Повишават изискванията за лицензиране на банки

Промените в Закона за кредитните институции целят усъвършенстване на надзорната дейност на БНБ и прилагане на препоръките на европейския банков орган.

Обратно в новината

Коментари - Повишават изискванията за лицензиране на банки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефовете на Банките в България взимат заплати по 100- 200 хиляди лева... Това е 30 пъти повече от Дешутати и министри... Преставете сития ЛИХВАРИ- Банкери КОЛКО хора са ОГРАБИЛИ, за да взимат по 200 хиляди на месец... Толкова взима и Левон Хампарцумян от Булбанк, който прави разни Измислени закони в полза на ЛИХВАРИТЕ- Крадци.

Западът бетонира своите фирми

НЯМА една банка в БГ, която да е чужда собственост. Всички са на нашенски ченгета. Просто ползват чуждите имена срещу определен процент. Какъвто е и случая с повечето "чуждестрани инвестиции".

Дедо, в грешка си. Всичките банки в България са чужди. Чистата печалба заминава за чужбина. На челно място в банката е избира продажник, който взима огромна сума и си трае. Той е бушонът и който ще изгори при провал на банката. Ако пък се случи, чуждата финансова институция се прави на ощипана мома и си врътва гъза и си заминава сърдита. До след 3 години, когато си направи ново име и клонове. Капиш?