ГЕРБ обяви кой е депутатът, ”замесен с наркотрафик”

След като Бойко Борисов отказа да назове имената на депутатите, "замесени в наркотрафик и купуване на гласове", а БСП сезира прокуратурата, това направиха ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ обяви кой е депутатът, ”замесен с наркотрафик” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това,че брат му на еди кой си е сгафил. Той си носи отговорност.Все едно да кажа,че брата като е мутра и сестра му на някой си е такава а не уважаван професионалист.Всички герой цитирани в коментара са измислени.

Замесени в дога има...най големият от тях е премиер на България.

ЕЙ БОКЛУЦИ ГЕРБЕРСКИ ТОЗИ ЗАМЕСЕНИЯ СИ ИМА ИМЕ И СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТИ ЗА ПОСТЪПКИТЕ.... А ТОЗИ КОЙТО Е В ПАРЛАМЕНТА СЪЩО СИ ИМА ИМЕ И СЪЩО СИ НОСИ ОТГОРОВНОСТ ЗА ПОСТЪПКИТЕ...СЕГА АКО Е ЕРБАП ЩЕ ВИ ЗАВЪРТИ ЕДНО ДЕЛО ТА ДА СЕ НАУЧИТЕ НА РЕД.....ШАРАНИ ГЕРБЕРСКИ....

ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО. Вместо да я извикат и попитат Корни чий го дири синът ѝ в САЩ - ами работи за мно-ого пари, а защо не работи у нас при бедния български народ, да ни научи на ум и разум, тя рискува имиджа на партията - да видят как роднини най-близки на червени депутати се занимават с търговия на бяла плът ха-ха. А съпругът ѝ работи в Лукойл и той за много пари. Абе отворила си заднте части като пас за пари!!!

че квото направи - все хубаво, ама не! В БСП, за малко да я свалят Приватизирала и крала при Костов, Костов бе, но народът е свикнал като при Тато - той винаги е прав и да съгреши. Синът ѝ учи на разноски на САЩ в университет в САЩ - дали не се поставя в зависимост така от сАЩ? Сега работи в НюЙорк в банка на Ротшилд за мно-ого пари, а тя тук риве за бедния български народ - по-голяма мръсница няма.

Боко два пъти дава оставка и ДВА ПЪТИ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ. По последните социологически изследвания и трети път да подаде пак ще ги спечели. Не са смешни - жалки са. Боко ходи из Европа - среща се с лидерите на европейските страни. Скъса се да оправя отношението ни с Макеоиния, а тези - ха-ха, вместо да се кротнат - развяват осраните си гащи - миришат бе.

...алооооу актьорчитуууу напраи си сепуко ве миндил...освободи ни веднагически от мъките да те гледаме

Някой разбра ли кой е наротрафинта в Парламента ... ..или Боко Тиквата-премиер на България ...пак се Самопохвали . ГЕРБ са толкова жалки че не се търпи !!!

тоди Биков тъп и само очилата му придават интелектуален вид, дори и грозен. Не е като депутатът от БСП Свиленски - ха-ха - левент, красавец с гола глава, а най-голямото му постижение - бивш мъж на Първата дама, която като го ритна - не се видя.

от това да имаш брат разследван от ГДБОБ за наркотрафик и ако пък е и собственик на казина, заложни къщи и др. - красота.

Мин.премиерът доказва думите си с публикации ?! А службите не му ли докладват ? Изобщо работят ли нещо, информират ли го ?

ГЕРБ прави избори - Част 1 - YouTube

Бокоолу Цокоолу и Тома Хаирсъзина....

Най-новото доказателство в България е публикация във вестник. Сега само трябва да се гласува в парламента. А Биков е нискоинтелегентен, нищо че носи очила за заблудата, то си личи отдалече.

A кога ще обявят министър председателя замесен в трафика на наркотици и терористи? Иначе депутатите са много, но си снасят където трябва - папкат и слушкат. Също като шефовете в мобилните оператори, хипермаркетите, агенциите, пътните, ЕРПтата, Веолиите, ТоплоФЪКациите.

За облвиненията на ГЕРБ няма потърсена наказателна отговорност, няма и постановени присъди. Просто "...имало съмнение" за незнам какво си? До кога ще си играем на фалшиви компромати? И защо Борисов не отговори какво и кой точно е имал в предвид ами праща "говорителите" си? Срам!

Не мога повече с тоя ибрикчия... Брата на депутата дарил 450 лв?!?!?!? Пашата им дари на ГЕРБ цял лидер, а на нас премиер, а Биков се хванал за 400 лв.

А нещо за Б.Б. и амфетамините?

Глупости!Обявиха,че могат да четат вестници.Интриганти на ниско ниво с умерено образование и голямо самочувствие.

Тома Биков да те защитава е равносилно да те обвинява. ГЕРБ влезаха в схемата да се оправдават и да нападат с лъжи. Борисов ясно каза че в Парламента има наркотрафиканти, а при Сашо Диков подхвърли, че Иво Христов е наркотрафикант!!!! Време е да понесе отговорност за уличните си подхвърляния. Ние искаме достолепни управляващи, а не милиционери от соца!!!

Гражданско движение "Борец" и партия "Възраждане" ... Какво повече да кажеш?! Толкова много мошеници напират в политиката, че не останаха думички за имена на партии ...

Ясно е за мурзилките, че той не е циганин, а само брат му е циганин! -

късмет, за Суджука не е от НС..

FuckTheEU

Каква стана тя...вече знаем, че в бсп са престъпници на едро, в колосални така да се каже мащаби. Не знаехме обаче, че роднините им са престъпници надребно. Коккошкари така да се каже... А народа...кой от политиците въобще го вб* за народа? Герб, бсп, дпс, сините, оранджевите и зелените, всичките до един са престъпници!!!

Смешно е 4овек като Биков които е изпушил 2 вагона с ТРЕВА МАРИХУАНА и се хвалил преди години вФеисбука как кат са напуши и налитал на мьжко и женско .Биков е бил пиар на мвр министьрката Бь4варова каналджиика итрафикантка на бебета идеца за4ОВЕШКИ ОРГАНИ

Да-а-а-а!Бъчката,като министър го беше ангажирала да я "съветва" за 1850 лв месечно!

Сега, ако са гяволи онези от бсп, трябва да го помолят публично да обясни какво означава "замесен".От прокуратурата -тоже!И след това едно делце за набеждаване в престъпление!

бургаското бърдуче - актьорчето от ЮЗУ скоро че бъде пързулнато по пързалката на Главчев и Сие....ама засега добре си върши работата нали е кух горкият и все прави умни физиономии че е интересно да го видим га му висне ченето кат на бай Тошо на 10 ноември....

Да обаче Главчев се изкачи с още едно станало до антоража на Б.Б.

До кога ще криете най големия търговец на пудра захар Винету.

прокуратурата докаже,че Георги Стоилов е замесен в наркотрафик, да понесе вината си. Но ако не е замесен, Б.Б. и този кльомак - на съд за клевета.

Биков, недей да даваш поводи да считаме, че Иво Христов е прав. Откъде накъде ГЕРБ ще дава пресконференция за това какво прави прокуратурата? И въпросът е не вие да обяснявате какво е имал пред вид ББ, казвайки нещо. Въпросът е сам той да обясни. Ако е мъж.

Иво Христов е абсолютно прав!

Изключително жалко и тъпо човече става само за лъскане на шлифери!

Това лице на снимката е представителна извадка на 80 процента.

абсолютно всички в парламента са боклуци, театрото продължава единия казал това другия онова целта е да не вършат нищо и да крадат!!!

Добре де, КАЗА ли нещо този Тома Неверни....????

като предан комунист знам парвото правило: власт се взема само с оражие. видимо това го знае курнеля и останалата пролетарска чета

Този Биков не беше ли от гражданската квота? Вече,който и наш телеканал да включиш-той там.

Тази проститутка от снимката става все по-жалка.

Тия от ГЕРБ са неспасяеми! Само завършен олигофрен не е в състояние да разбере нещо, което дъвчем вече няколко седмици. Но да караме по ред. 1. Депутата Манол Генов. Срещу него върви следствие и тепърва ще стане ясно дали е виновен или не! Може да е виновен, а може и не. Това ще реши съдът! ТОЧНО ЗА ТОВА Е НЕДОПУСТИМО ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ РАЗДАВАТ ПРИСЪДИ И ПО ТАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ВЛИЯЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО! Трудно ли е да се разбере това? Не разбира се, ако хората са от ония 20% на Иво Христов. Ако са от другата част, няма шанс да разберат. Всичко е загуба на време! 2.Братът на депутата от БСП. Тук казусът е още по лесен. ОТГОВОРНОСТТА Е ПЕРСОНАЛНА И НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА РОДНИНИТЕ СИ! НИКАКВА! Това са възрастни хора, които носят отговорност за действията си. Твърди се, че БСП били взели пари от въпросният брат за кампанията си. В МОМЕНТА НА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ДАРЕНИЕТО, БИЛО ЛИ Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ ИМА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ ОТ ЛИЦЕТО И ЧЕ ТОВА СА "МРЪСНИ" ПАРИ? Не разбира се! Всички партии получават такива дарения. Когато е станало ясно какви са тези пари, няма нищо по логично от това да се върнат. Сумата от 450 лева е символична, но не това е важното. И в този случай опираме до процентите на Иво Христов. Да се чуди човек; в ГЕРБ няма ли хора които да попадат в тези 20% та да обяснят на такива като Тома Биков да не стават за смях!

Значи, ако депутата е от бсп, не носи отговорност за близките си, обаче ако е от ГЕРБ трява да носи? И сте тръгнали да говорите за %? Направо сте смешни вече! Шизофреници, че и прости!

Досега няма случай комунист да предаде пост без борба. Значи за Добрев не може, а за Стоилов може. Ами ето я разликата. Герб приеха оставка и на министър и на председател на НС. В предишни кабинети също е имало оставки.За БСП обаче няма. Те са другари и не подават оставки.

Какво е виновен Стоилов за поведението на брат си!? Той да му не е родител или настойник!? Или ти си на принципа на Макиавели, приложен успешно от Сталин - за да унищожиш един човек трябва да унищожиш цялото му семейство!?

Престанете да се правите на паднале от небето! Не може да има конфликт на интереси, ко като му е брат! не може, и толко! Съпруга, братк дете, баща, на кой му пука, в семейството му е, на първа родтсвена линия! НЕ МОЖЕ, И ТОЛКОВА! ЩОМ Е ЗАБЪРКАН В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, МОМЕНТАЛНО СЕМЕЙСТВОТО ОТПАДА ЦЕЛОТО, КАКВИ СА ТИЯ ШУРОБАДЖАНАЩИНИ, БРАТУЧЕДИ, ПА ЧИЧОфЦИ, ПА ЛЕЛИ. аМАН ОТ ШУРОБАДЖАНАЩИНА, ХОРАТА ИЕБЗГАХА ОТ МАФИЯТА НА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА, ВИЕ ОЩЕ СЕ ЧУДИТЕ МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ШУРОБАДЖАНАЩИНА ИЛЕ НЕ МОЖЕ! НЕ МОЖЕ! КЪШ ОТ ПАРЛИАМЕНТА! АКО ИСКА ДА Е ДЕПУТАТ, НЕ МОЖЕ НИКОЙ В СЕМЕЙСТВОТО МУ ДА Е ЗАБЪРКАН В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, И ТОЛКОВА! Ем иска да е депутат, ем пари от дрога да пада - еми не стаа - тека се пада, от два стола на земята!

наистина професора Христов е прав, но Боко е по-прав, всички начело с него сме прости.

Глашатай на герб ще направи така, че ще вкара вълка в кошарата.След като БХ от глупост подкара темата, може да му се разплетат неговите кирливи ризи. Като се вдигне вой господарите му ще го отстрелят както той прави с неудобните му.

Значи почваме да бесим само като се появи публикация в медиите, така ли? Нали имаше там една пезумпция за невиновност ли беше , как беше? Или гербоидите вече работят по свои си закони?

Откога стана легално да се занимаваш с наркотрафик бе! не може, и толкова! Има конфликт на ентереси - не може семейството м уда печели от дрога, а той да стои в парлиаменто! Ай да ви се не види алчните куманяги- АМАН ОТ ШУРОБАДЖАНАЩИНА! КО МЕ ИНТЕРИШЕ БРАТ ЛИ МУ Е БРАТУЧЕТ ЛИ МУ Е - ЩОМ ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В СЕМЕЙСТВОТ, АРЕ СИЧКИТЕ КЪШ ОТ ВЛАСТТА!

Герб,така се оплртоха във властта,че си мислят че махане няма,но на народа му писна вече от това МутроПолицейско Управнение на Герб, докараха пенсионерите до просешка тояга,и да ровят по контейнерите,докато Роско Капута подарява на любовницата си синоптичка Нов Автомобил Тесла за 150хилки,а Шефа му Мутра от Банкя подарява огромен палат във Барцелона на Стойност 1.5 млн евро на любовницата си.Тези пари са кървави,и ще им се върне всичко,айде на Роско му се върна на най милото му,заради неговите грешки си плати синът му,ред е сега и на Бойко господ да го накаже подобаващо,да се усети малко,и да слезе на земята.

не мисля че на роско най милото му си отиде(синът му) като го видях да се смее на глас още преди да са минали 40,те и сега другите му синове са плътно до него и държат за ръчичка новата си майка Eбанова, какво да се прави синовна обич :-)

80% от бесепарите са дебили, доказано от техен депутат. другите 20% са наркотрафиканти, доказано от медиите.

Техният депутат каза, че 80% от народа са дебили?!Като се има предвид, че за БСП-то на последните избори гласуваха 28%, а за ГЕРБ 33%, е съвсем ясно къде се намират повечето дебили!

Прав си щом гласуват за някоя политическа партия са дебили и то пълни.Политическите проститутки от всякакви цветове вече близо 30 години връзват теникии на народа и той пак им дава власт да го прекарват.Това е смесица от мазохизъм и дебилщина.

Болшой театър е това! ГЕРБ и БСП са лицата на една монета. Другото е зрелище за масите - дебили.

ТЪП ФЕЙК;)

Теб май те е изклатил някой руснак в Коми...

...алоо, господа депутати от ГЕРБ!На това му се казва - много шум за нищо!Значи, на един депутат от БСП,брат му бил свързан с някаква престъпна дейност. По тази логика, всички депутати от всички партии за последните 28 години са замесени в политически чадър над - кум, сват, братчед и т.нт. В конкретния случай, всеки носи отговорност за себе си. Та значи, според герберите имаме нова презумпция в правото- брат ти е виновен, ти си престъпник, щото си от опозицията. За управляващите от партията на калинките явно не важи принципа "невинен до доказване на противното".Апропо, сещам се за един "Крал-Слънце", който преди време фигурираше в едни списъци на държавния департамент на САЩ, като човек замесен във връзки с организираната престъпност.Хайде, посочете го и него!

ТОГАВА ОНАЗИ ЧЕРВЕНА УРУСПЕТИНА КАКВО СЕ ПЪНЕ ДА И ГО КАЗВАТ В ОЧИТЕ????

На тиквите им трябваше една седмица консултации с адвокати какво и как могат да го кажат.Бойко смени темата ,че и Главчев. В крайна сметка пак извадиха Тома Недостоверни.Жалка работа .

ДЕБИЛ!

вместо да измислят безумни и безсмислени закони само и само да оправдават заплата по - добре да е без тях ... само достойни и честни люде действително решили да помагат на народа да се събират и да решават по съвест належащите проблеми .. безвъзмездно .. в полза роду .

айде нема нужда цял ден да висиш по форумите

Как така де що има "репресирани от комунистическия режим", се събраха в партия, в която винаги всички са на 100% съгласни с несменяемя партиен лидер, който е трети мандат премиер и в същото време си спомня с умиление за лидера на същия този комунистически режим ? Партиен лидер, с амбиции да управлява още 20 години. Като доста от тия "репресирани", начело с партийния лидер, са били членове на същата тази комунистическа партия (а партийния лидер отказва да се деполитизира).