Мъж е застрелян в гараж в София (обновена)

46-годишен мъж е намерен застрелян в гараж в столичния квартал „Хиподрума“.

Обратно в новината

Коментари - Мъж е застрелян в гараж в София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко да кривне човек,да олаби на чуждо- вземат,че го обият. Злобна държава станахме ей. Вместо да си помагаме ,когато един мъж вече не може другия трябва да помага на жената.

ИСКАМ ДА ВЪВЕДА ТОТО-3!ТОВА,ЩЕ Е ТОТО,КОЙТО ПОЗНАЕ,КОЙ ДЕН В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА УБИЙСТВО ИЛИ УБИТ ОТ КОЛА!!!

,..и днесКА не сме се изложилЕ , няма да си разваляме ''успехите'' я !

Така ще е , още 28г.

От първият мандат на ГЕРБ и премиерът слънце негово селско превъзгъзителство Борисов Банкянски жертвите от самоубили се , убити от убийци и загинали по вина на корупцията ( КРАЖБИ ОТ ИНФЕАСТРУКТУРА ) бройката превишава 50 души ! ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СФОРМИРАТ ДОБРОВОЛНИ НАКАЗАТЕЛНИ ОТРЯДИ И НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ВИНОВНИТЕ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ У НАС .

Ама разбира се "Въпреки скандалите ГЕРБ води пред БСП с 5.5%" Аз все се питам как всеки път като ГЕРБ стане на власт и това става ежедневие?

Ами както виждаш то вече е всекидневие - един в гараж, друг на пешеходна пътека . 5.5% и всекидневие ?

споко, всичко е под контрол, отстрелваме наред, а престъпността е нулева

В боколандия това е ежедневие, но на важните клечки им се замазват очите!

След като го бяха заставили да застане до Тамара ( новата МИС България )и да търпи тъпотията на Али Буда Борисов Човекът въпреки възрастта си предпочете да се самоубие ръгайки се с нож и стреляйки се от разцтояние с дрон робот ! Моите съболезнования на семейството му жалко за човекът , но в тази силно корумпирана среда се случват предимно такива неща !

Държавата на мутрите и дебилите, тежко ни.

"Криминалисти" ?Тази снимка не е подходяща.Най добре е снимка от местопрестъплението с разхвърлени ръкавици наоколо.Чистачите вървят след тях.Само боклуци останаха вече тук. Пълна АГОНИЯ.

България на гербаджиите...

и кво общо имат гербаджиите в случая? пий си ракията и не пиши глупости..

dofi

Общото е, че от премиер метра няма какво друго да се очаква, освен мутренска държава!

Боби, така се случва когато правиш престъпление, буташ едни пари и ти се разминава - следващият решава, че може да коли и беси и да му се размине. Айде пий си млякото моето момче.

Самоубил се е от любовна драма, с един изстрел в гърба.

Към момента криминалистите не изключват нито една версия- най-вероятната версия на криминалистите е че се е наръгал с нож и след това за по сигурно се е разстрелял или обратното застрелял и след това наръгал с нож след усилена и тежка денонощна работа на достойните специалисти ще се разреши този опасен казус- търпение само не са камикадзета

и един контролен в челцето, престъпна държава с престъпни хора

Тамън се чудех днеска, с каква положителна информационна новина ще ни облъчат, за да ни върви деня и ето ти на.... Сега вече може да си работим спокойно и да се радваме на живота.....

Хората най-после се научиха как да се самоубиват-първо се намушкват,после се прострелват,и всичко това само за да улеснят работата на полицията.

Ако полицията се разтърси малко, със сигурност ще намери и предсмъртно писмо!

... не изключват нито една версия - т.е. не изключват и самоубийство - първо самонамушкване, а после самопрострелване, или обратно.

щом е в гараж, още по-удобно - СПОР ЗА Н'П'АРКОМЯСТО !!

Да търсят самоубийствено писмо. До три дни ще се подаде от задния джоб.

Той оня дядо дето им взима пистолетите е на свобода.

Намушкал се е в гърба и за всеки случай се прострелял в тила, 3 пъти?!