Илхан Андай: Каналът за гюленисти е по р. Марица

Мястото, където са били заловени предполагаемите гюленисти и тримата български каналджии, които попаднаха в затвора в Турция, се намира по р. Марица.

Обратно в новината

Коментари - Илхан Андай: Каналът за гюленисти е по р. Марица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гюленисти , Разбирай Цвета на Интелигенцията на Турция , Учени , Учители , Архитекти , Адвокати , Журналисти всички който могат да мислят ! Всички който могат да мислят !

Хайде Гюленистите да вдигнат във въздуха сино на паша Ердоган и да се миряса!!!

АКО БЕШЕ ЧИТАВ ПОСЛАНИК НЕЙСКА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ОДРИН , НО ТЯ ОБЯВИ ЧЕ СИ СЕДИ В ПОСОЛСТВОТО И Е В ГОТОВНОСТ. СЪЩИЯТ НЕПУКИЗЪМ КАКТО КЪМ СЕСТРИТЕ В ЛИБИЯ КОЙ НАЗНАЧАВА ТАЗИ ЖЕНА ДА ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ в ЧУЖБИНА. ТЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА ЧЕ НЕ Я ИНТЕРЕСУВАТ .

Знаели им имената, ама не знаели дали са двойни граждани! Гениални!!!

Май ЦРУ се опитаха да спретнат един Майдан и в Турция, па да си назначат тяхна подлога на мястото на Ердоган, ама не им мина номера. Нишо чудно и Русия да е намесена, в смисъл, Руснаците да са предупредили Ердоган какво дърво го очаква. Затова се реагира навреме и Турция решително смени посоката...

"Одрин" се намира и е част от Турция. Града се казва Едирне. Престанете с това, че този град навремето е бил в пределите на България. Има си име и това е Едирне.

Всеки език си има своята транскрипция, столицата на Португалия е Лизбоа, а не Лисабон, а Единбург е Туун Ейчън. Или искаш да се наричаме Булгаристан, защото скъпите на сърцето ти турци ни наричат така.

"Гюленист" на езика на турския диктаторски режим е просто етикет. Лепи се върху всеки, на който режимът може да го залепи, без много сериозни последствия. Другият етикет - "терорист" се лепи на всеки, който счита и заявява, че кюрдите са отделна нация и имат право на независимост (като Мира Яшар). Подобни етикети са обичайна практика за всеки тираничен режим. В ранния СССР, например, се използвали класификациите "контрареволюционер" о "троцкист" - Троцки е бил точен аналог на Гюлен. Човек от завзелата властта група, който се отцепил. Яростта и ненавистта към него - същата. Тираничният режим не търси и не се интересува от доказателства. Всеки опълчил се срещу него трябва да се опандизи, замлъкне или умре. Също така, тиранията създава отлични условия за изчистване на стари сметки. Тоест, ако някой турчин е бил отмъкнал на младини гадже от Ердоган, сигурно е "гюленист" и вече опандизен. Да им е яка гърбицата на комшиите...

Всъщност доказано ли е, че т.нар. гюленисти са лоши хора? Какво са направили? Аз мислех, че зад преврата в Турция стоят военните.

Според султана са агенти на ЦРУ.

Каквото са си забъркали тези наши граждани, сега да си го сърбат.Те знаят, че в Турция на връзките с гюленисти не се гледа с добро око, при това са си станали и чисти каналджии за пари.Да ги съди Турция и в тамошен затвор, че у нас може да минат и само с публично порицание.А ако имаше как, не е лошо и нашенски каналджии там да съдят.Двама кат изгорят, останалите ще си помислят - парите или живота!

papion

Дали са гюленисти или обикновени терористи, да уточняват там, но тия нашите да си получат заслуженото. Напълниха страната ни с "бежанци" и продават независимостта ни за хиляди евра.

Никого да не пускат турците към България, че може да е гюленист. Каналджиите вече действат на турска територия, че през границата трудно минават "гюленисти". Има логика, сред имигрантите по-лесно се набират терористи, трудно им е с нормална работа, защото не знаят езика, а другите добре плащат, но оцеляването не е лека работа.