Американски военен самолет с 11 души падна в Тихия океан

Самолет на военноморските сили на САЩ с 11 души на борда падна във водите на Тихия океан.

Обратно в новината

Коментари - Американски военен самолет с 11 души падна в Тихия океан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кармата.....

loyola

Рано или късно истината, че руските хакери са го хакнали, ще излезе на яве!

Чакай руските хакери и да те нахранят..

Да! Ще я каже великата Тереза Мей!

Колкото повече падат, толкова по-добре за света!

Отлична новина! :))

Ах душица широко-православна- отвори отлежалия боярищник и издрусай една калинкамая. Пабеда будет за нами!!!

Опасно място.... Югоизточно от Окинава океанът гъмжи от акули.

Докато са пляскали във водата дали са си мислели " какво търся тук , на хиляди километри от страната си....? "

Тия номера са познати ("инцидента" в Тонкинския залив)

слънце огря навън, свеж въздух и есенна красота обагря гората :)

Христова, възможно е да сте журналист, т.е. предполага се, на ТИ с граматиката. Не се пише "падна В водите", а се пише "падна ВЪВ водите". Предлогът "в" пред думи започващи с буквите В и Ф се удвоява. Странно за някои, но това са важни неща...

пак са ви лъгали в трол фермата русия няма повече самолети от сащ напротив има доста по-малко и по-лоши самолети

Добре де, добре! Съгласни сме. САЩ са най - велики, и най- най! Ти си тази, която тръгва да сравнява Великата американска армада, с някаква руска!

Ето я, пак тази със стрелките, взе да сравнява Великата американска армия с някаква си армийка, с регионално значение! Говоря за руската армия, която е на светлинни години зад американската! Все едно да сравняваш Мерцедес с жигули!

новите мерцедеси са пълни боклуци пич, смени си примера!!

Вярно е, ама аз говоря за старите Мерцедеси!

'пълни боклуци', а путин на какво го возят?

25 години говедата се мъчат да направят самолет. Ф117 си беше пълен провал. На всичкото отгоре се оказа, че се вижда. Ф22 трябваше да го смени, и след похарчен половин трилион и 12 години разработка, го приеха на въоръжение с дефектите. От 9 години и с още половин трилион се мъчат с Ф35. А той има по- лоши летателни характеристики от 40- годишния Ф16! През 9-те години събраха поръчки за над 600 самолета. Има ПОДАРЕНИ 5 на Израел - и това са им продажбите.

Тъпо кремлякинстанско дрънкало, САЩ имат 2 самолета от 5то поколение, клетата Рашка - само велики проекти: ПАКФА, ДА, ДП.. Ф22 'с дефектите' е абсолютно недостижим, а дори Ф35 безнаказано бие и Ф16 и Ф15 на учения , с нито 1 катастрофа и огромна опашка от поръчки - срещу пари, а не палмово масло.

Колко по се навират на Изток - толкова повече ще падат ! Докато накрая се приземят всички краварски летила - веднъж и завинаги !Че да си отдъхне планетата Земя !

Що чине американско летящо говедо в непознати и чужди гори????!!!!!

Самолетоносачът на които е трябвало да паркира говедарското фърчило,просто е отпрашил в неизвесна посока(най вероятно към бреговете на Австралия) защото бай ти Ким изкарал от плевнята си балистична ракета. Ии те така самолета фърчал,вил се,пикирал и накрая паркирал във Н2 О-то :)

искам да питам, абе верно ли некво джудже, мнооооого малко, с помощта на 1 транзистор, 2 кондензатора и половин бобинка, извадени от стар ВЕФ, успяло да свали самолет на най технологичната нация в света ?

ансамбълът на руската армия повече руските самолети ли харесва?? американците летят 100 пъти повече от руските самолети и пак имат по-млако жертви земете си трайте

Колко пъти повече, не са ли 100 000 пъти? :)

замисли се малко бе чукча сащ имат 10ина флота със самолетоносачи само това сметни отделно ввс отделно те летят много повече от руснаците щото имат повече пари за учения

Самолетът си е добър, ама пустия любовен триъгълник между рейнджърите - докато се разберат кой какъв пол го играе - и са цопнали у водата.

Знаем , знаем. Всички американски самолети са неразрушими по природа. Този просто е прекратил полета предварително и е осъществил неконтролируем контакт със водната повърхност.

Нали знаете кои хора се записват в американската армия? Лузърите, и кандидати за гражданство!

Такъв 'лузър' да си, вместо руска фуражка..

Ми ти си си явно лузър.

От къде знаеш?

Не е вярно! Самолета е руски, произведен в Китай копие на американския. С руски мотори. Създават лош имидж на перфектната демократична армия! Американски самолет никога не пада! Нещо като Чък Норис, ама малко по-различно...

Американскиият самолет е бил ,,облъчен" от неизвестен обект, който е успял да дезориентира пилотите и е заглушил радара и връзките със самолетоносача! Наммирисва ми на ,,Доналд Кук" само че в плаващия му вариант.

Айде ся. Конопът не облъчва.

Сменяй си бельото поне веднъж на 2-3 дни и си мий зъбите сутрин и вечер и няма да ти намирисва нищо, бъди сигурен.

Не в плаващия вариянт бе ами хвърчащия бе

И този обект е на чичо им Ким. Чел човека за СУ-то и "Доналд Кук" и решил да експериментира на самолет. Само забравил да ги пита що чинят в Японско море, а не си стоят в Щатите.

Турили са грешната 8 инчова дискета в автопилота, дос 3.30 се е крашнал и ето резултата.

Пак ли?! Тез не се научиха да правят самальоти.

"високо технологичните "летателни апарати на САЩ от този тип са от 80-те години на миналият век!!!!!! "Голяма армия" -пазител на световната Гейска демокрация!!!Да ви таковам и НАТО и простотиите!!!!

Твоите първо виж, суль0..

Първо ти ще минеш - немай съмнение !

За всичко е виновен Путин,за всичко

за това не е. Само за съсипването на Русия..

А спасените имат ли психологически проблеми ?

Те едва ли, но ти - със сигурност.

Прощавай ! Роднини ? Или близост по полова принадлежност ? Ама и твоята психика си я бива :) !

Това е фалшива новина/фей нюз/ на "жужето Путин".Американски военни самолети НЕ ПАДАТ когато са от самолетоносачи!!!Само руски,нали?Макар че ако гледаш клипове в мрежата...Хммм,путиноид такъв!:-)))

Нещо не е наред в новината - Е-2 е разузнавателен самолет, малък АУАКС - палубна версия. С-2 - ВВС и ВМС на САЩ - нямат такъв, той си е японски и си гоползват само те. Или е паднал Е-2, или С-2 - но той е на японските сили за самоотбрана.

Самолетът е Grumman C-2 Greyhound

и си е транспортен, и го използват US NAVI, ти се сещаш за този с чинията за РЕБ.

Хората, обаче, са написали следното: "The C-2 "Greyhound" aircraft crashed into the Pacific about 150 kilometers (90 miles) northwest of Okinotorishima, a Japanese atoll, Defense Minister Itsunori Onodera said, according to a ministry spokesman" ...

На сайта на Voice of America нема нищо подобно. Сигур' не са прочели още руската новость ;)

...ако самолетът беше руски, до сега всички соросоидни тролове, да са се изредили да обясняват, как руската техника е пълен боклук, а руснаците пияни колхозници...;-)

Морската авиация са елита - там колхозниците въобще отсъстват.

Е как да ги има като 30 години перестройка ги тресеше! Ако САЩ минат подобна Перестройка каквото имаше в соц лагера от тая държава нищо няма да остане!

Пише се 'във водите', не 'в водите'.

Дългата ръка на Пхенян.

Осем човека са спасени, издирват се още трима. Самолетът е потънал....

Отмъщението на Ким никога не закъснява. Друг път реднеците да мислят, преди да се правят на важни пред когото не трябва.

Щирлиц,вече прекаляваш....

.... от наша страна пострадали няма. подводницата се е завърнала на базата си.

Путин е виновен и руските хакери :)

...Кой позволява на тези хора Да причиняват само мъка Да богатеят за чужда сметка И да постигат всичко с измама Припев: И плачат и американците, със сълзи на очите Животът им е самота,причуват се със страха И плачат и американците със сълзи на очите Животът им е самота, това е тяхната съдба

Няма страшно, това не му е първото падане.

Никакви американски самолети да не се купуват - пълни боклуци, за нищо не стават!

нали се разбрахме да не пускате такива новини?

Тутраканската селищна система поздравява всички ''пътници'' на борда на самолетоносача Роналд Рейгън :)

Транспортният самолет C-2 се е насочвал към самолетоносача "Роналд Рейгън", за да кацне на него ли?!

Транспортният самолет C-2 е витлов, приспособен да каца на самолетоносач! Вероятно и да излита :-) Не го знаех!

Е може ли най голямата най модерната най сигурната най демократичната най справедлива армия с най добрите професионалисти да и падат самолетите като круши? Да беше руската разбирам а то...

дейва тоз комунистически океан, дейва....

Аааа, ако беше комунистически, океанът щеше да е твърд и самолетът щеше да се разбие в него ...

Случват се аварии и при американците които имат огромен военен флот и хиляди самолети! Путлярастията да си спомни почти ежедневните аварии на въртолети и самолети във Далечният Изток!

....ааааа да те осведомят отзад ... значи като падне руски са алкохолици и некадърници, а като падне американски е "случва се" ... ще не си въведеш нещо меко и кожено в аналното отверстие?!?! Дано по 2-3 да падат на ден, целият свят запалиха тия копелдаци.

Русия е 11 часови зони. Нормално е много да падат в най-голямата държава.

защото летят много по-малко и процентът им на аварийност е много по-висок.

Путин е виновен! Свалил го е с прашка.

този е свален от Ким така, че бой по северна кореа.

С прашка, глупости ... С поглед! Нали го знайш какъв мръснишки поглед има? Показали са му го он-лайн от спътникова камера, видял той самолета и опитал да го свали с поглед върху самолетоносача, но естествено не улучил - нали знайш калпавите руски технологии ... И го цопнал в океана ...

Надявам се да няма жертви. Надявам се да няма безмозъчни постове във форума, дръжте се като мъже в мислите си. Това важи и за "стрелките". Аварии с летателна техника е имало и ще има. Това обаче не значи, че човешкото у нас трябва да отсъства в такива моменти. С плюене по опонента никой досега не е спечелил война, кауза и каквото и да е друго предимство.

Чест и почитания за коментара! Първо! БЪДИ ЧОВЕК! Дребното куче лае по големите не от злоба ,а от страх!

С тия колкото повече си човек, толкова повече си мислят, че си глупав и ще им позволиш всичко. С такива - НИКАКВА ЧОВЕЧНОСТ!

Това е жалкия резултат от безумното дрънкане на оръжие в региона и заплахите на Тръмп.

и най-вече малкия им военен бюджет !