Таванът за плащанията в брой остава 10 000 лева

Разрешените плащания в брой остават до 10 000 лева, реши парламентът. Запазва се и отстъпката, ако декларацията се внесе електронно.

Обратно в новината

Коментари - Таванът за плащанията в брой остава 10 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На по интелигентните хора им е ясно че банкстерите Родшилд Джи Пи Морган и Рокфелер-собственици на всички банки по света искат да приберат цялата маса циркулиращи пари, та затова налагат тези ограничения навсякъде чрез своите купени политици ( в случая герб). Единствено физическото унищожение на изброените три бандитски фамилии ще освободи Света от войни и бедност! Амин.

ТОЯ ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН Е ЗА БЕСИЛОТО!СМЪРТ ЗА ТЕЗИ ТЪРТЕИ,ГРАБИТЕЛИ НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Шефовете на Банките в България взимат заплати по 100- 200 хиляди лева... Това е 30 пъти повече от Дешутати и министри... Преставете сития ЛИХВАРИ- Банкери КОЛКО хора са ОГРАБИЛИ, за да взимат по 200 хиляди на месец.... Толкова взима и Левон Хампарцумян от Булбанк, който прави разни Измислени закони в полза на ЛИХВАРИТЕ- Крадци.

За борещите се със сивата икономика - погледнете официалната статистика! За последните три години банките в България отчитат все по-ниски печалби от лихви по кредити и ВСЕ ПО-ВИСОКИ печалби от банкови такси. Като цяло ВСИЧКИ банки в България отчитат ръст на печалбите. А правителството прави всичко възможно българският народ да плаща все повече банкови такси.

Тия пиявици-политиците се чудят как да съблекат , вече съблеченият народ , кожата ли им трябва ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ , МАЙКА МИ ОЩЕ Е СЪС 161 /82.5 евро/ ЛЕВА ПЕНСИЯ .

Банките са най-големите узаконени лихвари и обирджии на хората с малки доходи. Ако си изтеглим всички дребните спестявания, арменица ще ходи на трудовата борса да се реди на опашка.

Че то банките ще фалират без тези такси за какви ли не преводи. И 10 лв. да преведеш плащаш такса 5 лв. Ако това не са лобистки предложения внасяни чрез протежетата им от ГЕРБ, какво са. Може би е грижата на управляващите за благосъстоянието на хората /или на банките/?

тая Менда не може да толкова тъпа...

"...ако то е знаело или е могло да знае, че..." Ба%ти формулировката, ба%ти законодателството.

Приемете със закон че за плащания до 5000 лева не се начисляват банкови такси .. и готово !

Я се гръмни. Няма как да се случи това. Ние как ще предлагаме висококачествена услуга???

Со пари нема да е. Значи - со дупе.

Народа за 27 години не разбра че всички са МАСКАРИ.Или не иска да разбере защото така му изнася или не може да разбере защото е умственно затруднен.Колко още българи трябва да напуснат държавата за да им уври главата на тия останалите тука че и БСП и ГЕРБ и всички останали партий са едни и същи нехранимайковци и мошенници.Колко години трябва да минат.Явно на тоя народ така му се иска и така му изнася.

Кешовите разплащаня остават до 10 000,00 лв. за да имат възможност всички корумпирани да си харчат на воля парите взети под масата, а те винаги са КЕШ!!!

имали значение дадените пари дали са 2 х5000лв или 10000 когато са дадени под масата? Целия номер е че банките искат евтин финансов ресурс и допълнителни такси! Та много поздрави от ТАНГО!

Видя се ясно на кой интересите са в сивата икономика. Иначе на думи са големи борци. Банките били лошите, че таксували 5лв за превод, а сивата икономика не е проблем. БСП?

Щом като правителството иска да ни минават парите през банките ще направи така че да има ограничения в таксите и комисионните! МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКОВА ТЪП БЕ ДУШКО ЧЕ АЗ ЗА КАКВО РАБОТЯ, ЗА КАКВО СЪБИРАМ ПАРИ И СЕ МЪЧА ЗА ДА ХРАНЯ БАНКИТЕ ЛИ? тИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО Е ЛИХВЕНИ ЯПРОЦЕНТ НА ВЛОЖИТЕЛ?

Ще ни обясниш ли как точно ограничаването на плащанията в брой ще намали корупцията? Като плащаш подкуп да не би да чакаш фактура?

Мендо, много си проста и елементарна! Как ще намали "сивата" икономика това ограничение?! Ще пишем в договора/фактурата 4999.00 лв, а под масата ще се разплатим с остатъка - 5, 10,100 хиляди... Пълните гушите на алчните банкери и правите насила хората престъпници! Не правете нови закони, а направете съществуващите реални, действащи!

а ако изобщо няма фактура, няма да има ограничения в плащането :-) Вероятно ще се заговори за почерняване на сивата икономика, а не изваждането и на светло... Да вземат да си хванат първо граничните пунктове и митниците, да не може да влезе никаква стока без документи, или пък да излиза фиктивно, а реално да остава в страната и после тази стока става като горещ картоф. Всеки ще иска да я продаде с фактура/касова бележка, да не му се води на него...

Прав си, бай Иване. Аз искам да попитам тая дърта коза откъде ГЕРБ взе парите за бяла техника, закарана в наводнените бургаски села. От субсидията!? Хайде бе! Тия ги разправяйте на идиотите. Занимават се с глупости, а през границата минават ТИРове със стока за милиони без да плащат каквито и да са налози.

Левон няма да раздава коледни бонус на ГЕРБ. жалко!

Абе..тия от ВОЛЯ....нали излязоха от парламента.....