Главчев избран за член на две парламентарни комисии

Бившият председател на Народното събрание Димитър Главчев беше избран от депутатите за член на комисиите по външна политика и бюджет и финанси.

Обратно в новината

Коментари - Главчев избран за член на две парламентарни комисии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези комисии ще носят ли същите пари като председател на НС? Ако не, възмездете го с още 2-3 комисийки! Ако няма в момента, измислете си!. Вие сте царе на това.

Радвам се за Главчев ! Трябваше да остане в Парламента !

Каквито и да са, Главчев и ветеранът Мугабе се сетиха, че трябва да отстъпят. Не такъв се оказа случаят с ветеранката Ангела Меркел...

Трябваше да се намери начин да се запази и увеличи досегашната му заплата

Поредните "врътки" на лобистите в комисиите на парламента по различните ресори ... На послушните им се осигуряват допълнителни доходи, а на конкретни резултати от дейността на тези комисии, никой и не разчита... Просто е важно, безсмислената играта на политиците-търтеи, да върви!

"Доброволната оставка'' винаги води до бонуси при герберасите че иначе страшно ще стане ако се появи някакво достойнство при подалите оставка и си отворят устите...

А някой съмняваше ли се, че главоча ще бъде уреден в някоя от комисиите?

Ама как само истерично рипаше на бутона и едновременно си връткаше притеснено задника в креслото сам усещайки конфуза на собственото си действие , но считайки се за недосегаем щом брани Простия и хоп сега две комисийки за награда при все , че за нищо не става.

Бай Тошо така правеше с доверениците си- сгафиш , нагазиш ли лука ептен надълбоко ли отиваш на друга ''отговорна'' длъжност. Все пак Боце е дишал един въздух с Първия.

КАТО ВИДЯТ КАМЕРИТЕ, НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ, НЯКОИ ДЕПУТАТИ ПРОСТО ПОЩУРЯВАТ. ГЛАВЧЕВ ИМ СЕ ВЪРЗА И ТОЙ ДА СЕ ПИШЕ ЕРБАП И ОТНЕСЕ ПЕШКИРА. ТОЙ ИЗПУСНА ХУБАВИЯТ ПОСТ, НО ЗАПАЗИ ХРАНИЛКАТА С ДВЕТЕ КОМИСИИ. БОЙКО СИ ПОЧИТА ВЕРНИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА И ЧАК ТОЛКОВА МНОГО.

Съвсем нормално и в стила на управляващите! Главочестият трябва да се компенсира финансово след падането му от стола! Как ще я кара чиляка на една гола заплата на...редови депутат...

Със загубата на председателския пост силно пада и заплатата. Редно беше да го компенсират човека.

Добре,че не са го избрали в три комисии.Ама то как иначе,нали трябва да му натаманим заплатата.

Кадърен човек,не е за изпускане.Още две комисии му дайте-например по демографските проблеми и бедността.

Ирена Димова е счетоводителка от Монтана, тя би трябвало да е в бюджет и финанси, не в земеделие ... ама цялата работа на това народно събрание е калпава ... търси се място за човека не човек за мястото!

За Член Главчев е супер, колежките от комисиите ще го оценят по достойнтство! P.S. Нинова да не се затича да се пише в комисията по Външна политика...

За доказано глупав и неуравновесен човек направо са си малко.

Не им завиждам на тези дне комисии. Главчев яко ще им лази по нервите.