Тръмп и Путин водиха повече от час ”прекрасен разговор”

Доналд Тръмп и Владимир Путин подчертаха важността на мирния процес под егидата на ООН за уреждане на сирийската гражданска война.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Путин водиха повече от час ”прекрасен разговор” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"така ли му казват вече" ..

И после ми разправят, че РФ била изолирана! Хахахахаха...

В БГ медии изключително оскъдно до ден днешен освещавали събитията в Сирия, а що касае действията на Русия там - въобще никак, независимо от това ( което е важно и интересно), че освен успешни и чисто военни средства Русия използвала там работа с племена и население, помагайки с мед.помощ и хуманитарни доставки. При това в Сирия работил Център за премирие - офицери с преводачи обикаляли територия, убеждавали водачи на племена хората да оставят оръжие и да подпишат споразумения за режим за спиране на огън и да започнат мирен живот. Да не сгреша, но повече от 1500 населени места приели тези условия, което е имало изключително важно умиротвотворяващо значение. Тоест паралелно се е провеждала мирна политическа - работа с население.Скоро военните действия се приключват и се преминава към преговори. Първите - между Русия, Турция, Иран. Също така Путин водил преговори с Иордания, Египет, Катар, СА др.в региона. САЩ ще бъде поставени в известност и нищо повече. На Европа, за която казва Борисов, че тя трябва да се намеси не я дяват дума въобще. Тя ще жъне това, което е посеела.

Тъпите американци нападнаха Ирак и така усилиха Иран, който командува сега Близкия Изток Садам беше единствения, който спираше шиитите.

Тръмп се е хвалил как е помилвал патката за деня на благодарността!:)))))) Найс конвъсейшън!:))))))

Российские богачи в 2017 году увеличили свое состояние на 20 миллиардов долларов !!!

Даааа, излизат някои нещица за Украйна: Снайперистката стрелба на 20 февруари 2014 година срещу демонстранти от Майдана е била извършена не от силите за сигурност, а от чужди снайперисти, наети от опозицията и организаторите на Майдана. Това разкрива италианският вестник Ил джорнале, който се позовава на подготвен за излъчване филм, в който зловещата истина е разкрита от грузински наемници.

Снайперистите бяха хора на Путин!И цял свят го знае!Украинските полицаи ги беше страх да ги арестуват! Украйна беше и си остава доста корумпирана и пълна с руски агенти!Русия също е свръхкорумпирана,но Украина няма подобна агентура във Русия!Но омразата и ненависта която разпали Путин в Украина срещу Русия няма да донесе нищо добро на двата народа!

Не плямпай глупости бе европедал тъп. Във филма дават американец-снайперист, който командува грузинците. Путин ли го прати ? А за Украйна ? Такава държава няма. Има Киевска Русия и е пълно с руснаци. Ненавистта я разпалват говедарите, които те перкат в Сарафово

от санкциите тарпят загуби европа не руся.а хто се отнася до срехтата за сиря всики слухат путин руся.захтото пуся не е завоевател тя е освободител.а америка подпомага терпристите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОТНОШЕНИЕТО НА ИРАН КЪМ АМЕРИКА Е ТАКОВА, ЧЕ ПО ЛОШО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ. ЕРДОГАН СЪЩО ИМА ДА И ВРЪЩА, ЗАЛАДИ ГЮЛЕН, КОЙТО Е ЗАКРИЛЯН ОТ ЩАТИТЕ. ЗА ПУТИН ДА НЕ ГОВОРИМ. ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ИНТЕРЕСИТЕ НА ЩАТИТЕ В СИРИЯ СА ЗАСТРАШЕНИ СЛЕД ТОЛКОВА ВОЮВАНЕ. РЕШЕНИЕТО В СРУЧАЯ Е ПРОСТО.У НАС НАРОДА ГО НАРИЧА ТАКА - АМЕРИКАНЦИТЕ ВАДЯТ МЕКИЯТ БРУС И ЗАПОЧВАТ ДА ГЛАДЯТ.

Дано пак не се разберат да оставят България в сферата на влияние на Русия. Защото тогава жална ни майка :(. Видяхме 90-те години какво се случи тук.

Случай 1: Тръмп и Путин обсъждат Сирия, КНДР, Украйна. Случай 2: Клюкарки седнали на пейка пред блока обсъждат последните пикантерии около новата им съседка с двамата любовника. Само мащабът е различен, други разлики няма.

Путьо е докладвал на Тръмпи, и търси някой да го изкара от дупката в която се е закопал сам.

Ти тая дупка къде е виждаш - ИД на практика е ликвидирана, има още огнища на съпротива, но те са слаби. Свободната армия ще слуша Ердоган каквото и каже, а Путин явно се е разбрал с него. Кюрдите очевидно ще си издействат широка автономия, Иран също се наложи като фактор. Войната свършва, благодарение на Путин, той просто дава шанс на щатите да се измъкнат с достойнство.

и двамата са КРЕТЕНИ...

Днес в Сочи, Русия, Турция и Иран ще решават какво ще става в Сирия. Представяте ли си, САЩ и ЕС не са поканени. Разбира се вероятно, САЩ, СА и Израел ще искат нещо друго. . . . . . но нека да почакаме какво ще дойде от Сочи . . . . .

САБАЛ ХАИР ТРОЛЕ. ДОСЕГАШНИТЕ ТИ КОМЕНТАРИ ПОДСКАЗВАТ, ЧЕ ИМАШ КАЧЕСТВА. НЕ Е НУЖНО ДА ДОКАЗВАМ ЗАЩО МИСЛЯ ТАКА, НО ТРЪМП Е ТИП НА МИРОЛЮБИВ ЧОВЕК. СРАВНЕТЕ САМО НЕТОВОТО И НА МАККЕИН ЛИЦА И ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ПО ТЯХ, КОЙ ИМА АГРЕСИВЕН ХАРАКТЕР. ИЗПЛАШЕНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНАТА БЛИЗОСТ НА ТРЪМП С ПУТИН, ТОЙ БЕШЕ ЗДРАВАТА НАТИСНАТ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ СИЛИ, КОИТО ПРАВЯТ ПАРИ ОТ КОНФРОНТАЦИИ. СЛЕД КАТО НЕЩАТА В СИРИЯ СЕ ИЗЯСНИХА, ЧЕ ТАМ БЪДЕЩЕТО И ЩЕ РЕШАВА ТРИУМВИРАТА РУСИЯ, ТУРЦИЯ И ИРАН И ЧЕ МОЖЕ ДА МИНЕ И БЕЗ УЧАСТИЕТО НА АМЕРИКА, ПОСЛЕДНИТЕ ОМЕКНАХА. ОРЪЖИЯТА ЗАПОЧВАТ ДА МЛЪКВАЯТ. НАСТАНА ВРЕМЕ ДА СЕ ДЕЛИ ТОВА, КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ СИРИЯ? ВСЕ Е ОСТАНАЛО НЕЩО,ЩОМ ИМАТ ФУТБОЛ НА ВИСОКО НИВО,

Лично за мен ,какво ще става в Сирия ще решат Русия и Иран, това е повече от ясно, но ако Русия успее да накара ООН активно да се занимае с проблема Сирия по чисто политически способи, то това ще бъде една огромна победа на Путин на Тръмп (който искаше разпускане на ООН). Според мен точно за това САЩ се правят на ущипани булки всеки път когато стане въпрос за Сирия. Правят разни Женевски срещи , разни обединения на опозицията и т.н и т.н. Ще видим какво ще стане все пак де!

Умният си е умен, а хитруват малоумниците. На Путин номерата му в Европа не минаха. Наложиха му яки санкции. Сега за да си го върне иска да ни скара със Америка. Няма да стане ...или както казват руснаците "ДаНеее". На български език хем е Да, хем е Не, но на руски език си е чисто НЕЕЕ - няма да стане.

Виж какво си написал и погледни в горния ляв ъгъл, какво именце си си избрал. Браво!

Нищо не си разбрал. Защо мислиш, че никнейм. Който трябва го е проумял.

Хитрец, според еврастат, ЕС регистрира почти 5 пъти по-големи загуби от ембаргото срещу Русия от самата Русия. Санкциите на ЕС към Русия не са решение на ... Брюксел, те са наложено решение от Вашингтон и ако това до сега не си го видял и разбрал, значи не си никакъв хитрец ами си си най-обикновен глупак!

ти като си путиноид да не би да си умник. Що не идеш да учиш или работиш там? И не сравнявай икономиката на ЕС с тази на Русия. Има един лаф - "къде е на камилата сливата и къде е на комара грездея".

А вчера Баце каза,че било крайно време ЕС решително да се намеси в Сирия. Прозвуча много смешно- ЕС и решителност. Ако е за кухи декларации и съпричастност- може.

В "Деня на благодарността" хамерите пекат и ядат пуйки...!!! Да не би след тези разговори с Путин, в четвъртък Тръмп да "удари ножа" на Пуйкия?... :::))) А?...

виж кво бе ганио балкански, откъде измислихте на американците да викате хамери ? какво значи тази дума ? ако питаш мен аз бих казвал на такива като теб - хипотъподебили. нали знаеш приказката за хипопотамите - до врата затънал в тинята но устата му еиииии толкова голяма. за останалите две съкращения в думата ми няма да разяснявам щото знаеш какво значи тъп и дебил надявам се.

Побъбриха и резултата е прекрасен тоест едно голямо нищо.

страна КОЙ е участвал ? Пишете ги тия работи бе майка му стара !

Имате много развито чувство за хумор...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

"здравите сили" в САЩ да свалят Тръмп и да го обвинят в шпионаж в палза на Путин. Тва веке не се търпи бе, как може с варварина диктатор да се води разговор, че и "прекрасен"???

защото оранжевият клоун отдавна е свален, абсолютни нищо не зависи вече от него, оставили са му да си дращи по туитъра и да се забавлява, водейки безсмислени разговори с разни хипофизни жужета.

тръмп е агент на мосад,под прикритие .