПРИ АРАБИТЕ ТА Зейд Раад ал Хюсеин СИ ОТВАРЯ УСТАТА ??? ... НЕВЕРНАТА СВИНЯ ДА ИЗЛЕЗЕ И ОБЯСНИ НА ИМАМИТЕ В БОСНЯ КОЙ Е ИСА ИБН МАРИАМ ,- ИСУС СИНА НА МАРИЯ ... И ЗАЩО В КОРАНА Е ПИСАНО ЧЕ ИСУС ЩЕ ПОБЕДИ ДЯВОЛА НА АРМАГЕДОН , А НЕ МОХАМЕД ??

Какъв точно е Ратко Младич ще каже историята след 50 или повече години. Нека този, който смята себе си за безгрешен пръв хвърли камък. Войната е безумие, което изважда на повърхността най-лошото в човека.

а пелистина на чиято територия беше създаден израел които разполага иядрено оръжие ... още не е призната за дърJAва , за разлика от сръбско косово !!

аз черната маимуна , която даже не е родена в америка , носител на нобелова награда за мир убих над един милион мирни граждани в северна африка !!!

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!! ЖИВЕО РАТКО!!!

Не става, тя се провали.

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак и Сирия, Буш, Блеър и Тръмп трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

Зейд Раад ал Хюсеин... Тоя ми ИЗГЛЕЖДА много обективен...

Младич е поредната изкупителна жертва за зверствата, които западът извърши при унищожението на Югославия! Ако е въпросът за жертви, то прав е колегата по-долу като споменава Обама. За двата му мандата в близкият изток бяха убити милиони човешки същества под прякото му командване. И какво от това???? Някой да се възмути???? Някой да го осъди, пък било то и само морално???? Не! Лицемерието на запада е безгранично...

ха ха ха ...обама е носител на нобеловата награда за мир при това ... !!! проклети да са 300 пъти американците !

Генерал Ратко Младич е герой! Той водеше освободителна война, от името на всички православни славяни, против радикалните ислямисти, предшествениците на джихадистките главорези от ИДИЛ! А т.н. "съд" в Хага не е легитимен и не е законен.

,,...Зейд Раад ал Хюсеин..,,??? този е ,,радикализиран,, по рождение...!!! ,,умерен,, комисар...!!!

Господинът произхожда от кралство саудитска арабия, прочуто с постиженията си в областта на правата на човека, особено жената и децата.

Всъщност произхожда от хашемитско кралство Йордания, което не прави особено голяма разлика

Какво е Обама - окървавил целия изток заради единия долар / приказките за демокрация и евроатлантически ценности са за дебили/ , за да не направят арабска петролна борса , да не търгуват в евро петрола и.т.н. На който му хрумнеше тази идея му спретваха пролет ,лято , есен и зима . Обама е най-черния в пряк и преносен смисъл. Дори идиота Буш толкова открито не воюваше за долара , но черньото изби милиони за пустия долар... Но споко видов ден идва с мъдростта на вековете от Китай....

Неслучайно Нострадамус е казал, че в днешния близък изток "кръв ще се лее по волята на черен млад с коварство изпълнен!"

Хайде да не се изхвърлямя чак толкова , бай хюсейне :))) Щото Младич направо си е ангелче в сравнение с меркел , например . Усарската подлога е на път да разсипе цял континент .

Защо правите реклама на радикалните ислямски джихадисти, главорези от ИДИЛ? Зейд Раад ал Хюсеин е един от тях! Кой ви плаща за тази реклама?

"Бившият командващ босненските сърби генерал Ратко Младич професионално и патриотично е изпълнявал своя дълг по време на босненската война." Точно!!!