Русия ще защитава задържания в Ница сенатор милиардер

Русия ще положи всички възможни усилия, за да защити интересите на руския сенатор и милиардер Сулейман Керимов, арестуван в понеделник от френската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще защитава задържания в Ница сенатор милиардер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пипат касичка на Пути.

Замислете се къде са най-големите икономически и финансови интереси на Москва извън Русия, в кои сфери и стоки или суровини (като петрола) и след това ги сравнете с профила на путиновите олигарси и може да видите интересна закономерност.

Чехия: Да благодарим на СССР за 1968 г? Това е извращение! 22.11.2017 Чехите настръхнаха от твърдения на руския телевизионен канал Звезда, че Чехословакия трябва да благодари на СССР за съветските войски по време на събитията през 1968 г. Това е грубо извращение и лъжлива манипулация на Пражката пролет в ЧССР през 1968 г. Реакцита е на министъра на външните работи на Чехия Любомир Заоралек. Ако Русия иска да подобрява отношенията си с Прага, медиите, свързани с правителствените структури, трябва да престанат да публикуват провокационни и грубо манипулирани материали за събитията през 1968 г. Извращение е да се твърди, че Запада е организирал пуч, а съветските войски са спасили Чехословакия. Това е лъжа, - категоричен е Заоралек.

И ако продължим още малко разсъжденията в тази посока и се сетим и позамислим и за 11 септември и терористичните атаки на кулите в Ню ЙОРК, които де факто направиха възможна огромната невиждана кампания на Буш и хората зад него, за обединение срещу общия враг, който атакувал Америка и че този враг бил ... Садам Хюсеин (а не Осама Бил Ладен, с когото Хюсеин бе смъртен враг), ако си спомним, че това, което стана и става и в Сирия е следствие и от тези събития, и пъзелът отлично се подрежда! Впрочем нали си спомняте кой бе една от най-важните фигури при договарянето на перестройката в Русия още преди да стане факт? Джордж Буш - баща, бивш шеф на ЦРУ, вицепрезидент к президент на САЩ к баща на Джордж Буш, който започна войната в Ирак с лъжи...Някой ако се интересува може да попрочете и за дядото, Прескот Биш, и от кои среди к кръгове произлиза...

Интересно, мисля си и с кого е по-близък Путин, кой му е по-мил и драг на сърцето например, ние, братята християни и славяни, българите, или този Сулейман Керимов и такива като него? Как мислите, КОЙ:) И защо?

Прави ми впечатление че когато казвам че съветска русия е създадена от световното еврейство,че от 100г е негова собственост,че върхушката в москва е само параван и маша на това еврейство...нещо не ми реагирате.Може би е прекалено авангардно,може би не можете да свикнете с тази истина.Ми помислете малко:КАК СТАНА ТАКА ЧЕ ФАЛИРАЛИЯ ПРЕЗ 1980Г ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ "МАРКС",НАМЕРИ ПАРИ ЗА ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕ НА ТАЗИ СТРАНА И ДНЕС СВЕТА ОТНОВО ТРЯБВА ДА ХАРЧИ БЕЗУМНИ ПАРИ ЗА ПУШКИ. Да се мисли че хората в русия още повече са гладували-това просто е невъзможно.Да са им дали кинти от вън-евреите така не прават. Никога.Е кво е станало тогава.С чудеса не го обяснявайте.Чудеса стават само в приказките.Моя отговор съвсем простичък:Света плати сметката на еврейската собственост-русия.С безумните цени на енергоресурсите.Цели 25г.Интересното поне за мен в случая е как евреите излъгаха останалия свят да приеме тези безумни цени на нефта.Некои ше кажат:евреите управляват света и така е станало.Мисля че такова твърдение е тъпо.Поне според мен ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО.Това решение за цената на нефта е КОНСЕНСУСНО решение.Е как тогава евреите са прилъгали света той да плати запазването на неговата собственост.И как света за 25г не се е поинтересувал за какво в русия се ползват неговите пари.И сега некакъв западен генерал с "ужас" истановява че русия се е превъоръжила.Освен ако си мисли че тези неща стават без пари...хаха

И като казвам "безумните цени " на нефта имам предвид че те НЕМАТ НИЩО ОБЩО С ПАЗАРА.Това е едно чисто политическо решение. Спомнете си за КОЛКО ДНИ ПАДНА ЦЕНАТА НА НЕФТА СЛЕД СЪБИТИЯТА в украйна. Поните ли?ЗА 10 дни цената падна двойно е след това още и сега е ТРИ ПЪТИ ПО НИСКА.Колко е сега $45 ли $50 ли за барел(отворете си сайта с цените и ше видите колко е точно за утре ). Но е там некъде.Ми ако тази цена е била пазарна то требваше да стане апокалипсис бе.Освен да е станал пък аз да не съм разбрал.Просто едната страна по "сделката" се е "оттеглила" от нея... хаха.Ако евреите управляваха света това немаше да стане.Но то стана. Интересно ми е дали света ше прости еврейските тарикатлъци, щото мноооого хора и то стойностни хора не харесват евреите.И дали не е дошъл момента да им бъде сложен намордник.Мисла че този момент е настъпил.Иначе съдбата на живота на земята е в опасност.И тази опасност не е глобалното затопляне.Макар че и то не е препоръчително. И още нещо интересно:колко проекта не са се осъществили заради безумните цени на енергоресурсите.Във всеки проект има енергийна съставка-парите за енергия.И колко проекта не са станали заради високите цени.Ми то един проект е като малко дете.В началото е хилавичко болнавичко и ако го сложиш в неблагоприятна среда-то ше си загине.А от него е можело да стане я некой нютон или хилберт или фреге или айде от мен да мине айнщайн...Та с колко е забавено развитието на човечеството с цената на нефта през теа 25г.Питам с колко.

И не обвинявайте руския народ, страдалец.Kакво ТОЙ е дал на хората само невежите не знаат. Той е най-големата жертва на световния ционизъм.И този който е казал че "народ който не се е опъвал на своите палачи е техен съучастник..."- при такъв репресивен апарат като този в русия- или пада от небето или е идиот.И май оруел го е казал.Ха сега де...

Когато рухна Съветския съюз, аз отлично си спомням гласуваните в американския Конгрес стотици милиони помощи за Русия. Безвъзмездна помощ!!! И си спомням аргумента на предложилите пакетите помощи за Русия - защото била ядрена държава и ако не я подкрепени можело да настане хаос и в ръцете на руската организирана престъпност и мафията можели да попаднат ядрените оръжия!!! Години след това в Конгреса имаше въпроси и изказвания на сенатори и конгресмени за това, че огромна част от тези пари, стотици милиони са отишли в ... РЪЦЕТЕ НА РУСКАТА, на КРЕМЪЛСКАТА МАФИЯ. Имаше и конкретни факти к разследвания. Спомням си, че някои големи американски банки бяха ... ГЛОБЕНИ!?!?!? САМО ????, защото през тях руската мафия е препрала огромни пари, милиарди. Една от тези банки бе например Банк ОФ Америка, една от най-големите по онова време банки с Америка и света... И това е публична информация!!! При войната в Ирак, оправдана с куп сменящи се във времето причини, до ЕДНА ЛЪЖЛИВИ!!!от Джордж Дабъл Ю Буш - синковец, много добър приятел на Путин, в Конгреса бяха изнесени данни, че всяка година от Ирак изчезвал!?!?!? Петрол за около 10 милиарда долара!?! Само си представете как изчезват цели влакови композиции с петрол! На практика! Мисля, че всичко вече е пределно ясно, а ако някой не вижда и не разбира, значи ПРОСТО НЕ ИСКА!

на сапун всички евреичета !!!

кагебистките крадливи мутри и жужето милиардер не понасят честна игра

да арестуват френски бизнизмиен в Русия като отговор:)

Накратко казано, крайно време е всички да разберат, че Путин и Тръмп, и хората зад тях, кръговете и обръчите им СА НЕСРАВНИМО МНОГО ПО-БЛИЗКИ като интереси и цели, отколкото Путин - с руснаците и Тръмп - с американците, говоря за ОБИКНОВЕНИТЕ хора в тези държави, без никакво значение какво говорят и внушават! Същото, абсолютно същото важи и за краля на Саудитска Арабия, да кажем,..., и за тези в България, но понеже нашите са малки просто слушат и изпълняват! И нямат никакво значение народност и националност, религия, идеологии, пристрастия... ! Те нямат реално абсолютно никакво реално значение за тези а САМО ЗА ПРЕД МАТРЯЛА!

Поездка в Кавказский Иерусалим или место, куда никогда не повезут туристов. В горах северного Азербайджана, рядом с райцентром Губа расположено уникальное место - настоящий еврейский город Красная Слобода, где все жители - горские евреи, иначе называемые "таты". Они появились здесь более 1,5 тысяч лет назад, придя из Персии и с тех пор живут в этих местах. Они не ассимилировались с местным населением и сохранили свой язык джуури, отдаленно напоминающий фарси. Излишне говорить, что горские евреи достаточно далеки культурно от привычных нам евреев, живущих в Европе, США или России. Иногда их считают потомками хазар и эта версия имеет право на существование. Община чрезвычайно замкнутая и настороженно воспринимает чужаков, даже если вы их собрат по вере. Очень милые, общительные и гостеприимные, но сохраняют с вами дистанцию и вам никогда не удастся стать для них "своим". Для этого надо родиться "горским" и никак иначе. Кстати, среди горских евреев немало известных олигархов, перечисленных в Forbes: Вагит Аликперов, Сулейман Керимов, Гаврил Юмашев, Захар Илиев, Год Нисанов, Тельман Исмаилов и многие другие. Разумеется, что свои деньги они сделали отнюдь не в Красной Слободе.

Среди горских евреев немало известных олигархов, перечисленных в Forbes: Вагит Аликперов, Сулейман Керимов, Гаврил Юмашев, Захар Илиев, Год Нисанов, Тельман Исмаилов и многие другие. Разумеется, что свои деньги они сделали отнюдь не в Красной Слободе.

Простата и вече очевадна истина е, че всичките най-богати олигарси и бизнесмени в Русия и в България, а и в бивши соц.страни СА НАЗНАЧЕНИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА от бившите червени върхушки Ком. служби, КОИТО СА БЕЗПРЕКОСЛОВНО ПОДЧИНЕНИ на Москва и руските служби под контрола на Путин и обкръжението му! И който там си позволи да не изпълнява нарежданията на Путин и обкръжението му плаща скъпо. Затова имаме и закона Магнитски. И големият им проблем не са Запада и особено политиците и управниците им, с някои от тях те са се сдушили, други са си купили или държат с компромати, а ТРЕТИ НАПРАВО СА СИ НАЗНАЧИЛИ ТАМ чрез хибридни войни и манипулации, и с активни мероприятия в съответните държави.

Като му четеш името на този руснак, излиза че 500 години сме били под руско робство.

И как точно Русия ще го брани във френския затвор и църните рязани алжирци и тем подобни, с които са пълни тамошните заведения за лишаване от свобода?

С въздушен десант на бригада "СпецНаз" ...

Този е от добрите олигарси и добрите чалми. Верните.

Всички крадци и милиционери в Кремъл начело с Путьо , са за затвора . Това всички го знаят. .

на тоя баща му и майка му се радваха на нови галоши........, той пък хлъц..,простете милиардер

Пратен е атентати да организира.

крайно време е родните мурзилки да разберат, че в Русия властват олигарси в сравнение с които наш Гергов и Златев са кат босоноги гаврошовци. Червените бабички още си мечтаят Путака да нахлуе с червените ескадрони и да одържави Булгартабак и Балкан и Златни Пясъци.

Олигарх олигарху око не вади. Но скоро ще се люшнат по стълбовете, включително и в Русия.

Сулейман Керимов контролира най-големия производител на злато в Русия - Полюс. Дагестанец,перач на пари, верен на Путин,че даже и сенатор. За милиардното му богатство няма да говорим , защото със сигурност не е негово. Този е бушон на руската върхушка. Нали никой не може да повярва,че този циганин от снимката ще контролира и управлява златодобива в Русия.

Бахти мусилманите, бахти братушките ви.

ама този не бил руснак, но вие явно си мислите - щом е приятел на Путин - путофилчета - русофилчета - все тая.

Само да кажа на харесващия,че шефът на Самсунг влезе в затвора за подкупи и корупция,а до Путин има всякакви хора,един от шефовете на Газпром е примерно бившият германски канцлер Шрьодер,какво да правиш.още преди век един поет беше изплакал,че Русия чрез ум и разсъждаване не можеш я разбра,империя се строи от Сулейман и Володя,от Франц и Шрьодер,само с Иван,пък бил той и Костов не става

И кое по-точно не разбираш от това ЧЕ КАТО ИЗБИЕШ 56 ПЕДЕСЕ И ШЕС МИЛИОНА ДУШИ ОТ ЕДИН НАРОД,ТО ТОЙ Е СМАЗАН.Така разбирай "неразбираемата руска душа".Как няма да ти смажат душата като примерно 8 ОСЕМ МИЛИОНА в украйна са ИЗПУКАЛИ ОТ ГЛАД при "голодомора".Как да не си смазан.Сега разбра ли как е "формирана" "необятната руска душа".

Ще влезе я, там не е Расия. Който сгази лука отива в панделата, не на Лазурния бряг. Важното е, че това са умни хора, ръководещи фирми които произвеждат...Това, че дали подкуп, не променя ситуацията. Осъждат някого, но фирмата не потъва. Защото не е бандитска структура...И благодарение на такива хора и фирми, корейците, германците, японците получават хилядарки, а ватниците получават десетачки..На месец...

Путин ако не въведе скоро шерията в Русия ще им гърмят гъзовете на блядовете по метра и гари в Москва и Ленинград

този е от добрите олигарси. Като Пееф, Черепа, Микренското Джудже, Гела. за тях държавата се грижи.

Франция не е България, закопчават наред. Пък и съдят после, което е по-лошото.

Какво хубаво руско име - Сулейман - хахахааааа......И то сенатор :))) Кога ли Путя ще въвежда шериата в Раша ??? Може би чака заповед от бойфренда си - Ердоган :)))

но защо е с "бейзболка" - американска шапка - нали не обичат американците, очаквах да е с "ушанка".

Тая псевдо Руска федерация се напълни с чалми, милиардерчета поставени от Путин и разни негови задникоцелувачи, които са вече олигарси!Смучат Матушка Рус като мръсни паразити и така ще е докато я унищожат или народа вече не издържи и се разбунтува!! А разбрахте ли, че Путя предКоледно им вдига цените на бензин А-95 на 1.40?! Представяте ли си паразитет на Путин докъде докараха тая държава?На-богатата държава с най-бедни хора, които плащат за ресурси-за които цената трябва да е символична!! Плешивия унищожава Русия бавно и сигурно, икономиката им е в колапс!! А русофилите в Бг се радват?! Имате ли мозък в кратуните??

Путин и приближените му са мултимилиардери, а по селата около Москва няма дори електричество...Ето това е любимата на много наши дупедавци държава. Наскоро гледах снимки от въпросните села...сякаш гледам снимка от преди 100 годин...Господ да им е на помощ с тези управници...

Не ги мисли тези от снимките.Те ГОРКИТЕ са свикнали да бъдат мачкани.Колкото и грозно да звучи.Но когато прогледнат,което е НЕМИНУЕМО-тогава и господ нема да може да помогне на тези "милиардерите".

ама вижте го - прекрасен - направо от рода на князете Болконски или Ростови Каква осанка, представителност. Явно не са ги избили всички от КГБ - останали са техни наследници и на синята им кръв и на парите.

Лошо, с чеченците шега не бива. Това франсетата не го ли знаят. Конфискуват незаконните имения, а чеченеца го разкарват от Франция иначе идилци ще им се видят като пролетни цветя.

То си му личи, че е интелигент..От кагебейските интелектуалци..Под муцуна като тази на снимката, ако не видиш надпис ''издирва се'', имаш чувството, че нещо липсва

няколко милиарда, а в сравнение с него ти си наоправо безмозъчен.

Много ясно, къде ще се меря с такъв? ! Ръб, голям съм..И нали съм ръб, смятам за умни хора, шефовете на Самсунг, например...На БМВ...Ей такива люде, дето създават разни качествени неща..Криминалните муцуни, които източват ресурсите на мужиците и даже не им оставят пари за водка, са твои идоли

Оценявам,хареса ми за това за "нещо липсва".Все пак аз съм ценителa

и то русофобска. Игра с огъня е това от страна на западните педали

Тоя милиардер да не е като оня флейтист? Да е милиардер само на думи, а те паричките да са на Пути?

Приятеля на Путака го отнесе.

Шаломов ще защитава Сулейманов. Де бе... за "руснаци" говорим :))) Ех тези чисти комунисти... милиардери. Как да не станеш путинофил като ги видиш....

Франция не е България.ако е извършил пране на пари ще има последствия.не е платил данъци маминият той.

Кремъл е свърталище на престъпници, олигархите ограбили богатството на руския народ подобно на нашите кредитни милионери забогатели изведнъж за една нощ

значит руснаците вече не искат Русията и те бягат на Запад - в Европа и ако е възможно и в САЩ, а ние да си седим тук. Съдраха се да питат защо синът на Нинова учи в САЩ и работи в банка наРокфелер в НюЙорк. Айде бе - то руснаците ли само да ходят в САЩ - нали сме братя.Верно бе - то братята нямат никакво значение - те са врагове като тези наркобарони у нас.

дядя Вова по майка Шеломов, Алишер Османов, Сюлейман Керимов, Роман АБРАМович, А. Мюлер, Ротенберг .... ей това е елита на православнаяяяя и моралнаяяяя раСССССия накъдето родните червени панелници ни водят!

Подполковник(повишавам те),но ше напомна че след метежа 1917г платен от "червенощитко" и приятели от манхатън през 1918г от 316 тартори в москва(или ленинград,все таа) начело с улянов само 18 НЕ СА били евреи.Но КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ Е СОБСТВЕНИКА.А пък ако е И евреин тогава нещата са твърдо безнадеждни...Така че тези които изброяваш са само паравана зад който се крият истинските собственици на русия.Просто това дето не са могли да направат в манхатън и никога няма да могат на направат са го направили в русия.Само там и само тогава през 1917г.И от тогава-вече 100г шантажират нормалните хора чрез своята маша,собственост.

И само заради това дето са направили през 1917г в русия,на евреите не може да им се отрече ЧЕ СА ДОБРИ.Да направиш такова нещо като се скриеш за идиота маркс-"справедливия"-"а ну вот ето дааа".Няма да обяснявам определението за маркс, повярвайте ми,обосновано е.Но ако сте любопитни-нема проблем.

Забрави такива традициони славянско-православни имена като ШОИГУ Моисеви4 Мендел Аронови4 Векселберг Кириенко Фридман Ваизман Жихарев Соломонов Батурин

Прочее що за образувание е това "форбс".И ако е възможно не ми се правете на умни.Мога да погледна в гугъл,ама от написаното там за "forbes" и черната ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ(която не може да се скрие) за руските "милиардери" които преди да станат такивИ,са били началник цехове в сибирски заводи,нещата изглеждат "особено"... хихи,тва малко е като за идиоти.Не мислите ли.Щото аз така си мисла.И дали да споменавам тук еврейската пропагандаааа отново или нема смисъл.

пръв приятел на Путягата и сигурно и ортак.

Ако този човек наистина пере пари би следвало властите в Моксва да се разграничат от него, иначе може да се разбира, че парите които са пере са на мафията, олигархията и нечистите политици в Русия. Най-малкото покупкопраджабата на скъпи имоти чрез фиктивни фирми си заслужава нещата да бъдат разследвани. Но човека е типчен олигарх ще се оправи, не е за жалене.

Това ще е за урок и на останалите от руския "елит". Ако този си беше накупил имоти в Сибир или поне в Москва, никой нямаше да го барне. Но, в Франция този е никой, и ше го работят по пълна програма.

ако е "русофобска" акция да се арустува просто ей така,то и националната френска ТОТАЛ ще трябва да се раздели с няколко милиарда активи в Русия по тази логка.